Cum se activează interogarea de alimentare în excel 2016

Thiste parere Cum să utilizați funcția de interogare de alimentare în Excel 2016 pe un computer Windows și Mac.Power Query este o funcție Excel care vă permite să importați date dintr-o varietate de surse (tabelele Excel, fișiere CSV, baze de date online etc.) și reconfigurați cu ușurință datele într-o masă de pivot într-o foaie de calcul.Microsoft a lansat interogarea de putere și Power Pivot ca add-on-uri Excel în 2010, dar aceste caracteristici sunt acum standard în Excel 2016 sub "Obțineți și transformați" funcţie.

Pași

  1. Imagine intitulată Activează interogarea de alimentare în Excel 2016 Pasul 1
1. Deschideți Excel.Este pictograma aplicației care seamănă cu o foaie de calcul verde cu un alb "X" pe coperta.
  • Imagine intitulată Activează interogarea de alimentare în Excel 2016 Pasul 2
    2. Deschide un document nou.Pentru a deschide un nou document, faceți clic pe "Nou" În bara laterală verde a ecranului de deschidere - sau dacă aveți un document existent "Fişier" și apoi faceți clic pe "Nou."
  • Imagine intitulată Activează interogarea de alimentare în Excel 2016 Pasul 3
    3. Apasă pe Date tablo.Este în bara de meniu din partea de sus a Excel 2016.
  • Imagine intitulată Activează interogarea de alimentare în Excel 2016 Pasul 4
    4. Clic Obțineți date.Este lângă o pictogramă care seamănă cu o masă în fața unei baterii în "Obțineți și transformați" cutie.Aceasta afișează un meniu derulant cu o varietate de tipuri de surse pe care le puteți importa date de la.
  • Pe Mac, faceți clic pe fie "De la HTML", "Din text", Sau faceți clic pe "Noua interogare a bazei de date."
  • Imagine intitulată Activează interogarea de alimentare în Excel 2016 Pasul 5
    5. Selectați o sursă de date. "Noua interogare" Meniul derulant conține o varietate de submeniuri care vă permit să importați date dintr-o varietate de tipuri de surse de date.Acesta deschide un meniu browser pentru a naviga pe fișierele sursă.Faceți clic pe un fișier pentru ao selecta, apoi faceți clic pe "Import".Meniurile de tip sursă includ:
  • Din fisier: Acest meniu vă permite să importați date dintr-o altă foaie de lucru Excel, un fișier CSV, fișier XML, JSON și multe altele.
  • Din baza de date: Acest meniu vă permite să importați date dintr-o bază de date, cum ar fi MySQL sau Oracle.
  • De la serviciul online: Acest meniu vă permite să importați date din surse online, cum ar fi SharePoint, Microsoft Exchange, Salesforce și Facebook.
  • Din alte surse: Acest meniu vă permite să importați date din alte surse, cum ar fi Web, Active Directory, ODATA, fișiere Hadoop, ODBC, OLEDB și o interogare goală.
  • Imagine intitulată Activează interogarea de alimentare în Excel 2016 Pasul 6
    6. Selectați datele pe care doriți să le importați.Când importați date dintr-un fișier sau o sursă externă, o fereastră apare, care vă permite să selectați date specifice din sursa dvs.Faceți clic pe tipul de date pe care doriți să îl încărcați în bara laterală spre dreapta.Apoi apasa "Sarcină" În colțul din dreapta jos al ferestrei.Acest lucru încarcă datele și creează o conexiune la sursa de date.
  • Imagine intitulată Activează interogarea de alimentare în Excel 2016 Pasul 7
    7. Faceți dublu clic pe o interogare pentru ao edita.Toate interogările sunt enumerate sub "Întrebările de lucru" bara laterală spre dreapta. Dublu clic pe o interogare Deschide editorul de interogare.
  • Dacă "Întrebările de lucru" Bara laterală nu se afișează pe ecran, faceți clic pe "Date" fila și apoi faceți clic pe "Interogări și conexiuni" în "Obțineți și transformați" secțiune.Pe Mac, faceți clic pe "Conexiuni" butonul pentru a lista conexiunile curente.
  • Imagine intitulată Activează interogarea de alimentare în Excel 2016 Pasul 8
    8. Editați și transformați datele dvs.Editorul de interogare are o tona de instrumente pe care le puteți utiliza pentru a edita și a vă transforma datele.Puteți adăuga sau elimina coloanele și rândurile, îmbinați sau adăugați interogări și transformați datele în diferite moduri.
  • Dacă îmbogățiți împreună două interogări de date, faceți clic pe "Îmbinarea interogărilor". Apoi, va trebui să selectați un câmp comun de date pe care cele două interogări vor fi îmbinate împreună.Apoi utilizați "Alăturați-vă un fel" Meniul derulant pentru a selecta ce informații vor fi incluse după ce au fuzionat.
  • Imagine intitulată Activează interogarea de alimentare în Excel 2016 Pasul 9
    9. În editorul de interogare, faceți clic pe Închideți și încărcați.Este butonul care are o pictogramă a unui disc violet în fața unei foi de hârtie.Este în partea de departe sub "Acasă" tablo.Aceasta exportă datele de la editorul de interogare în foaia de lucru Excel.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar