Cum să intri în loteria de carte verde din sua

Programul Diversity Visa sau "Loteria Green Card" este o loterie anuală condusă de U.S. Departamentul de Stat pentru a permite aproximativ 50.000 de persoane o șansă de a obține o viză rezidentă permanentă în SUA.Vizele furnizate în acest program sunt rezervate localnicilor din țările care au o rată tradițională scăzută de imigrare la U.S.

Perioada de aplicație pentru loteria din fiecare an este de aproximativ o lună de o lună și există foarte puține oportunități de a corecta greșelile făcute la depunerea documentelor - de fapt, puteți fi descalificat pentru a nu depune corect formularele. Prin urmare, este foarte important să vă completați formularele corect și rapid.Iată cum să aplicați pentru loteria de carduri verzi.

Pași

Partea 1 din 4:
Determină eligibilitatea
  1. Imagine intitulată Întrebări de interviu Pasul 13
1. Luați în considerare dacă doriți admiterea temporară sau permanentă în Statele Unite. Loteria de carte verde este numai pentru persoanele care doresc să devină rezidenți permanenți ai U.S. Dacă doriți doar să rămâneți în u.S. temporar - de exemplu, pentru o vacanță, pentru a vizita rudele sau pentru afaceri - loteria verde a cărții nu este pentru tine. În schimb, este posibil să aveți nevoie de o viză temporară pentru șederea nonimigrant sau, dacă sunteți dintr-o țară eligibilă, vă puteți califica pentru programul de renunțare la viză. Cetățenii din Canada și Bermuda, sub rezerva anumitor restricții, nu au nevoie de o viză pentru o vizită temporară.S.
  • Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă în Dubai Pasul 6
    2. Luați în considerare dacă vă calificați pentru o altă formă de viză imigrantă. Dacă aveți un sponsor, cum ar fi un membru al familiei sau angajator sau sunteți eligibil pentru o viză de imigranți specială, pot exista alte opțiuni de viză disponibile pentru dvs. care nu sunt supuse unui desen aleatoriu. Informațiile despre aceste opțiuni sunt disponibile de pe site-ul Departamentului de Stat, https: // călătorie.stat.Gov / Conținut / Călătorii / EN / US-Vize.HTML. Cu toate acestea, puteți solicita loteria, chiar dacă sunteți înregistrat pentru o viză imigrantă într-o altă categorie, atâta timp cât îndepliniți cerințele de eligibilitate ale loteriei. Prin urmare, chiar dacă vă calificați pentru un alt tip de viză, este posibil să doriți să aplicați și pentru loterie.
  • Imagine intitulată Scrieți reprezentantul Congresului Pasul 12
    3. Determinați dacă sunteți dintr-o țară eligibilă. În fiecare an, Departamentul de Stat stabilește care țări sunt eligibili pe baza țărilor au avut rate scăzute de imigrare la U.S. Pentru cei cinci ani anteriori. Persoanele care nu pot pretinde că sunt dintr-o țară eligibilă nu pot participa la loterie. Instrucțiunile de loterie oferă o listă completă a țărilor eligibile și neeligibile pe regiuni.Există trei modalități de a susține că sunteți dintr-o țară eligibilă:
  • Dacă v-ați născut într-o țară eligibilă
  • Dacă soțul dvs. sa născut într-o țară eligibilă, atâta timp cât sunteți numiți pe intrarea selectată, sunt emise vize diversității și intrați în Statele Unite în același timp
  • Dacă cel puțin unul dintre părinții tăi sa născut într-o țară eligibilă, atâta timp cât niciunul dintre părinții dvs. nu sa născut în țara dvs. și niciunul dintre părinții voștri nu era locuitori legali ai acelei țări în momentul nașterii tale (de exemplu, erau acolo temporar acolo în vacanță, afaceri, de a studia etc.).
  • Imagine intitulată se aplică pentru o licență de căsătorie în Colorado Pasul 7
    4. Determinați dacă respectați cerința privind experiența educației / muncii. Pentru a fi eligibil să solicitați loteria, trebuie să îndepliniți una dintre cele două cerințe de educație / muncă. Trebuie fie:
  • Au o educație liceală sau echivalentă. Aceasta înseamnă că trebuie să fi finalizat cu succes un curs de 12 ani de învățământ elementar și secundar sau
  • Au lucrat timp de doi ani în ultimii cinci ani într-o ocupație care necesită cel puțin doi ani de formare sau experiență pentru a efectua. Acest lucru este determinat prin O * Net, o bază de date găsită pe U.S. Departamentul de Muncii, http: // onetonline.Org.
  • Imagine intitulată acceptă Schimbarea pasului 4
    5. Determinați dacă vreunii factori vă fac inadmisibilă. Loteria nu este o modalitate de a obține în jurul valorii de cerințele generale de admisibilitate pentru rezidența permanentă. Dacă aplicația dvs. este selectată în timpul loteriei, factorii care ar bara de admitere la U.S., cum ar fi activitatea criminală, se va aplica în continuare.
  • Partea 2 din 4:
    Asamblați și trimiteți documentația
    1. Imagine intitulată Oprit folosind comentariile rasiste Pasul 9
    1. Feriți-vă de înșelătorii. Aveți grijă să nu cădeți pradă înșelătorilor care implică procesul de aplicare.
    • Unii solicitanți au primit e-mailuri sau scrisori care solicită bani în legătură cu aplicația. Departamentul de Stat nu oferă informații solicitanților prin e-mail sau prin poștă regulată și nu există o taxă de cerere pentru loterie.
    • Departamentul recomandă solicitanților să nu utilizeze un consultant sau un agent care să le ajute să depună cererea lor. Dacă un solicitant are pe altcineva să întocmească și să prezinte cererea, solicitantul ar trebui să fie prezent pentru pregătirea și depunerea și păstrarea notificării de confirmare cu numărul unic de confirmare.
  • Imaginea intitulată spune la revedere la colegii Pasul 12
    2. Nu fi confundat de date. Anii menționați pentru loterie pot fi confuze, deci luați câteva minute pentru a înțelege ce înseamnă. De exemplu, perioada de aplicare din 2013 a fost de la 1 octombrie 2013 până în 2 noiembrie 2013. Perioada de aplicație din 2013 a marcat începutul a ceea ce este denumit programul Visa privind imigrația din 2015 (DV-2015). Se numește programul 2015 deoarece solicitanții de succes vor primi vizele în cursul anului fiscal 2015, care se desfășoară din 1 octombrie 2014 - 30 septembrie 2015.
  • Imaginea intitulată Obțineți un loc de muncă Pasul 15
    3. Adunați tot ce aveți nevoie. Asigurați-vă că colectați toate informațiile de care va trebui să completați aplicația și o fotografie digitală pentru fiecare persoană care va fi inclusă în aplicația dvs. (dvs., soț / soție, copii), înainte de a începe să completați aplicația. Odată ce deschideți formularul de cerere, veți avea doar 60 de minute pentru a completa și trimiteți-l. Nu puteți salva sau descărca formularul pentru trimiterea ulterioară. Dacă nu finalizați formularul în 60 de minute, va trebui să începeți. Va trebui să cunoașteți următoarele informații:
  • Numele dvs., exact ca în pașaport
  • Actualizat pentru DV 2021, numărul pașaportului, țara de naționalitate. Rețineți că această nouă modificare implementată de Departamentul de Stat al SUA pentru a reduce numărul de aplicații frauduloase.
  • Data nașterii dvs
  • Genul tau
  • Orașul în care v-ați născut
  • Țara în care v-ați născut (ca țară în care se află orașul dvs. de naștere este chemat astăzi)
  • Țara pe care o puteți solicita pentru eligibilitate pentru program
  • Adresa dvs. de corespondență
  • Țara în care locuiți astăzi
  • Numărul dvs. de telefon (opțional)
  • Adresa dvs. de e-mail - asigurați-vă că aceasta este o adresă de e-mail la care aveți acces direct la
  • Cel mai înalt nivel de educație pe care l-ați realizat, din ziua în care completați cererea
  • Starea dvs. maritală actuală - Furnizați numele, data nașterii, sexul, orașul / orașul nașterii și țara de naștere a soțului dumneavoastră. Cererile de viză bazate pe o căsătorie de același sex sunt acum tratați la fel ca soții opuși de gen, dacă căsătoria a avut loc într-o jurisdicție în care aceste căsătorii sunt legale.
  • Informații privind copiii dvs. - numele, data nașterii, sexul, orașul / orașul și țara de naștere pentru toți copiii vii necăsătoriți sub 21 de ani, indiferent dacă trăiesc cu dvs. sau intenționează să însoțească sau să urmeze să vă alăturați Ar trebui să imigrați în Statele Unite. Copiii dvs. includ toți copiii naturali vii, copiii adoptați legal de dvs. și copiii pasi care sunt necăsătoriți și sub vârsta de 21 de ani la data intrării dvs. electronice, chiar dacă nu sunteți căsătoriți din punct de vedere legal cu părintele copilului și chiar cu părintele copilului Dacă copilul nu locuiește în prezent cu dvs. și / sau nu va emigra cu dvs.
  • Imaginea intitulată Găsiți un vehicul
    4. Strânge fotografii. Trebuie să oferiți o fotografie recentă a dvs., soțului dvs. și toți copiii listați la intrarea dvs. Nu este nevoie să includeți o fotografie pentru un soț sau un copil care este deja un u.S. cetățean sau un rezident permanent legal, dar nu veți fi penalizați dacă faceți acest lucru. Trebuie să trimiteți o fotografie pentru fiecare fotografie de grup - nu sunt permise. Dacă fotografiile nu au fost luate cu o cameră digitală, puteți să scanați fotografiile non-digitale în computer sau să le scaneze pe altcineva și să-i trimită imaginea.
  • Imaginea intitulată deveni un model de dimensiune plus pasul 4
    5. Validați fotografiile. Mergeți la site-ul loteriei și faceți clic pe linkul "validator foto" pentru a vă asigura că fotografiile pe care le trimiteți îndeplinesc cerințele programului.
  • Imaginea intitulată Obțineți o treaptă rapidă Pasul 7
    6. Completați aplicația. Cererea trebuie trimisă online prin intermediul site-ului loterie. Nu poate fi trimis prin poștă. Trebuie să completați formularul de cerere complet și cu precizie. Includeți fotografiile pe care le-ați validat.Există un link online de ajutor pe site-ul loteriei care oferă mai multe informații despre completarea cererii.
  • Imagine intitulată Ridicați bani online Pasul 10
    7. Asigurați-vă că primiți un număr de confirmare. După finalizarea aplicației, faceți clic pe "Trimiteți", dar nu închideți pagina până când primiți un mesaj care să confirme că cererea dvs. a fost trimisă. Acest mesaj va include un număr de confirmare. Imprimați pagina de confirmare, dacă este posibil. Nu pierdeți numărul de confirmare deoarece veți avea nevoie de ea în câteva luni pentru a verifica rezultatele loteriei.
  • Partea 3 din 4:
    Notificarea rezultatelor loteriei
    1. Imaginea denumită inovarea pasului 14
    1. Știți că nu veți fi trimis o notificare de selecție. Departamentul de Stat nu vă va contacta pentru a vă informa dacă ați fost selectat. De asemenea, departamentul nu vă va cere să trimiteți bani prin poștă regulată sau un serviciu de fire ca parte a acestui proces. Departamentul ar putea, cu toate acestea, să vă trimiteți prin e-mail să vă direcționați pentru a examina verificarea statutului de participare pentru informații despre aplicația dvs.
  • Imaginea intitulată Gândiți-vă ca un designer grafic Pasul 6
    2. Fii răbdător. Rezultatele nu vor fi disponibile timp de câteva luni după încheierea perioadei de aplicare. Verificați site-ul loteriei pentru data la care puteți începe să aflați dacă ați fost selectat. De exemplu, pentru perioada de aplicare 2013 (DV-2015), rezultatele vor fi disponibile începând cu EDT NOON 1 mai 2014.
  • Imagine intitulată răspuns Întrebări de interviu Pasul 10
    3. Verificați rezultatele. Puteți accesa rezultatele făcând clic pe linkul de verificare a stării participantului la site-ul loteriei. Veți avea nevoie de numărul dvs. de confirmare, ultimul / numele familiei și anul nașterii pentru a vă verifica starea. Rețineți că, dacă nu ați fost selectat, ar trebui să verificați din nou la o dată ulterioară, deoarece poate exista un alt desen.
  • Partea 4 din 4:
    Obținerea unei vize
    1. Imaginea intitulată Obțineți un pas rapid pasul 1
    1. Fiți conștienți de limitele de timp. Dacă sunteți selectat prin loterie, aveți numai până la sfârșitul U.S. Anul fiscal pentru a aplica și a obține, viza dvs. De exemplu, dacă ați aplicat în perioada de aplicație 2013, denumită DV-2015, veți putea afla despre selecția dvs. Începând cu 1 mai 2014 și trebuie să solicitați și să obțineți vizele în cursul anului fiscal 2015, care este 1 octombrie 2014 - 30 septembrie 2015.
  • Imagine intitulată spune la revedere la colegii Pasul 9
    2. Urmați instrucțiunile de verificare a stării participantului. Când verificați starea dvs. prin linkul de verificare a stării participantului, dacă sunteți selectat, veți primi instrucțiuni online despre ce să faceți în continuare. Pașii următori vor include intervievați la un u.S. Ambasada sau consulatul.
  • Imaginea intitulată Obține un nou certificat de naștere Pasul 18
    3. Aplicați cât mai repede posibil. Programul DV promovează că vor fi emise 50.000 de carduri verzi. Pentru a ține seama de faptul că mulți dintre candidații din loteria care au fost selectați, probabil nu vor îndeplini cerințele pentru a obține o carte verde, programul DV selectează de fapt 125.000 de persoane. Acest lucru înseamnă că, de îndată ce trimiteți cererea dvs., veți primi un număr de comandă a diversității vizelor. Numărul este situat în categoria de imigranți a diversității din Buletinul Visa, https: // călătorie.stat.GOV / Conținut / Călătorii / EN / Legal / Visa-Law0 / Visa-Buletin.HTML. Căutați regiunea în care aparțineți. Dacă numărul dvs. de ordine de rang este foarte mare, șansele sunt cele 50.000 de vize vor fi emise înainte ca cererea dvs. să fie procesată și astfel încât să nu puteți emigra.
  • Imaginea intitulată Găsiți un loc de muncă în Dubai Pasul 5
    4. Luați în considerare ajustarea statutului dvs., dacă sunteți deja în Statele Unite. Dacă sunteți deja în u.S., Este posibil să puteți aplica la u.S. Cetățenia și serviciul de imigrare pentru a vă adapta statutul de rezident permanent. Pentru a face acest lucru, trebuie să fii altfel eligibil pentru a vă ajusta statutul și trebuie să vă asigurați că USCIS poate completa acțiunea asupra cazului dvs. de viză a diversității dvs., inclusiv prelucrarea soțului și a copiilor în timpul limitelor de timp ale programului.
  • sfaturi

    Nu există taxe pentru aplicarea pentru loterie. Cu toate acestea, dacă sunteți selectat, vor fi asociate comisioane cu obținerea unei vize. Veți fi îndrumați să plătiți aceste taxe în persoană la un u.S. Ambasada sau Consulatul, nu prin poștă sau un serviciu de sârmă.
  • Nu așteptați până la sfârșitul perioadei de aplicare. Dacă așteptați până mai târziu în perioada de aplicare și există o problemă tehnică sau sistemul este altfel lent din cauza numărului de persoane care încearcă să o folosească, ați putea pierde termenul limită.
  • Pentru cei care se aplică în perioada de aplicare a anului 2013, toate țările au fost eligibile: Bangladesh, Brazilia, Canada, China (continent-născut), Columbia, Republica Dominicană, Ecuador, El Salvador, Haiti, India, Jamaica, Mexic, Nigeria, Pakistan, Peru, Filipine, Coreea de Sud, Regatul Unit (cu excepția Irlandei de Nord) și teritoriile sale dependente și Vietnamul. Lista din 2012 a fost aceeași, cu excepția faptului că Nigeria era eligibilă.
  • Puteți aplica doar pentru loterie o dată în timpul unei perioade de aplicare. Cu toate acestea, atât dvs., cât și soțul / soția dvs. pot depune aplicații separate. Aceasta înseamnă că ați putea fi selectați fie prin aplicația proprie, fie ca un derivat pe aplicația soțului dvs.
  • Puteți aplica pentru loterie de oriunde - u.S. sau orice altă țară.
  • Dacă nu puteți găsi numărul dvs. de confirmare Când vă uitați la starea dvs. utilizând verificarea statutului de participare, puteți face clic pe "Ați uitat numărul de confirmare" pe pagina de informații Enter Entrant. Va trebui să cunoașteți anul programului (în anul în care ați depus cererea dvs.) și numele solicitantului, data nașterii și adresa de e-mail, așa cum este prevăzut în aplicație.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar