Cum se îmbracă pentru o petrecere de vacanță fantezie

O petrecere de vacanță poate fi o scuză distractivă pentru a se îmbraci. Aveți multe opțiuni atunci când vine vorba de alegerea costumului de vacanță ideal. Alegeți mai multă îmbrăcăminte formală pentru ocazie, cum ar fi rochii și costume. De asemenea, trebuie să adăugați accesorii, cum ar fi un ceas, manșete sau cercei. Dacă partidul este o ocazie formală, evitați orice prea gaudy sau dezvăluind.

Pași

Metoda 1 din 3:
Alegerea unui costum ca om
  1. Imagine intitulată rochie pentru o petrecere de vacanță fantezie Pasul 1
1. Alegeți un costum cu un ton de bijuterie. Un costum formal este minunat de mai multe ocazii, dar ceva în gri sau negru nu se poate simți festiv. Optați pentru un costum într-o tonă profundă, bijuterie, deoarece acest lucru va transmite o bucurie de vacanță, păstrând lucrurile fanteziste.
  • Optați pentru culori cum ar fi blues sau roșii adânci. Verzii întunecați ar putea funcționa și bine.
  • Strat de costum cu o cămașă de cașmir de dedesubt, deoarece această țesătură ciudată dă o vibrație festivă.
  • Imagine intitulată rochie pentru o petrecere de vacanță fantezie Pasul 2
    2. Încercați pantaloni de rochie. Blugiul tău albastru vechi pot părea prea informal pentru o petrecere fantezie. Dacă nu sunteți unul pentru a opta pentru un costum, încercați să împerecheați pantaloni de rochie formală cu o cămașă de buzunar frumos. Acest lucru vă poate ține costumul oarecum formal, potrivit pentru o petrecere fantezie.
  • Pantalonii de rochie vin adesea în nuanțe ca negru. Cu toate acestea, dacă doriți să vă îndreptați în sezon, puteți încerca să găsiți mai multe pantaloni de rochie colorată. Culori ca verdele, silve, alb și aur ar funcționa bine pentru o petrecere de vacanță.
  • Dacă puteți găsi doar pantaloni de rochie în culori tradiționale, încercați să le împerecheați cu un top mai ușor de festiv pentru a adăuga o culoare la costumul dvs.
  • Imagine intitulată rochie pentru o petrecere de vacanță fantezie pas 3
    3. Du-te pentru blugi de crescătorie. Blugi nu sunt în afara întrebării pentru o petrecere de vacanță. Dacă alegeți blugi, totuși, du-te pentru un crescător, brand de designer peste blugi albastru convențional. Jeans în culori festive, cum ar fi roșii sau blugi negri sunt mai potrivite pentru o petrecere fantezie decât blugi albastră.
  • Imagine intitulată rochie pentru o petrecere de vacanță fantezie Pasul 4
    4. Selectați pantofi de îmbrăcăminte. Stick la pantofii de îmbrăcăminte clasică pe care ați purta la muncă sau o ocazie formală. Loafers sau cizme de deșert funcționează bine.
  • Dacă doriți ceva mai puțin mai festiv, alegeți pantofi colorați ușor mai strălucit pentru a reflecta sezonul.
  • Imagine intitulată rochie pentru o petrecere de vacanță fantezie Pasul 5
    5. Purtați un ceas. Un ceas este un accesoriu frumos, mai ales când este asociat cu un costum. Dacă vrei să-ți dai costumul un mic ceva, încercați să purtați un ceas frumos la petrecerea de fantezie.
  • Dacă aveți un ceas care este puțin mai strălucitor și mai colorat, acest lucru se poate potrivi deosebit de bine pentru o petrecere de vacanță. Un ceas cu bijuterii sau paiete luminoase ar funcționa bine.
  • De asemenea, puteți căuta un ceas cu o culoare de vacanță, cum ar fi roșu sau verde, încorporat în design.
  • Imagine intitulată rochie pentru o petrecere de vacanță fantezie Pasul 6
    6. Optați pentru manșete de argint. Cufflink-urile sunt întotdeauna o atingere plăcută și sunt potrivite pentru o varietate de evenimente formale. Cu toate acestea, fifflink-urile de argint pot face o mare adăugare la un costum de vacanță. Culoarea de argint este un pic mai strălucitoare și mai mult ochi, ceea ce este minunat pentru o petrecere de vacanță.
  • Metoda 2 din 3:
    Alegerea unui costum ca o femeie
    1. Imagine intitulată rochie pentru o petrecere de vacanță fantezie Pasul 7
    1. Optați pentru o rochie clasică neagră sau roșie. Rochii sunt întotdeauna o atingere plăcută la o petrecere oficială. Dacă vă place să mergeți într-o rochie, faceți acest lucru pentru o petrecere de vacanță fantezie.
    • O rochie neagră este excelentă pentru o ocazie mai formală și poate fi ușor asociată cu încălțăminte și accesorii colorate. Dacă o rochie neagră are un pic strălucitor, acest lucru poate funcționa minunat pentru un eveniment de vacanță.
  • Imagine intitulată rochie pentru o petrecere de vacanță fantezie Pasul 8
    2. Purtați o bluză frumoasă. Dacă nu sunteți tipul pentru o rochie de lungime întreagă, optați pentru o bluză de dress. Alegeți ceva oarecum formal, deoarece acesta este un partid de crescătorie.
  • Dacă purtați pantaloni colorați solizi sau o cămașă colorată solidă, o bluză moderată ar funcționa frumos. Puteți vedea dacă puteți găsi modele care se potrivesc cu sezonul de vacanță. Ceva de genul punctelor polka poate arăta festiv. Pentru o vacanță timpurie de toamnă, cum ar fi Ziua Recunostintei, frunzele pot fi o atingere plăcută.
  • Dacă purtați pantaloni patter sau o fustă, optați pentru o bluză colorată solidă. Încercați să găsiți culori festive, cum ar fi auriu și silvers, pentru un semn în sezon.
  • Imagine intitulată rochie pentru o petrecere de vacanță fantezie Pasul 9
    3. Selectați un fund de dressier. Pantalonii de rochie pot fi pereche mare cu o bluză sau o sub formă de top. Puteți încerca pantaloni convenționali de rochie neagră. Cu toate acestea, dacă încercați să capturați spiritul de vacanță, mergeți la ceva asemănător pantalonilor de rochie colorată. Roșii, verdele și silvele ar funcționa bine.
  • S-ar putea să alegeți, de asemenea, să purtați o fustă de lungime de genunchi (sau mai lungă) într-un material cum ar fi lână sau mătase.
  • Imagine intitulată rochie pentru o petrecere de vacanță fantezie Pasul 10
    4. Purtați blugi de crescătorie. Blugi nu sunt în afara întrebării pentru o petrecere fantezie. Dacă sunteți tipul care iubește confortul blugiilor, alegeți niște blugi mai formali pentru o petrecere fantezie.
  • Blugi cu picioare mai largi arată, în general, mai formale decât blugi slabi.
  • Dacă este posibil, optați pentru blugi albi, deoarece acest lucru poate arăta mai festiv decât blugiul albastru sau negru tradițional.
  • Blugi muncesc cel mai bine când sunt asociate cu un top de crescătorie.
  • Imagine intitulată rochie pentru o petrecere de vacanță fantezie Pasul 11
    5. Selectați pantofii potriviți. Asigurați-vă că nu vă neglijați uzura piciorului. Nu purtați pantofi casual, cum ar fi adidași, la o petrecere fantezie. Alegeți pantofii de îmbrăcăminte pentru a se potrivi cu echipamentul dvs.
  • Puteți alege călcâiul sau alunecarea fanilor pe pantofi pentru o ocazie formală. Dacă doriți să adăugați o vacanță-vibrație, du-te pentru pantofi cu paiete sau scânteie pentru a-ți lumina costumul.
  • Imagine intitulată rochie pentru o petrecere de vacanță fantezie Pasul 12
    6. Purtați cercei și coliere strălucitoare. Sărbătorile sunt un timp pentru strălucire și lumină. Acest lucru este ușor de încorporat în alegerile dvs. de bijuterii, făcând costumul dvs. să arate în mod corespunzător festiv.
  • Încercați cercei în mod clar care strălucesc. Cercei lungi, în mod obișnuit, pot lucra, așa cum pot cercetări cu bijuterii luminoase.
  • Optați pentru coliere mai luminoase, cu margele, bijuterii și alte enteldemneri, peste lanțuri de aur simplu, care pot apărea ca plictisitoare.
  • Dacă doriți, încorporați culorile sezonului în opțiunile dvs. de bijuterii. Du-te pentru ceva de genul smaraldelor sau rubinelor, care sunt alegeri roșii și verzi sau argint și bijuterii de aur.
  • Imagine intitulată rochie pentru o petrecere de vacanță fantezie Pasul 13
    7. Portați o pungă festivă și marcată. O pungă mică de ambreiaj sau o pungă poate străluci, făcând-o potrivit pentru sezonul de vacanță. Încercați să vă scufundați sacul regulat obișnuit în favoarea ceva mai colorat. Acest lucru vă poate ajuta costumul să arate fantezie și festiv.
  • Din nou, puteți încerca să accesați cu culorile sezonului. Căutați portofele în nuanțe de bijuterie, cum ar fi blues și verde adânc, sau culori primare luminoase, cum ar fi roșu.
  • Metoda 3 din 3:
    Evitând greșelile comune
    1. Imagine intitulată rochie pentru o petrecere de vacanță fantezie Pasul 14
    1. Nu alegeți un costum care este prea dezvăluie. Pentru un partid de crescătorie, este de obicei mai bine să greșești pe partea formalității. O gât de înclinare sau o rochie scurtă poate da vibe greșite pentru un eveniment mai formal. Optați pentru îmbrăcăminte puțin mai modestă la o petrecere fantezie.
    • Acest lucru poate fi deosebit de important la un partid de Crăciun de birou, deoarece se poate aștepta o îmbrăcăminte adecvată de muncă.
  • Imagine intitulată rochie pentru o petrecere de vacanță fantezie Pasul 15
    2. Păstrați accesorii minime. Stick la câteva accesorii care merg bine cu echipamentul tău. Deoarece accesoriile de vacanță tind să fie mai luminoase și mai rapide, un pic merge un drum lung.
  • Stick la unul sau două elemente care sunt într-adevăr capturarea ochilor. Dacă ați studiat cercei cu diamante, de exemplu, împerecherea cu o brățară de diamant și colier poate fi supra-the-top.
  • Imagine intitulată rochie pentru o petrecere de vacanță fantezie Pasul 16
    3. Nu sub sau peste rochie. Este ușor să pierdeți puțin semnul când vă pregătiți pentru o petrecere de vacanță. Încearcă să fii conștiincios de îmbrăcăminte. Nu doriți să arătați peste sau sub îmbrăcat.
  • Gândiți-vă la ocazie când vă asamblați costumul. O petrecere de dimineață poate să nu necesite ca îmbrăcăminte formală, astfel încât pantalonii de îmbrăcăminte și un top frumos poate fi mai adecvat decât o rochie sau un costum.
  • De asemenea, trebuie să vă amintiți că petrecerea ar trebui să fie fantezie. Evitați blugi casual sau vârfuri pe care le-ați purta într-o zi liberă de la locul de muncă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar