Cum se fixează pernele de canapea

Canapele care sunt bine uzate și folosite adesea pot dezvolta sagginei în pernele lor. Pernele de canapea sagging sunt incomod și inestetice. Cu toate acestea, există câteva moduri diferite în care puteți remedia această problemă folosind tehnici simple de DIY acasă.

Pași

Metoda 1 din 4:
Re-umplute pernele
  1. Imagine intitulată Fix Perne de canapea Sagging Pasul 1
1. Dezarhivați pernele. Cele mai multe perne de canapea, chiar perne care sunt atașate la cadrul canapelei, au fermoare care pot fi dezarhivate. În interior, veți vedea o pernă de canapea.
  • Dacă pernele de canapea nu au fermoare, ați putea deschide perna cu un tăietor de fire.
  • Imagine intitulată Fix Perne de canapea Sagging Pasul 2
    2. Adăugați mai multe umplute perne de canapea. Ar trebui să utilizați fie o batting quilt, fie fibra de poliester. Atât fibra de poliester, cât și batting quilt pot fi achiziționate la un magazin de artizanat sau la un magazin mare care vinde bunuri de origine, cum ar fi Walmart. Introduceți mai multă spumă, răspândirea în jur pentru ao face netedă și chiar. Puteți să-l puneți în jurul pernă cu canapea curentă, dar în interiorul pernei. Dacă este greu uzat, poate fi necesar să înlocuiți spuma.
  • Dacă pernele tale sunt umplute cu umplutură, lipiți-le cu fibră de poliester. Nu trebuie să luați niciunul din umplutura curentă din perne. Utilizați-vă mâna pentru al distribui în mod egal.
  • Dacă sunt mai mult ca perne, le puteți împacheta cu bătăi de quilt. Luați perna din pernă și înfășurați-o în bătălia quilt. Puteți utiliza un spray adeziv (achiziționat la un magazin de artizanat) pentru a fixa talpatul de quilt la perna curentă.
  • Dacă aveți doar o pernă în interiorul pernei, puteți adăuga încă umplutură. Răspândiți în mod uniform fibra de poliester în jurul pernei pentru a vă asigura că perna nu este ghimpată. Când folosiți pernele, utilizați-vă mâna pentru a răspândi umplutura în jur.
  • Sfat de experți
    Katherine Tlapa

    Katherine Tlapa

    Designerkatherine TLAPA este un designer de interior, care lucrează în prezent ca specialist în design pentru Modsy, un serviciu de proiectare cu sediul în San Francisco. Ea, de asemenea, rulează propriul blog de design DIY, harul meu eclectic. A primit BFA în arhitectura interioară de la Universitatea din Ohio în 2016.
    Katherine Tlapa
    Katherine Tlapa
    Designer de interior

    Uită-te la umplerea care este deja în perne. Designerul de interior Katherine Tlapa spune: "Dacă pernele de canapea sunt spumă, puteți cumpăra un nou nucleu de spumă și să-l tăiați pentru a înlocui vechea spumă. Dacă pernele dvs. sunt umplute cu în jos, bumbac sau umplutură din plastic, puteți adăuga pur și simplu mai multe umpluturi până în cazul în care perna este plină."

  • Imagine intitulată Fix Perne de canapea Sagging Pasul 3
    3. Zip din nou. Puneți pernele înapoi în capacele de pernă și zip. Dați-le un puf bun și le-au pus înapoi pe canapea. Ei ar trebui să fie plumbuitori, mai plăcuți din punct de vedere estetic și mai confortabil.
  • Dacă ați deschis pernele cu un tăietor de filet, ar trebui să coaseți perna înapoi împreună la sfârșitul procesului de umplere.
  • Metoda 2 din 4:
    Crăciuni cu pernele cu butoane
    1. Imagine intitulată Fix Sagging Cofa perne Pasul 4
    1. Dezarhivați perna. Dacă perna nu se dezarhidează, deschideți-o cu un tăietor de fir. Scoateți toate umpluturile din interiorul pernei și lăsați-o deoparte.
  • Imagine intitulată Fix Sagging Cofa perne Pasul 5
    2. Găsiți un ac, fir și patru butoane. Coaseți cele patru butoane pe pernele de canapele, două pe față și două pe spate. Utilizați aceeași filet pentru a coase toate cele patru butoane, astfel încât toate cele patru butoane sunt întărite de fir.
  • De asemenea, puteți utiliza mai multe butoane în funcție de dimensiunea pernei. O pernă de aruncare ar putea necesita doar două butoane, dar o pernă de canapea mare ar putea necesita mai mult.
  • Retrageți firul de mai multe ori peste. Vrei ca Cinching să fie puternică între butoane, astfel încât să dureze mult timp.
  • Imagine intitulată Fix Sagging Canapele perne Pasul 6
    3. Reumpleți pernele. Simțiți-vă libertatea de a adăuga, de asemenea, mai multe fibre de poliester sau maturi cilindri dacă doriți. Asigurați-vă că umplutura este distribuită uniform și bine distribuită în interiorul pernei.
  • Imagine intitulată Fix Sagging Cofa perne Pasul 7
    4. Zip pernă. Coaseți-l înapoi împreună, dacă ați folosit un tăietor de fire pentru a deschide perna. Puneți perna și puneți-o înapoi pe canapea.
  • Metoda 3 din 4:
    Fixarea problemelor structurale
    1. Imagine intitulată Fix Sagging Canapele perne Pasul 8
    1. Sprijiniți pernele de canapea. Puteți cumpăra "Sofa Savers" pentru canapele online sau la magazinele de bunuri de acasă cum ar fi pat, baie și dincolo. Puneți aceste suporturi sub pernele de canapea pentru a le oferi mai mult sprijin și fermitate.
  • Imagine intitulată Fix Sagging Cofa perne Pasul 9
    2. Tăiați o bucată de placaj care se potrivește sub perne de canapea. Măsurați spațiul sub perne de canapele și tăiați o bucată de placaj la aceste dimensiuni. Puneți-o sub perne. Veți simți mai mult sprijin sub perne, iar canapeaua ar trebui să fie mai puțin.
  • Imagine intitulată Fix Perne de canapea Sagging Pasul 10
    3. Reparați izvoarele. Răsturnați canapeaua și expuneți arcurile sub canapea. Pentru a repara izvoarele canapelei dvs., va trebui să purtați ochelari și să utilizați o pereche de clești. Dacă vedeți vreo izvoare care sunt îndoite în afara locului (i.E., ele arată diferit de restul izvoarelor), îndoiți-i înapoi cu cleștii ușor.
  • Metoda 4 din 4:
    Găsirea altor soluții potențiale
    1. Imagine intitulată Fix Perne de canapea Sagging Pasul 11
    1. Flip peste pernele de multe ori. Răsuciți frecvent pernele de canapele pentru a împiedica umplutura purtată în mod repetat într-un singur loc. Mișcați pernele de pe canapea și răsturnați-le o dată pe săptămână sau de fiecare dată când curățați casa.
  • Imagine intitulată Fix Sagging Cofa perne Pasul 12
    2. Reparați-vă Juteling WindBing. Juta Webbing al canapelei dvs. este stratul de jos al tapițeriei. Arcurile apăsați în jos pe acest strat și pot face uzat și gaggy cu utilizare frecventă. Dacă canapeaua dvs. este înclinată, deoarece stratul inferior de tapițerie este purtat, ar trebui să vă aduceți canapeaua unui expert de tapițerie pentru ao repara. Din fericire, această problemă este ușor de rezolvat pentru un tapițer.
  • Imagine intitulată Fix Sagging Canapele perne Pasul 13
    3. Acoperiți pernele cu o pătură sau o bucată de țesătură. Dacă nu aveți timp sau resurse pentru orice altă soluție, pernele de canapea vor arăta mai pline și mai pline dacă le acoperiți cu o pătură groasă sau o bucată de țesătură. Îl puteți pune în părțile laterale și în spatele canapelei.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Răsturnați frecvent pernele.
  • Spălați pernele de canapele dacă luați umplutura din ele.
  • Avertizări

    Aveți grijă dacă alegeți să lucrați cu izvoarele canapelei. Ele pot fi ascuțite și periculoase.
  • Aveți grijă să vă suprasolicitați pernele. Ați putea rupe cusăturile sau ați rupt fermoarul.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar