Cum de a alege cortina potrivită pentru baie

Băile sunt adesea una dintre cele mai mici camere din casă, dar asta nu înseamnă că sunt ușor de decorat. Dacă aveți un duș care necesită o perdea, există multe opțiuni disponibile pe piață. Perdelele de duș sunt utilizate pentru scopul practic de a preveni apa să părăsească cada sau zona de duș, dar sunt, de asemenea, folosite pentru a vă menține frumoasa baie. Alegeți perdea de duș potrivită pentru baie, coordonând-o cu culorile și hardware-ul pe care îl utilizați deja.

Pași

Metoda 1 din 3:
Decizia asupra materialului dvs
  1. Imagine intitulată Alegeți cortina de duș dreapta pentru baia dvs. Pasul 1
1. Optați pentru bumbac atunci când este posibil. În timp ce este mai scump, bumbacul este, în general, o alegere solidă pentru o perdea de duș. Perdelele de bumbac tind să țină cel mai bine și sunt, de asemenea, mai ușor de spălat. Ei pot da, de asemenea, baia dvs. un sentient simt.
  • Bumbac absoarbe ușor umiditatea. Dacă obțineți o perdea de bumbac, asigurați-vă că obțineți o căptușeală de calitate pentru a merge cu ea.
  • Rețineți că o perdea de duș de bumbac va trebui să fie spălată o dată pe lună pentru a rămâne frumos și curat.
  • Imagine intitulată Alegeți cortina de duș potrivită pentru baia dvs. Pasul 2
    2. Încercați vinilul pentru o opțiune ieftină, cu întreținere redusă. Dacă nu doriți să petreceți mult timp menținerea unei perdele de duș, perdelele de vinil pot fi o opțiune excelentă. Ele pot fi curățate și vin într-o varietate de culori, făcându-le coordonarea cu alte decor de baie simplă.
  • În plus față de vinil, puteți încerca materiale sintetice cum ar fi nailon sau poliester.
  • Deoarece perdelele de duș de vinil sunt mai ieftine, sunt minunate dacă intenționați să vă schimbați frecvent decorul de baie.
  • Imagine intitulată Alegeți cortina de duș dreapta pentru baia dvs. Pasul 3
    3. Du-te pentru o opțiune organică. Dacă sunteți conștienți de mediu, este posibil să doriți o perdea care să reflecte aceste valori. Căutați perdele realizate din materiale ecologice, cum ar fi cânepă, dacă doriți o perdea care minimizează utilizarea substanțelor chimice și a materialelor artificiale.
  • Țineți minte, perdelele organice pot fi mai scumpe și mai dificil de întreținut.
  • Imagine intitulată Alegeți perdea de duș potrivită pentru baia dvs. Pasul 4
    4. Gândiți-vă la perdelele microfibră. Perdelele microfibră sunt mai rezistente la umiditate decât perdelele de bumbac, dar mai moi decât lucrurile cum ar fi vinilul și poliesterul. Astfel de perdele sunt mai grele, astfel încât acestea pot funcționa bine dacă baia are o presiune mare a apei. Ele sunt, de asemenea, lavabile la mașină, care pot reduce timpul de curățare.
  • Deoarece perdelele microfibră sunt mai grele, veți dori să vă asigurați că tija de perdea este suficient de robuste pentru a ține un sus.
  • Imagine intitulată Alegeți cortina de duș potrivită pentru baia dvs. Pasul 5
    5. Selectați un material de linie solidă. Aproape toate perdelele de duș vor necesita un fel de căptușeală de cortină. Luați în considerare și acest lucru. Doriți să alegeți o căptușeală solidă care vă va proteja perdelele de la umiditate.
  • Du-te pentru perdele care sunt clare sau ușoare. Acestea permit mai multă lumină în duș.
  • Cele mai multe căptușeli sunt făcute din vinil. Dacă sunteți conștienți de mediu, poate fi dificil să găsiți o alternativă. Cu toate acestea, dacă este important pentru dvs., încercați să căutați garnituri non-vinil într-un magazin sau online, dar ține minte că vor fi mai greu de întreținut.
  • Lărelele ponderate funcționează cel mai bine, deoarece acestea rămân în loc mai ușor.
  • Căutați căptușeli perdele rezistente la mucegai. Sunt mai scumpe, dar nu va trebui să le înlocuiți cât de des.
  • Metoda 2 din 3:
    Alegerea stilului potrivit
    1. Imagine intitulată Alegeți cortina de duș dreapta pentru baia dvs. Pasul 6
    1. Luați în considerare perdelele decorative. Dacă doriți o baie foarte decorativă, luați în considerare perdele decorative. Aceste perdele au, de obicei, un model sau o textura care le face să meargă o cameră și sunt făcute din țesături de calitate superioară. Acestea sunt, de obicei, o alegere bună pentru o cameră de oaspeți. De asemenea, deoarece astfel de perdele sunt mai susceptibile la deteriorarea umezelii, ele pot funcționa cel mai bine dacă folosiți baia mai mult decât dușul dvs.
    • Perdele decorative sunt mai scumpe și mai dificil de întreținut. Prin urmare, ar trebui să optați numai dacă sunteți în căutarea de a face o cameră într-adevăr să iasă în afară din orice motiv. Ele nu sunt cea mai practică alegere.
    • Utilizați perdele decorative de duș în băi, unde nu vor obține o mulțime de utilizare, cum ar fi baie de oaspeți.
  • Imagine intitulată Alegeți cortina de duș dreapta pentru baia dvs. Pasul 7
    2. Selectați o culoare solidă pentru un aspect minimalist. Dacă baia dvs. are un design mai minimalist sau dacă veți merge pentru practică peste decorare, vedeți dacă puteți găsi o perdea de duș color solid. Pentru simplitate, o perdea de culoare solidă va funcționa în majoritatea băilor atunci când se află în concordanță cu schema de culori existente.
  • De exemplu, o perdea solidă a pământului ar merge minunat într-o baie cu culori neutre.
  • Imagine intitulată Alegeți cortina de duș dreapta pentru baia dvs. Pasul 8
    3. Păstrați culorile coerente în baie. Doriți să vă asigurați că perdelele dvs. de duș nu se confruntă cu schema de culori existentă. Dacă baia dvs. este colorată în nuanțe neutre, ca albii, puteți încerca să adăugați o culoare de culoare cu o perdea mai strălucitoare. Cu toate acestea, dacă baia dvs. are deja o schemă strictă de culori, încercați să alegeți o perdea pentru a se potrivi.
  • De exemplu, baia ta are gresie galbenă și o chiuvetă galbenă. Încercați să alegeți o perdea într-o culoare complementară, ca o perdea gri sau verde. De asemenea, puteți face o perdea care contrastează cu galben, ca o perdea purpurie.
  • Imagine intitulată Alegeți cortina de duș dreapta pentru baia dvs. Pasul 9
    4. Luați în considerare hardware-ul de baie. Cortina dvs. nu ar trebui să se potrivească cu culorile din baie. Gândiți-vă la lucruri precum corpurile de iluminat și oglinzile din baie. Cele mai multe hardware într-o baie este oarecum subtilă. Cu toate acestea, dacă aveți oglinzi foarte mari sau corpuri de iluminare foarte ornamentate, este posibil să doriți să optați pentru o perdea de planoare. Acest lucru va împiedica copleșitorul cortina de a fi copleșitoare.
  • Metoda 3 din 3:
    Optând pentru caracteristici speciale
    1. Imagine intitulată Alegeți cortina potrivită pentru baie pentru baia dvs. Pasul 10
    1. Încercați o perdea fără voie. O perdea fără hoine este alunecată pe o tijă de duș de tavan. Dacă aveți un stil mai modern, o perdea fără hoine poate reflecta acest lucru. Acestea oferă un aspect mai fără sudură și pot reduce costurile, deoarece nu trebuie să investești bani în inele de duș.
  • Imagine intitulată Alegeți cortina de duș dreapta pentru baia dvs. Pasul 11
    2. Gândiți-vă la greutăți și magneți. Dacă presiunea dvs. de apă este foarte grea, acest lucru poate provoca perdea de duș să zboare de la baie în timpul unui duș. Pentru a inversa acest lucru, ia în considerare investirea în magneți sau greutăți pentru a ține perdelele în jos. Puteți găsi mai multe perdele de duș ponderate pentru a vă satisface nevoile într-un magazin de departament sau online.
  • Imagine intitulată Alegeți cortina potrivită pentru baie pentru baia dvs. Pasul 12
    3. Optați pentru o perdea suplimentară, dacă este necesar. Dacă aveți un duș foarte mare, este posibil să aveți nevoie de o perdea suplimentară. Acest lucru poate costa un pic mai mulți bani, dar va merita, deoarece va proteja mai adecvat podeaua de baie de la umiditate.
  • Măsurați dușul înainte de a ieși să achiziționați o perdea de duș. Acest lucru vă va ajuta să determinați dacă aveți nevoie de o perdea extra mare.
  • De asemenea, puteți utiliza 2 perdele de duș pentru o tijă de duș foarte lungă și part-le în mijloc.
  • sfaturi

    Dacă aveți un duș care este mai mare sau mai mic decât dimensiunea standard, luați în considerare faptul că aveți o perdea de duș personalizată făcută. Unele perdele de duș sunt de asemenea disponibile în măsurători suplimentare sau suplimentare.
  • Căutați perdele de duș pe care le doriți online și citiți recenziile clienților pentru a determina dacă clienții au fost mulțumiți de produsul după cumpărarea acestuia.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar