Cum se creează un tablesc minimalist

Pentru a crea un tablesc minimalist, tot ce trebuie să faceți este să respectați câteva reguli de bază.Stick la un palet limitat de elemente albe, negru și din lemn și pentru a evita culorile luminoase.Utilizați consistența la selectarea plăcilor, cupelor și plăcilor pentru masă.Includeți o simplă piesă centrală care va adăuga un pic de culoare organică la masa de cină.Fii creativ - există multe modalități de a personaliza tablescapele minimalistă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Aderarea la principiile de bază
  1. Imaginea intitulată Creați un pas minimalist de masă 1
1. Evitați culorile luminoase.Paleta ideală pentru un tabel minimalist conține doar două culori: alb-negru.Acestea sunt ancorate vizual de un al treilea element, lemn.Lemnul oferă textura și diferența în care obiectele albe și negre oferă uniformitate.Selectați obiecte - plăci, obiecte centrale, scaune și alergători - care sunt fie negru, alb, sau lemn.
  • Verde - Culoarea comună a plantelor care cuprind centrele minimaliste - este un alt element comun în mesele minimaliste.
  • În loc să folosiți o masă roșie strălucitoare, nu utilizați deloc.Sau, dacă doriți cu adevărat să includeți o masă de masă, utilizați unul alb wispy.
  • Imaginea intitulată Creați un minimalist Tablescape Pasul 2
    2. Alegeți elemente monocromatice.Monochromatic - "o singură culoare" - elementele sunt libere de modele și modele aglomerate care sunt incompatibile cu principiile de design minimalist.În loc de plăci cu un steag american pe ele, de exemplu, optați pentru ceramica albă în întregime.Acest lucru vă va oferi plăcilor dvs. un aspect curat și permiteți duzinelor să se concentreze asupra alimentelor lor.
  • În loc de șervețele cu o ilustrare fantezistă pe ele, obțineți șervețele alb sau gri. (Dar evitați șervețele negre - sunt puțin grimi.)
  • Imaginea intitulată Creați un minimalist de masă de masă 3
    3. Scopul consistenței.Mesele minimaliste sunt libere de mizerie care însoțește colecții aleatorii de plăci și boluri, tacâmuri necorespunzătoare și ochelari de diferite culori și dimensiuni.Când setați o masă minimalistă, pretindeți că sunteți la un restaurant frumos.Toată lumea din masa minimalistă ar trebui să aibă aceleași plăci, aceleași plăci și aceleași scaune și cupe.
  • Imagine intitulată Creați un minimalist de masă de masă 4
    4. Evitați orice alt pachet.Plasticware, plăci de hârtie și cești de plastic nu au loc într-un tabel minimalist.În schimb, primăvara pentru un set de luat masa mai permanent care corespunde principiilor minimaliste.Cu un set de luat masa mai durabil, veți putea crea tablete minimaliste departe în viitor.
  • Metoda 2 din 3:
    A pune masa
    1. Imagine intitulată Creați un minimalist de tablă Pasul 5
    1. Lăsați zidurile să determine echilibrul culorilor pe tablesca.Un tabel bine conceput ar trebui să fie în dialog cu totul în jurul ei.Când creați un tabel minimalist, ar trebui să încercați să lucrați cu, mai degrabă decât împotriva, culoarea primară a mediului.
    • De exemplu, dacă aveți pereți albi - care sunt ideali pentru designul minimalist - le puteți completa cu un set de șervețele Navy sau un Runner de masă Navy.
    • Dacă aveți pereți colorați, ați putea avea un timp mai greu pentru a găsi o modalitate bună de a obține un tablesc minimalist.Concentrați-vă pe încorporarea elementelor de culoare din lemn și alb în tablesc.
  • Imagine intitulată Creați un pas minimalist de masă 6
    2. Alegeți tabelul drept.Tabelele rustice de lemn nevăzut tind să fie favorizate în tabele minimaliste.În mod ideal, lemnul va fi mediu sau lumină în nuanță, deși pădurile mai întunecate pot lucra și în mediul potrivit (de exemplu, într-un spațiu în care pereții sunt albi).
  • Imagine intitulată Creați un minimalist Tablescape Pasul 7
    3. Includeți o mică piesă centrală.Spre deosebire de un tabel mai tradițional, care ar putea avea o vază mare de flori sau o cornucopie, un tabel minimalist ar trebui să aibă doar o singurăpiesă curată, curată.Dacă aveți o masă foarte lungă - pentru o nuntă, poate - ar fi bine să încorporați un alt element repetat care completează planta.Ați putea alterna planta cu, de exemplu, o serie de lumânări albe în sticlă clară.
  • Pentru o piatră simplă, frumoasă, încercați să utilizați flori sau o plantă. De exemplu, puteți plasa un castron frumos plin sau orhidee în centrul mesei sau ați putea folosi o plantă verde plină, luxuriantă. Cu toate acestea, dacă utilizați o plantă artificială, asigurați-vă că arată foarte realist.
  • Alte exemple includ o singură lumânare albă într-un suport de sfeșnic de cupru simplu, un suculent într-o gheață neagră și un singur trandafir alb sau lalea într-o vază mică neagră sau clară.
  • Faceți-vă centrală sezonieră, dacă este posibil.De exemplu, în toamna ați putea alege câteva dovleci mici sau squashes.
  • Imaginea intitulată Creați un minimalist Tablescape Pasul 8
    4. Nu utilizați o masă de masă.O cârpă de masă se diminuează de la culoarea și textura tabelului în sine.Dacă alegeți să utilizați ceva, utilizați o bandă lungă de o cârpă subțire, care trece de la un capăt al mesei la celălalt și se împrăștie ușor peste capetele tabelului oarecum.
  • Dacă absolut trebuie să aveți o masă de masă, selectați o masă de masă albă sau de culoare deschisă.Dacă puteți trage de pe o masă închisă - o marină, de exemplu - încercați-o.Puteți să o eliminați întotdeauna dacă decideți mai târziu că nu funcționează.
  • Metoda 3 din 3:
    Asigurarea unei experiențe de luat masa
    1. Imagine intitulată Creați un pas minimalist de masă 9
    1. Utilizați scaune identice.Dacă aveți o caprifoi de scaune, simplitatea vizuală va fi întreruptă.Încercați să obțineți scaune care sunt aceleași culori ca și masa.Dacă aveți scaune care sunt două culori, potriviți o culoare la masă și cealaltă la tapet și / sau alergătorul de masă.
    • De exemplu, dacă pereții camerei de mese sunt albastru, iar masa este albă, alegeți scaunele albastre, scaune albe sau scaune albastre și alb.
    • Scaunul ideal este din lemn și arată cerealele sale naturale.Lemn alb sau negru pictat este o secundă apropiată.
    • Scaunele pot fi, de asemenea, pluș și căptușite într-un stil mai modern, atâta timp cât sunt alb sau negru.
    • Dacă aveți o masă suficient de lungă, ați putea alege să renunțați la scaune în totalitate și, în loc să introduceți bănci lungi de lemn pentru mesele dvs.
  • Imagine intitulată Creați un pas minimalist de masă 10
    2. Utilizați cești clare.Cupa colorată vor arunca stilul minimalist al tablescapei.Ele pot fi sub formă de înaltă calitate și este în regulă dacă au câteva dimensiuni sau modele simple pe suprafața lor.Evitați cupele clare care seamănă cu o cană cu un mâner mare.
  • Cupele ar trebui să fie complet clare și fără logo-uri sau design de orice fel.
  • Imaginea intitulată Creați un minimalist de masă de masă 11
    3. Utilizați Silverware simplu.Silverware-ul neajidat este singura opțiune pentru un tabel minimalist.Evitați tacâmurile de alamă sau de culoare aurie.Căutați un set de tacâmuri de argint simplu, fără filigree și alte elemente decorative.
  • O excepție admisă de la înfrumare este mânere din lemn (chiar realiste faux-lemn) pentru taclă.
  • Imaginea intitulată Creați un minimalist TabelSape Pasul 12
    4. Alegeți mâncăruri adecvate.Vasele albe sunt singura opțiune reală pentru un tabel minimalist.Ceramica albă este curată, modernă și minimalistă la max.Mâncărurile albe schimbă atenția asupra alimentelor, care ar trebui să fie accentul experienței de mese.
  • Plăcile și bolurile ar trebui să aibă aceeași culoare și de la același set.
  • Alegeți plăci netede și arc în sus spre bară, fără nici un contrast în textura dintre marginea și centrul plăcii.
  • Bowls, de asemenea, ar trebui să fie fără decorare și variație.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar