Cum să decoreze un hambar pentru o nuntă

Nunțile de hambare sunt trending pentru un motiv - sunt frumoase! Spațiul deschis și interioarele din lemn vă permit să mergeți pentru un aspect rustic sau luxos (sau ambele). Lăsați calitatea și nuanța lemnului să vă informeze paleta de culori și decor pentru a crea o setare confortabilă și la domiciliu. Dacă doriți să jucați tema fermei, încorporați atingerile grijulii cum ar fi spițele și butoaiele. Alegerea dvs. de iluminare este, de asemenea, un mare factor în crearea ambianței perfecte pentru ziua cea mare.

Pași

Metoda 1 din 4:
Selectarea paletei de culori
  1. Imagine intitulată Decorează un hambar pentru o etapă de nuntă 1
1. Vizitați hambarul înainte de a vă alege culorile și tema. Du-te la locul de desfășurare pentru a vedea care culori ar putea să completeze cel mai bine interiorul acordării de atenție deosebită acordării unei atenții speciale la umbra lemnului. De exemplu, dacă hambarul are lemn întunecat, ați putea opta pentru albii clară și galben fierbinte pentru ao străluci. În mod alternativ, dacă hambarul are lemn de argint de argint, ați putea alege tonuri mai întunecate pentru o vibrație mai romantică sau optați pentru verdele strălucitoare și roz pentru o vibrație veselă.
  • De exemplu, dacă ceremonia și recepția va dura între orele 17:00 și 10:00, vizitați în după-amiaza târziu și din nou noaptea, astfel încât să puteți vedea cum locația arată diferită după apusul soarelui.
  • Faceți fotografii pe telefonul dvs. pentru a vă ajuta să vă amintiți umbra și calitatea lemnului.
  • Obținerea unui sentiment al viberii hambarului vă poate ajuta să vă informați deciziile cu privire la culoare și temă.
  • Du-te la un moment în care știi că nunta ta va fi astfel încât să o poți vedea în lumina naturală.
  • Imagine intitulată Decorează un hambar pentru o etapă de nuntă 2
    2. Baza principala schema de culori in sezon. O nuntă de hambar se îndreaptă spre natură, așa că lăsați sezonul de nuctiile dvs. unelte paleta de culori. Nu există o listă de culori stabilite pentru fiecare sezon, deci nu ezitați să întrerupeți regulile când vine vorba de selectarea culorilor principale de bază.
  • Primăvară: roz roz, menta verde, lavandă, galben moale. Aceste pereche bine cu lemn neutru, blondă, nuc sau argint.
  • Vară: turcoaz, bebeluș albastru, coral, galben. Întuneric, nuc, neutru și lemn de cires vor face aceste culori pop.
  • Toamna: prune, profund violet, portocaliu, șampanie, afine, vin roșu, ars umber. Neutru, nuc, lemn de argint din lemn de argint pot oferi un contrast frumos cu aceste culori.
  • Iarna: roșu strălucitor, albastru regal, emerald verde, alb alb, gri. Acestea sunt culori mari pentru un hambar cu neutru, blondă, nuc sau lemn întunecat.
  • Imagine intitulată Decorează un hambar pentru o etapă de nuntă 3
    3. Selectați 2 sau 3 culori de accent pentru a completa culoarea de bază. Amestecarea tonurilor calde și răcoroase împreună poate adăuga unele entuziasm la decor și îl păstrează să caute plat sau drab. Culorile de accent vor apărea pe lenjerie, articole de papetărie, centre, aranjamente de flori și orice alt subțire de knack-uri pe care doriți să le încorporați.
  • Nu alegeți mai mult de 3 culori de accent, deoarece aceasta poate arăta prea ocupată și perturbă tema.
  • Culorile de accent se pot lega, de asemenea, cu îmbrăcămintea petrecerii dvs. de nuntă. De exemplu, aranjamentele florale s-ar putea să se potrivească cu rochii de domnișoare de onoare sau legăturile de îngrijire sau de buzunar.
  • Galbenul de aur cald este o culoare mare accent pentru albastru deschis, trandafir, verde si prune (mai ales cu lemn inchis, neutru sau cires).
  • Pops de roșu strălucitor sunt un accent clasic la culori albe, șampanie, verde și roz. Această schemă de culori va adăuga o senzație de lux la hambare cu cireșe, întuneric, blondă, neutru sau nuc.
  • Imagine intitulată Decorează un hambar pentru o etapă de nuntă 4
    4. Pereche nuanțe reci de albastru cu lemn de tonaj cald și întunecat. Dacă hambarul are caracteristici naturale, luminoase, cireșe, roșii sau întunecate, o schemă elegantă de culoare albastră poate evidenția aceste tonuri calde. Puteți utiliza chiar și 2 sau 3 nuanțe diferite de albastru (cum ar fi Cerulea, Indigo sau Royal Blue) pentru a adăuga adâncime și a adăuga pops de galben de aur și alb pentru a echilibra.
  • Lemnul luminos cu albastru închis poate adăuga o vibrație romantică, dramatică, în timp ce lemnul întunecat cu albastru deschis poate arăta mai rustic.
  • Imaginea intitulată Decorează un hambar pentru o nuntă Pasul 5
    5. Alegeți o schemă de culoare galbenă și gri, pentru un aspect festiv curat, festiv. Galbenul strălucitor va aduce un pop de culoare la hambar, în timp ce accentele gri o vor echilibra. Galbenul și gri pot arăta luxos și modern într-un hambar din lemn neutru, alcenți sau întunecați. Floarea-soarelui galben aluzie la natură și poate evoca, de asemenea, un sentiment de sărbătoare și căldură-perfect pentru a începe o viață nouă cu dragostea ta!
  • Alegeți Grays Industrial pentru lucruri precum lumanari și centre pentru o atmosferă industrială modernă.
  • Imagine intitulată Decorează un hambar pentru o pasă de nuntă 6
    6. Combinați o mulțime de tonuri de trandafiri pentru un aspect romantic, antic. Profund violet amestecat cu periwinkle purpuriu, prune purpuriu, și accente roz strălucitoare pot în sus factor de farmec al nunții tale. Fii frugal cu popurile luminoase de culoare pentru a permite ca nuanțele de trandafir mai profunde să completeze lemnul hambarului.
  • Centrele și lumanari sunt o modalitate excelentă de a adăuga mici popuri de aur de trandafir sau de menta verde pentru a rotunja schema de culori.
  • Aruncați în stropi de aur de trandafir pentru a adăuga un aer de eleganță.
  • Alegeți mai întunecate, nuanțe mai adânci pentru hambarele de lemn ușoare sau azime și nuanțe mai strălucitoare pentru nuanțe mai întunecate de lemn. Cu toate acestea, aceasta nu este o regulă strictă. Tonurile de trandafiri luminoase vor arăta chic și delicate cu lemn de cenușă blondă sau de argint, de asemenea, experimentați cu diferite nuanțe și vedeți care vă plac cel mai bine.
  • Imagine intitulată Decorează un hambar pentru o etapă de nuntă 7
    7. Du-te îndrăzneț și curat cu albii strălucitori, verdele de smarald și Pops de roșu. Clesp, culorile îndrăznețe sunt modalitatea perfectă de a adăuga un element de clasă la nunta dvs. Optați pentru o mulțime de lenjerie albă și ghirlandă draping de la hambar cu unele popuri de roșu în aranjamentele florale sau decor de masă.
  • Aceasta este o schemă de culori excelentă dacă mergeți la o vacanță-vibrație.
  • Utilizați cantități minime de roșu și o mulțime de alb pentru un aspect tradițional.
  • Metoda 2 din 4:
    Crearea decorațiilor de masă
    1. Imagine intitulată Decorează un hambar pentru o pasă de nuntă 8
    1. Așezați flori și lumânări în borcane Mason pentru un aspect ușor și rustic. Mason borcane sunt o modalitate simplă, rentabilă pentru a vă decora mesele. Utilizați cele mari pentru a ține aranjamente florale și cele mici pentru tulpini simple și lumânări mici. Îmbrăcați-le cu frânghie decorativă, panglică sau vopsea de pulverizare (alegeți una dintre culorile dvs. de accent).
    • Luați în considerare șiruri împreună cu borcane de zidărie cu coardă de sfoară sau subțire și atârnând-le de grinzi sau sconturi de perete.
    • Acest lucru va arăta Boho-Chic într-un hambar din lemn de asamă ușoară, dar borcanele Mason va arăta grozav cu orice tip de lemn.
  • Imagine intitulată Decorează un hambar pentru o etapă de nuntă 9
    2. Drape Mese și scaune cu ghirlande și verdeață pentru a aduce natura în interior. Barns estompează linia dintre în aer liber și în interior, astfel încât, așadar, locația dvs. cu verdeață este o modalitate perfectă de a completa estetica sa naturală. Luați în considerare utilizarea șirurilor de iedera pentru a decora mesele sau pereții sau lăsați-i să se așeze din grinzi orizontale.
  • Puteți găsi ghirlande Faux la orice magazin de meserie sau să le ordonați online.
  • Dacă bugetul dvs. permite, un florar vă poate vinde șiruri de iederă sau verdeață.
  • Alegeți iedera verde ușoară pentru hambare din lemn de culoare închisă și viță de vie verde închis pentru lemn neutru sau argintiu.
  • Imagine intitulată Decorează un hambar pentru o etapă de nuntă 10
    3. Utilizați tăieturi rotunde de lemn pentru elemente centrale sau produse alimentare. Pumnii subțiri de lemn sunt modalitatea perfectă de a completa simțul rustic al hambarului. Gândiți-vă la afișarea hors d`oeuvres, charcuterie, ciocolată mică sau chiar tort de nuntă pe o tăietură rotundă de lemn.
  • De asemenea, puteți pulveriza vopsea sau ardeți inițialele dvs. și ale partenerilor dvs. pe lemn și afișați-l în apropierea intrării sau a cărții de oaspeți.
  • Se potrivesc butoanele de lemn la culoarea hambarului sau alegeți o culoare diferită pentru un contrast inteligent.
  • Imagine intitulată Decorează un hambar pentru o etapă de nuntă 11
    4. Folosiți dantelă albă sau doze de hârtie ca placă de plasare sau de ședere. Documentele de dantelă au o delicatețe care pot echilibra frumos toate lemnul brainului din hambar. Luați în considerare utilizarea dantelă Doilies ca placemats pentru oaspeții dvs. sau, dacă aveți doiliie de hârtie, utilizați-le ca carduri de ședere, astfel încât oaspeții dvs. știu unde să meargă.
  • Dacă aveți o cină fixă, puteți scrie și cursurile pe hârtie de hârtie.
  • Imagine intitulată Decorează un hambar pentru o pasă de nuntă 12
    5. Plasați cowbell-uri mici pe mesele pentru oaspeții dvs. să sune. Cowbells sunt o modalitate drăguță de a încorpora o temă de fermă în nunta ta. Oaspeții dvs. pot să-i sună când vine timpul să facă toasturi sau ori de câte ori doresc să vă îndemnați pe dvs. și pe partenerul dvs. la Smooch!
  • Luați în considerare pictura unei note pe clopotul care spune: "Ring pentru un sărut!"
  • Puteți achiziționa cowbells online sau la cele mai multe magazine Craft.
  • Dacă aveți mese lungi comunale, plasați un cowbell la fiecare 5 până la 10 scaune. Pentru mese mai mici, 1 cowbell pe masă va fi suficientă.
  • Imagine intitulată Decorează un hambar pentru o etapă de nuntă 13
    6. Treceți peste pariurile de masă dacă locația oferă mese fermecătoare de lemn. Lăsați lemnul meselor să strălucească în toată gloria lor rustică prin fețe de masă de mai sus. Asigurați-vă că diferitele tipuri de lemn împărtășesc aceleași subtilități. De exemplu, lemnul de castan și de nuc sunt un meci bun, deoarece ambele au subtilități roșii. Pe de altă parte, o masă de lemn de culoare blondă ar arăta ciudat într-o hambar de argint de argint. Luați în considerare următoarele perechi de lemn:
  • Oak alb și nuc
  • Nuc și arțar
  • Roșu stejar și cenușă albă
  • Mahogany și Cherry
  • Mahogany și arțar
  • Cherry și Maple
  • Metoda 3 din 4:
    Adăugând decor rustic
    1. Imagine intitulată Decorează un hambar pentru o etapă de nuntă 14
    1. Utilizați butoaie de lemn, paleți și cutii pentru a ține lumânări, semnalizare și decor. Nu vă fie frică să adăugați mai mult lemn la mediul înconjurător - butoaiele și cutii sunt o modalitate excelentă de a crește farmecul rustic, în jos de nuntă. Așezați lumanari, aranjamente florale, fotografii sau orice vă puteți gândi la partea de sus a butoaielor mari. Lăzile mici sunt modalitatea perfectă de a ține ochelari, tacâmuri (dacă mâncați stil bufet) sau flori.
    • Alegeți nuanțele lemnului care completează lemnul hambarului. De exemplu, un butoi de stejar cu subtilități roșii va arăta în sincronizare cu un hambar din lemn de culoare nuc.
    • Puteți cumpăra cutii de lemn și paleți la cele mai multe magazine hardware sau puteți găsi freebies pe Craigslist.
    • Butoaiele rustice sunt mai greu de găsit, dar dacă locuiți lângă o distilerie sau vinărică, este posibil să puteți împrumuta un butoi gol sau două.
    • Dacă aveți 2 butoaie, puneți o masă de lemn peste ei și utilizați-o pentru a ține băuturi sau gustări.
  • Imagine intitulată Decorează un hambar pentru o etapă de nuntă 15
    2. Utilizați un scară de pas antic pentru a ține semne, carduri sau decor. Scările în picioare sunt frumoase în sine și dau ideea de a urca spre un anumit scop (ca tine și partenerul tău legând nodul!). Dacă locația are o scară veche care se află în jur, întrebați dacă îl puteți utiliza pentru a afișa semne, fotografii, cărți de ședere sau aranjamente florale.
  • De asemenea, puteți să priviți pe Craigslist pentru a ridica o scară veche sau pentru a merge la un magazin de antichități.
  • Imagine intitulată Decorează un hambar pentru o etapă de nuntă 16
    3. Draperea lenjeriei de la grinzile de lemn ale lui Harn. Lenjeria albă mare va crea un mediu confortabil-dar-luxur pentru nunta ta. Lăsați-le în linii lungi, curgând sau răspândiți lenjeria pentru a încadra mesele și completează simetria hambarului.
  • În mod alternativ, dacă hambarul are o ușă mare în stil de garaj sau uși glisante mari în față, atârnați lenjeriareț ca perdelele pentru a adăuga un aspect romantic, visător la intrare.
  • Probabil că veți avea nevoie de o scară sau doi să le trageți peste grinzi și să le poziționați în mod perfect.
  • Lenjeria albă va străluci hambarele din lemn mai întunecat, în timp ce lenjeria întunecată, pură va adăuga un sentiment de romantism la orice nuanță de lemn.
  • Imagine intitulată Decorează un hambar pentru o etapă de nuntă 17
    4. Stack Baoluri de fân pentru a face o configurare perfectă a fotografiilor. Stack câteva baloturi de fân pentru a oferi oaspeților dvs. unele piese stabilite pentru a lucra în zona foto. Stack 2 sau 3 pentru fundal sau aruncați o pătură decorativă pe partea superioară a 1 sau 2 pentru o bancă improvizată pe care o pot prezenta.
  • Puteți cumpăra baloturi de fân la magazinele de aprovizionare cu fermă și unele magazine de alimentare cu grădină. Dacă locuiți într-un centru de oraș, este posibil să fie nevoie să ieșiți într-o zonă rurală aproape pentru a găsi aceste locuri.
  • Imagine intitulată Decorează un hambar pentru o etapă de nuntă 18
    5. Umpleți un jgheab de metal antic cu gheață și băuturi răcoritoare preferate. Lăsați oaspeții dvs. să se servească prin stocarea unui vechi metal tricotaj cu băuturi răcoritoare la gheață. Plasați jgheabul lângă stația Hors d`Oeuvres, astfel încât oaspeții să aibă acces ușor.
  • Umpleți jgheabul cu apă în prealabil pentru a verifica scurgerile, astfel încât să știți că nu va fi deteriorarea umezelii pe lemn de dedesubt.
  • Este posibil să găsiți un jgheab de metal la un magazin de antic sau puteți căuta online.
  • Dacă puteți găsi doar un jgheab de lemn, umpleți-l cu flori în schimb, astfel încât să nu deteriorați lemnul. Alegeți un jgheab de lemn într-o umbră care se potrivește cu subtilitățile hambarului (e.G., O perechi de perechi de lemn de castane bogată, bine cu un hambar colorat de nuc închis).
  • Imagine intitulată Decorează un hambar pentru o nuntă Pasul 19
    6. Adăugați câteva elemente distractive pentru a rămâne adevărat la o temă occidentală sau fermă. Dacă mergeți la o temă completă de fermă, luați în considerare decorarea spațiului cu Knick-Throks, cum ar fi cizme de cowboy, ghivece, figuri de animale, sticle vechi coca-cola, potcoave și spițe de roți. Păstrați-l simplu cu maximum 2 sau 3 articole Total-prea multe articole True-to-temă pot arăta kitschy.
  • De exemplu, plasați un pitcher de udare de modă veche sau un cizme de cowboy pe tabelul de întâmpinare - îl puteți folosi chiar pentru a ține sparkle pentru expediere!
  • Așezați potcoavele deasupra șervețelurilor pliate pentru decor de masă (doar asigurați-vă că sunt curate).
  • Metoda 4 din 4:
    Iluminarea hambarului
    1. Imagine intitulată Decorează un hambar pentru o etapă de nuntă 20
    1. Înfășurați grinzi de lemn cu lumini de twinkle pentru o vibrație moale, romantică. Luminile de șir sunt o alegere populară pentru nunți de hambar, deoarece lumina moale, galbenă completează lemnul și oferă o ambianță confortabilă-romantică. În plus, aveți tone de opțiuni atunci când vine vorba de a le agăța, deoarece există atât de multe grinzi pentru împachetarea sau draga luminile.
    • Completează simetria hambarului, dacă este posibil, prin draparea luminilor de șir peste fasciculul de lemn central și prin împingerea lor spre laturile hambarului.
    • Evidențiați arhitectura unică a hambarului prin înfășurarea luminilor de șir în jurul grinzilor verticale și orizontale.
    • Luminile de glasol de culoare galbenă vor arăta grozav cu orice tip de lemn, dar mai ales de pădure cu subtilități roșiatice (mahon, cireșe și stejar roșu). Luminile soft-alb twinkle funcționează cel mai bine cu lemn de argint de cenușă.
  • Imagine intitulată Decorează un hambar pentru o pasă de nuntă 21
    2. Stick la lumina lumânărilor până la romantism. Hambarele și lumânările merg împreună ca un cal și un cărucior! O mulțime de lumini de ceai și sfeșnici lungi și dramatice pot face ca nunta dvs. să arate elegant și romantic. Așezați lumanarile în borcane sau cutii Mason și nu fiți frugal - cu atât mai bine! Doar asigurați-vă că plasați lumânările în locuri unde nu vor începe un incendiu.
  • Luați în considerare punerea lumanarilor mari într-un felinar înalt de modă veche.
  • Dacă este prea întunecată cu toate aceste lumânări, le folosiți în tandem cu lanterne sau corpurile de iluminare interne ale hambarului.
  • Imagine intitulată Decorează un hambar pentru o etapă de nuntă 22
    3. Instalați un candelabru ornate pentru o atingere de decadență. Dacă bugetul dvs. permite, utilizați un candelabru mare (sau mai multe candelabre mici) pentru a aprinde hambarul. Designul complicat al candelabruului va adăuga lux, romantism și farmec al schemei de proiectare.
  • Asigurați-vă că întrebați proprietarul proprietății înainte de a instala un dispozitiv de fixare a luminii, deoarece probabil va necesita punerea găurilor într-un fascicul deasupra capului sau înfășurarea unui lanț în jurul unui fascicul (care ar putea provoca daune).
  • Combinați candelabrul cu lumini de twinkle până la farmec.
  • Imagine intitulată Decorează un hambar pentru o etapă de nuntă 23
    4. Plasați felinarele handheld pe mese pentru un aspect ciudat, antic. Plasați o lumânare în fiecare felinar și atârnați-le de la grinzi sau plasați-le pe diverse mese sau standuri. Se amestecă și se potrivește cu diferite stiluri de felinare sau o păstrați uniformă prin achiziționarea aceluiași stil. Vopsea-le cu un lac de bronz sau metalic pentru a le oferi un aspect rustic modern.
  • Pentru un aspect chic de epocă, puteți achiziționa, de asemenea, lămpi de ulei și le puteți așeza în interiorul lanternelor.
  • Imagine intitulată Decorează un hambar pentru o etapă de nuntă 24
    5. Du-te pentru un antic Art-Nouveau aspect cu lămpi Tiffany. Plasați lămpi mici colorate Tiffany pe fiecare masă sau atârnă lămpi mai mari de la rafturi deasupra capului. Ei vor adăuga un pop frumos de culoare la decorul tău și să-ți dai oaspeților o lumină frumoasă, moale, care este sigur de a fi flatter. Ei au fost inventați la sfârșitul anilor 1800, așa că se vor potrivi chiar dacă mergeți la o temă artistică, luxoasă și încă rustică.
  • Du-te antiching pentru a găsi lămpi tiffany sau a face o comandă în vrac pentru cei mici online.
  • Dacă intenționați să le plasați pe fiecare masă, știți că va trebui să aveți o priză sau o bandă de alimentare din apropiere.
  • Imagine intitulată Decorează un hambar pentru o etapă de nuntă 25
    6. Utilizați becuri de modă veche pentru un aspect industrial. Dacă hambarul are deja iluminat în calea lanternelor agățate, a luminilor pandantive sau a altor corpuri de iluminat, adresați proprietarului proprietății dacă vă puteți utiliza propriile becuri Edison. Stick la lumini moi, galbene pentru a completa decorul și a da sentimentul de relaxare.
  • Evitați utilizarea bulbilor alb albastru sau stark, deoarece calitatea luminii poate apărea ca fiind prea aspră și poate aminti oaspeții dvs. de a fi la birou.
  • De asemenea, puteți să închideți bulbii peste mese sau de-a lungul pereților, cum ar fi luminile pandantive expuse.
  • sfaturi

    Dacă lucrați cu un buget strâns, păstrați aranjamentele de masă simple și optați pentru un singur aranjament uimitor la centru (sau la punctul focal) al camerei.
  • Du-te pentru un tort "gol" (cu nu sau foarte puțină glazură în exterior) pentru a finaliza aspectul rustic.
  • Alegeți o culoare care vă plasează și partenerul dvs. (e.G., Dacă ambele arata grozav în albastru, lipiți cu blues).
  • Avertizări

    Evitați să puneți lumanari sub aranjamente florale, deoarece poate începe un incendiu.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar