Cum să vă curățați spălătorii

Spălarea camerelor sunt minunate ca, dar băiat, pot fi dezordonate.Dacă dvs. este în afara mâinii, nu vă faceți griji.Indiferent dacă aveți o cameră de spălare dedicată, un colț al garajului sau o șaibă ascunsă într-un dulap de hol, puteți recâștiga controlul și utilizarea acestui spațiu.

Pași

  1. Imagine intitulată Curățați camera de spălătorie Pasul 1
1
Prinde rufele. Ia toate hainele curate.Spălați hainele murdare care se află în camera de spălat și le-au pus și pe cei departe.După aceea, dacă spălarea însăși este ținta dvs., aduceți o singură încărcătură la un moment dat din alte camere.
  • Imagine intitulată Curățați camera dvs. de spălătorie Pasul 2
    2. Ștergeți dezordine.Aceasta este o problemă deosebită dacă spălarea dvs. se dublează ca o zonă de lucru, o cameră de noroi, zona alimentară pentru animale de companie sau zona de depozitare.
  • Imagine intitulată Curățați camera dvs. de spălătorie Pasul 3
    3. Dacă stocați consumabile de curățare în camera de spălare, aruncați în siguranță de orice chestii depășite fără speranță, mai ales dacă nu mai utilizați acest lucru sau că recipientul pare să fie în pericol de a-și vărsa conținutul.Dacă aveți nevoie să eliminați substanțele chimice de uz casnic, contactați municipalitatea cu privire la eliminarea corectă.
  • Imagine intitulată Curățați camera dvs. de spălătorie Pasul 4
    4
    Organiza ce ramane. Plasați-l în rafturi, dulapuri sau boți, astfel încât elementele pe care le utilizați cele mai multe sunt aproape de mână.Dacă este posibil, ștergeți vârfurile mașinii de spălat și uscător și a oricăror suprafețe de lucru.
  • Imagine intitulată Curățați camera de spălătorie Pasul 5
    5. Praf pereții și dulapurile.LINT BUILDUS într-o încăpere de spălătorie poate face o mulțime de praf pe pereți. Un mop de manevră de lungă durată sau un mop de praf va face acest lucru mai rapid.
  • Imagine intitulată Curățați camera de spălătorie Pasul 6
    6. Ștergeți ieșirile cu mașina de spălat și uscător.Utilizați o curățare ușoară, diluată de pulverizare și o cârpă.
  • Imagine intitulată Curățați camera dvs. de spălătorie Pasul 7
    7. Curățați orice contravenție și ștergeți chiuveta de rufe, dacă aveți unul.Chiuvetele de rufe se sfârșesc adesea de a obține slujbe murdare, cum ar fi curățenie perii de vopsea sau pantofi noroid, așa că a ta ar putea să nu strălucească vreodată.Doar curățați cel mai rău lucru și continuați.
  • Imagine intitulată Curățați camera dvs. de spălătorie Pasul 8
    8. Curățați-vă uscător de ventilație aproximativ o dată pe an. În timp ce nu este o mizerie vizibilă, ea reprezintă un pericol de incendiu și reduce eficiența uscătorului.Un ventilator înfundat poate contribui, de asemenea, la praful din casa dvs.
  • Imagine intitulată Curățați camera dvs. de spălătorie Pasul 9
    9
    Mătura și mop podeaua, și se agită sau furtune orice covoare de scatter sau covoare.
  • Imagine intitulată Curățați camera dvs. de spălătorie Pasul 10
    10. Dacă aveți apă tare, încercați să rulați o încărcare de spălare cu oțet în ea periodic.Acidul va ajuta la dizolvarea mineralelor. Puteți chiar să-l adăugați la ciclul de clătire cu hainele și nu, hainele voastre nu se vor aprinde de oțet atunci când sunt uscate.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Curățați filtrul de scame în uscător de fiecare dată când executați o sarcină. Uscătorul dvs. va funcționa mai eficient și ați putea tăia praful.
  • Dacă puteți face cu un sertar ușor dezordonat, opriți lenjeria de corp și șosete.Va economisi timp.
  • Puneți camera de spălat într-un program regulat, astfel încât să nu primească din nou acest rău.Un lucru simplu este să curățați doar un singur lucru de fiecare dată când faceți o încărcătură de spălătorie.O sarcină, ștergeți șaiba și uscătorul.O altă sarcină, purtați podeaua.
  • Dacă mașina dvs. de spălat se scurge în chiuveta dvs. de rufe, obțineți un filtru de cauciuc de sârmă pentru a pune peste capăt și înlocuiți-l când se umple cu scame.Seamănă cu o șosete de sârmă tricot, și va ajuta la păstrarea chiuvetei din înfundare.
  • Face puțin la un moment dat, mai ales dacă mizeria este severă.Începeți cu o încărcătură sau două de rufe într-o zi și treceți la următorii pași încă o zi.Păstrați-vă la el.
  • Avertizări

    Nu amestecați niciodată substanțele chimice de uz casnic sau detergenți și nu aruncați-le prin turnarea acestora în jos.
  • Păstrați întotdeauna substanțele chimice de uz casnic de la copii și asigurați-vă că capacul este în mod corespunzător.
  • Purtați mănuși când manipulați curățătorii de uz casnic și le folosiți cu o ventilație adecvată.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar