Cum să descărcați filme și să le transferați într-o unitate flash usb

Acum că serviciile de streaming precum Netflix și Hulu sunt atât de populare, este greu să găsești filme disponibile pentru descărcare. Deși unele servicii vă permit să salvați filme pentru vizionarea offline, nu puteți să vă stocați fișierele pe unitatea USB. Thiste parere Cum să descărcați filme (legal) de pe Internet și să le salvați la unitatea flash detașabilă.

Pași

  1. Imagine intitulată Descărcați filme și transferați-le într-o mașină flash USB Pasul 1
1. Găsiți un film pentru descărcare. Dacă nu găsiți un film disponibil în mod liber în domeniul public, este ilegal să descărcați filme comerciale de pe internet. Aceasta înseamnă că descărcarea faptului că filmul Avengers gratuit pe care l-ați găsit pe un site torrent ar putea duce la o amendă de 750 $ la 30.000 $.Acesta este un film scump! În schimb, încercați oricare dintre aceste resurse pentru a descărca filme care nu vă vor face probleme cu legea:
  • Filmele de caracteristici ale arhivelor Internetului
  • Rețeaua VUZE studioHD (necesită un client BitTorrent)
  • Domeniul public Torrents (necesită un client BitTorrent).
  • De asemenea, puteți verifica Cum se descarcă videoclipuri YouTube Pentru a afla cum să descărcați videoclipuri de pe YouTube - asigurați-vă că aveți permisiunea mai întâi.
  • Există tone de site-uri web torrent de film acolo. Amintiți-vă că descărcarea de filme protejate prin drepturi de autor sunt ilegale și persoanele cu siguranță sunt prinse (mai ales când nu sunt Utilizarea Safe VPNS).
  • Imagine intitulată Descărcați filme și transferați-le într-o mașină flash USB Pasul 2
    2. Descărcați fișierul video pe computer. Pașii pentru a face acest lucru depind de tipul de site pe care îl utilizați. Dacă utilizați arhiva de Internet sau un alt site non-torrent, faceți clic pe numele filmului și selectați Descarca legătură. Poate arata ca o săgeată cu susul în jos sau poate conține dimensiunea și / sau rezoluția videoclipului. Dacă utilizați un site torrent, cum ar fi Torrents Vuze sau Domain Public, urmați acești pași:
  • Instalați un client BitTorrent dacă nu ați făcut-o deja. Unele opțiuni populare sunt uTorrent și originalul BitTorrent.
  • Faceți clic pe titlul videoclipului și selectați Descarca Link, care poate arăta ca o săgeată în jos sau chiar o legătură cu dimensiunea și / sau rezoluția videoclipului. Acest lucru va descărca un fișier care se termină cu ".torent" la computerul dvs.
  • Faceți dublu clic pe cele descărcate .Fișier torrent în folderul de descărcări implicite. Acest lucru ar trebui să vă deschidă clientul BitTorrent.
  • Dacă nu ați configurat clientul dvs. Bittorrent încă, vi se va cere, de obicei, să selectați o locație de descărcare. Descărcarea dvs. ar trebui să înceapă imediat.
  • Imagine intitulată Descărcați filme și transferați-le într-o mașină flash USB Pasul 3
    3. Conectați-vă unitatea flash în computer. Ar trebui să se potrivească într-un port USB în carcasa computerului.

    Bacsis: Dacă computerul dvs. nu are porturi USB-A standard, veți avea nevoie fie un adaptor de 3-to-USB de Thunderbolt, fie o unitate flash USB-C.

  • Imagine intitulată Descărcați filme și transferați-le într-o mașină flash USB Pasul 4
    4. Copiați fișierul filmului. Faceți clic pe fișierul de film descărcat, apoi apăsați Ctrl+C (PC) sau ⌘ comandă+C pentru ao copia. Dacă utilizați un Mac, puteți copia și fișierul făcând clic pe Editați | × Meniu și selectare Copiați (numele filmului).
  • Imagine intitulată Descărcați filme și transferați-le într-o unitate flash USB Pasul 5
    5. Deschideți acest PC (PC) sau Căutare (Mac)
    Imagine intitulată Macfinder2.jpg
    . Dacă utilizați un PC, faceți clic pe bara de căutare, tastați Acest PC, și apăsați pe S introduce cheie. Dacă sunteți pe un Mac, faceți clic pe pictograma feței zâmbitoare cu două tonuri de pe doc, care este de obicei în partea de jos a ecranului.
  • Imagine intitulată Descărcați filme și transferați-le într-o unitate flash USB Pasul 6
    6. Deschideți unitatea flash. Dacă utilizați Windows, faceți dublu clic pe pictograma din panoul central. Dacă utilizați un Mac, faceți clic pe el în panoul din stânga.
  • Dacă utilizați Windows și nu vedeți nimic mai jos "Dispozitive și drivere" rubric, faceți dublu clic pe titlul.
  • Imagine intitulată Descărcați filme și transferați-le într-o mașină flash USB Pasul 7
    7. Faceți clic dreapta pe o zonă goală a unității flash și selectați Pastă. Acest lucru copiază filmul la unitatea flash. Acest lucru ar putea dura câteva minute dacă filmul este un fișier mare.
  • Dacă utilizați un Mac, ați putea, de asemenea, să faceți clic pe Editați | × Meniu și selectați Pastă.
  • Imagine intitulată Descărcați filme și transferați-le într-o mașină flash USB Pasul 8
    8. Scoateți unitatea flash
    Imagine intitulată maceject.jpg
    . Odată ce fișierul filmului a fost transferat cu succes pe unitatea flash, puteți scoate în siguranță unitatea flash. Dacă utilizați un Mac, faceți clic pe săgeata îndreptată în sus în partea dreaptă a numelui unității flash din panoul din stânga. Dacă utilizați Windows, faceți clic pe pictograma în formă de unitate flash din colțul din dreapta jos al ecranului și selectați Eject.
  • Imagine intitulată Descărcați filme și transferați-le într-o mașină flash USB Pasul 9
    9. Eliminați unitatea flash. Când vi se solicită, puteți să vă scoateți flash-ul din portul computerului.
  • sfaturi

    Asigurați-vă că aveți încredere în sursa filmului înainte de ao descărca.
  • Dacă utilizați un site popular Torrent, cum ar fi Bay Pirate, puteți verifica evaluarea și comentariile fiecărui torrent înainte de a descărca pentru a vă asigura că este sigur. Dacă nu există ratinguri sau comentarii (sau dacă evaluările sunt slabe), nu descărcați filmul.
  • Când descărcați un torrent, puteți găsi fișiere suplimentare în descărcare pe care nu aveți nevoie sau doriți, cum ar fi imagini de probă sau fișiere text. De obicei, puteți debifați fișierele pe care nu doriți să le solicitați când vi se solicită să le descărcați.
  • Avertizări

    Dacă computerul vă avertizează că fișierul pe care l-ați descărcat este un virus, ștergeți fișierul și imediat Rulați programul antivirus al computerului.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar