Cum să obțineți competitivi la mario kart 8

Au fost doar două luni de când Mario Kart 8 a fost lansat, dar peste două milioane de exemplare au fost deja vândute! În timp ce jocul este extrem de popular, doar un procent foarte, foarte mic din aceste două milioane de oameni vor sări de fapt în scena competitivă a acestui joc. Ați vrut vreodată să vedeți cum este să intrați în Mario Kart competitiv? Vrei doar să domine direct orice jucător casual care încearcă să te provoace? Dacă se aplică oricare dintre acestea, acest articol este pentru dvs.

Pași

  1. Image denumită obține competitiv la Mario Kart 8 Pasul 1
1. Deblocați toate părțile, caracterele și vehiculele. Dacă nu ați făcut acest lucru, acesta este probabil primul pas pe care doriți să-l faceți. Jucând prin toate Grand Prix și de a face bine la ei te va face familiarizați cu fiecare pistă. Lucrurile pe care le deblocați vă vor permite, de asemenea, să alegeți combinația dvs. dintr-o varietate mai largă, care ajută și.
  • Imagine intitulată obține competitiv la Mario Kart 8 Pasul 2
    2. Începe la început la început. Acesta este probabil cel mai simplu mod de a obține mai bine la joc pentru cei care încep doar ca un jucător casual. În întreaga lume, jucați împotriva altor oameni aleatorii din întreaga lume și aveți "Vr", sau versus rating.
  • Pierdeți un pic de rating atunci când obțineți o poziție proastă și câștigați unii când obțineți o poziție bună. Este cheia în întreaga lume foarte mult și creșteți-vă cât mai mult posibil. Deși toată lumea începe la 1000VR, este foarte recomandat să ajungeți la intervalul 8000-9999. Făcând acest lucru, veți câștiga mai multă pricepere atunci când jucați, iar oamenii vă vor vedea și ca mai competitivi.
  • Imagine intitulată obține competitiv la Mario Kart 8 Pasul 3
    3. Obțineți un cont pe Mariokartwii.COM. Acest lucru este ușor numărul cel mai important în acest articol și este cel mai ușor ignorat unul. Prin obținerea unui cont pe acest site, puteți întâlni o vastă comunitate de alți jucători competitivi.
  • Imagine intitulată obține competitiv la Mario Kart 8 Pasul 4
    4. Faceți niște prieteni pe Mariokartwii.COM. Există o cantitate suficientă de oameni pe forumuri și vor exista întotdeauna unele care vă vor adăuga fericit. Prin adăugarea de oameni pe forumuri la Wii u, vă puteți alătura lor la nivel mondial și vă puteți îmbunătăți abilitățile și mai mult prin aderarea la Goodwide.
  • Imagine intitulată Obțineți competitive la Mario Kart 8 Pasul 5
    5. Ajunge chiar mai bine la momentul respectiv. În acest moment, sperăm că te-ai obișnuit destul de obișnuit cu jocul și te-ai diferențiat de jucătorii casual. În acest moment, există mult spațiu pentru îmbunătățire. Pe multe site-uri web, (cum ar fi Mariokartwii.COM), există articole care oferă sfaturi avansate pentru curse. Racing în curse mai bune la nivel mondial este, de asemenea, o modalitate excelentă de a îmbunătăți. Chiar dacă acest pas poate fi făcut în orice moment, este mai ușor să o faceți odată ce ați construit niște prieteni și ați obișnuit cu elementele de bază ale jocului.
  • Imagine intitulată Obțineți competitive la Mario Kart 8 Pasul 6
    6. Ia un skype. Acesta este un alt pas foarte important în a deveni o curse competitivă. Prin obținerea unui Skype, deblocați o întreagă lume a posibilităților. Puteți vorbi cu alți raseri competitivi fără a fi nevoie să se bată cu forumurile și este deosebit de important pentru pasul viitoare.
  • Imagine intitulată obține competitiv la Mario Kart 8 Pasul 7
    7. Alăturați-vă unui clan. În afară de VR, fiind într-un clan este celălalt element care vă îndepărtează de cei mai casual jucători. Pe scurt, un clan este un grup de membri care se distrează în clan și cursa împotriva altor clanuri ca o echipă. De obicei, fiecare clan are propriul chat Skype în care membrii vorbesc și discută despre Mario Kart 8.
  • De asemenea, un clan face a "războiul clanului" în care membrii unei curse de clan împotriva membrilor unui alt clan pentru a vedea care clan poate obține mai multe puncte în 12 rase.
  • Deoarece există un număr mare de clanuri care recrutează, poate fi greu pentru ca oamenii să decidă ce clan să se alăture. Pentru a ajuta la asta, aici câteva lucruri de căutat în fire de clan. Cu toate acestea, multe clanuri au cerințe. Unele dintre cele mai frecvente sunt enumerate mai jos.
  • Un record de război bun
  • Un număr amplu de membri activi
  • O mulțime de activitate pe fir
  • Acum, iată câteva cerințe comune:
  • Au un skype
  • Fi o anumită vârstă. Nu există o cerință specifică de vârstă pentru a intra în nici un clan, dar este, în general, acceptat că ar trebui să fie de cel puțin 11 sau 12 de a se alătura unui clan. Unele clanuri au stabilit, de asemenea, cerințe de vârstă mai mari, cum ar fi 16 sau 18 ani.
  • Fii activ
  • Fi bine la curse
  • Nu discutați despre gunoi sau "rănit" Clanul.
  • Imaginea intitulată obține competitiv la Mario Kart 8 Pasul 8
    8. Aflați tehnicele. Există mai multe strategii vitale pentru a vă ține minte care vă vor separa de jucătorii casual și vă vor ajuta cu abilitățile dvs. în general în Mario Kart 8. Luând timp pentru a stăpâni aceste abilități merită foarte mult. Mai jos sunt câteva exemple.
  • Hopping foc. Aceasta este probabil cheia pentru pricepere și viteză. De asemenea cunoscut ca si "Bunny Sopping" și "Frogging" (deși mai frecvent cunoscută ca fostul), aceasta este o tactică pe care karts, ATV-uri și biciclete de drifting exterior se specializează, ceea ce vă permite să vă măriți viteza în timp ce intensificați. Utilizarea tampoanelor de impulsuri așezate în jurul pieselor, ciuperci, mini-turbos (MTS) și Super Mini-Turbos (SMTS) sunt exemple de stimulare. Hoppingul de foc variază, de asemenea, de la curs, astfel încât modelele de hamei vor fi diferite. Pentru a începe hoppingul de incendiu, utilizați următorii pași:
  • Inițiați un impuls, fie că ar fi un SMT în jurul unei turnuri sau o ciupercă pe o clipă.
  • Hop stânga și dreapta. Hoppingul este doar apăsând butonul Drift de fiecare dată când kart dvs. atinge terenul fără a fi ținut. Mișcarea stângă și cea dreaptă împiedică lovirea pereților sau căderea limitelor.
  • Hop de 4 până la 5 ori. Acest lucru vă va maximiza viteza de creștere dacă este făcută corect.
  • Practică. Nu renunți după prima încercare dacă nu reușiți. Această tehnică va dura ceva timp.
  • Soft Drifting. Aceasta este o abilitate care vă permite să micșorați timpul necesar pentru a construi un MT sau SMT fără a se întoarce cât mai drastic.
  • Alunecare. Similar cu hoppingul de incendiu, această strategie este folosită în mod specific pe secțiuni de coborâre sau pe căi drepte atunci când credeți că intensificarea dvs. a ieșit afară. Da, este mai rapid.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar