Cum să faci o makeover de casă fără un profesionist

Nu există nicio modalitate de a face un makeover de casă fără un profesionist.În schimb, identificați modul în care doriți ca casa dvs. să se uite și să facă tot posibilul pentru a face acest lucru.Schimbarea de mobilier vechi pentru noi, repararea pereților și introducerea unor noi iluminat sunt printre cele mai bune modalități de a oferi casei dvs. un makeover fără un profesionist.Dar singura regulă reală este să fii adevărat pentru propriile tale gusturi și preferințe stilistice.

Pași

Metoda 1 din 6:
Schimbarea culorilor, a textului și a iluminării
  1. Imagine intitulată Paint Apartament Pasul 4
1. Adăugați un nou strat de vopsea la pereți.Pictura o cameră poate da o energie și o personalitate cu totul diferită decât înainte. Utilizați culori neutre cum ar fi bronz, gri deschis și alb, dacă intenționați să puneți artă.Dacă favorizați pereții groși, încercați culori mai sofisticate cum ar fi Marina sau Olive.Copiii vor iubi camerele vopsite în blues sau verdeață viu.
  • Încercați să vă potriviți vopseaua în mobilier.De exemplu, dacă mobilierul dvs. este în mare parte maro, vopsește peretele un maro deschis sau o culoare complementară, cum ar fi măslina sau maroia.
  • Pentru a oferi un centru vizual într-o cameră, vopsea un perete o culoare diferită de restul.De exemplu, ați putea dori să pictați trei pereți din dormitorul dvs. un gri deschis și vopsiți cea de-a patra umbra tangerină.
  • Imagine intitulată Utilizați iluminatul pentru a vinde casa dvs. Pasul 3
    2. Schimbați iluminatul.Iluminatul interior vine în multe forme diferite.Anumite tipuri de iluminare funcționează cel mai bine în bucătărie, în timp ce alții lucrează cel mai bine în camera de zi.De exemplu, luminile pandantive arata grozav peste chiuveta. Rulați niște lămpi de frânghie sub marginile dulapurilor la nivelul podelei din baie și bucătărie.Uneori, realizarea iluminării este la fel de ușoară ca schimbarea unei lămpi sau a unui dispozitiv de iluminare.
  • Magazinele antice sau vintage sunt locuri minunate pentru a ridica lămpi unice și a corpurilor de iluminat.
  • Imagine intitulată se îmbogățește prin cumpărare și flipping imobiliare Pasul 22
    3. Înlocuiți pardoselile.Există mai multe opțiuni pentru ridicarea podelei.Instalați pardoselile care sunt plate și netede în bucătării, astfel încât să poată fi curățate cu ușurință atunci când apar scurgeri în mod inevitabil.Podelele din lemn și podelele din lemn sunt cele mai bune opțiuni.Utilizați podele din lemn natural în dormitoare, băi și camere de zi.
  • Dacă doriți să instalați covoare sau covoare, culorile întunecate vor ascunde mai bine petele, dar culorile mai ușoare vor face ca camera să se simtă mai mare.
  • Dacă aveți deja podele din lemn, luați în considerare re-șlefuirea și reinstalați-o.
  • Imagine cu titlu de vopsea Dulapuri de baie Pasul 7
    4. Repară mobilierul.Uneori poți să-ți dai mobilierul vechi un nou contract de închiriere de viață prin adăugarea pur și simplu un strat de vopsea.Alegeți o culoare care complimentează pereții și podeaua.Alternativ, luați în considerare eliminarea vopselei de pe mobila dvs., șlefuiți-o și lăsați-o pentru un aspect frumos, natural.
  • În loc de reparație, împachetați mobilierul în tapet.Acest lucru vă permite să creați mobilier unic model.
  • Metoda 2 din 6:
    Adăugarea, adaptarea sau eliminarea decorului
    1. Imaginea intitulată Dați o cameră O temă tropicală Pasul 2
    1. Declutter spațiul.Declutteringul Spațiul vă va ajuta să vă aduceți camerele dvs. mai mari, mai luminoase și mai frumoase.Procesul prin care declanșați o cameră particulară va varia în funcție de cantitatea de aglomerație din cameră.Începeți să ieșiți din cameră și să vă uitați bine la ea.
    • Puneți-vă întrebări despre diferitele articole din cameră, cum ar fi: "Mai am nevoie sau doresc acest element?"
    • Umblați prin cameră și luați în considerare fiecare element.Întrebați-vă dacă vă aduce bucurie.Dacă nu vă aduce bucurie și nu aveți o utilizare practică, donați-o unui magazin de știri sau o dați-i unui prieten.
  • Imagine intitulată Decorează casa dvs. cu catifea Pasul 1
    2. Adăugați perdele.În loc de jaluzele, adăugați perdele în ferestrele dvs.Într-o cameră de zi sau în dormitor, în special perdelele cu lungimea podelei pot face ca camera să arate mai mare.
  • Imaginea intitulată Dați o cameră o temă tropicală Pasul 7
    3. Introduceți un nou decor.Check out magazinele dvs. locale pentru vase, lucrări de artă și alte obiecte decorative care ar putea împrumuta o viață diferitelor camere ale casei dvs.Dacă nu găsiți nimic în preferințele dvs., verificați online sau la magazinul local de bunuri de origine.
  • Găsiți noi modalități de a utiliza obiecte pe care le-ați putea avea deja.Dacă mergeți la un aspect rustic, de exemplu, ați putea planta niște flori într-o udare poate și puneți-o în bucătărie sau în camera de zi.
  • Adăugarea de perne noi de aruncare este o modalitate excelentă de a aduce o privire nouă într-o cameră fără a cheltui o mulțime de bani! Puteți chiar să utilizați diferite stiluri în funcție de timpul anului, cum ar fi utilizarea albă și galben pal în vară și primăvară, apoi mai întunecate tonuri de pământ în toamnă și iarnă.
  • Imagine intitulată Redecorați camera dvs. Pasul 5
    4. Găsiți modalități de salvare.Dacă prietenii sau familia îți renoseste casele, întreabă-le dacă poți să ai dulapuri vechi, blaturi, doorknobs și așa mai departe.Vizitați garcarea dvs. locală pentru a cumpăra resturi ieftine de pânză pe care le puteți utiliza pentru a ambiaca perdele unice.Verificați mobilierul nou și decorul la magazinele secundare înainte de a merge la magazinele cu box-uri mari.
  • Imagine intitulată Asigurați-vă mobilierul de birou Ajutați-vă imaginea de afaceri Pasul 3
    5. Utilizați mobilierul pentru a ascunde corpurile urbane.Dacă aveți o conductă de radiator sau cuptor care perturbă fluxul vizual al unei încăperi, aranjați mobilierul în așa fel încât elementul ofensator să devină invizibil.De exemplu, plasați o canapea sau un birou în fața unui radiator.
  • Metoda 3 din 6:
    Efectuarea de bucătărie
    1. Imagine intitulată Decoreaza-ti casa cu catifea Pasul 7
    1. Obțineți niște scaune noi.Încercați niște scaune înalte în loc de scaune de bar - sau să schimbați scaunele înalte pentru scaunele de bar.De asemenea, puteți obține niște scaune noi la masa de bucătărie.Dacă te duci la un aspect rustic, verificați magazinul de antichități locale pentru niște scaune de lemn simplu sau nisip în jos și refinnează scaunele pe care le aveți acum.Pentru un aspect minimalist, vopsea scaunele dvs. alb sau gri deschis.
  • Imagine intitulată se îmbogățește prin cumpărare și flipping imobiliare Pasul 12
    2. Schimbați dulapurile de bucătărie.Dacă aveți dulapuri de lemn goale, luați în considerare șlefuirea lor în jos și pictați-le.Dacă ați vopsit dulapurile, vopsiți-le o culoare diferită sau prindeți vopseaua de pe ele pentru un aspect natural.Evitați să vă rupeți dulapurile, deoarece va fi mult mai ieftin să vă recondiționați pur și simplu dulapurile existente decât să instalați noi.
  • Utilizați culori ușoare ca alb pentru a face bucătăria să se simtă luminoasă și deschisă.
  • Dulapurile cu două tonuri pot arăta grozav dacă alegeți două culori gratuite, dar vor lua mai multă muncă, deoarece va trebui să vopsiți mai întâi dulapurile vechi sau să instalați dulapuri noi, apoi să pictați ornamentele cu o a doua culoare.
  • Cele mai bune dulapuri sunt fabricate din lemn masiv, nu pași de presiune.
  • Imagine intitulată se îmbogățește prin cumpărare și flipping imobiliare Pasul 16
    3. Adăugați o backsplash.O backsplash este o serie de plăci care urcă pe peretele dintre contorul de bucătărie și fundul dulapurilor.De obicei se termină de-a lungul liniei verticale care marchează marginea unei ferestre sau dulap, oricare dintre acestea este cea mai îndepărtată de-a lungul zidului bucătăriei.Alegeți plăci pentru o backsplash care se potrivește sau complimentează dulapurile dvs.Planificați cu atenție aspectul backsplash-ului dvs., apoi aplicați adezivul plăcilor pe perete și apăsați pe Placi în poziție.
  • Unii oameni aleg să pună o backsplash numai deasupra chiuvetei lor, mai degrabă decât tot drumul în jurul bucătăriei lor.
  • Caramida, ceramica si fata de backsplash sunt disponibile.Alegeți cel care vă place cel mai bine.
  • Puteți obține plăci de backsplash la magazinul local de bunuri de origine.
  • Metoda 4 din 6:
    Fixând dormitorul
    1. Imagine intitulată Curățați orice cameră Pasul 5
    1. Obțineți un nou set de foi.Cea mai bună modalitate de a trăi un dormitor este de a obține un nou set de foi.Schimbarea patului set de două sau trei ori pe an poate păstra dormitorul caută proaspăt și împiedică sentimentele de plictiseală cu spațiul.
  • Imagine intitulată Redecorați camera Pasul 8
    2. Adăugați ceva în spatele patului.Un cap așezat în spatele patului poate adăuga un sentiment de lux în dormitorul tău.Dacă nu doriți să adăugați un cap, obțineți o acoperire a peretelui adeziv care creează iluzia unui cap.Alternativ, atârnă o quilt sau tapiserie în spatele patului pentru a oferi un centru pentru spațiul dormitorului.
  • Imagine intitulată Redecorați camera dvs. Pasul 18
    3. Găsiți noi utilizări pentru cameră.Dacă este posibil, adăugați o consolă de machiaj în dormitor.Acest lucru vă va permite să evitați stivuirea tuturor machiajului în cabinetul dvs. de baie.De asemenea, puteți adăuga un birou mic, astfel încât să aveți un spațiu de lucru și să vă configurați laptopul.
  • Metoda 5 din 6:
    Înfrumusețați baia
    1. Imaginea intitulată Faceți-vă baie confortabilă în timpul iernii Pasul 7
    1. Introduceți plantele.Simpla introducere a plantelor din ghivece sau agățate poate face o baie veche să pară proaspătă.Utilizați ghivece colorate pentru a înfrumuseța în continuare spațiul.În plus, plasați o vază mică cu flori sălbatice pe contorul de baie dacă spațiul permite.
  • Imaginea intitulată Faceți-vă baie confortabilă în timpul iernii 4
    2. Schimbați accesoriile.Ridicați un vas de săpun nou și mai elegant.Așezați tampoanele de bumbac și bandajele în recipiente ceramice mici și le-au pus de-a lungul contorului.Adăugați unele accesorii nefuncționale, cum ar fi lumanari.
  • Imagine intitulată se îmbogățește prin cumpărare și flipping imobiliare Pasul 19
    3. Obțineți o nouă perdea de duș.Deoarece cortina de duș ocupă o mulțime de spațiu vizual în baie, aceasta este o modalitate excelentă de a vă împrospăta baia.Cumpărați câteva perdele noi de duș și schimbați-le la fiecare trei sau patru luni pentru a preveni plictiseală pentru baie.
  • Metoda 6 din 6:
    Obținerea de inspirație și de gestionare a așteptărilor
    1. Imaginea intitulată se implică în studiile de cercetare medicală Pasul 2
    1. Găsiți surse de inspirație.Există o mulțime de resurse excelente disponibile atât online cât și la biblioteca dvs. locală despre cum să faceți un makeover acasă fără un profesionist.Rulați un șir de cuvânt cum ar fi "Makeover acasă fără un profesionist" prin motorul de căutare preferat pentru a începe procesul dvs. creativ.
  • Imaginea intitulată a vedea adevărul gândindu-se ca un filozof 7
    2. Cunoașteți abilitățile și limitările dvs.Înainte de a începe să reparați o cameră sau să luați dulapurile din perete, aflați aproximativ cât timp va dura, ce instrumente aveți nevoie și cât de greu va fi.Fiți realist despre ceea ce știți și ce puteți realiza.Solicitați ajutor profesional dacă aveți nevoie de ea.
  • Dacă nu credeți că veți avea o sarcină particulară - instalând un nou duș sau chiuvetă, de exemplu - nu vă simțiți obligați să o faceți.
  • Imagine intitulată Redecorați camera dvs. Pasul 1
    3. Setați bugetul.A face o makeover House fără un profesionist vă poate economisi bani.Cu toate acestea, este încă important să se stabilească limite la cât de mult sunteți dispuși să cheltuiți.
  • Suma pe care o decideți să cheltuiți în mamele de acasă depinde de nevoile dvs. și de venitul dvs.
  • Înainte de a începe, comparați proiectul Home Makeover pe care doriți să-l întreprindeți împotriva altora pe care îl găsiți online sau vorbind cu prietenii.Utilizați aceste costuri pentru a estima costul makeover-ului dvs. de acasă.
  • Nu petreceți atât de mult încât să rupăm banca.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar