Cum să ai grijă de hamsterii sirieni

Hamsterii sirieni sunt cele mai frecvente specii de hamster acolo este de a gasi (si cel mai mare). La magazinele de animale de companie, ele sunt adesea menționate ca Panda Bear Hamsters, hamsteri de aur, hamsteri de urs negru și hamsteri de ursuleț de pluș. Acestea sunt doar porecle pentru a atrage atenția, dar sunt într-adevăr doar sirieni. Ei fac animale de companie excelente, deoarece sunt mai calme și mai prietenoase decât alte soiuri de hamster mai mici. Hamsterii sirieni sunt potriviți pentru copii mici sau pentru primii proprietari de hamster și este destul de ușor să înveți cum să ai grijă de ei în mod corespunzător, deși au nevoie de manipulare blândă.

Pași

Partea 1 din 4:
Pregătiți-vă pentru a vă aduce hamsterul acasă
  1. Imagine intitulată Îngrijire pentru hamsterii siriei Pasul 1
1. Cumpărați o cușcă. O cușcă bună pentru un hamster sirian este o cușcă mai mare de 600 de centimetri pătrați, deși 450 de centimetri de spațiu de podea este minimul. Acest lucru ar putea părea o mulțime, dar imaginați-vă că trăiești în camera ta de viață toată viața ta. Nu dați niciodată o cușcă siriană mai mică decât asta pentru că vor fi grav înghesuiți. Cele mai multe cuști de magazin de animale de companie sunt prea mici, încercați în schimb un 40 de galon (151.4 l) rezervor lung, o cușcă de bin sau o cușcă de DIY. Amintiți-vă, o cușcă care este prea mică va conduce hamsterul dvs. la plictiseala extremă și stresul sever. Nu contează dacă vedeți o cușcă drăguță la un magazin de animale de companie și credeți că trebuie să fie bine pentru că îl vând acolo. Singura excepție de la cuștile mici este dacă cumpărați trei sau patru și conectați-le împreună cu tuburile. Cele mai multe cuști din magazinele de animale de companie sunt prea scumpe oricând.
  • Cel mai bine este să evitați "cuști de start" sau "cuști de începători"- Acestea sunt mult prea mici. În schimb, achiziționați o cușcă potrivită pentru întreaga durată de viață a hamsterului la început, deoarece acest lucru vă va economisi bani și aduceți multă stres în viitor.
  • Cele 450 de centimetri din spațiul de podea nu include niveluri. Exclusiv, parterul trebuie să fie de 450 de metri pătrați. Nivelurile nu se iau în considerare. Încercați să cumpărați o cușcă mai mare decât acest lucru, deoarece hamsterii au nevoie de mult spațiu pe care le puteți da. Nici o cușcă nu este prea mare.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru hamsterii sirieni Pasul 2
    2. Obțineți așternut pentru cușcă. Amintiți-vă că lenjeria de siguranță este o necesitate. Nu utilizați rumeguș, pin sau cedru (și nici o altă așternut pe bază de lemn), deoarece uleiurile din aceste tipuri de lemn sunt dăunătoare pentru hamsterul dvs. Evitați și bumbacul. Acest lucru ar putea bloca intestinele hamster-ului tău și l-ar ucide și poate, de asemenea, să prindă picioarele hamsterului tău și să-i spargă în timp ce încearcă să tragă gratuit. Utilizați hârtie mărunțită, mărci cum ar fi Aspen, îngrijire proaspătă, Boxo și Katyee. Acestea sunt cele mai frecvent găsite în magazinele de animale de companie. Ei păstrează mirosurile în jos, sunt curate și confortabile.
  • Rumegușul ar trebui să fie făcut din lemn netratat. Când îl cumpărați la un magazin de animale de companie, verificați dacă ambalajul spune "netratate." Nu cumpărați rumeguș dintr-o moară de lemn sau dulgher, deoarece acest lemn este probabil tratat cu substanțe chimice care pot fi toxice pentru hamsteri. Pingurile de pin și cedru sunt, de asemenea, periculoase pentru un hamster. Lenjeria de pat ar trebui să fie mai adâncă de 7 inci (17.8 cm). Acest lucru ar putea părea o mulțime, dar hamsterii sapa tuneluri uriașe în sălbăticie, iar la doar câțiva centimetri nu vor permite unui hamster să facă acest lucru. Unele hamsteri vor sapă, de asemenea, numai dacă au o anumită înălțime de așternut, așa că asigurați-vă că vă dați hamsterul dvs. o mulțime de spațiu, chiar dacă nu pare ca tunelurile să fie făcute.
  • Bumbac sau șir "pufos" Tipurile de așternut sunt extrem de periculoase. Aceste tipuri de paturi ucid mii de animale de companie chiar dacă pachetul spune că este sigur. Riscul este că firele de fibre de așternut sunt prinse în jurul unui picior, apoi strângeți pentru a tăia circulația hamsterului. De asemenea, va rupe mai mult decât probabil oasele fragile ale hamsterului, deoarece încearcă să se lupte gratuit. Piciorul devine gangrenos, iar hamsterul este prea bolnav pentru a rezista la intervenția chirurgicală. În unele cazuri, hamsterul trebuie să fie eutanasiat pe motive umane.
  • Un material de cuibărit mare este hârtia igienică. Nu obține nimic cu parfumuri. Puteți să-l ștergeți / rupeți-l în bucăți mici și plasați-l în jurul cuștii sau în casa de hamster. Rețineți că acest lucru nu este un înlocuitor pentru așternutul obișnuit.
  • Evitați cedru, roșu și așternut de pin, deoarece conțin praf de rășină care poate irita sistemul respirator al hamsterului. Aspen și îngrijire proaspete sunt opțiuni perfect sigure și confortabile pentru hamsteri.
  • De asemenea, trebuie să evitați materialele de pat colorate cu cerneluri sau coloranți, deoarece acestea pot fi dăunătoare pentru sănătatea hamsterului dvs. dacă este consumată.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru hamsterii siriei Pasul 3
    3. Cumpăra A "Hamster House" Pentru hamsterul dvs. la chestii cu material de cuibărit, astfel încât se simte în siguranță și confortabil. Casele din plastic nu ar trebui să fie utilizate cu adevărat ca, dacă un hamster mestecă pe ea, poate fi toxic. Chiar dacă nu arată ca un hamster își mestecă casa, plasticul este nefiresc. Casele din lemn sunt mult mai frumoase pentru un hamster, iar un hamster poate mesteca-le pe ele, ceea ce le va purta pe dinți. O casă de hamster este o necesitate, așa că nu sări peste el. Un hamster, în sălbăticie, trăiește într-o "den" sau a "vizuină". Își petrece toată ziua, dormind în interiorul de acolo, unde se simte în siguranță și protejată de orice amenințare. De asemenea, stochează mâncarea în casa sa. Rețineți că unii hamsteri preferă să doarmă sub roată, dar aveți nevoie de o casă.
  • Unii oameni folosesc Hutches făcute pentru porcii și iepurii Guineei pentru hamsterii lor, dar acestea sunt bune dacă aveți o femeie însărcinată care are nevoie de o mulțime de spațiu și nu vor să urce peste tot în cușcă.
  • Sfat de experți
    Pippa Elliott, MRCVS

    Pippa Elliott, MRCVS

    Veterinariandr. Elliott, BVMS, MRCVS este un medic veterinar cu peste 30 de ani de experiență în chirurgia veterinară și practica animală de companie. A absolvit Universitatea din Glasgow în 1987, cu o diplomă în medicina veterinară și chirurgie. A lucrat la aceeași clinică de animale din orașul său natal de peste 20 de ani.
    Pippa Elliott, MRCVS
    Pippa Elliott, MRCVS
    Medic veterinar

    Gândiți-vă la furnizarea unei panouri de toaletă. Pippa Elliott, un medic veterinar licențiat, sugerează: "Ca și iepurii sau pisicile, hamsterii sunt adesea fericiți să aibă un loc desemnat în care să se elibereze. Acest lucru ajută, de asemenea, la menținerea cuștii."

  • Imagine intitulată Îngrijire pentru hamsterii siriei Pasul 4
    4. Cumpărați un caz de transport. Cele mai multe magazine de companie oferă cutii de carton, dar hamsterii pot mesteca direct prin ele. Cumpărați un caz de transport pentru Sirieni. Cei ieftini cu capacele care vin imediat și sunt ușor de scăpat, nu sunt bune - va trebui să cumpărați un caz adecvat de la un magazin de animale de companie. Acestea vor fi o opțiune mult mai scumpă, dar și cea mai bună opțiune, deoarece acest lucru poate fi reutilizat ori de câte ori aveți nevoie și sunteți de evacuare. Nu aduceți noul hamster acasă în cușcă.
  • De asemenea, este util să aveți un caz de încredere în casă, pentru acele momente când trebuie să transportați hamsterul în siguranță la veterinar.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru hamsterii siriei Pasul 5
    5. Cumpărați roți și accesorii. Roți și accesorii, cum ar fi cabane de ascundere, făcute pentru hamsterii și șoarecii pitici, sunt prea mici pentru hamsterii sirieni! Permiteți hamsterul să aibă o mulțime de spațiu pentru a vă deplasa și asigurați-vă că aveți o roți de 11-12 inch, sunt cele mai bune.
  • Când cumpărați o roată, vizualizați un hamster sirian de dimensiuni medii în interior. Animalul dvs. de companie trebuie să poată rula pe roată cu spate drept. O roată a hamsterului sirian trebuie să fie de 10-12 inci (25.4-30.5 cm) în diametru. Dacă roata este prea mică, spița centrală va determina flexorul să se flexeze în direcția greșită (spatele îi face "U"). Dacă aveți îndoieli, cumpărați cea mai mare roată care se va potrivi în cușcă, cum ar fi o roată de șobolan. De asemenea, asigurați-vă că roata dvs. nu este făcută din sârmă sau material de plasă, deoarece acest lucru poate provoca bumblefoot.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru hamsterii sirieni Pasul 6
    6. Localizați cușca hamsterului într-un loc liniștit. Hamsterul tău are nevoie de liniște pentru a evita stresul cu sunete puternice și bruște. Păstrați cușca este în afara soarelui și nu păstrați cuștile hamster într-o cameră în care se prepară alimentele.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru hamsterii sirieni Pasul 7
    7. Fiți pregătiți pentru hamsterul dvs. pentru a trăi 2 până la 3 ani. Vârsta medie este de aproximativ 2 ani. Lăsați-vă hamsterul să doarmă când devine mai în vârstă și fiți pregătiți pentru excursii în vent, deoarece hamsterii mai în vârstă sunt predispuși la boală. Dacă aveți copii mici și un hamster mai vechi se îmbolnăvește, aveți grijă să le explicați că hamsterul este foarte bătrân și nu poate să se recupereze, mai degrabă decât să-și facă speranțele în sus.
  • Partea 2 din 4:
    Stabilind hamsterul în noua sa casă
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru hamsterii siriei Pasul 8
    1. Aduceți hamsterul dvs. sirian acasă direct din magazin fără ocoluri. Transferați hamsterul de la transportator în cușcă, care ar trebui să fie configurați în prealabil. Lăsați hamsterul singur după ce ați pus-o în cușcă, astfel încât să-și exploreze noua acasă și să se obișnuiască cu ea.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru hamsterii siriei Pasul 9
    2. Începeți să interacționați cu hamsterul dvs. După aproximativ 48 de ore (2 zile), încearcă încet cum îi place hamsterul tău să fie manipulat. Începeți să așezați și să vorbim cu hamsterul, într-o voce liniștită, liniștitoare, pentru ao folosi cu prezența voastră. Când hamsterul este treaz și alertă (așa că seara este cel mai bun timp), încercați să ajungeți la accident vascular cerebral.
  • Hamsterii nu sunt agresivi prin natura lor și de obicei, nu atacă decât dacă sunt provocați. Cu toate acestea, ei au o vedere slabă, deci dacă mâna ta miroase de alimente pe care le poate mușca un deget presupun că este ceva de mâncare. Astfel încât spălați-vă mai întâi mâinile. Din acest motiv, este o idee proastă de a mânca hamsteri de hrană, deoarece se pot confunda în cazul în care se aprinde mirosul alimentelor.
  • O opțiune este de a plasa un tratament în cușcă, (pe o lingură) și, în timp ce hamsterul își mănâncă tratamentul, loviți-l ușor. Luați-o încet, lăsați-vă hamsterul obișnuit cu dvs.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru hamsterii siriei Pasul 10
    3. Dați-vă timpul de hamster să vă obișnuiți înainte de a încerca să o ridicați. Au interacțiuni scurte, non-agresive cu hamsterul de mai multe ori pe zi până când animalul dvs. este confortabil cu dvs. Odată ce hamsterul îl acceptă, îl mângâi, încercați să-l scoateți ușor în palma mâinii. Acest lucru poate dura mult timp cu femele agresive, dar bărbații prietenoși vă vor permite să le țineți după doar câteva zile.
  • Timpul ideal pentru a aștepta înainte de a vă lua hamsterul și luându-l din cușcă pentru a juca este de două până la trei săptămâni.
  • Pentru a ține hamsterul, glisați o mână sub ea și cupă celălalt în fața corpului său. Asigurați-vă că sunteți blând.
  • Nu ar trebui să începeți niciodată prin alegerea hamsterii! Încercați să vă ocupați de tratamente. Dacă hamsterul este prea timid să-l ia din mâini, doar puneți tratamentul în jos și așteptați ca hamsterul să o ia.
  • Partea 3 din 4:
    Hrăniți-vă hamsterul
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru hamsterii sirieni Pasul 11
    1. Alegeți alimentele adecvate și tratează pentru hamsterul dvs. sirian. Hamsterii trebuie să fie hrăniți cu o mâncare bună, precum și tratarea ocazională. Mâncăruri comerciale de hamster, cum ar fi Hazel Hamster (Hamster Hamster în Marea Britanie), sunt ideale. Deoarece hamsterii sunt hoarderi, dați o cantitate mică că puteți fi în mod rezonabil încrezător că hamsterul va mânca repede și nu încercați să vă deplasați.
    • Asigurați-vă că valorile nutritive sunt: ​​17-22% proteină, 4-6% grăsime și fibră de 8-10%.
    • Unii experți consideră că cele mai multe amestecuri de hamster sunt puțin prea scăzute în proteine ​​pentru a fi perfect echilibrate pentru hamsterul mediu sirian. Este o idee bună să vă dați hamsterul, tratamentul ciudat de ou fiert sau brânză, alimente de pisică sau viermi. Biți mici de pui gătit sau ou amestecat sunt surse bune de proteine ​​și pot fi administrate zilnic.
    • Dacă hamsterul nu ia nici un exces de tratamente departe pentru a mânca mai târziu în decurs de 24 de ore, îndepărtați orice bunuri neobișnuite.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru hamsterii siriei Pasul 12
    2. Evitați hrănirea alimentelor de hamster care nu sunt bune pentru asta. De exemplu, nu dați niciodată semințele de hamster cu coji. Hoturile ascuțite de semințe ascuțite pot răni căptușeala delicată a pungii obrazului.
  • De asemenea, evitați să dați alimente cu un conținut ridicat de umiditate (castravete sau salată), deoarece acestea sunt susceptibile de a avea un efect laxativ asupra sistemului digestiv al hamsterului.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru hamsterii siriei Pasul 13
    3. Furnizați hamsterul cu apă potabilă curată și proaspătă. Face acest lucru disponibil în orice moment. O sticlă de sipper este ideală, deoarece acest lucru nu este contaminat cu așternut sau mâncare în același mod în care un castron face. Asigurați-vă că ați verificat nivelul apei în fiecare zi, astfel încât hamsterul dvs. să nu devină deshidratat.
  • Spălați interiorul cu o perie de sticlă. Poate arata curat, dar interiorul sticlei va deveni acoperita cu bacterii daune.
  • Utilizați o sticlă de apă aprobată de hamster.
  • Apa filtrată este cea mai bună, dar robinetul este bine - atâta timp cât decolorați apa, fie prin utilizarea lichidului de decorație / comprimate, fie lăsând apa în aer liber peste noapte.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru hamsterii siriei Pasul 14
    4. Oferiți chews pentru a ajuta la depunerea dinților hamsterului. Acest lucru vă împiedică hamsterul să mesteceți barele de cușcă și potențial dăunător dinților lui și împiedică înnebunite dinți să devină îngroșate. Pentru a reduce riscul de înverșunare dinți, dați biscuiții de câini de hamster, macaroane de grâu uscat de grâu sau lemn din arbori, cum ar fi mere, pere, prune sau cireșe.
  • Furnizați blocuri minerale / sare.
  • Partea 4 din 4:
    Grijă pentru hamsterul tău
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru hamsterii sirieni Pasul 15
    1. Păstrați cușul de hamster curat. Cuștile de hamster trebuie curățate complet în fiecare săptămână până la 2-3 săptămâni, în funcție de hamsterul și nevoile dvs. De asemenea, ar trebui să fie "Spot a curățat," Prin eliminarea alimentelor proaspete și curățarea zonelor de toaletă, în fiecare zi, în funcție de dimensiunea și tipul de cușcă. Pentru a curăța cușca, scoateți partea de sus și goliți toate așternuturile murdare și rasurile de lemn și alimentele vechi într-un coș de gunoi. Răzuiți toate celelalte rămășițe. Treceți peste cușcă cu un dezinfectant de animale de companie, apoi uscați-l cu țesuturi sau cu rolă de bucătărie, dacă este preferată.
    • Spălați bolurile și sticla de apă (sau castron) în același timp cu curățarea cuștii. Praf și clătiți toate elementele cuștii. Uscați totul și umpleți cușca cu hamei proaspete de lemn, așternut, alimente și apă. Puneți toate elementele înapoi în cușcă și fixați partea de sus înapoi. O cușcă curată face hamsterul dvs. sirian fericit și sănătos.
    • Încearcă să-ți dai hamsterul a "Hamster toaletă," care este o tigaie de plastic cu o capotă care se potrivește perfect în colțul cuștii. Utilizați gunoiul special de hamster pe care îl puteți achiziționa din magazinele de animale de companie și curățați toaleta în fiecare zi. Hamsterii se bazează în general, cu privire la ceea ce este zona de toaletă de hamster, deoarece Instinct le spune să folosească un colț pentru toaletă, iar limitele toaletei îi ajută să se simtă în siguranță.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru hamsterii sirieni Pasul 16
    2. Relocați hamsterul în timp ce vă curățați cușca. Dezinfectați cușca în mod corespunzător și schimbați tăierea înainte de a pune hamsterul înapoi. În timp ce curățați cușca, puteți pune animalul dvs. într-un stilou de joacă au cineva să-l supravegheze.
  • Bilele de hamster sunt teribile pentru hamsteri. În timp ce unii ar putea arăta că se bucură de ea, probabil sunt stresați și încercând să găsească o modalitate de a ieși din ea. Dacă un hamster devine sete sau foame, nu ar fi putut să vă spună, ceea ce ar putea fi foarte rău pentru animalul dvs. mic.
  • Puneți hamsterul într-un stilou, supravegheat, deci nu poate scăpa. Curățarea cuștii prea des poate provoca stres - acest lucru nu înseamnă că nu curățați cuști, mai degrabă, doar curățați-l în fiecare săptămână și amintiți-vă spot Curățenie este cel mai bun prieten al tău.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru hamsterii siriei Pasul 17
    3. Dă-ți o mulțime de hamster de dragoste. Hamsterii sirieni sunt cele mai prietenoase și sociabile de familia de hamster. Ei ar trebui să primească atenția în fiecare zi, dar manipularea excesivă poate provoca de fapt stres în hamsterii sirieni, ceea ce poate duce la o sănătate proastă. Manipulați hamsterul timp de 10 minute la un moment dat, de câteva ori pe zi, apoi petreceți timp curățându-se cușca, urmărind că alerga, să sapă și să urze.
  • Fiți conștienți de hamsterul dvs. va fi somnoros în timpul zilei și cel mai probabil să fie activ pe timp de noapte. Deci, cel mai bun moment pentru a socializa este seara.
  • Păstrați hamsterul fericit cu jucării. Puteți cumpăra jucării la magazinul de animale de companie sau puteți face cele de casă. Nu dați niciodată jucării din cauciuc sau ne-digerabile încât hamsterul ar putea să mestece bucăți mici și să înghită. Acestea sunt susceptibile de a provoca obstrucție intestinală.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru hamsterii siriei Pasul 18
    4. Aveți grijă când vă treziți hamsterul. Majoritatea hamsterilor sunt crepusculară, ceea ce înseamnă că sunt cei mai activi la Dawn și Dusk. Dacă este necesar, treziți-vă încet hamsterul pentru a preveni speriat prietenul tău. Unele hamsteri pot să-și piardă dacă sunt trecute aproximativ. Permiteți hamsterul dvs. cel puțin 30 de minute pentru a vă trezi, lăsați-l să obțină ceva de mâncare și de a bea și să meargă să iasă din cușcă. (Doar acest lucru, dacă este important, altfel, nu treziți niciodată un hamster pentru a juca sau pentru orice motiv inutil. Imaginați-vă că sunteți trezit în mijlocul nopții care trebuie ținut.)
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru hamsterii siriei Pasul 19
    5. Vizitați VET atunci când este necesar. Rush hamsteri la clinica veterinară dacă blana sub coada sa este întotdeauna umedă, dacă arată semne de frig, dacă are bulgări sau umflături pe corpul său sau a plecat complet de alimente, apă și timp de joc. În plus, ar trebui să vă luați hamsterul la veterinar dacă are ochi apoasă, are excremente scurte (diaree), dinții s-au rupt, sau dacă ghearele sale au nevoie de tăiere.
  • Veterinările au un cimbrat special pentru ghearele de hamster și știu exact cum să o facă. Este mai sigur și mai bine să lăsați acest lucru experților mai degrabă decât să-l încercați de la domiciliu. Hamsterii nu pot rula pe roțile lor foarte bine dacă au gheare lungi, deoarece asta doare pentru ei!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Hamster dinții nu se opresc niciodată să crească și să mestece jucării să-și păstreze dinții la lungimea corespunzătoare. Pentru jucării, prosopul de hârtie / rulourile de hârtie de toaletă sunt bune, atâta timp cât hamsterul dvs. se poate potrivi prin ele. Blocurile de lemn sigure sunt bune, de asemenea.
  • Nu puneți niciodată două sau mai multe hamsteri siriene de sex feminin. Femelele sunt extrem de teritoriale și vor lupta, provocând vătămări grave și uneori moarte.
  • Nu contează ce specii de hamster achiziționați. Ce contează este modul în care este manipulat atunci când este tânăr. Acest lucru va afecta personalitatea sa pentru viață.
  • Când hamsterul tău nu vrea să fie ținut, poate că nu are încredere în tine. Puteți construi încredere prin interacțiunea cu el mai mult și petrecerea timpului de calitate împreună. Cu cât știi mai mult hamsterul, cu atât mai mult îți place!
  • Hamsterii ca să fie jucați cu. Când jucați cu ei, încercați să vă gândiți la noi activități, astfel încât să nu se plictisească.
  • Dacă aveți pisici sau câini, asigurați-vă că cușca sau carcasa are o ușă de blocare sigură. Hamsterii sunt nocturni (activi pe timp de noapte) și atrage atenția altor animale de companie. Poate fi ușor să vă protejați hamsterul în timp ce sunteți treaz, dar imposibilă în timp ce faceți adormiți.
  • Dacă hamsterul tău nu-ți place să o țineți, încercați să puneți niște rasii pe mâna dvs. și lăsați-o să vă urcă pe dvs.
  • S-ar putea să fie tentant să jucați și să vă înghițiți cu hamsterul dvs. de îndată ce sosește, dar amintiți-vă, au nevoie de timp pentru a vă ajusta. Dacă se mușcă atunci, trebuie să fie vina pe comportamentul uman și nu pe hamster nastiness.
  • Nu cumpărați niciodată cuști de hamster magazin de animale, ele sunt, de obicei, prea mici, dar cele mai bune cuști sunt cuști de tanc și cuști de bin. Găsiți videoclipuri pe YouTube cu privire la modul de a face cuști de bin (sunt foarte ușor.) Dacă nu aveți timp pentru DIY, încercați să achiziționați cuști de porci Guineea, deoarece acestea sunt mai spațioase. Dacă nu vă puteți permite niciuna dintre aceste opțiuni, atunci re-luați în considerare obținerea unui hamster. Nu este cel mai bine pentru tine, este cel mai bine pentru hamsterul tău.
  • Hamsterii nu sunt, de obicei, mirositoare, în funcție de substrat și cât de des vă curățați cuștile.
  • Dacă castronul de hamster este întotdeauna aproape gol, verificați dacă hamsterul dvs. a ascuns alimentele oriunde înainte de reîncărcare - nu doriți să vă alimentați hamsterul.
  • Asigurați-vă că hamsterul nu poate scăpa sau îl puteți pierde pentru totdeauna.
  • Dacă nu găsiți o cușcă de hamster mare sau rezervor, cuștile gerbil sunt minunate pentru hamsteri. Acestea sunt, de obicei, mult mai bune decât cuștile tradiționale de hamster, deoarece sunt de obicei mai spațioase și mai durabile.
  • Avertizări

    Spălați-vă mâinile înainte și după ce vă manipulați hamsterul.
  • Dacă hamsterul dvs. nu se hrănește adesea, poate fi agresiv și mușcat.
  • Nu vă adăpostiți hamsterul cu un alt hamster sirian. Ele sunt o specie solitară și teritorială și se vor lupta cel mai probabil. Deși nu toți sirienii adăpostiți împreună vor lupta la moarte, ei vor deveni stresați și imunitatea lor va fi redusă. Hamsterii răniți tind să înceteze să mănânce și să bea.
  • Uită-te la boli. Dacă hamsterul dvs. nu se uită în mod normal sau acționând ca un hamster luminos, plin de viață, sau dacă blana ei este uleioasă sau chel în unele locuri, este mai bine să mergeți la un veterinar și să vedeți ce au de spus.
  • Pentru a preveni boala, introduceți numai alimente noi la hamsterul dvs. în cantități foarte mici, cum ar fi o jumătate de linguriță. Apoi, vezi dacă hamsterul tău reacționează bine.
  • Unele legume sunt dăunătoare pentru hamsteri. Nu le hrăniți niciodată salată de aisberg crudă, fasole renală, ceapă, cartofi brute sau rhubarb.Orice lucru nu sunteți sigur ar trebui să fie evitat.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar