Cum să înveselească după o zi proastă

Uneori, ziua nu merge în felul tău și tu sfârșești să te simți destul de scăzut. Este ușor să vă lăsați să vă iertați sau să fiți trist și supărați, dar mai degrabă decât să locuiți în ziua proastă pe care ați avut-o, există modalități de a vă recupera și Faceți-vă să vă simțiți mai bine, Chiar dacă ziua ta a fost destul de teribilă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Distragându-vă de necazurile zilei
  1. Imagine intitulată Menținerea unei pungi de dormit Pasul 19
1. Dați-vă o sarcină specifică sau o corvare. Poate că există o anumită casă pe care ai pus-o pentru o vreme, cum ar fi acel teanc de rufe în dulap, sau poate că există unele feluri de mâncare în chiuvetă care au nevoie de spălare. Dați-vă o sarcină specifică și concentrați-vă pe ea în timp ce o faceți.
  • Încercați să jucați muzică în timp ce curățați sau lucrați la o sarcină. Acest lucru vă va oferi ceva de ascultare și să vă concentrați în timp ce lucrați, mai degrabă decât să vă lăsați gândurile să se rătăcească înapoi la ceea ce vă deranjează inițial.
  • Curățarea și păstrarea lucrurilor organizate pot îmbunătăți, de fapt, sănătatea mintală, cu câteva beneficii de sănătate fizică adăugată, de asemenea. A scăpa de aglomerație și de mese poate ajuta la reducerea stresului, ceea ce este important de făcut atunci când ați avut deja o zi proastă.
  • Imagine intitulată depășea plictiseală Pasul 25
    2. Lăsați-vă munca la locul de muncă. Mulți oameni au obiceiul de a aduce stresul și problemele de lucru acasă cu ei în fiecare zi. O modalitate de a vă bucura după o zi proastă, mai ales dacă munca a fost cauza, este de a lăsa acele stresuri și iritante în urmă când părăsiți locul de muncă.
  • Fi prezent în acest moment. Mai degrabă decât să se concentreze sau să locuiască asupra lucrurilor care s-au întâmplat la locul de muncă, lăsați-i să meargă cu câteva respirații adânci și să vă concentreze în momentul actual. Recunoașteți că vă lăsați să mergeți la aceste probleme și că veți face față lor atunci când vă întoarceți la muncă.
  • Utilizați casa dvs. de navetă ca o modalitate de a vă deconecta de la locul de muncă. Mai degrabă decât să mergeți în mod obișnuit, aveți grijă să observați lucruri pe care nu le puteți observa în mod normal, cum ar fi peisajul pe navetă, vremea sau apusul soarelui. Recunoașteți lumea exterioară pe drumul spre casă, mai degrabă decât să vă prindeți în interiorul capului și locuinței.
  • Imaginea intitulată Evitați să vă plictisiți când nu aveți nimic de făcut pasul 4
    3. Ieși din casă. Rulați o greșeală, mergeți la o plimbare, luați câinele afară sau chiar faceți o unitate. Fiind în aer liber este deosebit de util atunci când încercați să stimulați o stare proastă, astfel încât să alegeți ceva în afara acestuia, dacă vremea este potrivită.
  • Poate fi tentant să rămâi în casă și să-ți speli în starea de spirit proastă după o zi proastă, dar forțându-te să lași că ispita în urmă vă poate ajuta să bateți acea dispoziție. Ieșiți, fiți în jurul oamenilor și vă distrageți cu lucruri de făcut și de a realiza.
  • Imaginea intitulată Faceți-vă somnul folosind hipnoza Pasul 2
    4
    Trage un pui de somn, sau du-te la culcare devreme. Când erai copil, părinții tăi te pun probabil la culcare când ai mâncat. Nu este așa de diferită după ce ați crescut. Obținerea mai multor somn vă poate ajuta să vă îmbunătățiți starea de spirit.
  • Când nu aveți suficientă odihnă, ați putea observa că sunteți mai iritabili sau rapid pentru a vă supăra pe lucrurile mici. Lipsa de somn poate să fi contribuit chiar și la ziua proastă pe care ați avut-o. Luând un pui de somn scurt sau opt pentru a merge la culcare un pic mai devreme decât de obicei vă poate ajuta să echilibrați înapoi și să vă odihniți că corpul trebuie să se simtă mai bine și mai fericit.
  • Stresul sau starea de spirit proastă poate duce uneori la somn mai dificil, deci dacă găsiți că aveți probleme să dormiți noaptea, încercați să luați o doză mică (1-3 mg) de melatonină. Melatonina este o substanță chimică produsă în mod natural de corpul dvs. pentru a vă ajuta să adormiți și îl puteți cumpăra în formă suplimentară la magazinul dvs. local de droguri.
  • Imaginea intitulată adormit rapid pasul 1
    5. Deconectați-vă de la social media. În această zi și vârstă, majoritatea oamenilor sunt practic lipite de conturile lor sociale prin intermediul telefoanelor, tablete și computere. Este ușor să vă simțiți să vă simțiți mai rău despre dvs. sau despre ziua cea rea ​​când vă vedeți prietenii și cunoștințele dvs. care postă știri fericite sau fotografii pe feedurile dvs. Deconectați-vă de la aceste fluxuri și vă dați un mic detox.
  • Înțelegeți că nu puteți lua tot ce vedeți pe social media la valoarea nominală. Cea mai mare parte a ceea ce oamenii aleg să posteze o imagine glorificată a ceea ce este cu adevărat viața lor. Ei au zile rele la fel ca tine - este mai greu să vezi că prin posturi de pe mass-media sociale orientate pentru a arăta aspectele mai bune ale vieții lor.
  • Social media are o tendință de a obține pomparea sângelui. S-ar putea să observați că sunteți ușor de iritat de către posturile sociale sociale încărcate din punct de vedere politic, sau ignorant. Dacă sunteți deja într-o stare proastă, vizualizarea acestor postări ar putea face mai rău. Deconectați și faceți o pauză.
  • Imaginea intitulată Faceți-vă somnul folosind hipnoza pasul 3
    6. Citiți o carte sau vizionați un film. Folosirea cărților sau a filmelor pot fi de ajutor în distragerea minții tale de orice te deranjează. Dacă vă pierdeți în lumea unei cărți, film sau emisiuni de televiziune, veți fi concentrați asupra a ceea ce se întâmplă în acea lume, mai degrabă decât în ​​propria voastră.
  • Încercați să alegeți un film sau un spectacol de televiziune care este comedic sau amuzant, mai degrabă decât alegerea unei drame. Râzând într-un film amuzant sau un spectacol este o modalitate excelentă de a vă stimula starea de spirit. Din punct de vedere științific, râsul are efecte fizice profunde asupra creierului și percepțiilor dvs. Lăsați-vă să vă bucurați de un umor vă poate ajuta cu adevărat să vă înveselească.
  • Citirea unei cărți nu numai că vă poate ajuta să vă distrageți de orice este în mintea voastră, dar poate duce, de asemenea, la un sentiment de realizare odată ce ați terminat-o. Este atât de ușor să începeți o carte și să nu terminați niciodată, dar în cele din urmă finalizarea se poate da un pic de stimulare în starea de spirit.
  • Metoda 2 din 3:
    Vă vedeți cu activitățile pe care le bucurați
    1. Imaginea intitulată adormit rapid pasul 7
    1. Au ceva cald să mănânce sau să bea. Băutură sau mănâncă ceva cald este cunoscut pentru a spori starea de spirit, în cea mai mare parte datorită sentimentelor și senzațiilor plăcute, ne poate da așa cum o consumăm. Băuturile precum cafeaua și ceaiul sunt, de asemenea, cunoscute că au alte beneficii fizice pozitive, cum ar fi o cantitate sănătoasă de antioxidanți.
    • Asigurați-vă că nu vă suprasolicitați în băuturi dulci sau cofeinate. Cafeaua vă poate ajuta să vă simțiți mai treji și atenți și vă puteți da un impuls în starea de spirit, dar prea multă cofeină și zahăr pot duce la somnul de dificultate și la un aport caloric mai mare.
    • Coacerea și gătitul pentru dvs. este o modalitate excelentă de a vă menține ocupat și de a lucra la o sarcină care are beneficiul de a avea ceva delicios de a mânca când o termini! Încercați mâna la o nouă rețetă pentru a vă ajuta să vă înveselească.
  • Imaginea intitulată Evitați să vă plictisiți când nu aveți nimic de făcut pasul 15
    2. Ascultați muzica preferată. Probabil că aveți câteva melodii care vă ajută imediat să vă înveselească când le ascultați. Porniți melodiile preferate și cântați sau chiar dansați-le în jurul lor. Muzica optimă și Uptempo are un efect deosebit de profund asupra creșterii stării de spirit.
  • Serviciile de streaming online, cum ar fi Spotify au o mulțime de playlisturi deja construite pe care le puteți alege în funcție de starea dvs. de spirit. Alegeți unul dintre playlisturile pentru starea de spirit fericită și întoarceți volumul! Ați putea chiar să descoperiți câteva noi favorite în acest proces.
  • În loc să vă concentrați prea mult asupra faptului că muzica vă face sau nu să vă simțiți mai fericiți, concentrați-vă doar pe muzica în sine. Pierdeți-vă în sentimentele pe care le aduce și vă bucurați doar de ea pe măsură ce ascultați.
  • Imagine intitulată depășită plictiseala Pasul 17
    3. Petreceți timp cu animalul dvs. de companie. S-a dovedit științific că interacțiunea cu animalele poate spori starea de spirit prin contribuția la producția de serotonină și dopamină, doi hormoni care îmbunătățesc starea de spirit. Petreceți ceva timp cuddling sau jucând cu animalul dvs. de companie sau mergeți la o salvare animală locală și petreceți timp cu animalele acolo dacă nu aveți un animal de companie.
  • Animalele și animalele sunt cunoscute pentru a da oamenilor un sentiment de scop și apartenențe. De asemenea, ne ajută să forțim legăturile emoționale și deținând un animal de companie poate ajuta la combaterea lucrurilor ca depresia și chiar contribuind la o viață mai lungă și o mai bună sănătate fizică.
  • Imaginea intitulată adormit rapid pasul 2
    4. Fac un dus. S-ar putea să observați că un duș simplu vă poate ajuta să vă îmbunătățiți starea de spirit doar prin faptul că vă simțiți fizic mai bine. Un duș cald este un mod sigur de a vă relaxa corpul și, la rândul său, să vă îmbunătățiți starea de spirit.
  • Încercați să comutați temperatura apei înainte și înapoi de la fierbinte la rece. Petreceți aproximativ 1-3 minute la fiecare temperatură înainte de a vă întoarce din nou. Acest lucru vă poate ajuta să vă măriți circulația, ceea ce vă poate ajuta să vă relaxați și să vă liniștiți.
  • Imagine intitulată reduce dependența de cumpărături Pasul 3
    5. Tratați-vă la ceva. Probabil ați auzit de "terapia cu amănuntul" sau de a folosi cumpărăturile ca o modalitate de a vă face să vă simțiți mai bine. Are merite științifice - cumpărarea de ceva pentru tine când sunteți într-o stare proastă vă poate ajuta să vă înveselească.
  • Nu trebuie să cheltuiți mulți bani pentru a vă trata. Apuca ceva dulce pentru a mânca pe drumul spre casă de la locul de muncă sau că băutură de cafea suplimentară vă place de la magazinul local de cafea. Ridicați cămașa pe care ați văzut-o la magazin sau cartea pe care ați vrut să o citiți.
  • Metoda 3 din 3:
    Canalizând energia în lucruri pozitive pentru a învesele
    1. Imaginea intitulată Evitați să vă plictisiți când nu aveți nimic de făcut pasul 6
    1. Scrieți-vă gândurile și sentimentele. Încercați să jobing două liste: unul dintre toate lucrurile bune din viața ta și unul dintre cei răi. Veți găsi probabil că lista bună este mai lungă decât cea rea ​​sau chiar că lucrurile de pe lista proastă sunt mici și triviale în comparație cu ceea ce trebuie să fii recunoscător.
    • Actul de a scrie lucrurile în jos este o modalitate de a le elimina din mintea voastră și de a le privi dintr-o nouă perspectivă. Scrieți tot ce vă deranjează, apoi rupeți hârtia și aruncați-o. Acest lucru ar putea fi cathartic în faptul că este ca și cum aruncați fizic eliminarea stresului.
  • Imagine intitulată depășește plictiseala Pasul 1
    2. Lucrați la un proiect. S-ar putea să aveți ceva ce ați vrut să faceți, cum ar fi un proiect sau o ambarcațiune pe care ați găsit-o online. Ia acest lucru ca o oportunitate de a sta jos și de a ajunge la el. Canalizați-vă energia negativă în ceva pozitiv și productiv care vă va oferi un produs finit pentru a fi mândru.
  • Dacă proiectul dvs. ales ales vă va fi frustrant sau vă dați probleme, puneți-l deoparte și faceți altceva. Nu vă puneți într-o stare de spirit mai rea într-o încercare de a vă simți mai bine!
  • Imagine cu titlu de călătorie Pasul 4
    3. Face planuri pentru viitor. Uitați-vă la unele site-uri de călătorie și începeți să planificați o călătorie sau o vacanță sau chiar să planificați o activitate distractivă pentru a face chiar în orașul dvs. natal. Actul de planificare a unei activități sau a unei vacanțe vă poate ajuta să vă simțiți fericiți și încântați, chiar dacă nu găsiți niciodată călătoria sau nu o luați.
  • Mulți oameni se bucură de cheltuiți bani pentru a călători mai mult decât fac obiecte materiale, deoarece cheltuiesc bani pe o experiență. Călătoria este o mare investiție pentru a face, astfel încât să planificați o excursie pentru a vă ajuta să vă stimulați starea de spirit în acest moment poate duce la sentimente și experiențe mai pozitive în viitor.
  • Ați putea să vă apelați pur și simplu un prieten și să faceți planuri pentru ziua următoare pentru a obține și cafea. Având ceva mic și simplu de așteptat să vă poate ajuta să vă îmbunătățiți starea de spirit după o zi proastă.
  • Imaginea intitulată Evitați să vă plictisiți când nu aveți nimic de făcut pasul 8
    4. Faceți ceva frumos pentru altcineva. Știința sa dovedit că face ceva bun pentru altcineva are ca rezultat feedback emoțional pozitiv și, la rândul său, un impuls în starea de spirit. Încercați să faceți ceva frumos pentru cineva, chiar și ceva cât mai mic ca donarea câtorva dolari carității tale preferate sau pentru a ajuta un prieten sau membru al familiei cu o sarcină.
  • Există un fel de buclă care este generată atunci când faci ceva frumos pentru altcineva: faci ceva frumos, așa că se simt bine, care la rândul său te face să te simți bine.
  • Nu trebuie să faceți nimic extravagant pentru ea să conteze sau să fie semnificativ. Poate că mama sau bunicul tău are nevoie de ajutor cu curte sau lucrări de uz casnic sau un prieten are nevoie de ajutor pentru a vă deplasa la un apartament nou. Împrumut o mână și ajutând pe cineva să vă ajute starea de spirit la fel de mult ca, dacă nu mai mult decât, oferind un cadou material.
  • Imaginea intitulată Evitați să vă plictisiți când nu aveți nimic de făcut pasul 17
    5. Exercițiu. Exercițiul a fost întotdeauna cunoscut ca un rapel natural. Chiar și cheltuielile de până la cinci minute care se angajează în exerciții de lumină până la moderate pot avea un efect vizibil asupra stării dvs. de spirit. Puteți face acest lucru în interior sau în afara, deci vă poate ajuta starea de spirit, indiferent de vreme.
  • Mergând la o scurtă perioadă de timp sau o jogging, dans, box-box, yoga, și chiar grădinărit sunt modalități excelente de a face unele exerciții ușoare pentru a vă îmbunătăți starea de spirit prin activitatea fizică. De asemenea, puteți încerca să mergeți la o plimbare cu bicicleta, o plimbare cu brisk, sau chiar să faceți doar câteva cricuri de sărituri pentru a vă pompa inima.
  • sfaturi

    Evitați locuința cât mai bine posibil. Încercați una dintre aceste sugestii, mai degrabă decât să vă permiteți să stați și să locuiți în ziua voastră proastă.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar