Cum se creează o baie de stil de ferma

Nu există o formulă de bază pentru o baie în stilul fermei.Dar există câteva reguli generale pe care trebuie să le urmați pentru a crea cu succes o fermă.Utilizați un stil minimalist - alegeți alb, lemn și una sau două alte culori ori de câte ori este posibil.Căutați mobilier antic, corpuri de iluminat și cadă de clawfoot.Stick la sârmă, sticlă și lemn pentru coșuri de depozitare și cutii.

Pași

Metoda 1 din 3:
Adăugarea elementelor de baie
  1. Imagine intitulată Creați o baie de stil de fermă Pasul 1
1. Alegeți iluminatul.Există o serie de opțiuni acceptabile pentru iluminarea stilului de baie pentru ferme.Cea mai comună opțiune este o sconce în jos în jos într-un stil de argint sau cupru de vintage.Utilizați bulbi goale sau o sticlă simplă care acoperă bulbii.
  • Alternativ, corpurile de iluminare agățate antice ar putea funcționa sau corpuri de iluminare care seamănă cu o candelabră cu becuri în stil de lumânare.
  • Evitați corpurile de corp care arată contemporane sau moderne, cum ar fi oțel inoxidabil, crom sau nichel lustruit.
  • Imagine intitulată Creați o baie de stil de fermă Pasul 2
    2. Utilizați oglinzi rotunde suspendate.În loc de oglinda tradițională largă, dreptunghiulară, pe perete pe care o găsiți în cele mai moderne băi, alegeți o oglindă rotundă agățată.
  • Alternativ, utilizați oglinzile de marfă cu o formă pătrată sau dreptunghiulară în loc de oglinzi rotunde suspendate.
  • Dacă oglinda existentă este dezarhivată, încadrați fiecare parte cu lemn rustic pentru o fixare rapidă.
  • Imagine intitulată Creați o baie de stil de fermă Pasul 3
    3. Instalați o cadă.Tuburile, nu dușurile, sunt tehnologia preferată de scăldat în baia în stilul fermelor.O cadă albă simplă ridicată pe patru picioare (cunoscută ca o cadă clawfoot) este cea mai bună opțiune.
  • Evitați instalarea unei cadă din plastic.Ele sunt inadecvate pentru o baie în stil de fermă.
  • Dacă nu puteți face fără duș, alegeți unul cu plăci de metrou simple sau o placă de stil de lemn de vintage. Alegeți o ușă de duș staționară cu un cadru întunecat, cum ar fi unul din lemn sau din metal bronz, în loc de o perdea de duș.
  • Imagine intitulată Creați o baie de stil de fermă Pasul 4
    4. Adăugați unele frunze.O vază mică de sticlă de liliac va arăta grozav pe un raft în baia dvs. în stil de ferma.Alternativ, puneți o bucată de staniu sau cupru cu flori sălbatice sau ferigi pe tejghea. Optați pentru flori de mătase sau false în loc de cele reale, deoarece acestea vor dura mai mult.
  • De asemenea, s-ar putea să-ți placă flori albe ca margarete pentru a se potrivi cu decorul tău alb.
  • Evitați culorile îndrăznețe cum ar fi roșu aprins sau portocaliu.
  • Stick la o singură culoare sau specii atunci când selectați frunzișul pentru baia de stil de fermă.
  • Imagine intitulată Creați o baie de stil de fermă Pasul 5
    5. Selectați-vă operele de artă.Imaginile vor ajuta la accentuarea temei de ferma a baiei.Imaginile animalelor de fermă cum ar fi găini, vaci sau cai sunt opțiuni bune - cu rațe albe clasice fiind o alegere excelentă, deoarece acestea sunt asociate cu apă. Scenele care descriu culturile, câmpurile și bucoliclandscapes sunt alte opțiuni.Alegeți arta care evocă viața fermă pentru a pune atingerea de finisare pe baia de stil de fermă.
  • S-ar putea, de asemenea, să alegeți să încorporați semne antice care gesturi spre viața de oraș mic a unei ere anterioare.
  • Semnele metalice cu cuvinte precum "săpun" sau "spălați" pe ele ar arăta grozav într-o baie în stil de fermă.
  • Metoda 2 din 3:
    Alegerea textului și a materialelor
    1. Imagine intitulată Creați o baie de stil de fermă Pasul 6
    1. Du-te pentru un stil simplu cu culori neutre.Utilizați o paletă limitată constând doar câteva culori și evitați să aveți prea multă dezordine. De exemplu, s-ar putea să aveți podele luminoase din lemn sau plăci, o plantă verde sau două și mobilier de răchită întunecată. Dacă adăugați atingeri de țesături, în tapițerie sau obiecte decorative, ia în considerare Gingham, este un clasic de fermă. Când plasați rafturi și mobilier, linia totul în unghi drept.Nu includeți mai multe elemente de iluminare, rafturi sau de stocare decât sunt necesare.
    • Optați pentru neutre și tonuri de pământ, cum ar fi alb, bej, albastru deschis, verde și negru.
  • Imagine intitulată Creați o baie de stil de fermă Pasul 8
    2. Utilizați lemn întunecat.Podele din lemn este locul evident pentru a încorpora lemnul în baia de stil de fermă. Luați în considerare un timp de podea de teracotă pentru a evoca o fermăLook. De asemenea, puteți alege să încadrați oglinda cu un cadru din lemn rustic, nevarnituit.Cadrele și mobilierul din lemn ar arăta, de asemenea, perfect în baia de stil de fermă.
  • Alegeți mobilier din lemn sau pardoseli din lemn, dar nu și ambele.Materialele contrastante vă vor face ca baia de stil de fermă să fie mai elegantă.
  • Femeile tradiționale au folosit lemn întunecat, robust, mai degrabă decât culori sau pete de lemn ușoare.
  • Imagine intitulată Creați o baie de stil de fermă Pasul 9
    3. Achiziționați obiecte antice sau vintage.Piesele antice și obiectele din epoca ERAS acum considerate vintage sunt perfecte pentru o baie de stil de fermă, în special pentru lucrurile care sunt utilizate minim sau sunt doar ornamentale.De exemplu, un cadru de imagine antic din lemn, un inel de prosoape, un amestec de lumină sau oglindă vă va oferi stilului dvs. de fermă, care arată în timp util, care face ca baia de stil de ferma atât de atractivă.
  • Puteți obține antichități la magazinul local de antichitate sau pe piața de purici sau online.
  • Metoda 3 din 3:
    Găsirea soluțiilor de stocare
    1. Imagine intitulată Creați o baie de stil de fermă Pasul 10
    1. Stocați lucrurile în borcane de sticlă.Mason borcane - vechea așteptare a homebbyistului de case de casă - arata grozav pe un contor de baie sau raft.Umpleți-le cu bare de săpun, tampoane de bumbac sau alte esențiale de baie.
    • Marcile Mason sunt strâns asociate cu un farmec rustic simplu pe care ar trebui să-l vizitați atunci când creați o baie de stil de fermă. Dar nu trebuie să utilizați borcane Mason - orice fel de jar mare de sticlă va face, în special vechiul borcane în stil apoticar.
  • Imagine intitulată Creați o baie de stil de fermă Pasul 11
    2. Stocați lucrurile în coșurile de sârmă.Coșurile de sârmă și coșurile sunt o componentă standard în băile de stil de fermă.Le puteți folosi pentru a stoca sticle de șampon, săpun, hârtie igienică sau prosoape.Depozitați coșurile de sârmă și coșurile de sub chiuveta, pe partea din spate a toaletei sau pe rafturi situate în baie
  • Imagine intitulată Creați o baie de stil de fermă Pasul 12
    3. Utilizați materiale de răchită și alte materiale țesute.Wicker poate aduce un pic de farmec rustic la baia de stil de fermă.De exemplu, coșurile de răchită pot fi folosite pentru a stoca prosoape, hârtie igienică și alte esențiale de baie.Utilizați mese de răchită și scaune ca rafturi improvizate: coșurile de răchită sunt perfecte pentru depozitarea prosoapelor proaspete sau murdare.
  • Optați pentru răchită întunecată, spre deosebire de wickerul albă, care poate arăta datat.
  • Imagine intitulată Creați o baie de stil de fermă Pasul 13
    4. Adăugați câteva cutii de lemn.Cutii de scule din lemn sau containere mici de lemn Adăugați un farmec de casă în baia de stil de fermă.Plasați o cutie de unelte din lemn mai lungă pe un raft sau la capătul contorului de baie.Lucruri cutii de lemn mai mici cu elemente esențiale de baie și prosoape de mână.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar