Cum se adaugă un computer la un domeniu pe pc

Thiste parere cum să adăugați un computer Windows 10 la un domeniu.Puteți adăuga un computer într-un domeniu utilizând panoul de control sau setările Windows.După ce vă alăturați computerului într-un domeniu local, vă puteți conecta la domeniu la ecranul Windows Sign In.

Pași

  1. Imagine intitulată Adăugați un computer la un domeniu pe PC Pasul 1
1. Faceți clic pe Start Windows
Imagine intitulată WindowsStart.jpg
buton.Este butonul care are logo-ul Windows.În mod implicit, acesta poate fi găsit în bara de activități din colțul din stânga jos.Aceasta afișează meniul Windows Start Menu.
  • Imagine intitulată Adăugați un computer la un domeniu pe PC Pasul 2
    2. Tip Panou de control și apăsați pe ↵ Introduceți.Aceasta afișează panoul de control din meniul Start Windows.Este aplicația care are o pictogramă care seamănă cu un ecran de computer cu grafice.Faceți clic pe panoul de control sau apăsați pe introduce Pentru a deschide panoul de control.
  • Imagine intitulată Adăugați un computer la un domeniu pe PC Pasul 3
    3. Clic Sistem și securitate.Este textul verde de lângă pictograma care seamănă cu un scut albastru de lângă o planetă.Aceasta deschide meniul Sistem și Setări de securitate.
  • Imagine intitulată Adăugați un computer la un domeniu pe PC Pasul 4
    4. Clic Sistem.Este textul verde de lângă o pictogramă care seamănă cu un ecran de computer.Aceasta afișează informațiile despre sistem.
  • Imagine intitulată Adăugați un computer la un domeniu pe PC Pasul 5
    5. Clic Schimbă setările.Acest lucru este din partea informațiilor despre numele calculatorului, domeniului și grupului de lucru.Aceasta afișează meniul Proprietăți sistem.
  • Imagine intitulată Adăugați un computer la un domeniu pe PC Pasul 6
    6. Apasă pe Numele calculatorului tablo.Este prima filă din partea de sus a meniului Proprietăți sistem.
  • Imagine intitulată Adăugați un computer la un domeniu pe PC Pasul 7
    7. Clic Schimbare.Este ultimul buton din meniul Proprietăți sistem.
  • Imagine intitulată Adăugați un computer la un domeniu pe PC Pasul 8
    8. Clic Domeniu.Este primul buton radial din partea de jos a "Numele computerului / modificările domeniului".Puteți selecta o Domeniu sau Grup de lucru.
  • Imagine intitulată Adăugați un computer la un domeniu pe PC Pasul 9
    9. Introduceți numele domeniului și faceți clic pe O.K.Introduceți numele sau adresa URL a domeniului pe care doriți să o alăturați.Dacă nu sunteți sigur ce este numele de domeniu, consultați administratorul de rețea.
  • Imagine intitulată Adăugați un computer la un domeniu pe PC Pasul 10
    10. Introduceți numele de utilizator și parola unui administrator și faceți clic pe O.K.Trebuie să aveți permisiunea de la un administrator de rețea pentru a vă alătura unui domeniu.Introduceți numele de utilizator și parola administratorului de rețea și faceți clic pe O.K a se alatura.
  • Imagine intitulată Adăugați un computer la un domeniu pe PC Pasul 11
    11. Clic O.K.Puteți vedea un prompt bun venit și un prompt vă recomandăm să reporniți computerul.Clic O.K A lua la cunostinta.
  • Imagine intitulată Adăugați un computer la un domeniu pe PC Pasul 12
    12. Clic Închide.Aceasta închide fereastra proprietăților sistemystem.Un prompt afișează imediat solicitarea de a reporni computerul.
  • Imagine intitulată Adăugați un computer la un domeniu pe PC Pasul 13
    13. Clic Reporniți acum.Înainte de a vă conecta la domeniu cu computerul, acesta trebuie repornit.Dacă vi se solicită, faceți clic pe Reporniți acum.Dacă nu vi se solicită să reporniți computerul, utilizați următorii pași pentru a reporni.
  • Apasă pe Windows Start buton.
  • Faceți clic pe pictograma cu cercul cu o linie prin partea de sus.
  • Clic Repornire
  • Imagine intitulată Adăugați un computer la un domeniu pe PC Pasul 14
    14. Clic Alt utilizator.După repornirea computerului, vă puteți conecta la computerul dvs. utilizând numele de utilizator și parola Windows sau faceți clic pe Alt utilizator în colțul din stânga jos pentru a vă conecta la domeniu.
  • Imagine intitulată Adăugați un computer la un domeniu pe PC Pasul 15
    15. Introduceți numele de nume de domeniu / numele administratorului.În prima bară în care ați introduceți în mod normal numele de utilizator Windows, introduceți domeniul urmat de o slash (/), apoi urmată de numele de utilizator al unui administrator.De exemplu, "Companie / AdminStrant".
  • Imagine intitulată Adăugați un computer la un domeniu pe PC Pasul 16
    16. Introduceți parola administrativă și apăsați ↵ Introduceți.Introduceți o parolă administrativă în caseta de sub bara cu numele de domeniu și de utilizator.apasă pe introduce cheie sau faceți clic pe săgeata în partea laterală a barei de parolă pentru a vă conecta la domeniu.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar