Cum să faceți o compensare față de paypal

Dacă ați făcut recent o achiziție prin PayPal, dar nu ați primit elementul, ați primit un element greșit sau ați primit un element deteriorat, puteți face o compensare pentru a recupera fondurile. Dacă cardul dvs. de credit a fost furat și folosit pentru a face achiziții la Paypal, o compensare este un mod adecvat de acțiune de luat. Aflați cum să faceți o compensare peste PayPal pentru a elimina încărcarea din contul dvs. și pentru a obține banii înapoi.

Pași

  1. Imaginea intitulată Faceți o despăgubire pe pasul 1 PayPal
1. Fișier o solicitare de compensare cu compania dvs. de carduri de credit. Dacă nu sunteți sigur cum să faceți acest lucru, sunați compania de carduri de credit și cereți să vorbiți cu cineva care vă poate ajuta să vă plimbați prin proces. Procesul exact va varia în funcție de emitentul cardului de credit.
  • Imaginea intitulată Faceți o compensare pe pasul PayPal Pasul 2
    2. Așteptați compania de carduri de credit să notifice PayPal al cererii de compensare. Odată ce PayPal a fost contactat, compania de carduri de credit va primi banii înapoi de la Paypal și va da-o. PayPal va merge apoi la vânzător și va pune în așteptare banii din vânzarea în cauză și solicitați mai multe informații.
  • Imaginea intitulată Faceți o compensare peste pasul 3 PayPal
    3. Furnizați informațiile necesare pentru a vă susține cererea de reținere. PayPal va permite vânzătorului să furnizeze informații pentru a contesta cererea, pentru a ajuta la prevenirea fraudei. PayPal va trimite aceste informații companiei de carduri de credit și va încerca să recupereze fondurile de la compania de carduri de credit. Dacă vânzătorul oferă suficientă dovadă pentru a convinge emitentul de card de credit să inverseze fondurile înapoi la Paypal, veți pierde disputa.
  • Imaginea intitulată Faceți o taxare peste pasul 4
    4. Așteptați ca compania de carduri de credit să se întoarcă la dvs. cu răspunsul lor cu privire la facturarea PayPal. În cazul în care compania consideră că PayPal nu a furnizat suficiente informații de la vânzător pentru a valida vânzarea, atunci chargeback-ul nu va fi inversat și veți putea păstra fondurile.
  • sfaturi

    PayPal durează de obicei până la 30 de zile pentru a rezolva o dispută. Companiile de carduri de credit pot dura mai mult de 60 de zile pentru a rezolva o dispută. În cele din urmă, compania de carduri de credit decide cine câștigă litigiul, iar PayPal trebuie să adere la ceea ce spune compania de carduri de credit.
  • Dacă achiziționați un element prin PayPal, păstrați orice corespondență între dvs. și vânzătorul pentru a vă ajuta să vă ajutați să sprijiniți întreruperea în PayPal. Realizați că vânzătorul are probabil aceeași dovadă, iar cererea ar trebui să fie legitimă din partea dvs.
  • Dacă cardul dvs. de credit a fost furat și folosit pentru a face achiziții frauduloase PayPal, fiți pregătiți pentru a arăta un raport de poliție și corespondența cu banca dvs. pentru a dovedi că nu ați fost cel care a făcut achizițiile.
  • Compania dvs. de card de credit vă va duce prin ceea ce trebuie să faceți pentru facturarea PayPal. Paypal va merge pe vânzător prin ceea ce trebuie să facă pentru compensare. PayPal și compania de carduri de credit se vor ocupa unul de celălalt, astfel încât cumpărătorul nu se ocupă niciodată direct de vânzător.
  • Avertizări

    Nu faceți o carte de credit falsă sau pretenții de taxare PayPal doar pentru a ieși din plata pentru articole.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar