Cum să fii un artist de efecte vizuale

Vă interesează crearea unor efecte uimitoare care sunt prezente în filme sau emisiuni de televiziune? Ca un artist de efecte vizuale (artistul VFX), veți fi cel care va adăuga aceste elemente pentru a trăi imagini de acțiune, rezultând un produs final uimitor. Pentru a intra în acest domeniu, începeți prin văzuți abilitățile la un colegiu tradițional sau studio. Practicați imaginile pe bază de calculator, vizionând tutoriale sau luând seminarii suplimentare. Când sunteți gata, aterizați o poziție la un studio sau o aventură ca un artist care desfășoară o activitate independentă și începeți să vă creați magia!

Pași

Metoda 1 din 3:
Construirea setului de calificări
  1. Imagine intitulată Fi un artist de efecte vizuale Pasul 1
1. Obțineți o diplomă de licență. Este posibil să devii un artist VFX fără diplomă de colegiu, dar calea este adesea mai ușoară cu una. Artiștii VFX, de obicei, major în arte plastice, grafică de calculator sau animație. Alegeți un colegiu cu o reputație de forță în aceste zone și o reputație pentru buna loc de muncă pentru absolvenți. Disponibilitatea stagiilor este un alt factor de luat în considerare.
  • Din locurile de muncă publicate pentru artiștii VFX, majoritatea în orice moment specifică o diplomă de licență ca o cerință minimă pentru solicitanți.
  • Imagine intitulată Fii un artist de efecte vizuale Pasul 2
    2. Înscrieți-vă într-un program bazat pe studiouri. Unele studiouri oferă programe pe termen scurt pentru persoanele care doresc să afle mai multe despre ARTISTRY VFX fără a urmări un grad de colegiu. Înscrierea în aceste programe poate fi costisitoare, deoarece ajutorul financiar nu este întotdeauna oferit, dar de obicei au cea mai mare tehnologie de ultimă oră pentru a învăța de la.
  • Imagine intitulată Fi un artist de efecte vizuale Pasul 3
    3. Tren pe un număr de programe de calculator VFX. Deși puteți crea niște schițe de mână, majoritatea lucrărilor dvs. vor fi finalizate pe computer utilizând cele mai recente programe. Rămâi informat despre cele mai noi progrese ale software-ului, urmând bloguri VFX și luând tutoriale online de calculator.
  • De exemplu, artiștii VFX se așteaptă să fie bine-versat în programe grafice și de animație, cum ar fi Adobe Creative Suite și jаvascript.
  • Listează clar fiecare program cu care puteți lucra cu CV-ul dvs.
  • Imagine intitulată Fii un artist de efecte vizuale Pasul 4
    4. Urmăriți tutorialele online. Hop pe YouTube sau un alt serviciu video și căutați roluri VFX clip sau demonstrații. Unele dintre aceste videoclipuri se vor concentra pe un anumit set de calificări, cum ar fi umbrirea, pe care atunci puteți practica pe cont propriu. Provocați-vă să imităm unele sarcini mai dificile sau chiar încercați să vă îmbunătățiți modelele utilizate.
  • Imagine intitulată Fii un artist de efecte vizuale Pasul 5
    5. Îngrijiți-vă partea artistică. Luați cât mai multe clase de artă și design cum puteți. Sau pur și simplu purtați un tampon de schiță în jurul dvs. pentru a lucra la abilitățile de animație de bază. Pe măsură ce trageți, luați în considerare factori precum iluminatul și încadrarea. Chiar și abilitățile de geometrie pot veni la îndemână atunci când creați un anumit tip de fundal sau chiar fața unei persoane.
  • Faceți o alegere pentru a deveni un observator al lumii din jurul vostru. Întrebați-vă: Cum aș putea să surprind mișcarea frunzelor? Sau, în ce situații apar umbre?
  • Imagine intitulată Fii un artist de efecte vizuale Pasul 6
    6. Acordați o atenție deosebită filmelor, spectacolelor de televiziune și jocurilor video. Urmăriți toate aceste creații cu un ochi pentru detalii. Căutați tehnicile utilizate și abordările originale pe care le vedeți. Cercetați artiștii și vedeți ce sunt fundalul lor și contactați-le dacă vă place.
  • Găsiți o lovitură într-un film sau arătați că cu adevărat vă vorbește și întrerupe televizorul la acel loc. Apoi, folosiți orice echipament trebuie să încercați să recreați că împușcat cu un prieten, acordând o atenție deosebită modului în care ilumina influențează emoțiile și atmosfera în scenă.
  • Studiați dialogul în sine atunci când vă uitați la scene, dar, de asemenea, acordați atenție cât de multă scenă utilizează dialogul, precum și modul în care un mesaj este transmis atunci când nimeni nu vorbește.
  • S-ar putea să studiați, de asemenea, blocarea în fotografii, ceea ce se mișcă actorii, precum și modul în care sunt secvențiate fotografiile, care este editarea.
  • Imagine intitulată Fii un eveniment vizual Artist Pasul 7
    7. Dezvoltați o specializare. Pe măsură ce câștigați mai multă experiență, probabil veți găsi gravitarea către un anumit aspect al designului. Acest lucru va deveni "cartea de apelare", directorii și alți profesioniști vă vor căuta pentru acest tip de muncă. Pentru a vă construi specializarea, începeți alegerea de locuri de muncă cu acel accent și participați la seminarii suplimentare de instruire.
  • De exemplu, unii specialiști VFX se concentrează pe fețele caracterului uman, figurile animalelor sau fundalurile orașului.
  • Metoda 2 din 3:
    Alegerea unei căi de carieră
    1. Imaginea intitulată Fii un artist de efecte vizuale Pasul 8
    1. Creați o tambur sau un portofoliu convingător. Acest lucru ar trebui să fie un scurt videoclip care prezintă amprenta și profunzimea abilităților dvs. ca artist. Unii aleg să urmeze un format de poveste, în timp ce alții ciclu printr-o serie de clipuri. Majoritatea programelor de colegiu vă vor oferi timp pentru a crea această lucrare în anii dvs. juniori sau seniori folosind echipamente și software de calitate profesională.
    • Tamburul dvs. este, de asemenea, o șansă pentru a vă prezenta orice abilități unice pe care le posedați, cum ar fi desenul sau sculptarea.
    • Nu vă fie frică să lucrați cu alți artiști pentru a vă crea bobina. Arătând că puteți colabora bine cu ceilalți este ceva pe care studiourile îl caută adesea la angajare.
  • Imagine intitulată Fii un artist de efecte vizuale Pasul 9
    2. Teren un stagiu. Dacă sunteți înscris într-un program VFX, discutați cu consilierii dvs. de carieră pentru a vedea ce oportunități ar putea fi disponibile. Dacă vă dezvoltați abilitățile pe cont propriu, ajungeți la studiouri pentru a vedea dacă au locuri pentru stagiari plătite sau neplătite. Acest lucru va oferi un potențial angajator o șansă de a vă cunoaște și ar putea face mai ușor să vă angajeze în viitor.
  • Imagine denumită să fie un artist de efecte vizuale Pasul 10
    3. Luați în considerare angajarea pe cont propriu. Peste jumătate din artiștii VFX sunt propriii lor șefi. Fiind un designer independent vă oferă mai mult control asupra programului dvs. și selecția proiectului. Dar, înseamnă, de asemenea, că va trebui să gestionați sarcinile administrative și să vă luptați cu aducerea unui venit consistent.
  • Dacă această cale vă interesează, ar fi înțelept să luați câteva clase în marketing și contabilitate. Obținerea stabilită este o luptă tare pe care mulți artiști lucrători independenți se confruntă.
  • Alegerea propriilor dvs. proiecte poate însemna că veți crea o specialitate mai rapidă decât ați putea într-un studio mare. Cu toate acestea, oferind cele mai recente echipamente de design pot fi dure, în funcție de cât de succes sunteți.
  • Imagine intitulată Fii un artist de efecte vizuale Pasul 11
    4. Conectați-vă cu o companie de design sau studio. Aceasta este o opțiune mai tradițională în care sunteți de acord cu angajarea completă sau cu normă parțială cu o companie stabilită. Programul dvs. de lucru și salariul vor depinde foarte mult de proeminența companiei și de tipurile de proiecte care intră. Cu toate acestea, puteți obține ocazia de a lucra la unele blocuri mari de la Hollywood sau spectacole de televiziune de top!
  • Ia-ți piciorul în ușa companiilor mai mari, servind ca un artist sau alergător junior sau alergător. Un artist junior va ajuta pe cei cu vechime prin crearea unor schițe de bază pentru peisaje și altele asemenea. Un alergător literalmente rulează schițe și comunicații între echipa VFX și un regizor, de exemplu.
  • Imagine intitulată Fii un artist de efecte vizuale Pasul 12
    5. Deplasați-vă până la o poziție de supervizor. Cu suficient timp, efort și noroc, puteți obține șansa de a lua o poziție de conducere pentru un proiect. Ca supraveghetor, produsul final pe care audiența îl văd este responsabilitatea dvs. Veți lua toate imaginile brute și le veți face să se potrivească împreună în timp ce lucrați alături de echipa de producție.
  • Metoda 3 din 3:
    Navigarea mediului de lucru
    1. Imagine denumită Fii un artist de efecte vizuale Pasul 13
    1. Alăturați-vă unei societăți profesionale. Networkingul este o modalitate excelentă de a găsi noi oportunități și de a schimba idei. Începeți să vă stabiliți rețeaua de îndată ce vă decideți să deveniți un artist VFX. Alăturați-vă unui grup industrial, cum ar fi Societatea de efecte vizuale (VES). Dacă nu vă puteți alătura complet, continuați pur și simplu activitățile și participați la evenimente când puteți.
    • VES are aproape 3.400 de membri răspândiți în întreaga lume. Munca lor variază de la jocuri video la televizor.
  • Imagine intitulată Fii un artist de efecte vizuale Pasul 14
    2. Bucurați-vă de lucrul cu o echipă. Cele mai multe situații de lucru VFX vor necesita comunicarea cu un număr de persoane pe măsură ce completați o sarcină. Este posibil să trebuiască să discutați cu directorii, alți artiști VFX și animatori pentru a crea o viziune unificată pentru produsul final. Luând cursuri de comunicare în colegiu este doar un fel în care puteți învăța cum să comunică eficient.
  • Acest lucru înseamnă, de asemenea, că va trebui să găsiți modalități de a lucra cu critici constructive și feedback. Modificarea produsului final pe baza informațiilor din echipa de producție mai largă este adesea ceva ce trebuie doar să faceți. De exemplu, un regizor vă poate cere să reduceți o scenă pe care ați petrecut săptămâni de lucru.
  • Puneți-vă viziunea creativă și ideile altora este, de asemenea, o parte importantă a procesului. Dacă puteți face un produs mai memorabil într-o reclamă, de exemplu, atunci echipa creativă vrea probabil să știe.
  • Imagine intitulată Fii un artist de efecte vizuale Pasul 15
    3. Așteptați ore lungi de lucru. Majoritatea artiștilor VFX încep să lucreze la mijlocul dimineții și merg până la seara târzie. Sau, schimbarea dvs. ar putea fi o noapte peste noapte care se termină în orele de dimineață devreme. Programul depinde foarte mult de termenele limită care se ridică și de modul în care lucrarea este împărțită în timp. Veți dori să fiți pregătiți pentru termene imprevizibile ca artist VFX.
  • Parțial datorită orelor lungi, mulți profesioniști din VFX își descriu locul de muncă ca fiind destul de stabilit în termeni de îmbrăcăminte și chiar comportament.
  • Imagine intitulată Fii un artist de efecte vizuale Pasul 16
    4. Petreceți timp pe un televizor sau un set de film. Dacă intenționați să lucrați în industria de divertisment, încercați să ieșiți din biroul dvs. și departe de computerul dvs. și să vă îndreptați spre seturile reale. Acest lucru vă va oferi o șansă de a vedea cum funcționează echipa de producție pe teren. Acordați atenție modului în care se hrănește locul de muncă al fiecărei persoane în produsul final.
  • sfaturi

    O modalitate excelentă de a vă practica abilitățile este să selectați o fotografie și să încercați să reproduceți o copie exactă sau o versiune a acestuia pe computer.

    Avertizări

    Încercați să mențineți conștient de ce controverse și dezbateri circulă în câmpul VFX. De exemplu, citiți forumurile VFX online pentru a vedea dacă există un anumit studiouri care se confruntă cu litigiile salariale sau suplimentare.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar