Cum se îmbracă pentru o petrecere de 80 de ani

Părțile tematice sunt populare și distractive.S-ar putea să vă invitați la un partid de 80 de ani și să nu aveți nicio idee ce să purtați la petrecere.Folosind aceste sfaturi pentru a reînvia aspectul și simțul distracției, iar Groovy anii 1980 vă poate ajuta să vă potriviți sau chiar să deveniți discuții despre petrecere!

Pași

Metoda 1 din 4:
Făcând propriul costum
  1. Imagine intitulată rochie pentru un pas 80 de partid 3
1. Amestecați și potriviți culorile.Multe model de moda de 80 de ani au mers pentru combinații de culori îndrăznețe, luminoase.Culorile neonului au fost deosebit de populare.
  • Potriviți partea superioară și inferioară și adăugați un pop de culoare contrastantă.De exemplu, pantalonii și topul albastru electric pot fi accentuați cu o centură galbenă sau roz strălucitoare și cercei chunky.
  • Contraste culorile dvs. luminoase.Dacă nu aveți un costum matchy, puteți pune și diferite culori luminoase împreună.Încercați să amestecați trei sau patru culori diferite care sunt diferite, dar toate luminoase.
  • Colantele luminoase pot fi purtate sub un miniskirt și se înclină cu picioarele cu o culoare diferită.
  • Imagine intitulată rochie pentru o petrecere de 80 de ani Pasul 1
    2. Formați-vă costumul.Anii 80 au fost un timp de experimentare cu multe stiluri diferite.Stilurile femeilor au avut tendința de a fi mari pe partea de sus și mici pe fund.O cămașă supradimensionată a fost adesea asociată cu un miniskirt sau pantaloni sau legături strânse.
  • Dacă nu aveți vârfuri supradimensionate sau funduri subdimensionate, încercați să căutați în dulapul părinților (ei pot avea chiar haine reale din anii `80).Frații mai tineri pot avea haine strânse care sunt prea mici pentru dvs. pe care le puteți împrumuta pentru fund.
  • Image intitulată rochie pentru o petrecere de 80 de ani Pasul 2
    3. Găsiți sau faceți tampoane de umăr.Pașurile de umăr au fost foarte populare în îmbrăcămintea femeilor.Cu atât mai mari tampoanele de umăr, cu atât mai bine.Dacă nu aveți o cămașă cu tampoane de umăr, încercați să umpleți cămașa cu un fel de padding.
  • Imagine intitulată rochie pentru o petrecere de 80 de zile Pasul 4
    4. Încercați un aspect de 80 de ani. O altă abordare este să mergem mai mult la un aspect de 80 de ani, care ar implica în mare parte negru și denim.
  • Purtați cel puțin două denimuri diferite.Bărbații purtau de obicei pantaloni denim cu jachete denim.Femeile purtau miniskirte de denim cu o jachetă denim.Bărbații și femeile purtau de obicei o cămașă strânsă sub jacheta denim.
  • Combinați denim și dantelă.Un aspect clasic 80s este un topor de dantelă asociat cu blugi de spălare a acidului denim sau un MINISKIRT DENIM.Contrastul materialelor drastic diferite este o caracteristică esențială a stilului de 80 de ani.
  • Imagine intitulată rochie pentru o petrecere de 80 de zile Pasul 5
    5. Purtați haine atletice.Hainele atletice au fost, de asemenea, populare în anii 1980.Cu toate acestea, ei au avut tendința de a fi mult mai potrivită decât hainele atletice moderne.
  • Pantaloni de atletism pufos și o jachetă potrivită asociată cu niște adidași pot fi un aspect perfect de 80 de ani.Deși pot fi greu de găsit, seturile de catifea sau de sudoare sunt preferabile.
  • O altă abordare a uzurii atletice este aspectul antrenamentului ICONIC 80S Woman: o tricou, ciorapi și picioarele.Toate în culori luminoase contrastante sunt preferabile.
  • Metoda 2 din 4:
    Găsirea hainelor de epocă
    1. Imagine intitulată rochie pentru o petrecere de 80 de ani Pasul 6
    1. Vizitați magazinul dvs. local de clift.Cea mai bună modalitate de a găsi îmbrăcăminte de 80 de ani este de a găsi haine autentice din anii `80.Magazinele de mărfuri pot fi comoara pentru trus, stiluri învechite, astfel încât acestea ar trebui să fie prima dvs. oprire.
  • Imagine intitulată rochie pentru o petrecere de 80 de ani Pasul 7
    2. Căutați articole de îmbrăcăminte specifice care au fost populare.Câteva obiecte iconice 80s pentru a căuta în mod specific jachetele membrilor, pantaloni de parașute, blugi de acid spălate sau vopsite, cămăși cu logo-uri mari pe ele, miniskirts, încălzitoare de picior, pantaloni stretch cu etriere, jumperi de o singură bucată și jachete de denim.
  • Imagine intitulată rochie pentru o petrecere 80s Pasul 8
    3. Căutați materiale care au fost populare în anii `80.Amestecarea diferitelor materiale a fost foarte populară în anii `80.Încercați să găsiți îmbrăcăminte care este piele, denim, catifea, velor sau dantelă.Puneți împreună câteva materiale contrastante din punct de vedere vizual.
  • Căutați culori strălucitoare și imprimări Wacky.
  • Adresați-vă persoanelor în vârstă la magazinul de știri dacă cred că elementele pe care le-ați ales par a fi din anii 1980.
  • Imagine intitulată rochie pentru o petrecere de 80 de ani Pasul 9
    4. Adresați-vă rudelor mai mari aproximativ 80 de îmbrăcăminte.S-ar putea să fiți surprins de ceea ce oamenii vor păstra stocați în mansardă sau subsol.Solicitați membrilor familiei sau vecinilor care au fost în adolescenții sau vârsta de 20 de ani în anii 1980 (născuți la mijlocul anilor 1960) dacă au vreunul dintre hainele lor vechi pentru a împrumuta.
  • Metoda 3 din 4:
    Styling parul tău
    1. Imagine intitulată rochie pentru o petrecere de 80 de ani Pasul 10
    1. Du-te mare sau stai acasă.Anii 80 au fost caracterizați de părul mare.Persoanele cu părul drept au adesea permiși, care și-au curățat permanent părul.Cu toate acestea, părul poate fi făcut temporar mare cu un pieptene, spray de păr și o anumită răbdare dacă tu Tăiați-vă părul.
  • Imagine intitulată rochie pentru o partid 80s Pasul 11
    2. Cripp sau vă curățați părul.Un criminal este un tip special de fier plat, care coboară în păr cu căldură mare.Criminarea poate fi într-o oarecare măsură consumatoare, dar vă va oferi un fler definit de 80 de ani și va face chiar și cel mai aplatizat păr mult mai voluminos.Curling părul cu un fier curling sau cu curgătoare, apoi aruncă-o cu degetele și aplicarea de păr de păr poate fi, de asemenea, o modalitate bună de a vă face părul mai mare.
  • Imagine intitulată rochie pentru o petrecere de 80 de ani Pasul 12
    3. Purtați un mullet.Deși Mullet este cel mai gând ca coafura bărbaților (exemplificată de cântăreața de țară iconică Billy Ray Cyrus), în anii `80 bărbații și femeile și-au purtat părul în mulbileturi.
  • Dacă nu doriți să vă tăiați părul într-un stil mullet, puteți găsi o perucă de mullet la un magazin de partid.De asemenea, este posibil să puteți tăia o perucă lungă într-un stil mullet.
  • Asigurați-vă că ați spune tuturor că coafura dvs. este "afacerea în față" și "o petrecere în spate."
  • Imagine intitulată rochie pentru un pas de partid de 80 de ani 13
    4. Purtați o coadă laterală.Indiferent dacă părul dvs. este drept sau curat, o coadă laterală este o coafură clasică de 80 de ani.Mai mare este întotdeauna mai bine, deci dacă vă puteți încurca sau vă puteți tăia părul înainte de ao pune într-o coadă laterală, va arăta și mai autentice.
  • Metoda 4 din 4:
    Accesarea aspectului dvs
    1. Imagine intitulată rochie pentru o petrecere de 80 de zile Pasul 14
    1. Tăiați degetele din mănuși.Mănuși fără degete au fost foarte populare, mai ales atunci când sunt asociate cu un aspect mai punk cu denim și dantelă.Mănuși de dantelă sunt preferabile, dar orice mănuși vor funcționa.
  • Imagine intitulată rochie pentru o petrecere de 80 de ani Pasul 15
    2. Purtați cercei mari.Cercei nu trebuie să se potrivească reciproc.Purtând două cercei mari mari - pentru un bărbat sau o femeie - a fost destul de popular.Dacă acestea sunt o culoare strălucitoare, fie că se potrivește sau contrastează costumul dvs., chiar mai bine!Dacă nu sunt disponibile cercei colorate sau pene, cercei de aur de aur vor funcționa.
  • Image intitulată rochie pentru o petrecere de 80 de ani Pasul 16
    3. Găsiți coliere ciudate.Repeta.Stratificarea pe multe coliere diferite, va ajuta la crearea unui Punk 80s.Lanțurile sau margelele groase au fost populare, iar includerea unui crucifix a fost, de asemenea.Mai multe coliere, cu atât mai bine.De asemenea, este posibil să doriți să parcurgeți mai multe tipuri diferite de brățări de brățară și chunky în metale contrastante.
  • Imagine intitulată rochie pentru o petrecere de 80 de ani Pasul 17
    4. Purtați ochelari de soare mari.Ochelari de soare mari cu jante de plastic au fost foarte populare în decadă, chiar și în interior sau noaptea.Ochelari de soare ieftini de copii cu căciuri luminoase sunt foarte asemănătoare cu cele populare 80 de ochelari de soare.Ochelarii de aur au fost, de asemenea, populare și pot fi găsite adesea la magazinele de petrecere.
  • Imagine intitulată rochie pentru un pas 80 de partid 18
    5. Aplicați stiluri de machiaj 80s.Clasic 80s Machiaj a inclus ruj închis (pentru femei și pentru bărbați punk!) și umbra foarte strălucitoare a ochilor.Umbra ochiului poate fi aplicată pe întregul capac al ochiului, la sprâncene.Aproximativ 80 de celebrități experimentate cu mai multe culori umbre de ochi la un moment dat, făcând două până la trei blocuri de culoare.
  • Imagine intitulată rochie pentru o petrecere de 80 de zile Pasul 19
    6. Purtați o bandă de sudoare. O bandă largă de braț peste părul dvs. (de preferință pe un mullet) vă va oferi un aspect de anii 80.Acest accesoriu funcționează cel mai bine cu îmbrăcămintea de antrenament de 80 de ani: fie o combinație de jachetă de legare sau de tricou / legată de legare.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă nu aveți ceva pentru costumul dvs., încercați să îl înlocuiți cu ceva similar. De exemplu, dacă nu aveți medai decât le puteți înlocui cu șosete de genunchi.
  • Fii wacky și distractiv Du-te interesant. Asigurați-vă că purtați neon roz, roșu închis sau ruj roșu închis.
  • Exagerați aspectul dvs. anii 80.Punctul unui partid de 80 de ani este să se distreze și să fie wacky.
  • Unghii luminoase de unghii și în special unghii fluorescente, toate aceleași culori - portocaliu, galben sau verde.Culoarea nu a trebuit să se potrivească cu echipamentul tău.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar