Cum să modificați starea unei vize de afaceri b1

O viză de afaceri B1 este o viză temporară, nonimigrantă acordată persoanelor care doresc să vină la U.S. pentru o scurtă perioadă de timp pentru desfășurarea activităților de afaceri, dar nu au intenția de a rămâne în U.S. fie pe termen lung, fie permanent. Cu toate acestea, planurile se pot schimba. Dacă doriți să schimbați starea vizei de afaceri B1, începeți procesul cât mai curând posibil. În general, trebuie să depuneți formularul I-539 cu U.S. Servicii de cetățenie și imigrație (USCIS), dar este posibil să trebuiască să completați alte formulare în funcție de situația dvs. Aceste forme pot dura oriunde de la trei la șase luni până la proces.

Pași

Partea 1 din 3:
Completarea formularelor
  1. Imagine intitulată Schimbarea stării unei vize de afaceri B1 Pasul 1
1. Verificați data de expirare a vizei dvs. Când vă aflați în u.S. Pe o viză de afaceri B1, vi se așteaptă să părăsiți țara până la data prezentată în formularul dvs. I-94. Așteptarea unei decizii privind o aplicație pentru a vă schimba statutul nu este o scuză valabilă de a depăși vizele.
  • Dacă viza dvs. a expirat deja sau va expira iminent (spun, în luna următoare sau două), trebuie să solicitați o extensie înainte de a aplica pentru o schimbare de stare.
  • O viză B1 poate fi extinsă în mod normal timp de încă șase luni, dar de obicei nu va dura peste un an.
  • Dacă ați avut deja o extensie de șase luni, contactați un avocat de imigrare cu experiență cât mai curând posibil pentru a vă evalua opțiunile.
  • Imagine intitulată Schimbarea stării unei vize de afaceri B1 Pasul 2
    2. Descărcați formularele de care aveți nevoie. USCIS oferă copii PDF filableze ale tuturor formularelor de imigrare pe site-ul său web. La minimum, veți avea nevoie de formularul I-539 pentru a schimba starea unei vize de afaceri B1. În funcție de tipul de viză pentru care intenționați să aplicați, este posibil să aveți nevoie de formulare suplimentare.
  • Pagina în care descărcați fiecare formular oferă informații de bază cu privire la ceea ce este formularul și cine îl poate folosi. De exemplu, pagina I-539 listează că titularii de viză nonimigrant sunt eligibili pentru a-și schimba statutul folosind acel formular.
  • Dacă aveți întrebări suplimentare sau sunteți preocupat de utilizarea formularelor corecte, puteți căuta site-ul USCIS pentru informații suplimentare despre schimbarea stării dvs.
  • În situații mai complexe, ar trebui să discutați cu un avocat cu experiență în domeniul imigrației. Multe avocații de imigrare oferă o consultare inițială gratuită, astfel încât să puteți utiliza acel moment pentru a afla ce proces de utilizat și dacă sunteți pe drumul cel bun.
  • Imagine intitulată Schimbarea statutului de viză de afaceri B1 Pasul 3
    3. Adună documentația. USCIS oferă instrucțiuni pentru completarea tuturor formularelor de imigrare, inclusiv formularul I-539. Aceste instrucțiuni listează documentația pe care trebuie să o furnizați împreună cu aplicația dvs. completă.
  • Aplicația include, de asemenea, note de răspunsuri la care vi se solicită să sprijiniți documentația. Treceți prin aceste două documente și faceți o listă de verificare pe care o puteți folosi pe măsură ce vă adunați documentele.
  • De exemplu, veți avea nevoie de documente care arată motivul pentru șederea dvs. extinsă sau trebuie să vă schimbați statutul, declarațiile bancare și să plătiți stubs care vă arată abilitatea de a vă sprijini în u.S., și scrisori de la angajatori sau membri ai familiei.
  • Pot fi necesare documente suplimentare bazate pe motivul șederii dvs. În general, dacă aveți îndoieli cu privire la faptul dacă ar trebui să includeți un document, eroare pe partea de prudență și să o includeți.
  • Rețineți că, dacă documentele sunt scrise într-o altă limbă decât limba engleză, trebuie să le transmiteți în limba engleză și însoțită de o declarație jurământată din traducător care atestă acuratețea traducerii.
  • Imagine intitulată Schimbarea stării unei vize de afaceri B1 Pasul 4
    4. Completați formularele. Odată ce aveți tot ce aveți nevoie, completați formularul I-539 și orice alte forme necesare pentru a aplica schimbarea statutului pe care îl căutați. Asigurați-vă că completați complet formularele, deoarece erorile sau omisiunile pot întârzia în mod semnificativ timpul de procesare a aplicației dvs.
  • Formularul I-539 necesită informații de bază despre dvs., viza dvs. și schimbarea stării dvs. solicitantă.
  • Formularul include, de asemenea, o serie de întrebări care necesită verificarea casetei corespunzătoare unui a "da" sau "Nu" Răspuns. Nu uitați să răspundeți sincer la aceste întrebări.
  • Țineți minte că, dacă răspundeți la ceva incorect pe aplicația dvs., iar USCIS determină mai târziu că răspunsul dvs. a fost fals, este posibil să trebuiască să părăsiți țara imediat. De asemenea, veți pierde progrese pe care le-ați făcut - chiar dacă adevăratul răspuns nu ar fi afectat negativ cererea dvs.
  • Dacă nu înțelegeți întrebarea sau sunteți preocupat de faptul că răspunsul corect ar putea pune în pericol cererea, discutați cu un avocat de imigrare cu experiență despre situația dvs.
  • Imagine intitulată Schimbarea statutului de viză de afaceri B1 Pasul 5
    5. Face copii. Vrei cel puțin o copie a tot ce vei trimite prin poștă la USCIS pentru propriile dvs. înregistrări. În plus, ar trebui să faceți copii ale oricărei documente justificative necesare pe care intenționați să o trimiteți.
  • Dacă trimiteți documente originale la USCIS, nu vă vor fi returnați. Fotocopiile regulate sunt acceptabile pentru cea mai mare documentație de susținere.
  • Pentru unele tipuri de documente, este posibil să doriți să obțineți certificarea copiilor. De exemplu, dacă trimiteți o copie a șuruburilor dvs. de plată, este posibil să doriți să obțineți angajatorul dvs. să semneze copia verificând că copia este adevărată și corectă.
  • Faceți copii pentru înregistrările proprii ale fiecărui document pe care intenționați să îl trimiteți la USCIS.
  • Partea 2 din 3:
    Depunerea formularelor și documentației de susținere
    1. Imagine intitulată Schimbarea stării unei vize de afaceri B1 Pasul 6
    1. Organizați-vă documentele. Înainte de a vă trimite pachetul de aplicații, puneți toate formularele și documentația de justificare în ordine, astfel încât agentul USCIS care examinează aplicația dvs. poate confirma cu ușurință că este completă.
    • Dacă trimiteți mai multe forme, aranjați documentația de susținere în spatele formularului la care se aplică.
    • Pentru documentele care susțin mai mult de o formă, continuați și faceți o copie pentru fiecare formular. Formele pot fi trimise la diferite birouri, astfel încât să nu puteți conta pe o singură formă utilizată pentru întregul pachet.
    • Utilizați lista de verificare pe care ați făcut-o pentru a confirma că aveți tot ce aveți nevoie înainte de ao sigila într-un plic. Rețineți că depunerea unei aplicații incomplete poate provoca întârzieri semnificative într-un proces deja lent.
  • Imagine intitulată Schimbarea stării unei vize de afaceri B1 Pasul 7
    2. Obțineți o verificare pentru taxele de depunere necesare. Începând cu anul 2016, taxa de depunere pentru o formă I-539 este de 290 USD. În unele situații, totuși, este posibil să plătiți taxe suplimentare. Anumiți solicitanți sunt, de asemenea, scutiți de taxe.
  • Scutirile sunt disponibile numai în circumstanțe foarte specifice. Dacă nu sunteți sigur dacă o scutire se aplică pentru dvs., ERR pe partea de prudență și plătiți oricum taxa.
  • Ar trebui să vă plătiți taxa utilizând un cec sau o comandă de bani extrasă de la un u.S. bancă și plătibilă în u.S. valută.
  • Efectuați verificarea plătibilă "U.S. Departamentul de Securitate Națională." Spell afară la fel de așa. Nu utilizați abrevieri sau alte inițiale decât "U.S."
  • Ordinele de bani sau cecurile bancare certificate sunt preferabile verificărilor personale, deoarece nu va trebui să vă faceți griji cu privire la bugetare în jurul verificării până când se șterge.
  • Imagine intitulată Schimbarea stării unei vize de afaceri B1 Pasul 8
    3. Identificați locația corectă a casetei de blocare. Aplicațiile pentru schimbarea stării trebuie trimise prin poștă la anumite casete de blocare USCIS, în funcție de formularele incluse în pachetul dvs., starea inițială și unde vă aflați.
  • O listă a casetelor de blocare este disponibilă pe site-ul USCIS. Găsiți descrierea aplicației dvs. pe tabelul furnizată și trimiteți-vă aplicația în caseta de blocare indicată.
  • Odată ce aveți caseta de blocare corectă, trimiteți-vă toate lucrările într-un singur pachet la caseta de blocare specificată.
  • Utilizați prima clasă u.S. Poștă. Cutiile de blocare nu sunt echipate pentru a accepta transporturi de la purtători privați, cum ar fi UPS sau FED-EX, și nu pot semna pentru pachete.
  • Partea 3 din 3:
    Așteptând o decizie
    1. Imagine intitulată Schimbarea stării unei vize de afaceri B1 Pasul 9
    1. Primiți anunțul de primire. Odată ce USCIS primește aplicația dvs., vă va trimite un anunț de primire care include numărul care ți-a fost atribuit și un timp de procesare estimat pentru aplicația dvs.
    • Când primiți această notificare de primire, păstrați-o într-un loc sigur cu alte documente de imigrare.
    • De asemenea, puteți dori să faceți o copie a acestuia în cazul în care pierdeți originalul. Veți avea nevoie de numărul de primire pentru a accesa orice informații privind cazul dvs. de imigrație.
    • Avizul include, de asemenea, informații despre ce să faceți dacă aveți nevoie să vă schimbați adresa sau orice alte informații referitoare la aplicația dvs.
  • Imagine intitulată Schimbarea stării unei vize de afaceri B1 Pasul 10
    2. Evaluați timpul de procesare. Anunțul dvs. de primire include un timp de procesare estimat, dar puteți verifica, de asemenea, timpul de procesare specific pentru locația în care ați trimis aplicația pe site-ul USCIS.
  • Centrele individuale de aplicații pot avea timpi de procesare care diferă de estimarea inclusă în notificarea dvs. de primire.
  • Se așteaptă ca acesta să ia USCIS nu mai puțin de 90 de zile pentru a procesa cererea dvs. Timpul de așteptare tipic este mai mult ca patru până la șase luni.
  • Dacă viza dvs. B1 este setată să expire înainte de ora de procesare listată, este posibil să doriți să contactați un avocat de imigrare cu experiență pentru a discuta despre opțiunile dvs. Rămânând după expirarea dvs. B1 ar însemna că ați fost "În afara statutului," și ar putea determina negarea cererii dumneavoastră.
  • Rețineți că pașaportul dvs. străin trebuie să fie valabil întregul timp pe care îl aștepți. Dacă aveți nevoie să vă reînnoiți pașaportul, programați o întâlnire cu Infopass cu USCIS pentru a afla ce opțiuni de călătorie sunt disponibile fără a vă periclita aplicația.
  • Imagine intitulată Schimbarea stării unei vize de afaceri B1 Pasul 11
    3. Participați la întâlnirea dvs. de servicii biometrice. După ce USCIS ți-a revizuit cererea de exhaustivitate, vă va trimite o notificare scrisă a datei și orei dvs. Numirea dvs. biometrică a fost programată la centrul local de asistență USCIS.
  • La numirea dvs. biometrică, un agent USCIS vă va lua amprentele digitale și fotografiile în stilul de pașaport ale dvs. Acestea vor fi utilizate în scopuri de verificare a fundalului.
  • Trebuie să plătiți o taxă de 85 USD pentru serviciile de biometrie. Aduceți un cec sau o comandă de bani pentru această sumă atrasă pe un u.S. bancă și plătibilă în u.S. valută. Faceți-vă verificarea la "U.S. Departamentul de Securitate Națională."
  • Contactați imediat USCIS, dacă credeți că nu veți putea participa la întâlnirea dvs. biometrică la momentul enumerate și trebuie să reprogramați.
  • Imagine intitulată Schimbarea stării unei vize de afaceri B1 Pasul 12
    4. Urmareste aplicatia ta. În orice moment după ce ați primit anunțul dvs. de primire prin poștă, puteți verifica starea aplicației dvs. utilizând numărul atribuit pentru dvs. Informațiile actualizate sunt disponibile pe site-ul USCIS și prin telefon.
  • Vă puteți înregistra pe site-ul USCIS pentru a primi actualizări automate de stare deoarece aplicația dvs. este procesată.
  • Dacă doriți să verificați starea cazului prin telefon, apelați serviciul clienți USCIS la 1-800-375-5283. Informațiile automate sunt disponibile 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână.
  • De asemenea, puteți dori să programați o întâlnire de infopasă pentru a vorbi cu un agent USCIS personal - în special dacă aveți o situație sensibilă la timp sau de urgență. Puteți programa o întâlnire vizitând Infopass.USCIS.Gov.
  • Avertizări

    Dacă cererea dvs. este refuzată și sunteți în prezent în U.S. Pe o viză de afaceri B1, viza dvs. va deveni nulă și va trebui să părăsiți țara imediat.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar