Cum de a genera fotografii pentru un articol wikihow

Tu esti Scrierea unui nou articol și cred că ar fi îmbunătățit cu fotografii pas cu pas? De multe ori fotografiile îmbunătățesc un articol! Dacă este întrebarea "Cum să le găsiți", nu vă îngrijorați! Citiți acest articol pentru unele modalități de a genera fotografii pentru un articol .

Pași

  1. Imagine intitulată Reutilizați o imagine pe  Pasul 4.jpg
1
Reutilizați alte imagini de la WikiHow. Reutilizarea imaginilor de la alte articole este o modalitate excelentă de a găsi imagini de înaltă calitate care se potrivesc cu stilul Wikivisual al imaginilor frecvent găsite în alte articole.
  • Imagine intitulată Generați fotografii pentru un articol WikiHow Pasul 1
    2. Căutați pe . Căutați imaginile nefolosite pentru a vedea dacă există imagini adecvate pentru articolul dvs.
  • Imagine intitulată Generați fotografii pentru un articol  Pasul 2
    Imagine intitulată Generați fotografii pentru un articol  Pasul 2
    3. Căutați imagini în domenii publice, cum ar fi Commons. Aceste site-uri permit republicarea conținutului lor și avem deja permisiunea de la ei. Introduceți anumite cuvinte cheie în caseta de căutare și vedeți dacă există imagini adecvate pentru articolul dvs. pe baza acestor cuvinte cheie. Puteți încărca aceste imagini pe WikiHow cu atribuire - cum ar fi persoana de încărcare și sursa de imagini.
  • Imagine intitulată Generați fotografii pentru un articol  Pasul 3
    Imagine intitulată Generați fotografii pentru un articol  Pasul 3
    4. Obțineți permisiunea scrisă explicită pentru imagini cu drepturi de autor. Majoritatea imaginilor considerate drepturi de autor derivă din căutările Google și alte rezultate ale motorului de căutare. Pentru a utiliza o imagine pe care ați găsit-o online, sunteți obligat să trimiteți un e-mail titularului drepturilor de autor care solicită permisiunea scrisă. După ce obțineți permisiunea, vă rugăm să transmiteți e-mailul la "Permisiuni - rum.maniqui-es.com" înainte de a încărca imaginile. De asemenea, vi se cere să atribuiți fiecare depunere, cu numele și site-ul proprietarului.
  • Imagine intitulată Generați fotografii pentru un articol  Pasul 4
    Imagine intitulată Generați fotografii pentru un articol  Pasul 4
    5
    Luați-vă fotografiile. În unele cazuri, este mai bine să faceți acest lucru, după cum știți ce este vorba despre articol și puteți face fotografii care sunt super-relevante! Când încărcați fotografiile, alegeți "Am făcut eu și eu sunt dispus să o împărtășesc în condițiile de utilizare ale lui " Din meniul derulant Licensing.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar