Cum să devii un editor de film

Editorii de film sunt responsabili pentru tăierea și asamblarea înregistrărilor video și audio pentru producțiile de film și televiziune într-un întreg cuprinzător. A deveni editor de film implică o cale lungă de studiu, ore de stagiu, ucenicie și muncă voluntară. Lucrul gratuit de devreme este de obicei necesar pentru a asigura conexiunile potrivite și pentru a dezvolta un ochi dornic pentru stil, ritm și calendar. Cei mai mulți editori de film petrec ani în diferite locuri de muncă până când în cele din urmă au o pauză. În plus față de talente, abilități și muncă grea, veți avea nevoie de perseverență pentru a găsi o poziție ca editor de film.

Pași

Metoda 1 din 3:
Obținerea abilităților necesare
  1. Imaginea intitulată deveni un editor de film Pasul 1
1. Studiați modul în care sunt editate filmele. Urmăriți filme produse și analizați calendarul și stimularea scenei. Fiți atenți la cât timp, fiecare scenă durează, cât de multă acțiune sau tensiune există în timpul unei scene și cum fiecare scenă se estompează fără probleme în următorul. Căutați indicații vizuale sau de sunet care îmbunătățesc ritmul dramatic.
  • Mergeți la biblioteca locală sau școlară și verificați baza de date pentru cărți despre istoricul filmului și analiza filmului.
  • Familiarizați-vă cu natura filmului, în primul rând, urmărind tot ceea ce puteți obține mâinile. Obțineți un sentiment pentru directorii sau editorii specifici și ceea ce face ca munca lor să fie distinctă.
  • Pentru fiecare televiziune sau producție de film pe care o vizionezi, uite online pentru recenzii importante de ziare, cum ar fi New York sau Los Angeles Times. Citirea criticilor profesionale vă vor ajuta să vă dezvoltați propriul ochi critic.
  • Imaginea intitulată deveni un editor de film Pasul 2
    2. Alegeți cel mai bun program. Aplicați și înscrieți-vă într-un program de editare a filmului colegiu. Opțiunile dvs. includ o școală de film specializată, un colegiu sau universitate de patru ani sau un colegiu comunitar local. Decideți ce este mai bine pentru dvs. în ceea ce privește accesibilitatea și locația și opțiunile de cercetare care corespund nevoilor dvs.
  • Un program de patru ani oferă cea mai bună pregătire pentru o carieră în editarea filmului. Check out lista de specialiști disponibile la colegiile sistemului universitar de stat.
  • Dacă doriți să scăpați de orașul dvs. natal, căutați programe în afara statului. O școală de film sau de patru ani de la o școală din California sau New York vă poate ajuta să asigurați stagii mai bune și ucenici.
  • Școlile din apropierea acestor centre industriale vă pot ajuta să dezvoltați o rețea mai puternică și vă permit să vă apropiați de mai multe oportunități de lucru.
  • Un program universitar vă va ajuta, de asemenea, să accesați resursele de dezvoltare profesională, cum ar fi publicațiile și apelurile de intrare.
  • O școală cheie de film este accesul la echipament. Echipamentele de închiriere pot fi scumpe, dar poate fi mai ieftin dacă sunteți student, mai ales dacă închiriați prin programul dvs. universitar. Când studiați programe, întrebați despre echipamentele disponibile și procedurile de închiriere.
  • Imaginea intitulată deveni un editor de film Pasul 3
    3. Alegeți cele mai bune cursuri. Cursurile dvs. vor include editarea de bază și editarea comercială, istoricul filmului, povestirea și scenariul. În plus, veți învăța cum să utilizați programele software de editare a fotografiilor și filmului, cum ar fi Adobe Premiere și Final Cut Pro (FCP). FCP este standardul de la Hollywood pentru editarea filmului și va trebui să luați cursuri de software care vă vor permite să o stăpâniți.
  • Mergeți pentru o încărcătură de curs greu în formarea tehnologică și software. Editorii de film nu mai tăiem manual filmul, deci este important să aveți o fundație puternică atât în ​​tehnologia și programele stabilite și emergente.
  • Chiar și după ce ați absolvit, este comun ca editorii să-și continue educația ocazional luând cursuri formale. Acest lucru vă ajută să rămâneți la curent cu schimbările tehnologice ale industriei.
  • Imaginea intitulată deveni un editor de film Pasul 4
    4. Construiți relații productive la școală.Împingeți-vă abilitățile atunci când începeți sau la școală prin editarea unor proiecte mai mici. Lucrați cu prietenii sau cu colegii la universitate. Începeți cu proiecte independente de editare pentru a vă pune educația în practică și editați cât mai multe filme scurte.
  • Utilizați anii dvs. universitari ca o oportunitate de a începe să vă dezvoltați rețeaua, lucrând cu colegii dvs. și căutați mentori printre profesorii dvs.
  • Proiectele de colaborare amateur sunt importante atunci când începeți, mai ales în mediul industriei de astăzi. Lucrul cu alții este o abilitate foarte apreciată, astfel încât colaborarea timpurie vă va ajuta să vă mai în jos pe drum.
  • Chiar făcând videoclipuri stupide, punând proiecte pe YouTube și alte eforturi mici de rezervă vă vor ajuta să vă exercitați mușchii de editare și să puneți cunoștințe teoretice în practică.
  • Metoda 2 din 3:
    Experiență de construcție
    1. Imaginea intitulată deveni un editor de film Pasul 5
    1. Voluntar serviciile dvs. pe producțiile studențești sau producțiile locale. În timp ce o educație școlară de film vă poate oferi o bază de cunoștințe și o bază tehnică, este esențial să se construiască o experiență concretă. Experiența mai tangibilă pe care o ai, cu atât mai bine șansele tale de a-ți lua piciorul în ușă în lumea editării filmului. Începeți mici, căutând producții mai mici, locale sau continuând să colaboreze cu colegii pe care i-ați întâlnit de-a lungul drumului.
    • Puteți să vă uitați online pentru lista de lucrări locale de producție și GIG
    • Cuvântul gura este esențială pentru obținerea concertelor, fie plătite sau neplătite, cât și la nivel amator și profesional.
  • Imaginea intitulată deveni un editor de film Pasul 6
    2. Obțineți o ucenicie sau un stagiu. În plus față de voluntariatul dvs. pe producțiile locale, probabil că va trebui să continuați să vă plătiți taxele și să lucrați gratuit pentru o parte considerabilă din cariera dvs. timpurie. Rețelele sunt esențiale pe tot parcursul procesului și va trebui să vă bazați pe rețeaua dvs. în creștere pentru a ateriza o ucenicie cu o companie importantă de producție. Chiar dacă este liberă forța de muncă, ucenicing sau interservare vă va ajuta să demonstrați că aveți abilități reale și o etică de lucru solidă.
  • Consultați profesorii dvs. și încercați să accesați rețelele lor în timp ce sunteți în școală. Acest lucru vă va ajuta să vă aterizați bune stagii sau ucenici, atât în ​​timp ce sunteți în colegiu și când vă rupeți în câmp după absolvire.
  • S-ar putea să trebuiască să luați mai multe locuri de muncă de ucenicie înainte de a începe să faceți un venit modest.
  • Tratați fiecare loc de muncă ca și cum ați obține un venit de milioane de dolari. Dovedește că aveți o mare etică de lucru și aveți o plăcere să lucrați cu.
  • Imaginea intitulată deveni un editor de film Pasul 7
    3. Aterizați un loc de muncă la nivel de intrare într-un studio de film. Cei cu care ați fost ucenici sau interneți vor fi esențiali pentru obținerea unui loc de muncă plătit, indiferent dacă vă conectează cu unul sau vă oferă o recomandare puternică. Este puțin probabil să aterizați un loc de muncă în editare imediat, chiar dacă aveți concerte puternice de ucenici sub centura dvs.
  • Luați orice loc de muncă care vine, fie că este vorba de un ghid turistic pe un lot de studio, un asistent personal al cuiva pe un echipaj de film, un secretar la birou sau un alergător pentru o producție.
  • Imaginea intitulată deveni un editor de film Pasul 8
    4. Construi o rețea puternică. Fi politicos pentru toată lumea pe care o întâlniți și să vă promovați. Faceți cărți de vizită cu link-uri către site-ul dvs. și bobina. Faceți-o cunoscută că sunteți în căutarea unui loc de muncă ca editor de film. Construirea rețelei de conexiuni în acest fel poate duce la șanse neașteptate, cum ar fi devenind un editor de film pe scurt, care mai târziu câștigă un premiu la un festival.
  • Dacă întâlniți oameni care lucrează în camera de editare, întrebați dacă vă puteți alătura ocazional pentru a observa și învăța.
  • Ar putea dura până la zece ani înainte de a construi o rețea robustă și o înregistrare a formării profesionale pentru a ateriza un loc de muncă cu un venit rezonabil, deci persistente.
  • Metoda 3 din 3:
    Ruperea în câmp
    1. Imaginea intitulată deveni un editor de film Pasul 9
    1. Porniți propria afacere sau serviciul de editare. Una dintre cele mai ușoare și mai eficiente modalități de a vă construi corpul de lucru este să vă creați propria afacere. Investiți în carduri și alte materiale de marketing pentru a vă face profesionale și competitive. Pornirea unui serviciu de editare cu un coleg calificat este, de asemenea, înțelept pe piața actuală, deoarece abilitățile de colaborare sunt de dorit în industrie în zilele noastre.
    • Când începeți, vă considerați că este necesar să se ramificați dincolo de domeniul dvs. specializat pentru a construi clientela.
    • Luați în considerare contactarea cu muzicieni locali sau emergenți despre producerea de videoclipuri muzicale pentru ei. Să fie deschis la comerț și la bartering pentru compensare.
    • Videoclipuri de nuntă sau de absolvire, marketing comercial pentru restaurante și alte întreprinderi locale și producând videoclipuri de formare corporativă sunt alte exemple de unele căi de a lua atunci când începeți propria afacere.
  • Imaginea intitulată deveni un editor de film Pasul 10
    2. Obțineți o listă pe baza de date a filmului de Internet (IMDB). Fii strategic cu privire la modul în care îți construiești corpul de muncă. Puneți cel mai bun efort pentru a face fiecare producție pe care lucrați mai mult decât ultima, și asigurați-vă că faceți contacte de lungă durată cu fiecare loc de muncă. Chiar și pantaloni scurți și filme cu buget scăzut pot obține o listă pe IMDB, atâta timp cât producțiile au fost eliberate. Potențialii angajatori se vor referi la acesta înainte de a vă angaja.
  • Personalul IMBD își actualizează în mod regulat listarea și selectează filme, serii de televiziune și specialități, reclame, videoclipuri muzicale și acces la televiziune locală sau de acces public pentru includerea în baza de date.
  • Înregistrați-vă pe site-ul IMBD și trimiteți titlul de credit sau al proiectului dvs. pentru a verifica sau a corecta înregistrarea.
  • Imaginea intitulată deveni un editor de film Pasul 11
    3. Craft un portofoliu competitiv. Odată ce ați construit corpul de lucru, proiectați un portofoliu câștigător pentru a vă comercializa cu succes. Veți găsi că piscina solicitantă pentru editarea locurilor de muncă este intensă competitivă, deci trebuie să vă faceți afară. Trimiteți-vă CV-ul, împreună cu o bobină de cea mai bună lucrare, directorii de studio, directori și alți editori de film.
  • Asigurați-vă că materialele pe care le trimiteți în aplicații sunt concise și arată doar cea mai bună lucrare.
  • Trimiteți rolele de proiectare relevante pentru proiectele specifice. Nu trebuie să includeți tot ce ați făcut vreodată cu fiecare cerere de locuri de muncă.
  • Dacă mergeți la un GIG ca editor asistent la un program de televiziune, nu trimiteți videoclipuri de absolvire sau de nuntă pe care le-ați tăiat. Dacă nu aveți materiale relevante, taieturile de televiziune în acest caz, scenele de muzică sau de peliculă scurte ar face.
  • Cereți oamenilor cu care ați lucrat în trecut pentru a vă uita la materialele dvs. și pentru a oferi feedback.
  • Creați un site web care oferă o selecție mai substanțială a muncii dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un editor de film Pasul 12
    4. Avansați cariera. Odată ce ați demonstrat calitatea muncii dvs. în producții independente și în calitate de editor asistent, căutați oportunități de a lua conducerea. Trebuie să construiți în mod constant conexiuni noi pentru a avansa la funcția de editor complet. A face ca oamenii să vrea să lucreze cu dvs. prin faptul că demonstrează întotdeauna o puternică etică de lucru și atitudine plăcută.
  • Începeți prin aplicarea pentru a fi un editor asistent pe o producție.
  • Luați în considerare aderarea la o uniune pentru avansarea mai rapidă a carierei.
  • Păstrați-vă informați despre noile tehnologii și software, luând cursuri sau învățați noi programe sau dispozitive.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar