Cum să evitați informații false pe internet

Internetul este un peisaj complex și dinamic plin de tot felul de informații. Din păcate, unii dintre ei nu este atât de mare. Poate fi dificil să se facă distincția între sursele bune și rele de informații, dar învățarea de a căuta unele semne și ghiduri de informații rele vă poate face căutarea mai puțin complicată.

Pași

  1. Imagine intitulată Evitați informații false pe internet Pasul 1
1. Utilizare "uzual" sens. Acest lucru vă permite să filtrați informații incorecte din partea corectă.
  • Imagine intitulată Evitați informații false pe internet Pasul 2
    2. Check-check. Citirea de la mai multă sursă permite corectarea greșelilor, a erorilor și a intenției malware.
  • Imagine intitulată Evitați informații false pe internet Pasul 3
    3. Du-te la sursă. Folosind o bibliotecă reală, oameni reali și picioarele tale pot fi pași în colectarea de informații care nu sunt erori.
  • Imagine intitulată Evitați informațiile false pe internetul Pasul 4
    4. Aruncă o privire la poze. Dacă căutați un site de animale online, uitați-vă la imagini. Ar trebui să vedeți imagini care arată reale. Nu ar trebui să fie nimic care să pară falsă sau ceva care pare fals.
  • Imagine intitulată Evitați informațiile false pe internetul Pasul 5
    5. Examinați politicile. Fiecare site web trebuie să aibă politici, reguli și promisiuni pentru site-ul. Citiți-le foarte atent. Ar putea exista trucuri pe care oamenii le adaugă.
  • Imagine intitulată Evitați informațiile false pe internetul Pasul 6
    6. Au un ajutor pentru adulți. Dacă sunteți un adolescent sau un copil și sunteți pozitivi dacă un site are dreptate sau nu cea mai bună alegere este să aveți un adult, un profesor sau un ajutor gardian. Este cea mai bună alegere.
  • sfaturi

    Valoarea nominală nu este niciodată valoarea nominală. Singurele fapte pe care trebuie să le acceptați sunt cele pe care le-ați solicitat și plătiți, eu.E., o educatie. Care a spus, verificați profesorul sau sursa profesorului. Ați fi surprinși cât de mulți sunt incompetenți sau au faptele lor înfundate de o agendă conflictuală.
  • Du-te la surse fiabile, cum ar fi site-uri guvernamentale.
  • Avertizări

    Tratați mass-media cu aceeași precauție.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar