Cum să prindeți un hamster runaway

Dacă hamsterul dvs. decide să aibă mai multă libertate, să rămână calm și să urmați aceste sugestii simple.Sperăm că, cu puțină răbdare, hamsterul dvs. se va întoarce la fel de fericit și sănătos ca niciodată. Rămâi în căutarea!

Pași

Partea 1 din 4:
Căutarea hamsterului
  1. Imagine intitulată prinde un hamster runaway pas 1
1. Rămân calm. Cel mai probabil, veți găsi hamsterul dvs. Unii oameni găsesc după câteva ore, alții găsesc după câteva zile, în timp ce unii oameni își găsesc mai târziu săptămâni de hamster. Nu pierdeți speranța.
  • Amintiți-vă, mișcările bruște și zgomotele puternice vă pot speria hamsterul departe, așa că cereți-i pe toată lumea să rămână calm și liniștit și să se țină departe de zonă.
  • Imagine intitulată prinde un hamster runaway pas 2
    2. Închide ușile. Asigurați zonele în care se poate ascunde hamsterul. Închideți ușile în camere după ce ați aflat că hamsterul lipsește. Acoperiți orice crevări în perete sau podele și asigurați-vă că toate ferestrele sunt sigure. Încercați să prindeți hamsterul în cea mai mică zonă, astfel încât este mai ușor să găsiți. În plus, nu doriți ca camerele dvs. în mișcare Hamster în timp ce căutați.
  • Capacul de toaletă inferior pentru a vă asigura că hamsterul nu se îneacă.
  • Spuneți tuturor să fie atenți unde se îndreaptă în timp ce hamsterul lipsește.
  • Imagine intitulată prinde un hamster runaway pas 3
    3. Scoateți alte animale de companie. De îndată ce descoperiți hamsterul dvs. lipsește, eliminați orice animal de casă din camere. Animalele pe care ar trebui să le urmăriți includ pisici, câini și dihori. Dacă puteți, plasați-le în afara, în camere securizate sau în cutii.
  • Îndepărtați orice mouseTraps, otravă de șobolan sau alte substanțe nocive pe care hamsterul dvs. le poate intra.
  • Imagine intitulată prinde un hamster runaway pas 4
    4. Căutați hamsterul. Căutați camerele pentru hamster. Hamsteri cum ar fi locuri întunecate, calde. Căutați locuri care nu au fost atinse sau văzute lumină pentru o vreme. Uită-te unde sunt țevile, lângă încălzitoare, în spatele toaletei și în spatele mobilierului. De asemenea, puteți găsi hamsteri în dulapuri, în spatele sertarelor, sub frigider, în spatele mașinii de spălat sau în paturi. Luați o lanternă și verificați dulapurile.
  • Decideți unde îi place hamsterul tău să stea afară. Unde credeți că ar vrea să meargă? Încercați să vă gândiți la comportamentul său.
  • Căutați semne de hamster sau trasee de semințe.
  • Imagine intitulată prinde un hamster runaway pas 5
    5. Stabiliți alimente. Un mod pe care îl puteți determina în ce cameră este hamsterul este să lăsați o grămadă mică de mâncarea preferată a hamsterului în fiecare cameră înainte de a vă culca. Hrană de-a lungul marginii plăcilor de pardoseală, unde hamsterul este mai probabil să meargă. Închideți toate ușile. Hamsterul dvs. este probabil să fie în camera în care grămada de mâncare a fost consumată, ceea ce vă va ajuta să vă restrângeți căutarea.
  • Imagine intitulată prinde un hamster runaway pas 6
    6. Asigurați camera odată ce o descoperiți. Dacă verificați în ce cameră se află hamsterul, asigurați perimetrul. Acest lucru înseamnă să mutați toți ceilalți oameni din cameră și să închideți ușa pentru a diminua șansa de hamsterie lipsă de rănire accidental de alte persoane. Apoi du-te pe mâini și genunchi și crawl în jur. Verificați ascunderea unor pete, să fiți liniștiți și să urmăriți căile de evacuare.
  • Partea 2 din 4:
    Prindeți hamsterul
    1. Imagine intitulată prinde un hamster runaway pas 7
    1. Lăsați cușca pe podea. Puneți cușca hamsterului pe podea. Puneți niște mâncare și apă în cușcă și lăsați-o cu ușa deschisă unde credeți că hamsterul se ascunde. Hamsterii pot dori în cele din urmă să meargă undeva sigure că miroase familiarizați.
    • Dacă aveți o cușcă de acvariu, o puteți plasa pe partea sa.
  • Imagine intitulată prinde un hamster runaway pas 8
    2. Scoate roata. O altă modalitate de a încerca să prindeți hamsterul este să scoateți roata. Când auziți scânteile noaptea, veți ști în ce cameră se află hamsterul. S-ar putea să vă puteți strecura pe hamster și să o prindeți.
  • Imagine intitulată prinde un hamster runaway pas 9
    3. Plasați alimentele în tinfoil. Puneți o parte din mâncarea preferată a hamsterului pe niște tinfoil în colțurile camerei. Diminuează toate luminile târziu noaptea și ascultați că hamsterul trăgând tinfoilul în timp ce merge după mâncare.
  • Imagine intitulată prinde un hamster runaway pas 10
    4. Surround tratează cu făină. Când puneți tratamente pe timp de noapte, înconjoară tratamentele cu un inel de făină. Când hamsterul merge la tratate și le duce înapoi la ascunzătoare, picioarele vor lăsa o potecă de făină înapoi unde se află.
  • Imagine intitulată prinde un hamster runaway pas 11
    5. Încercați un șoarece uman. O mouse-ul uman ar putea fi o modalitate de a vă prinde hamsterul. Lăsați-le noaptea, asigurându-vă că le-ați verificat de îndată ce vă treziți dimineața.
  • Imagine intitulată prinde un hamster runaway Pasul 12
    6. Ascultă pentru hamster. Opriți toate luminile și electronicii. Stați foarte încă în camera întunecată. Ascultați sunetele hamsterului. Este posibil să trebuiască să așteptați un pic. În cele din urmă, veți auzi că hamsterul se mișcă în jur.
  • Puteți încerca să legați un șir cu un clopot pe el la un baston de morcovi. Când hamsterul mănâncă bastonul de morcovi, el va mișca clopotul.
  • Imagine intitulată prinde un hamster runaway pas 13
    7. Aruncați un prosop ușor asupra hamsterii. Când găsiți în cele din urmă hamsterul, trebuie să o prindeți. Aruncați un prosop ușor peste hamster, astfel încât prosopul să o acopere. Acest lucru va opri hamsterul și îl va ține în poziție în timp ce îl păstrează în siguranță. Ridicați ușor hamsterul și puneți-l înapoi în cușcă.
  • Imagine intitulată prinde un hamster runaway Pasul 14
    8. Atrage hamsterul într-un tub. Dacă știți unde este hamsterul, puteți încerca să-l ademeniți într-un tub cu un capăt închis. Așezați tubul aproape de hamster și plasați niște alimente în tub. Când hamsterul este înăuntru, acoperiți deschiderea și ridicați ușor tubul. Plasați hamsterul înapoi în cușcă.
  • Partea 3 din 4:
    Făcând o capcană cupă
    1. Imagine intitulată prinde un hamster runaway pas 15
    1. Alegeți o găleată. Găsiți o găleată curată și mică. Găleata trebuie să fie suficient de adâncă, astfel încât hamsterul nu se poate întoarce, dar suficient de adânc pentru a nu vă răni cu risc, puneți o pătură curată în partea de jos la pernă căderea. Găleata ar trebui să fie de aproximativ 10" adâncime.
    • Asigurați-vă că găleata pe care o utilizați este suficient de înaltă, astfel încât să nu poată scăpa.
    • Puneți un prosop sau rasii în partea de jos pentru a vă perna hamsterul atunci când cade.
  • Imagine intitulată prinde un hamster runaway pas 16
    2. Puneți niște mâncare în găleată. Trebuie să atrageți hamsterul la găleată. Pentru a face acest lucru, plasați alimente parfumate în interior, cum ar fi untul de arahide sau merele. De asemenea, puteți pune o hârtie de toaletă în interiorul găii.
  • Puneți niște castraveți în interior, astfel încât hamsterul dvs. poate rămâne hidratat, nu puneți un vas ceramic în interiorul cazului, s-ar putea răni în toamnă.
  • Imagine intitulată prinde un hamster runaway pas 17
    3. Face scari pentru hamster. Strângeți câteva cărți, CD-uri sau DVD-uri pentru a acționa ca pași într-o găleată. De asemenea, puteți face scări Lego, utilizați tuburi de hamster din cușcă sau construiți o rampă cu o bucată de lemn. Scările ar trebui să conducă până la marginea găleții.
  • Imagine intitulată prinde un hamster runaway pas 18
    4. Puneți o bucată de hârtie pe partea de sus. Acoperiți partea superioară a găleții cu hârtie de țesut. Hamsterul tău va urca pe hârtie și se prăbușește în găleată.
  • Imagine intitulată prinde un hamster runaway Pasul 19
    5. Atrage hamsterul în găleată. Lăsați o traseu de tratate sau hamster alimente care duce la găleată și apoi în sus pașii și în găleată. Line pașii până la vârful găleții și un loc o grămadă mică de alimente pe hârtie.
  • Nu puneți prea multă mâncare pe pașii care duc la găleată. Vrei să-l atragi pe hamster, să nu-l faci plin, astfel încât nu va investiga mai departe.
  • Imagine intitulată prinde un hamster runaway Pasul 20
    6. Setați o capcană în fiecare cameră. Dacă nu ați restrâns locația hamsterului într-o singură cameră, plasați o capcană cu găleată în fiecare cameră.
  • Imagine intitulată prinde un hamster runaway pas 21
    7. Utilizați în schimb un trashcan. Similar cu găleata, utilizați hârtie de ceară și un coș de gunoi. Plasați hârtie de ceară sau tinfoil peste un gunoi. Nu fixați hârtia sau folia, pur și simplu odihniți-o acolo. Înclinați o monedă sau un conducător împotriva lui Grashcan. Acest lucru vă va permite hamsterul să urce pe baston și pe hârtie.
  • Faceți o linie de mâncare sau tratați conducătorul și puneți câteva în centrul hârtiei sau foliei.
  • Asigurați-vă că utilizați o garnitură superficială. Hamsterul nu ar trebui să cadă mai departe de 10 inci.
  • Partea 4 din 4:
    Prevenirea pierderilor viitoare
    1. Imagine intitulată prinde un hamster runaway pas 22
    1. Faceți locuința mai sigură. Verificați dacă ați ieșit, a devenit liberă sau nu funcționează corect și a permis hamsterul să scape. Fixați-l imediat.
    • Dacă hamsterul scapă de multe ori, închideți cușca cu un blocaj metalic pe exterior. O blocare de plastic poate fi periculoasă și inutilă dacă hamsterul dvs. mestecă pe ea.
  • Imagine intitulată prinde un hamster runaway pas 23
    2. Verificați găurile. Verificați dublu cușca de hamster pentru a vedea dacă a mestecat găuri în cablajul inferior sau în partea laterală. S-ar putea să fi mestecat prin cușcă în locuri pe care nu le puteți vedea cu ușurință.
  • Imagine intitulată prinde un hamster runaway pas 24
    3. Asigurați ușa cuștii. Asigurați-vă că întăriți ușa cuștii. Încercați clipuri de bulldog pentru cuști de sârmă. De asemenea, puteți încerca și bandă în exteriorul cuștilor.
  • Imagine intitulată prinde un hamster runaway pas 25
    4. Îndepărtați sursele de frustrare sau frică. Dacă hamsterul a fost supus zgomotului puternic, agăților constante și a galerilor de oameni sau a animalelor de companie sau alte tulburări, ar putea ura în cazul în care este situată locuința sa. Schimbați-o undeva mai liniștită și mai puțin frecventată de alte ființe.
  • Imagine intitulată prinde un hamster runaway pas 26
    5. Verificați nivelurile de confort ale hamsterului. Dacă hamsterul tău a ieșit, ar putea fi un semn că hamsterul tău este nefericit și vrea să scape. Când îl capturați, observați-l și dacă se pare că este trist, luați în considerare obținerea de jucării noi sau alimente. Poate că are nevoie de mai multă atenție - dacă da, dă-i unii.
  • sfaturi

    Evitați cutiile din carton, deoarece hamsterii au o abilitate uimitoare de a le atrage prin ele.
  • Utilizați alimente super-mirositoare ca untul de arahide.
  • Nu pierdeți vreodată speranța că nu veți găsi hamsterul dvs.
  • Puteți speria un hamster, așa că nu faceți zgomote puternice.
  • Când casa este liniștită, puneți-vă capul la pământ în fiecare cameră și încercați să ascultați unde ar putea fi hamsterul dvs. Cel mai probabil va mesteca ceva.
  • Verificați eșarfele sau prosoapele - hamsterul dvs. va dori să se încălzească.
  • Când știi că hamsterul tău devine în cameră, ai pus ceva în fața ușii, astfel încât hamsterul tău să nu iasă din cameră. Hamsterii sunt suficient de mici pentru a merge sub uși.
  • Dacă o lună trece și nu vă puteți găsi hamsterul dvs., este probabil că nu veți face. Verificați cu toți vecinii dvs. - s-ar fi putut găsi rătăcirea și l-au luat.
  • Dacă hamsterul se află într-o cameră cu fire, asigurați-vă că ați conectat-le astfel încât doza să nu fie electrocută.
  • Asigurați-vă că blocați cușca de fiecare dată când ieșiți sau dormiți.
  • Dacă aveți o curte cu fructe sau legume preferate de hamster, ar trebui să verificați și acolo.
  • Dacă hamsterul dvs. a mestecat firele cuștii lor, atunci există o posibilitate ca cușca să fie prea mică pentru micul tău. Încercați să obțineți o cușcă mai mare decât cea curentă.
  • Încercați să căutați noaptea - sunt nocturne!
  • Ia în considerare legăturile de sârmă pentru a păstra părți ale cuștii în jos, astfel încât hamsterul nu poate scăpa.
  • Avertizări

    Dacă se mișcă o voință proprie atunci când o găsiți, dați-i un container (sau mingea ei) pentru a urca și a pune înapoi în cușcă. Nu-l înghiți. Dacă este rănit, ați putea face rău în mod accidental. Puneți mingea spre deschiderea cuștii și lăsați-o să urce.
  • Fiți conștienți de faptul că hamsterul ar putea să se rănească (din cauza oaselor lor foarte fragile, fragile), dacă scade mai mult de aproximativ 10 inci.
  • Ar trebui ca hamsterul dvs. să cadă sau să sară o înălțime mare, nu încercați să o luați. Dacă nu se mișcă, dar respirația, glisați o bucată de hârtie sub ea și plasați hârtia și hamsterul în cușcă. Apelați sau aduceți-l la veterinar dacă sunteți îngrijorat.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar