Cum de a alege iluminatul potrivit pentru fiecare cameră

Iluminatul este unul dintre elementele cheie care vă ajută să faceți casa dvs. acasă. Iluminatul adecvat vă permite să îndepliniți cu ușurință sarcini, vă face să vă simțiți mai siguri și mai confortabili și vă permite să vă bucurați de casa dvs. la întregul său potențial. Fiecare cameră, cu toate acestea, are nevoie de iluminare generală și unică de iluminare generală și unică. Iată câteva sfaturi și idei care trebuie luate în considerare la planificarea nevoilor dvs. de iluminare pentru fiecare cameră din casa dvs. Dacă nu sunteți sigur în legătură cu tipul de dispozitiv de iluminare de care aveți nevoie, sau căutați doar o inspirație, faceți câteva minute pentru a răsfoi acest ghid!

Pași

Metoda 1 din 6:
Foaier, sali și scări
  1. Imagine intitulată 24286 1
1. Utilizați iluminarea și decorarea pentru o primă impresie. Foaierul transmite prima impresie a interiorului unei case. Centrați un candelabru tradițional, pandantiv contemporan sau un dispozitiv de închidere apropiat de închidere în holul dvs. pentru a oferi o iluminare de bază și pentru a crea o atmosferă primitoare.
  • Asigurați-vă că operele dvs. de artă vin la viață și iluminați-o cu lumină de halogen de la pistă sau ușor de iluminat în jos. Oglinzile adaugă, de asemenea, o atingere decorativă specială unui foaier.
  • Imagine intitulată 24286 2
    2. Asigurați-vă că ați dimensionat dispozitivul decorativ în spațiu. Nu toți foicii pot găzdui un candelabru mare, deci asigurați-vă că proporțiile de dimensiune sunt corecte. De asemenea, dacă aveți un spațiu mai mare, veți avea nevoie de un dispozitiv mai mare. Dacă veți putea vizualiza dispozitivul de mai sus, asigurați-vă că selectați un candelabru Foyer sau un pandantiv care arată atractiv de la vizualizarea celei de-a doua povestiri.
  • Imagine intitulată 24286 3
    3. Amintiți-vă că scările și sălile trebuie să aibă o iluminare generală bună pentru siguranță. Pentru a preveni accidentele, scările ar trebui să fie aprinse de sus în jos cu comutatoare în ambele locuri. Pentru siguranța în holuri, plasați corpurile de iluminat la fiecare 8 până la 10 picioare (2.4 până la 3.0 m). Legați-vă în corpurile pe care le alegeți prin potrivirea candelabrelor de foame sau a pandantivului cu corpuri de completare aproape la tavane pentru hitrile și corpuri de lanț mai mic pentru scări.
  • Imagine intitulată 24286 4
    4. Utilizați scorurile de perete potrivite pentru a completa dispozitivul de fixare a foaierului. Montați întotdeauna un sconce deasupra nivelului ochiului (aproximativ 66" din centrul de fixare la podea), astfel încât sursa lămpii să nu fie vizibilă.
  • Metoda 2 din 6:
    Zona de zi
    1. Imagine intitulată 24286 5
    1. Utilizați iluminat pentru a aduce cele mai bune din spațiile dvs. de locuit. Îmbunătățiți ambianța camerei, dramatizați textul de perete, accentul de artă, sau doar oferiți iluminare generală pentru Den, living, cameră de familie, camere de joacă sau dormitoare. O varietate de tipuri diferite de corpuri de iluminat vor funcționa atât pentru iluminatul dvs. general, cât și pentru nevoile de iluminare a accentelor.
  • Imagine intitulată 24286 6
    2. Utilizați iluminatul încastrat pentru a lumina o zonă generală. Acest lucru este preferat deoarece sursa de lumină este ascunsă. Liminările apropiate la tavane, sconturile de perete și lămpile interioare sunt, de asemenea, alegeri excelente și oferă iluminare amplă. Aceste corpuri de corp nu sunt doar piese decorative, dar sunt surse ideale de iluminat de sarcină pentru citire sau jocuri.
  • În timp ce corpurile tradiționale de perete cu brațele rămân cea mai populară formă de iluminat de perete, mai multe sconturi de perete contemporane câștigă popularitate pentru iluminarea accentului.
  • Imagine intitulată 24286 7
    3. Încercați iluminatul încastrat sau iluminarea piesei pentru a face o cameră să vină în viață prin accentuarea lucrărilor de artă, spălarea peretelui sau pășunatul. Lămpile interioare sunt, de asemenea, o alegere excelentă.
  • Când spațiul de masă este limitat, lămpile de perete sunt o alternativă bună.
  • Imagine intitulată 24286 8
    4. Încercați CFL Iluminat pentru a obține mai multă valoare pentru banii dvs.
  • Metoda 3 din 6:
    Sala de mese
    1. Imagine intitulată 24286 9
    1. Creați un punct focal cu iluminare. Tabelul dvs. de luat masa este în poziție, scaunele sunt împinse, iar tabelul este setat. Singurul lucru rămas pentru a finaliza imaginea este piesa centrală, dispozitivul de lumină. Acest dispozitiv de iluminare este punctul focal al camerei dvs., deci trebuie să vă exprimați propriul stil personal, în timp ce încă satisface nevoile generale de iluminare. Indiferent dacă stilul dvs. de luat masa și de divertisment este casual și pus înapoi sau este, în general, mai formal, alegeți un dispozitiv care vă reflectă.
  • Imagine intitulată 24286 10
    2. Utilizați un candelabru sau un pandantiv pentru iluminatul general. Ambele corpuri sunt surse excelente de iluminare și sunt sigur că se fixează tonul sala de mese. Șaibele de perete încastrate pot oferi, de asemenea, o lumină suplimentară, ajutând la crearea unei iluzii unui spațiu mai mare de cameră.
  • Când agățați un candelabru, asigurați-vă că candelabrul este de 6 ani" la 12" mai mică decât cea mai îngustă parte a mesei. Partea inferioară a pandantivului sau a candelabruului ar trebui să fie de aproximativ 30 de ani" deasupra mesei dvs.
  • Candelabrele cu 200 la 400 de putere generală oferă o iluminare abundentă pentru o sală de mese.
  • Luați în considerare un candelabru cu o lumină inferioară integrală pentru o lumină suplimentară pe masă.
  • Imagine intitulată 24286 11
    3. Adăugați și iluminare accent la cameră, de asemenea. AIM Corpuri de fixare cu halogen reglabil pe masă și candelabru. Acest lucru va oferi o lumină suplimentară pe masă și va aduce, de asemenea, strălucirea candelaborei. Luați în considerare sconturile de companie de pe ambele părți ale unui cabinet de China sau al lui Hutch. Cabinet de iluminat montat în interiorul valențelor și dulapurilor adaugă și drama.
  • Metoda 4 din 6:
    Bucătărie
    1. Imagine intitulată 24286 12
    1. Realizați că bucătăria este adesea cea mai aglomerată parte a casei. Nu numai că sunt pregătite mesele dvs. aici, dar familia și oaspeții se adună și aici. Iluminarea suficientă și adecvată este o necesitate pentru a efectua toate nevoile dvs. culinare, ajutând copiii dvs. cu temele lor și citirea hârtiei.
    • Schițând un plan al bucătăriei dvs. care se concentrează pe zonele de activitate și apoi să decidă ce fel de lumină va avea nevoie fiecare zonă: generală, sarcină, accent sau decorative.
    • Utilizați becuri Watt mai mari în zonele de activitate.
    • Un pandantiv din sticlă sau din plastic va oferi ample "Up-iluminat" pentru a acoperi întreaga zonă de Dinette cu lumină.
  • Imagine intitulată 24286 13
    2. Du-te cu corpuri fluorescente decorative centrate pe un spațiu de lucru. Bucătăriile mai puțin de 100 de metri pătrați necesită o fluorescentă cu două lămpi, până la 250 de metri pătrați vor necesita iluminare suplimentară. Luminile în jos montate 18" de pe marginea dulapurilor și distanța 3 `la 4` pe centre este o modalitate excelentă de a crea iluminare generală suplimentară.
  • Imagine intitulată 24286 14
    3. Utilizați sub iluminarea cabinetului pentru a ajuta la prevenirea umbrelor pe contoare, adăugând lumină critică în spațiul de lucru. Fluorescent sub corpurile de cabinet sunt, de asemenea, o sursă de iluminare eficientă din punct de vedere al costurilor. În zonele deschise peste chiuvete, utilizați luminile de jos încastrate montate direct peste chiuvetă.
  • Mini-pandantive de montare 18" la 24" deasupra suprafeței de lucru este o modalitate ideală de a aprinde un bara de mic dejun sau de a contracara dină, un pandantiv pe un dimmer, agățat 24" la 30" deasupra mesei, este ideal pentru iluminarea sarcinilor. Dimensiunea dispozitivului de fixare la aproximativ 12" mai puțin decât diametrul tabelului.
  • Imagine intitulată 24286 15
    4. Iluminați obiectele de casă speciale, detaliile arhitecturale sau zonele de prezentare a alimentelor cu pistă sau iluminare încastrată. Utilizați sub iluminatul de cabinet în dulapuri, valențe și spații de la picioare și creați dramă, de asemenea, furnizând lumină suplimentară pentru a naviga în jurul bucătăriei dvs. seara.
  • Imagine intitulată 24286 16
    5. Alegeți lumini fluorescente pentru a oferi iluminarea ambientală lipsă. Lumina ambientală oferită de corpuri fluorescente va umple umbrele bucătăriei, reduceți contrastul și suprafețele verticale ușoare pentru a da spațiului o senzație mai strălucitoare.
  • Metoda 5 din 6:
    Baie și vanitate
    1. Imagine intitulată 24286 17
    1. Nu uitați de baie. Iluminatul de baie este probabil ultimul loc care doresc să investească timp și bani. Oglinzile se aprind și, de multe ori, un dispozitiv de tavan este folosit pentru a aprinde chiuveta, oglinda și dușul. Cu toate acestea, deoarece cadă cu hidromasaj devin mai mari și se adaugă dușuri cu abur, din ce în ce mai mult timp este petrecut relaxant în baie. Din moment ce începeți și terminați ziua în baie, de ce să nu petreceți puțin timp în plus, având în vedere ce corpuri și lumini ar funcționa cel mai bine?
    • Becurile cu halogen sunt, în general, standardul pentru iluminatul de baie, dar cele mai noi becuri fluorescente sunt, de asemenea, o opțiune excelentă.
  • Imagine intitulată 24286 18
    2. Utilizați mai multe lumini încastrate sau corpuri decorative montate pe suprafață pentru zonele de peste 100 de metri pătrați. Adăugați corpuri de completare close-to-tavan pentru a suplimenta brațele de perete în băi mari. Companion aproape de corpurile de tavan Suplimentează brațele de perete în băi mari.
  • Imagine intitulată 24286 19
    3. Montați un dispozitiv de fixare peste oglindă pentru a lumina o baie, dar realizați că poate provoca umbre pe față. Dacă utilizați iluminat încastrat, evitați să creați umbre prin faptul că nu le montați direct peste oglindă.
  • Adăugarea parantezelor de perete în partea laterală a oglinzii este una dintre cele mai bune modalități de a elimina umbrele de pe față. Pentru oglinzi sub 48 de ani" Utilizare largă, suporturi de perete montate vertical și poziționați-le 75 până la 80 de centimetri (190.5 până la 203.2 cm) deasupra podelei.
  • Dacă dispozitivul utilizează lămpi expuse, nu utilizați o putere mai mare de 40 de wați. Luminări cu o sticlă clară sau bine difuză, nici mai mult de 75 de wați. Lămpile fluorescente corectate de culoare trebuie utilizate atunci când sunt dorite corpuri fluorescente. O lumină albă clară face ca tonurile pielii să fie mai precise.
  • Imagine intitulată 24286 20
    4. Utilizați iluminatul suplimentar în zone neașteptate pentru decorare și funcție. Încercați o mică lumină încastrată îndreptată spre o lucrare de artă decorativă sau un bazin frumos de pulbere creează un strat suplimentar de iluminare.
  • În duș, utilizați lămpi încastrate sau o unitate de plastic montată pe plafon. Unghiul unui dispozitiv de duș încastrat și evidențiați o lucrare plăcută frumos sau faceți corpurile de duș scânteia.
  • Nu uitați zona deasupra comodei! O unitate încastrată este întotdeauna o mare adăugare.
  • Metoda 6 din 6:
    Iluminare exterioară
    1. Imagine intitulată 24286 21
    1. Utilizați funcțional și distractiv iluminat în afara. Indiferent dacă obiectivul dvs. este de a îmbunătăți frumusețea casei dvs. sau de a oferi securitate suplimentară, aveți numeroase opțiuni de iluminare pentru a aprinde exteriorul casei dvs. Extindeți orele pe care le puteți petrece afară sau creați un mediu festiv!
  • 2. Luați în considerare tipurile de iluminat disponibile. Selectarea corpurilor de iluminat este de două tipuri primare: decorative și funcționale.
  • Imagine intitulată 24286 22
    3. Utilizarea corpurilor decorative sunt utilizate de-a lungul căilor, pe pereți și posturi și foici de intrare. Designul acestor corpuri ar trebui să completeze aspectul și simțul casei și peisajului, oferind în același timp suficientă iluminare pentru siguranță, securitate și funcționalitate.
  • La instalarea unui lanternă de perete, dimensiunea dispozitivului de fixare la ușă și spațiul înconjurător. Lanternele de perete trebuie montate ușor deasupra nivelului ochilor la aproximativ 60 de ani" la 66" din centrul de fixare la podea. Lanternele post-top pot fi selectate pentru a se potrivi cu stilul lanternelor de perete. Lanternele mari posterioare fac o impresie mai bună atunci când sunt utilizate în spațiul deschis deschis.
  • Imagine intitulată 24286 23
    4. Fiți atenți, totuși, că majoritatea corpurilor de stil lanterne sunt surse de lumină strălucitoare. Ele se varsă în toate direcțiile și pot fi o cauză a încălcării luminii (pe proprietățile altora) și distragând strălucirea șoferilor. Mulți designeri de iluminat Forgo Lantern Lămpi luminează în întregime și, în schimb, folosesc lumini cu capote (care scutură strălucirea) și luminile care sunt poziționate în materialul vegetal, astfel încât acestea să fie ascunse complet.
  • Imagine intitulată 24286 24
    5. Utilizați lumini ascunse în scopuri funcționale. Acestea sunt poziționate strategic în jurul proprietății pentru a ilumina selectiv materialul vegetal și arhitectura. Un dispozitiv de designer de iluminat calificat, astfel încât numai efectul iluminării este văzut, nu corpurile de iluminat în sine.
  • 6. Include și unele iluminare pentru securitate. Adăugați iluminatul peisajului, iluminatul de punte și iluminatul pas pentru a nu aduce doar frumusețea casei pe timp de noapte, dar, de asemenea, adăugați securitate suplimentară și siguranță.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    În timp ce luminile LED sunt opțiuni ecologice foarte bune, nu vă lăsați păcăliți de creanțe de 50.000 de ore. (aproximativ 20 de ani de utilizare). Aceste afirmații sunt pentru micile chips-uri producătoare de lumină, nu pentru electronica care le permit să funcționeze. LED-urile și componentele lor electronice sunt foarte sensibile la căldură, umiditate și vârfuri de tensiune.
  • Puteți obține un sentiment mai bun de cât timp o lumină LED va dura cu adevărat, analizând garanția sa. Dacă o lumină creanță de 20 de ani, dar are doar o garanție de un an, atunci este un indiciu.
  • Dacă lampa LED-urilor se află în interiorul casei și este deschisă în aer (cum ar fi cu iluminatul de cale), poate fi de așteptat o viață cu adevărat lungă. Dacă, pe de altă parte, lampa LED-ului se află într-un dispozitiv închis (în special în mediul exterior), apoi viața ar putea fi redusă drastic, deoarece corpurile închise sunt ca niște cuptoare care coaceau LED-urile și le fac foarte nefericite.
  • Adăugați pe un dimmer și setați cu adevărat tonul camerei dvs.
  • Dacă achiziționați o lumină cu un comutator cu trei căi, veți avea nevoie de un bec cu trei căi.
  • Utilizați o putere crescută în zonele în care sunt efectuate sarcini, în camere cu plafoane mai mari de 8 picioare (2.4 m), și în camere cu podele și pereți de culoare închisă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar