Cum se creează un cod qr

Odată cu creșterea utilizării smartphone-urilor de-a lungul anilor, mai mulți oameni au scanere QR în buzunar decât oricând înainte. Conștientizarea pentru codurile QR este în creștere, iar ușurința cu care vă puteți împărtăși informațiile dvs. de afaceri nu ar trebui să fie trecute cu vederea de către orice companie de tehnologie-savvy. Codurile QR au o mulțime de utilizări personale, de asemenea. Citiți mai departe după salt pentru a afla cum să le creați singur.

Pași

Metoda 1 din 2:
Crearea unui cod QR personal
  1. Imagine intitulată Creați un cod QR Pasul 1
1. Găsiți un generator de coduri QR gratuit. Dacă creați un cod QR pentru site-ul dvs. personal sau ca cartelă dvs. de contact, puteți utiliza un generator de coduri QR gratuit. Aceste servicii vor crea un cod QR pentru dvs., dar nu furnizați niciun fel de urmărire sau analiză avansată.
  • Există aplicații disponibile pentru iPhone și Android, care vă permit să creați și coduri QR.
  • Imagine intitulată Creați un cod QR Pasul 2
    2. Alegeți formatul dvs. de date. Majoritatea generatoarelor gratuite vor avea mai multe opțiuni de format disponibile. Acestea ar putea include un text simplu, o adresă URL a site-ului web, un număr de telefon, un mesaj text sau un vCard (carte de contact). Dispozitivul care scanează codul va lansa programul aplicabil atunci când codul este scanat (de exemplu, scanarea unui cod de număr de telefon va deschide dialerul de pe telefon și va intra în numărul de telefon).
  • Imagine intitulată Creați un cod QR Pasul 3
    3. Introduceți datele dvs. Introduceți datele dvs. în câmpurile furnizate de generator. Dacă introduceți text sau o adresă URL, încercați să o păstrați sub 300 de caractere. Telefoanele și dispozitivele mai vechi au dificultăți cu codurile mai mari de 300 de caractere.
  • Imagine intitulată Creați un cod QR Pasul 4
    4. Schimbați culoarea. Implicit, codurile QR sunt alb-negru, dar pot fi de fapt orice culoare dorită. Majoritatea generatoarelor de coduri gratuite vă vor permite să reglați culorile pe codul dvs. QR. Aceasta poate fi localizată în secțiunea "Opțiuni" sau "Color" a generatorului.
  • Unii generatori liberi vă permit să schimbați dimensiunea codului, în timp ce altele necesită un abonament pentru a efectua acest serviciu.
  • Imagine intitulată Creați un cod QR Pasul 5
    5. Distribuiți codul. Toate generatoarele de coduri gratuite vă permit să descărcați codul în format PNG. Acest fișier imagine poate fi ușor adăugat la orice document, încărcat la dvs Site personal, sau chiar adăugat la dvs semnatura email.
  • Unele servicii, cum ar fi GOQR, oferă un cod de încorporare pe care îl puteți utiliza pentru site-ul dvs. Web.
  • Metoda 2 din 2:
    Crearea unui cod QR de afaceri
    1. Imagine intitulată Creați un cod QR Pasul 6
    1. Găsiți un generator de cod QR care oferă serviciile de care aveți nevoie. Există o mare varietate de servicii de generare a codului QR care oferă mai mult decât un generator simplu de cod. Dacă aveți un cont plătit, puteți urmări cât de bine este un cod, faceți campanii multiple de cod, modificați rapid și actualizați codurile existente și multe altele.
    • Aceste servicii vin la un preț, iar majoritatea companiilor oferă niveluri diferite de servicii pentru prețuri diferite.
  • Imagine intitulată Creați un cod QR Pasul 7
    2. Proiectați codul dvs. QR. Când utilizați un serviciu plătit, aveți adesea acces la mai multe coduri QR personalizate, inclusiv logo-ul încorporate și stiluri și forme unice. Utilizați aceste instrumente pentru a vă ajuta să efectuați codul QR.
  • Imagine intitulată Creați un cod QR Pasul 8
    3. Creați coduri. Puteți crea coduri care se leagă de cupoane, luați utilizatorul la o pagină de magazin, distribuiți cărți de vizită, conectați-vă la pagina Facebook a afacerii dvs. sau aproape orice altă acțiune bazată pe web. Utilizarea codurilor QR creativ este o cheie majoră pentru o campanie QR de succes.
  • Imagine intitulată Creați un cod QR Pasul 9
    4. Implementați codurile. Odată ce ați creat codurile dvs., începeți campania dvs. de marketing. Există utilizări aproape nelimitate pentru codurile QR, inclusiv anunțuri tipărite, site-uri web, cărți de vizită corporativă, reclame TV, panouri și multe altele. Multe companii QR Code oferă servicii de tipărire și de implementare pentru pachetele mai scumpe.
  • Imagine intitulată Creați un cod QR Pasul 10
    5. Urmăriți-vă campania. Beneficiul major al utilizării unui serviciu QR plătit este funcționalitatea de urmărire care este construită în codurile profesionale. Veți putea urmări ce coduri folosesc clienții dvs., cât de des le folosesc și ce coduri funcționează mai bine decât altele. Puteți utiliza aceste informații pentru a regla campania dvs. de marketing.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar