Cum de a proiecta o verandă din față

Porcul dvs. din față este adesea prima parte a casei pe care oaspeții dvs. îl vor vedea. Designul pridvorului pe care îl alegeți va ajuta la stabilirea atmosferei pentru casa dvs., de la cald și prietenos cu inteligent și elegant. În funcție de gusturile dvs., puteți alege dintr-o varietate de stiluri de verandă și de acoperiș pentru a se amesteca cel mai bine cu restul casei dvs. Dacă sunteți nervos cu privire la proiectarea și construirea ulterioară a modelelor de verandă singur, închiriați un arhitect pentru a vă ajuta prin proces.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea unui stil general
  1. Imagine intitulată Design Un Porch Front Pasul 1
1. Du-te pentru o verandă de fermă dacă îți place un aspect de modă veche. Porțele de fermă sunt deschise și invitabile și sunt perfecte dacă doriți un stil confortabil și practic. Deoarece designul celor mai multe porci de ferme implică o simplă perioadă și un design, ele sunt deosebit de nepretențioase.
  • Farmohouse Porch Designs Perete bine cu lemn, răchită și mobilier de fontă.
  • Cele mai multe modele de verandă de fermă sunt scăzute și bune pentru cei care au probleme cu scările.
  • Imagine intitulată Design Un Porch Front Pasul 2
    2. Încercați o verandă Queen Anne dacă apreciați sofisticarea. Regina Anne Porch desenează Echo Frumoasă frumoasă din epoca victoriană, ornamentată. Alegeți o regină Anne Design dacă apreciați culori îndrăznețe, modele elaborate și materiale de înaltă calitate.
  • Deoarece decorațiile lor sunt mult mai complicate, Porțele Queen Anne necesită mai multă întreținere decât alte modele.
  • Porțele Queen Anne sunt ideale pentru cei care prețuiesc formularul peste funcția.
  • Imagine intitulată Design Un Porch Front Pasul 3
    3. Alegeți o verandă ecranată dacă doriți un aspect spațios. Porțele ecranate sunt ideale dacă doriți ca sentimentul de a fi în afara în timp ce vă protejați pe tine și pe oaspeții dvs. din vreme. Cele mai multe porci ecranate sunt, de asemenea, mai mari decât omologii lor fără ecran, oferindu-vă mai mult spațiu pentru mobilier sau alte decorațiuni.
  • Imagine intitulată Design Un Porch Front Pasul 4
    4. Alegeți o pridvor colonială pentru o formalitate elegantă. Porțele din față coloniale sunt simetrice și echilibrate, cu un design care încorporează de obicei stâlpi greco-romani și tonuri dezactivate. Cele mai multe porci coloniale vin în nuanțe de gri, albastru, alb și cremă.
  • Candelabrele sau luminile de verandă pot adăuga o atingere subevaluată la modelele de verandă colonială.
  • Imagine intitulată Design Un Porch Front Pasul 5
    5. Proiectați o pridor de bungalou dacă doriți o atmosferă manuală. Pranchele de bungalow au acoperișuri mici și porțe expansive care se deschid până la curtea din față. Cele mai multe sunt făcute din lemn, cărămidă sau piatră pentru o atingere rustică. Efectul unui verandă de bungalou este modest și primitoare.
  • Porțele Bungalow sunt adesea decorate ca și cum ar fi o extensie a camerei de zi, cu mobilier confortabil și scheme de culori calde.
  • Partea 2 din 3:
    Planificarea acoperișului de verandă
    1. Imagine intitulată Design Un Porch Front Pasul 6
    1. Alegeți un acoperiș gable dacă doriți un design clasic. Acoperișurile goale sunt unele dintre cele mai frecvente stiluri, deoarece sunt compatibile cu cele mai multe modele de verandă. Acest stil este simplu și triunghiular și este de obicei mai larg decât este înalt. Acoperișurile gable acoperă un spațiu larg și creează o atmosferă largă și primitoare.
    • Acoperișurile gable arată în special armonioase cu pridvoarele coloniale.
  • Imagine intitulată Design Un Porch Front Pasul 7
    2. Încercați un acoperiș în stil pentru simplitate. Acoperișurile în stil scad au un vârf moale, înclinat direct atașat la peretele frontal al casei. Ele sunt ideale pentru porțe mai lungi, mai înguste, deoarece dețin cele mai bune panouri mici. Deoarece acoperișurile în stilul de vărsare sunt fixate într-o mică parte a zidului casei, ele sunt cele mai simple design de acoperiș.
  • Imagine intitulată Design Un Porch Front Pasul 8
    3. Proiectați-vă pridvorul cu un acoperiș plat dacă se potrivește cu casa dvs. Casele din față arată cel mai bine cu acoperișuri special concepute. Proiectați un acoperiș drept și plat pentru a vă menține veranda din față de la depășirea designului casei dvs.
  • Acoperișurile de porci plat nu sunt ideale pentru climă cu o mulțime de zăpadă. Lipsa pantei poate provoca ambalarea zăpezii și cântărește acoperișul.
  • Imagine intitulată Design Un Porch Front Pasul 9
    4. Adăugați un acoperiș de porci de șold la designul dvs. pentru o pantă mai blândă. Acoperișurile de porci de șold sunt cele mai complexe design de acoperiș, cu pante moi și egale. Acoperișurile de porci de șold se extind lângă casa peretelui pentru a crea un design în formă de piramidă. Acest stil de acoperiș este mai dificil de creat, deoarece este în mare parte neacceptată de casă.
  • Partea 3 din 3:
    Făcând planul de verandă din față
    1. Imagine intitulată Design Un Porch Front Pas 10
    1. Măsurați zona dorită a verandei dvs. pentru a face o Desen scalabil. Măsurați lungimea, lățimea și înălțimea aproximativă a zonei viitoare a porcului. Înregistrați fiecare număr într-un notebook. Când ați terminat măsurarea, creați un sistem pentru scalarea desenului dvs. și utilizați hârtie grafică pentru a face desenul precis.
    • S-ar putea să decideți, de exemplu, că un inch sau centimetru este egal cu un pătrat pe hârtia de grafică.
  • Imagine intitulată Design Un Porch Front Pasul 11
    2. Schiță în zonele majore ale porcului. Trageți în orice suport, coloane, garduri, pași sau alte caracteristici ale pridvorului dvs. Includeți definirea trăsăturilor pentru stilul poruncii pe care doriți să îl includeți. Dacă proiectați o pridvor din față regina Anne, de exemplu, ați putea schița ornate balustradă și lemn de lemn.
  • Imagine intitulată Design Un Porch Front Pasul 12
    3. Etichetați corpurile desenate, intrările și prizele electrice. Când sunteți gata să planificați decorațiuni pentru veranda frontală, determinând plasarea dvs. de fixare timpurie, va face procesul mai simplu. Consultați etichetele dvs. ca dvs. sau contractorului dvs. Construiți pridvorul pentru a optimiza funcția porchei dvs.
  • Înregistrați orientarea direcțională a porcului din față pe planurile dvs.
  • Imagine intitulată Design Un Porch Front Pas 13
    4. Închiriați un arhitect dacă preferați ajutorul profesional. Chiar dacă știți designul general pe care îl doriți pentru pridvorul din față, proiectarea vă poate lăsa copleșiți. Angajați un arhitect profesionist dacă aveți un vis pentru veranda dvs. din față, dar nu vă aduceți inconfortabil la viață. Arhitectul dvs. poate crea un plan și vă poate ajuta să-l transformați într-un proiect finit.
  • Adresați-vă arhitecților locali pentru referințe, astfel încât să puteți decide care stilul dvs. se potrivește cel mai bine viziunii dvs.
  • Imagine intitulată Design Un Porch Front Pasul 14
    5. Construiți-vă pe frontul verandului sau angajați un contractor pentru asistență. Când planurile dvs. sunt terminate și sunteți stabiliți pe un design de verandă, aduceți-vă planurile unui antreprenor de amenajare a teritoriului care vă poate construi veranda frontală pentru o taxă. Dacă preferați să vă construiți veranda dvs., utilizați desenele dvs. ca hartă de ghidare pe măsură ce achiziționați și pregătiți materialele.
  • sfaturi

    Porțele frontale care oglindă stilul dvs. de origine globală se vor amesteca cel mai bine în decor.
  • În timp ce proiectați pridvorul din față, o combinație de funcție și modă este ideală. Gândiți-vă la modul în care veți folosi pridvorul din față și ce ar face ca și veranda dvs. să fie cea mai potrivită. O pridvor ecranată, de exemplu, poate fi ideală dacă de multe ori aveți vreme furtunoasă.
  • Începeți simplu cu planurile de design. Începeți prin alegerea stilului dvs. global, apoi concentrați-vă pe modele suplimentare și decorațiuni ulterioare după aceea.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar