Cum să se ocupe de hamsterii pentru copii

Hamsterii pentru copii sunt cu adevărat drăguți, dar muncitori. Indiferent dacă vă decideți să le păstrați sau să le reinstalați, va trebui să știți cum să le îngrijiți până când pot să-și părăsească mama. Asigurați-vă că aveți resursele pentru a le păstra dacă vă decideți. Ei pot face animale de companie excelente, dacă sunteți gata pentru ei.

Pași

Partea 1 din 3:
Îngrijirea hamsterilor pentru copii și mama lor
  1. Imagine intitulată Deal cu hamsterii copilului Pasul 1
1. Vorbiți cu un medic veterinar despre îngrijirea hamsterii mamei și a copilului. Acest lucru va contribui la stabilirea contactului cu un veterinar în care o urgență apar cu nașterea hamsterului. Vă puteți consulta cu privire la sarcină și opțiunile pentru puii odată ce se naște. Mulți veterici vor avea experiență în relațiile cu nașterile de hamster, dar veți dori să stabiliți relația înainte de naștere, astfel încât să știți ce experiență are veterinarul dvs.
  • Imagine intitulată Deal cu hamsterii copilului Pasul 2
    2. Pregătiți cușca pentru nașterea hamsterilor copilului. Când știi că hamsterul tău este însărcinată (probabil că va fi mai agresivă), curățați cușca, astfel încât atunci când bebelușii vin, au o cușcă curată. De asemenea, atunci când bebelușii sunt născuți pentru prima dată, nu puteți atinge cuibul, astfel încât să nu puteți să-l curățați atunci. Asigurați-vă că faceți următoarele pentru a face ca mama să fie calm înainte și după naștere:
  • Scoateți roata și jucăriile. Dacă hamsterul mamei folosește roata în jurul bebelușilor, ea le va răni.
  • Scoateți tatăl din cușcă. Dacă nu, hamsterul mamei poate rămâne gravidă din nou.
  • Dați mamei loturi de așternuturi moi și alimente. Ea va dori să construiască un cuib și să fie protejat. De asemenea, va avea nevoie de mâncare pentru a se recupera și, de asemenea, să-și hrănească copiii.
  • Imagine intitulată Deal cu hamsterii copilului Pasul 3
    3. Nu deranjați hamsterul mamei sau bebelușii timp de două săptămâni. Aceasta include tulburarea cuscarii pentru ao curăța. Pentru o zi sau atat de a conduce la naștere, ar trebui să lăsați numai hamsterul mamei. Ea va fi stresată și protejată. Probabil vă va mușca dacă încercați să o luați.
  • Puteți spune că nașterea este iminentă atunci când mama devine neliniștită și devine mai activă. Ea poate avea, de asemenea, sângerare vaginală în acest timp.
  • Imagine intitulată Deal cu hamsterii copilului Pasul 4
    4. Oferiți o mulțime de alimente și apă pentru hamsterii copilului. Verificați cușca de trei ori pe zi pentru a vă asigura că există suficientă mâncare. Pentru a evita tulburarea mamei sau a bebelușilor, așezați liniștit mâncarea departe de cuibul mamei.
  • Acest lucru va fi mai ales alimentele normale Hamsterul mănâncă deja (boabe mixte și legume proaspete), dar ouăle sunt deosebit de bune pentru hamsterii gravide.
  • Imagine intitulată Deal cu hamsterii copilului Pasul 5
    5. Curățați cușca când bebelușii sunt mai în vârstă de două săptămâni. Hamsterul mamei va fi mai puțin protector, astfel încât cușca poate fi curățată. Veți dori să urmăriți reacțiile mamei hamster la curățarea dvs. și dacă ea pune o agitație în acest stadiu, poate doriți să așteptați încă câteva zile.
  • Imagine intitulată Deal cu hamsterii copilului Pasul 6
    6. Începeți să gestioneze bebelușii atunci când aceștia transformă două săptămâni. Manipularea copiilor la această vârstă fragedă îi va ajuta să se obișnuiască să fie luați, dar aveți grijă ca fiind rapizi. Acest lucru este necesar în special dacă intenționați să le reinstalați. Fii blând cu ei, deoarece sunt încă foarte mici în acest moment.
  • Imagine intitulată Deal cu hamsterii copilului Pasul 7
    7. Separați hamsterii copilului pe sexe la aproximativ 21-28 de zile. Pentru a verifica sexele hamsterilor pentru hamsterii sirieni, verificați pur și simplu să vedeți dacă au testicule (deoarece testiculele hamsterilor sirieni sunt destul de mari). Pentru hamsterii pitici, trebuie să judecați distanța dintre anus și gaura de organe sex. Pentru hamsterii de sex feminin, distanța este mult mai scurtă. Păstrați următoarele sfaturi specifice de rasă atunci când separă hamsterii.
  • La vârsta de cinci săptămâni, hamsterii sirieni ar trebui să fie pusă fiecare în propriile lor cuști separate.
  • Hamsterii pitici pot trăi în grupurile de gen. Dacă există lupte pe măsură ce cresc, se separă.
  • Partea 2 din 3:
    Re-haming hamsterii
    1. Imagine intitulată Deal cu hamsterii copilului Pasul 8
    1. Predarea animalelor de companie la societatea umană locală. S-ar putea să existe o taxă pentru a vă preda animalul de companie, dar poate ajuta la ușurarea procesului și știți că hamsterii vor fi în mâini bune. Ar trebui să așteptați până când hamsterii copilului are cel puțin 4 săptămâni înainte de a le renunța.
  • Imagine intitulată Deal cu hamsterii copilului Pasul 9
    2. Utilizați social media pentru a vă plasa animalele de companie. Asigurați-vă că includeți fotografii și etichetați orice persoană care credeți că ar fi interesată să adopte unul dintre hamsterii dvs. Pentru cele mai bune rezultate, asigurați-vă că postați despre acest lucru când Facebook sau Twitter are un trafic mai mare. Nu ați vrea să postați despre hamsterii dvs. la ora 4:00. Până când majoritatea oamenilor se ridică, postul va fi probabil îngropat sub tone de alte posturi despre bebeluși, animale de companie și știri recente.
  • Imagine intitulată Deal cu hamsterii copilului Pasul 10
    3. Postați un anunț. Faceți acest lucru online sau prin ziarul dvs. local. Pentru unele site-uri, va fi gratuit, dar pentru alții este posibil să plătiți o mică taxă. Pentru a găsi o locuință bună pentru hamsterii dvs., fiți descriptivi în anunțul dvs. și includeți imagini. Oamenii vor fi probabil mai interesați de imagini.
  • Imagine intitulată Deal cu hamsterii copilului Pasul 11
    4. Evaluați potențialii proprietari. Pentru a face acest lucru, puneți-le întrebări despre capacitatea lor de a avea grijă de animalul de companie. Se pare că știu despre îngrijirea hamsterului? Doresc hamsterul ca un animal de companie sau intenționează să le reproducă? Au livrările necesare (cușcă, mâncare, jucării etc.)? Trebuie să ia în considerare capacitatea, dorința și cunoașterea lor pentru a stabili dacă vor oferi o casă bună pentru hamsterii copilului.
  • Partea 3 din 3:
    Menținând hamsterii
    1. Imagine intitulată Deal cu hamsterii copilului Pasul 12
    1
    Îngrijire pentru hamsterii tăi Așa cum ați face orice alt hamster adult. La vârsta de cinci săptămâni, hamsterii dvs. pentru copii au crescut în hamsteri adulți. Jucați cu, hrăniți-vă și iubiți-i ca pe un hamster adult.
    • Hamster alimente nu este prea scump (în jur de $.50 / lb), dar amintiți-vă că veți crește substanțial cantitatea de alimente. S-ar putea să salvați prin cumpărarea în vrac.
    • Amintiți-vă că păstrarea doar a unui hamster poate fi consumatoare de timp. Acum imaginați-vă că înmulțiți acest lucru cu 6 sau mai multe hamsteri. Dacă aveți o familie mare, majoritatea sunt interesați de hamsteri, o puteți găsi perfect fezabilă pentru a păstra toate noile hamsteri. Cu toate acestea, dacă sunteți singuri sau foarte ocupați și luptați să aveți grijă de doar un singur hamster, ar putea să nu fie cea mai bună opțiune pentru dvs.
  • Imagine intitulată Deal cu hamsterii copilului Pasul 13
    2. Investiți în cuști pentru hamsterii tăi. Veți avea nevoie de toate accesoriile normale, inclusiv un loc de ascundere, un castron de apă etc. Nu uitați materialele de pat. Veți dori ca noii dvs. hamsteri să aibă aceeași calitate a vieții ca și mama lor. Gunoiul tipic hamster este de 4 până la 6 pui. În funcție de tipul de hamster, aceasta înseamnă că ați putea avea nevoie de oriunde de la 2 la 6 noi cuști. Hamsterii sirieni necesită cuști separate (nu pot fi înședate împreună). Hamsterii pitici pot fi înscrise în grupurile de gen (este posibil să aveți nevoie de mai multe cuști dacă membrii unui anumit grup de gen nu se înțeleg.
  • Deoarece spaying sau neuteling este recomandat numai în cazul unei probleme de sănătate cu hamsterul, separarea pe sexe este măsura mult mai ușoară și rentabilă pentru menținerea reproducerii hamsterilor.
  • Ca o cușcă de hamster poate costa oriunde de la 15 dolari la sute de dolari, aceasta poate fi o întreprindere costisitoare. Planificați să cheltuiți cel puțin 30 de dolari la 90 de dolari pe cuști singuri pentru noii pui.
  • Hamsterul de hamster poate costa aproximativ 5 $ / picior cubic. Suma de care aveți nevoie va varia în funcție de cât de mulți hamsteri sunt adăpostiți împreună și cât de mare este cusca, dar costurile pot adăuga rapid.
  • Imagine intitulată Deal cu hamsterii copilului Pasul 14
    3. Obțineți jucării noi pentru noile hamsteri. Din nou, veți dori să includeți jucării noi pentru noile hamsteri. Acest lucru ar putea include tuneluri, o roată de rulare și mestecați jucăriile. Nu uitați să obțineți jucării pentru fiecare hamster nou pentru copii. Hamsterii au nevoie de stimulare pentru a fi fericiti.
  • Puteți obține o roată de hamster pentru $ 5 la $ 10, iar un jucărie de mestecat de hamster poate costa aproximativ 1-2 USD fiecare. Acest lucru înseamnă oriunde de la 12 la $ 66 doar pentru jucăriile de bază de hamster.
  • sfaturi

    Asigurați-vă că vă puteți îngriji de mai mulți hamsteri dacă vă decideți să le păstrați.

    Avertizări

    Aceste informații nu intenționează să înlocuiască sfatul unui medic veterinar calificat.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar