Cum se aplică pentru h4 ead

Dacă soțul / soția dvs. este un nonimigrant H-1b către SUA și sunteți clasificat ca un soț dependent de H-4, este posibil să fiți eligibil să lucrați. Pentru a lucra în SUA, trebuie să solicitați mai întâi un document de autorizare a forței de muncă (EAD). Tot ce trebuie să faceți este să completați formularul I-765 și să îl trimiteți la serviciile de cetățenie și de imigrare (USCIS) împreună cu alte documente și taxa necesară. Nu puteți începe o slujbă în SUA până când nu aveți EAD.

Pași

Partea 1 din 3:
Finalizarea aplicației dvs
  1. Imagine intitulată Aplicați pentru H4 EAD Pasul 1
1. Examinați cerințele de eligibilitate. Pentru a fi eligibil pentru un H-4 EAD, soțul / soția dvs. trebuie să fie un suport H-1b care a primit statutul H-1B în secțiunile 106 (a) și (b) de AC21. De asemenea, sunteți eligibil dacă soțul dvs. H-1B este beneficiarul unui formular aprobat I-140.
  • Dacă aveți întrebări cu privire la starea soțului dvs. sau despre eligibilitatea dvs., sunați la Centrul Național de Serviciul Clientului Clienți USCIS la 1-800-375-5283 sau discutați cu un avocat cu experiență în domeniul imigrației.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru H4 EAD Pasul 2
    2. Descărcați formularul I-765 și instrucțiunile. Versiunea cea mai actuală a formularului I-765 și instrucțiuni privind modul de completare și trimitere a acesteia sunt disponibile pe site-ul USCIS la https: // USCIS.Gov / I-765. În timp ce găsiți copii în altă parte, pot să nu fie cea mai actuală versiune.
  • Dacă trimiteți o versiune anterioară a formularului I-765, USCIS nu o va accepta și va trebui să aplicați din nou.
  • Citiți cu atenție instrucțiunile și utilizați-le pentru a completa formularul. Dacă răspundeți la orice întrebări inexacte, cererea dvs. ar putea fi întârziată sau refuzată.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru H4 EAD Pasul 3
    3. Completați cererea dvs. Formularul I-765 necesită informații despre dvs. și despre soțul dvs. Puteți introduce răspunsurile pe un computer și apoi imprimați formularul completat sau puteți să-l imprimați și să scrieți de mână răspunsurile dvs. Dacă vă scrieți răspunsurile, imprimați în cerneală neagră.
  • Răspundeți la întrebări pe deplin și cu precizie. Dacă o întrebare nu este aplicabilă sau răspunsul dvs. este "nici unul," scrie sau tastați "nici unul" sau "N / A" (pentru "Nu se aplică"). Nu lăsați-o goală.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru H4 EAD Pasul 4
    4. Semnați și întâlniți cererea dvs. Odată ce ați terminat aplicația, uitați-vă cu atenție și asigurați-vă că toate răspunsurile sunt complete și corecte și nu există greșeli sau alte erori. Semnează aplicația în cerneală neagră.
  • Dacă ați introdus aplicația dvs., imprimați formularul completat înainte de a vă semna. USCIS nu va accepta un nume tipărit sau o semnătură fotocopiată.
  • Partea 2 din 3:
    Asamblarea pachetului de aplicații
    1. Imagine intitulată Aplicați pentru H4 EAD Pasul 5
    1. Furnizați dovezi ale statutului dvs. H-4. O copie a înregistrării de sosire / plecare a formularului dvs. I-94 care vă arată admiterea în țară ca un nonimigrant H-4 este suficient pentru a dovedi starea H-4. De asemenea, puteți trimite o copie a anunțului de aprobare a formularului dvs. actual I-797 pentru formularul I-539.
    • Asigurați-vă că documentul pe care îl utilizați este curent și valid. Nu utilizați un document care a expirat.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru H4 EAD Pasul 6
    2. Includeți o copie a ID-ului foto emis de guvern. Orice ID emis de guvern, inclusiv o viză sau o copie a paginii biometrice a pașaportului dvs., este suficientă pentru a vă dovedi identitatea. De asemenea, puteți utiliza o copie a certificatului de naștere dacă include ID-ul Foto.
  • Dacă aveți un document național de identitate din țara de origine, puteți, de asemenea, să faceți o copie a acestui fapt, cu condiția ca acesta să fie valabil.
  • De asemenea, puteți utiliza EAD dacă aveți autorizația anterioară a forței de muncă.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru H4 EAD Pasul 7
    3. Faceți o copie a certificatului de căsătorie. Starea dvs. H-4 depinde de faptul că este căsătorit cu un nonimigrant H-1B. O copie a certificatului de căsătorie este necesară pentru a oferi dovezi despre relația dvs. cu soțul dvs.
  • Dacă ați fost căsătoriți într-o altă țară și certificatul de căsătorie se află într-o altă limbă, atașați o traducere certificată a documentului.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru H4 EAD Pasul 8
    4. Oferiți dovezi de eligibilitate pentru un EAD. Pentru a dovedi că sunteți eligibil pentru un EAD, trebuie să includeți copii ale documentelor de imigrare ale soțului dvs. care arată statutul lor H-1B. Aceasta ar putea fi o copie a anunțurilor de aprobare sau a vizei soțului / soției dvs.
  • Dacă cererea dvs. se bazează pe o formă I-140 care este încă în așteptare, furnizează o dovadă a cererii în așteptare, cum ar fi o copie a anunțului de primire a formularului respectiv.
  • Dacă nu sunteți sigur ce dovezi trebuie să trimiteți, sunați la Centrul Național de Serviciul Clientului USCIS la 1-800-375-5283 sau discutați cu un avocat cu experiență în domeniul imigrației.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru H4 EAD Pasul 9
    5. Obțineți fotografii pașapoarte luate. Veți avea nevoie de două fotografii de pașaport identice pentru EAD dvs. Puteți obține fotografii de pașaport realizate în multe locații de vânzare cu amănuntul, inclusiv cele mai multe farmacii și servicii de transport maritim.
  • Trebuie să utilizați fotografii recente. Continuați și obțineți noi luați, chiar dacă aveți unele care au fost luate în ultimele luni.
  • Asigurați-vă că fotografiile dvs. de pașaport îndeplinesc liniile directoare ale SUA. Fotografiile dvs. trebuie să fie tipărite în culoarea hârtiei de calitate și trebuie să fie de 2 inci (5.1 cm) cu 2 inci (5.1 cm) în dimensiune. Distanța de la partea de jos a bărbiei în partea de sus a capului dvs. trebuie să fie între 1-1.375 inci (2.54-3.49 cm).
  • Partea 3 din 3:
    Trimiterea cererii dumneavoastră
    1. Imagine intitulată Aplicați pentru H4 EAD Pasul 10
    1. Determinați adresa dvs. de depunere directă. Cu condiția să trimiteți formularul I-765, adresa unde trebuie să trimiteți pachetul de aplicații depinde de categoria dvs. de eligibilitate. Puteți găsi categoria de eligibilitate la întrebarea 16 a formularului dvs.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru H4 EAD Pasul 11
    2. Include un formular de notificare. Dacă doriți să primiți un e-mail sau o notificare de text atunci când USCIS a acceptat formularul dvs., completați formularul G-1145, "E-Notificare privind acceptarea cererii / petiției," și atașați-l la prima pagină a aplicației dvs.
  • Puteți descărca acest formular de pe site-ul USCIS la https: // USCIS.Gov / G-1145.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru H4 EAD Pasul 12
    3. Obțineți un cec sau o comandă de plată pentru taxa de depunere. Taxa de depunere pentru formularul I-765 este de 410 USD. Puteți plăti această taxă cu un cec sau o comandă de bani. Dacă plătiți folosind un cec personal, acesta trebuie să fie de la o bancă americană și plătibilă în fonduri americane.
  • De asemenea, este posibil să aveți nevoie să plătiți o taxă de servicii biometrice de 85 USD dacă sunteți un soț sau un copil dependent de un beneficiar al unei petiții imigrante bazate pe ocuparea forței de muncă.
  • Faceți check-ul la "U.S. Departamentul de Securitate Națională." Nu abreviați numele departamentului în nici un fel. Asigurați-vă că scrieți data utilizării SUA "luna zi an" format.
  • Include "Formularul I-765" pe linia de memorie ca scop pentru plata dvs.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru H4 EAD Pasul 13
    4. Puneți documentele în ordine. Utilizarea comenzii recomandate de USCIS asigură că documentele dvs. vor fi procesate cu o întârziere minimă. Plasați cecul sau comanda de plată pentru taxele dvs. în partea de sus a pachetului de aplicații.
  • Plasați forma G-1145 următor, dacă ați decis că ați dorit o notificare prin e-mail atunci când cererea dvs. a fost acceptată. Plasați-vă formularul finalizat I-765 direct în spatele ei.
  • Documentele pe care le trimiteți ca probe ar trebui să urmeze formularul I-765. Puneți-le în ordinea în care sunt enumerați în instrucțiunile formularului.
  • Nu uitați să includeți fotocopii ale tuturor documentelor oficiale. Dacă trimiteți originale, vor deveni parte din înregistrările USCIS și nu le veți întoarce înapoi.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru H4 EAD Pasul 14
    5. Trimiteți un pachet de aplicații la adresa corespunzătoare. Utilizați un plic de manila de dimensiuni suficiente pentru a ține toate documentele fără a plia nimic. Puteți trimite poșta pachetului utilizând serviciul poștal american sau un serviciu de livrare comercială, cum ar fi UPS sau FedEx.
  • Verificați dublu adresa înainte de a vă depune. Dacă trimiteți cererea la adresa greșită, va fi respinsă și va trebui să o depuneți din nou.
  • Adresa dvs. de corespondență va fi diferită dacă utilizați un transportator privat în locul serviciului poștal din SUA.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru H4 EAD Pasul 15
    6. Așteptați ca cererea dvs. să fie procesată. Presupunând că cererea dvs. este aprobată, este posibil să trebuiască să așteptați câteva luni înainte de a primi EAD. Amintiți-vă că nu puteți începe să lucrați până nu veți obține EAD.
  • Dacă cererea dvs. a fost în așteptare pentru mai mult de 90 de zile, puteți trimite o anchetă la centrul de service care procesează aplicația dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar