Cum să eliminați lemn de foc și cenușă în siguranță

Toată lumea iubește un foc confortabil în timpul iernii sau când camping, dar incendiile pot fi periculoase. Cenușele calde au potențialul de a începe un alt foc dacă nu este aruncat în mod corespunzător. Prin aruncarea cu atenție a lemnului și a cenușii și reciclarea cenușii în afara casei și departe de păduri, dacă doriți, vă puteți bucura de incendii într-un mod sigur de ani de zile.

Pași

Metoda 1 din 2:
Aruncarea cenușii și a lemnului
  1. Imagine intitulată Aruncați lemnul de foc de ars și frasinul în condiții de siguranță
1. Lăsați lemnul și cenușele să se răcească complet în șemineu. Dacă în interior, lăsați-l pe firoși să se răcească complet cu ecranul de incendiu închis. Chiar dacă apare cenușa și lemnul nu sunt fierbinți, ele pot rămâne calde și capabile să înceapă un foc de ceva timp. Permiteți câteva ore pentru ca martorii să se răcească. Ei nu vor radia nici o căldură atunci când sunt complet reci.
  • Nu permiteți unui incendiu să nu mai ardă peste noapte. Dacă aveți nevoie să mergeți la culcare, puneți-l pe ambarcați complet, acoperind cu nisip.
  • Turnarea apei pe un incendiu din interior poate deteriora șemineul. Dacă nisipul nu este disponibil, puteți sufla un incendiu cu sare sau bicicletă de sodiu.
  • Nu folosiți niciodată făină pe un incendiu.Făina este combustibil și potențial exploziv.Chiar și cantitățile mici pot provoca o "ceață" și fiecare cereale poate prinde foc, cum ar fi declanșarea focurilor de artificii, care pot răspândi focul oamenilor, animalelor de companie și îmbrăcămintei / bunurilor.
  • Imagine intitulată Aruncați lemnul de foc ars și frasinul în condiții de siguranță
    2. Lăsați focurile în aer liber să se răcească complet în groapa de foc. Lăsați campingul dvs. să se răcească complet în Firepit. Nu lăsați zona de camping cu nici o gardă caldă care radiază încă căldură. Dacă aveți nevoie să vă puneți rapid, să-i suflați cu nisip sau murdărie.
  • Nu începeți un incendiu în aer liber dacă nu aveți timp să lăsați să se răcească pe ambarcatori în mod corespunzător.
  • Evitați să vă puneți focul cu apă, care poate spăla acceleratorul inflamabil.
  • Imagine intitulată Aruncați lemn de foc și cenușă în siguranță Pasul 3
    3. Transferați lemnul rămas și cenușă la o găleată de metal cu o lopată. Purtarea mănușilor de siguranță, utilizați o lopată de metal pentru a deplasa cenușa într-o găleată de metal. Mutați găleata aproape de locul incendiului, astfel încât să nu transferați cenușa peste podeaua din lemn în interior sau distanțe mai lungi în afara. Acționează ca și cum materialul are încă potențialul de a fi cald, chiar dacă credeți că este rece.
  • Nu folosiți niciodată găleți sau lopeți din orice materiale combustibile, cum ar fi lemnul.
  • Imaginea intitulată Aruncați lemn de foc și cenușă în siguranță Pasul 4
    4. Umezi lemnul și cenușa cu apă. Utilizați o sticlă de apă sau udare poate să vă udați cenușa și orice piese din lemn în găleată. Utilizați suficientă apă pentru a satura materialele din găleată, astfel încât acestea să fie umede bine. Faceți acest lucru dacă sunteți în interior sau în afara. Dacă doriți, puteți pune o geantă de gunoi din plastic sub găleata dvs. înăuntru pentru a vă proteja podeaua.
  • Nu este nevoie să aveți apă în picioare în găleată, dar nu doare. Atâta timp cât ești bine cu puțină mizerie, poți folosi cât mai multă apă pe cât îți place.
  • Imaginea intitulată Aruncați lemn de foc și cenușă în siguranță Pasul 5
    5. Transferați recipientul de metal în afara zilei de gunoi. Plasați găleata de metal de deșeuri de foc în afara casei dvs. Alegeți o locație departe de orice materiale combustibile, cum ar fi uleiul sau hârtia. În timp ce ar putea fi tentant, nu aruncați niciun fel de gunoi sau materiale inflamabile suplimentare în găleată.
  • Imaginea intitulată Aruncați lemnul de foc ars și frasinul în condiții de siguranță
    6. Dispuneți materialele cu gunoiul dvs. obișnuit. Se toarnă orice apă suplimentară în dimineața de colectare a gunoiului și goliți materialele solide în gunoiul dvs. obișnuit. Ashesul și lemnul folosit vor fi trasați cu restul gunoiului.
  • Metoda 2 din 2:
    Reutilizarea cenușii
    1. Imagine intitulată Aruncați lemnul de foc ars și frasinul în condiții de siguranță
    1. Îmbogăți-vă solul cu cenușă. Ash de lemn oferă nutrienți, cum ar fi fosfor, calciu și bor care vă pot ajuta plantele să înflorească. Purtarea mănușilor, adăugați cenușă în ghiveci de ghivece o mână la un moment dat, măsurarea pH-ului în timp ce mergeți pentru a obține echilibrul perfect. Puteți retesta și adăuga mai multă cenușă în următoarele luni, după cum doriți.
    • Înainte de a adăuga cenușă, măsurați pH-ul de pornire al solului de grădină cu un contor de pH sol. Acestea pot fi achiziționate ieftin online. Cât de mult cenușă de a adăuga depinde de pH-ul de pornire al solului tău, dar majoritatea plantelor se dezvoltă la un pH între 6-7 ani.5.
    • Adăugarea cenușii va neutraliza acizii din sol, adăugați-o numai dacă pH-ul dvs. de pornire este mai mare de 7.
    • Puteți face acest lucru cu cenușă umedă sau uscată - depinde de tine.
  • Imagine intitulată Aruncați lemn de foc de ars și cenușă în siguranță Pasul 8
    2. Repetați dăunătorii de grădină prin stropirea cenușii în jurul grădinii dvs. Alcalinitatea cenușii respinge mușchii și melcii. Dacă aveți plante apreciate care sunt nibbled de aceste creaturi, stropiți o mână de cenușă la baza plantei. Evitați adăugarea mai mult de o mână, deoarece acest lucru poate schimba pH-ul solului și poate afecta creșterea plantelor. Grădina dvs. va fi fără dăunători în cel mai scurt timp.
  • Imagine intitulată Aruncați lemn de foc de ars și cenușă în siguranță Pasul 9
    3. Utilizați cenușă pentru a topi gheața pe pasarele și căile de acces. Presărați niște cenușă rămase pe gheață încăpățânată în timpul iernii. Compoziția sa ajută la topirea gheții să se topească mai repede și oferă o tracțiune foarte necesară pe zone alunecoase. În plus, este o alternativă naturală la multe topi chimice care pot fi dăunătoare animalelor și copiilor.
  • Imaginea intitulată Aruncați lemn de foc de ars și cenușă în siguranță Pasul 10
    4. Străluci argintul cu o pastă de cenușă. Se amestecă 1 cană de cenușă (144 de grame) cu puțină apă până când aveți o pastă groasă. Folosind mănuși de bucătărie, acoperiți argintul folosind pasta. Lăsați-o să stea un minut să slăbească murdăria, apoi să vă bucurați de argint cu o cârpă curată.
  • sfaturi

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Mănuși
    • Lopata din metal
    • Galeata de metal
    • Nisip sau murdărie
    • Solul pH-ului
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar