Cum să îngropați un hamster

Hamsterii sunt animale dulci care îi aduc pe proprietarii lor o mulțime de bucurie. Poate fi dificil să se ia la revedere unui hamster când trece. Dă-ți hamsterul o înmormântare adecvată poate fi o modalitate frumoasă pentru tine și familia ta să-ți spui la revedere prietenului tău mic.

Pași

Metoda 1 din 3:
Îmbrăcați-vă hamsterul acasă
  1. Imagine intitulată îngropa un hamster pas 1
1. Păstrați corpul în timp ce decideți ce să faceți. Animalul rămâne imediat biodegrade și începe să miroasă. Plasați hamsterul într-o pungă de plastic sigilată și păstrați-o răcoroasă. Îl puteți păstra în congelator. Asigurați-vă că eliminați corpul în 24 de ore.
  • Imaginea intitulată îngropa un hamster Pasul 2
    2. Verificați cu orașul dvs. pentru a vă asigura că îngroparea hamsterii la domiciliu este legală. Dacă nu este legal, puteți avea hamsterul dvs. aruncat de profesioniști, cum ar fi medicii veterinari și cimitire PET.
  • Imagine intitulată îngropa un hamster pas 3
    3. Respectați reglementările de înmormântare. În multe orașe, îngroparea animalelor de companie este legală, dar există încă ordonanțe de sănătate care reglementează înmormântarea, astfel încât acel animal să rămână nu răspândesc boala. Unele orașe mandatul că mormintele sunt adâncime de două până la trei metri, altele necesită un grave să fie de patru picioare adânci și corpul să fie acoperit cu var. Îngropați animalul dvs. de companie în material biodegradabil și asigurați-vă că mormântul este departe de sursele de apă.
  • Imagine intitulată îngropa un hamster Pasul 4
    4. Apelați înainte de a vă săturați. Apelați 811 sau compania dvs. de utilități locale pentru a vă asigura că nu veți atinge nici o rețea de apă, electrică sau linii de gaz cu lopata dvs.
  • Imagine intitulată îngropa un hamster Pasul 5
    5. Protejați-vă de germeni. Purtați mănuși de plastic de unică folosință atunci când manipulați rămășițele hamsterului. Asigurați-vă că nu atingeți rămășițele de îmbrăcăminte sau pentru a arunca orice îmbrăcăminte contaminată.
  • Imagine intitulată îngropa un hamster Pasul 6
    6. Marchează mormântul. Nu îngropați hamsterul dvs. lângă o floare de flori sau altceva care ar putea fi săpată și replică. Faceți o cruce sau vopsiți o piatră pentru a plasa la mormânt ca un memento.
  • Metoda 2 din 3:
    Îngropând hamsterul dvs. la un cimitir
    1. Imagine intitulată îngropa un hamster Pasul 7
    1. Cercetarea cimitirelor PET. Cimitirele PET ar trebui să ofere transparență atunci când vine vorba de modul în care corpul hamsterului dvs. este urmărit și manipulat. Ei ar trebui să aibă grijă de tine ca un proprietar de animale de companie agresiv și să fie o afacere de încredere. Un loc bun pentru a începe cercetarea cimitirelor este Asociația Internațională a Cimitirelor PET și a crematoarelor.
  • Imagine intitulată îngropa un hamster Pasul 8
    2. Face un buget. Cimitirele oferă multe servicii diferite, fiecare cu puncte de preț diferite. Veți fi taxat o taxă pentru înmormântarea și pentru întreținerea mormântului. Va costa mai mult dacă doriți ca mormântul să fie într-o locație specială sau hamsterul pentru a avea un sicriu special.
  • Imagine intitulată îngropa un hamster Pasul 9
    3. Țineți o înmormântare. Cimitirul dvs. vă poate permite să găzduiți o adunare pentru a vă aduce la revedere la hamsterul dvs.Dacă nu, luați în considerare luarea unui moment la casa dvs., un parc preferat sau un alt loc semnificativ pentru a obține o închidere.
  • Metoda 3 din 3:
    Îmbunătorind hamsterul
    1. Imagine intitulată îngropa un hamster Pasul 10
    1. Servicii de recuperare a cercetării. Puteți avea hamsterul dvs. incinerat la biroul unui medic veterinar sau la un cimitir de animale de companie.
  • Imagine intitulată îngropa un hamster Pasul 11
    2. Luați în considerare bugetul dvs. Ca și în cazul înmormântării profesionale, există mai multe puncte de preț asociate incinerii. Opțiunea cea mai puțin costisitoare este să aveți hamsterul dvs. incinerat cu alte animale. Dacă doriți ca hamsterul dvs. să fie incinerat de el însuși, astfel încât să puteți lua acasă cenușă, va costa mai mult.
  • Imagine intitulată îngropa un hamster Pasul 12
    3. Aruncați cenușa. Din nou, verificați cu orașul dvs. pentru a afla ce este permis. Unele idei sunt de a împrăștia cenușa hamsterului în curte, un parc sau în râu sau la lac. Asigurați-vă că nu eliminați cenușa pe proprietatea privată.
  • Imagine intitulată îngropa un hamster Pasul 13
    4. Lăsați cenușa să fie eliminate profesional. Puteți alege să aveți cenușa îngropată sau împrăștiată. Unele companii vă vor oferi o certificare a incinerării și o mică memento a animalului dvs. de companie.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar