Cum să cumperi un cadou pentru iubitul tău

Cadourile sunt distractive deoarece sunt destinate a fi o expresie fizică a iubirii pentru alte semnificative. Există o mulțime de ocazii în care ar fi oportun să oferim un cadou prietenului tău. Uneori un dar poate fi spontan. Cu toate acestea, actul de a cumpăra un cadou poate fi frustrant, mai ales dacă nu sunteți sigur ce să cumpărați. În timp ce detaliile vor varia de la cuplu la cuplu, poate fi distractiv să alegeți un cadou pentru cineva pe care îl pasă.

Pași

Idei de cadouri

Eșantion idei cadou pentru iubit

Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

Metoda 1 din 3:
Alegerea unui cadou pentru iubitul tău
  1. Imagine intitulată Cumpărați un cadou pentru iubitul dvs. Pasul 1
1. Ia în considerare importanța ocaziei. Nu toate ocaziile sunt create în mod egal. O piatră de hotar de relații de șase luni nu este aproape atât de imposibilă ca un an, de exemplu. În general, ar trebui să aveți o bună înțelegere cât de importantă va fi o ocazie de dăruire de cadouri pentru iubitul tău. Dimensiunea și valoarea cadoului dvs. ar trebui să se coreleze aproximativ cu asta.
  • Rețineți că nu aveți nevoie de o ocazie pentru a merita să dați un cadou. Darurile sunt întotdeauna binevenite și nu înseamnă niciodată nimic mai puțin dacă le dați spontan.
  • Imagine intitulată 88043 2
    2. Cântăresc romantică față de daruri practice. Există diferite tipuri de cadou pe care le puteți da unui prieten. Ei vor avea efecte diferite și se potrivesc diferite ocazii. Cadouri romantice sunt un gest în primul rând simbolic al iubirii tale, în timp ce darurile practice sunt ceva cu valoare reală și utilizare. Indiferent dacă alegeți unul peste celălalt, ar trebui să depindă cu ocazia, relația și gusturile prietenului.
  • Cadourile romantice includ trandafiri, litere sincere și vin. Sunt bune pentru ocazii romantice ca o aniversare a Zilei de Valentine.
  • Cadouri practice au o utilizare reală și variază de la șosete la jocuri video. Ei nu necesită o anumită ocazie, dar sunt potrivite pentru zilele de naștere și de Crăciun.
  • Imagine intitulată 88043 3
    3. Evitați cadouri de noutate. Cadourile de noutate sunt un lucru distractiv de oferit la petreceri, dar efectul este foarte scurt. Acestea sunt, de obicei, cele mai potrivite pentru relațiile de prietenie. Cadouri de noutate (ca un pulover intenționat urât) vă vor face pe voi doi, dar nu se vor simți romantic, iar utilizarea nu se va prelungi departe de timpul în care o dați.
  • O singură excepție de a da un cadou de noutate este dacă prietenul tău este cu adevărat în ele sau dacă ambii de la tine vă dați recipiente cadouri de noutate - cum ar fi un glumă de Ziua Foolului din aprilie.
  • Imagine intitulată Cumpărați un cadou pentru iubitul dvs. Pasul 2
    4. Bazați-vă alegerea cu privire la interesele sale. Dacă încercați să achiziționați un cadou pentru cineva, trebuie să participați mai întâi la interesele principale ale acelei persoane. Poate că iubitul tău iubește cel mai mult sport sau muzică. Poate că este un fel de lectură sau obsedat de în aer liber. Este cel mai probabil că aveți deja o cunoaștere aprofundată a ceea ce este interesat de prietenul dvs. Profitați de această cunoaștere și să vă îndrumați spre un cadou.
  • De exemplu, dacă prietenul dvs. este în sport, puteți cumpăra un tricou de la colectorul semnat de echipa sa preferată.
  • Ca un alt exemplu, dacă prietenul tău iubește metalul negru ortodox, s-ar putea să luați în considerare comanda unui DeathSpell Omega Vinyl sau unele Merch din Europa.
  • Imagine intitulată Cumpărați un cadou pentru iubitul dvs. Pasul 3
    5. Acordați atenție nevoilor prietenului dvs. Procesul de a obține prietenul dvs. un cadou poate începe luni înainte de ao cumpăra de fapt. Pe parcursul conversațiilor obișnuite, probabil că va remarca în mod repetat despre unele lucruri pe care le dorește sau are nevoie în viitorul apropiat. Păstrați urechile curățate și cumpărarea de ceva pe care el spune că vrea să fie un mod ascuns de a-ți face prietenul să facă el însuși decizia.
  • Mai mult, faptul că veți fi ascultat atât de intenționat la ceea ce spune că vă va face să pari ca un partener chiar mai dulce.
  • Imagine intitulată Cumpărați un cadou pentru iubitul dvs. Pasul 4
    6. Întreabă-i pe prietenii săi pentru sfaturi. Dacă prietenul tău are prieteni apropiați, ar putea avea o perspectivă proaspătă asupra lucrurilor pe care le este cel mai interesat în acest moment. Vorbind cu ei despre asta când prietenul tău nu poate oferi o înțelegere în ceea ce îl vei face în cele din urmă. Chiar dacă nu au auzit nimic de la el direct, ei pot să ofere sugestii cu privire la cadouri potrivite.
  • Brainstorming cu alți oameni care știu că iubitul tău poate fi foarte util dacă aveți probleme la gândirea unui cadou.
  • Strageți-vă de prietenii pe care credeți că ar putea strica surpriza în avans.
  • Imagine intitulată 88043 7
    7. Luați în considerare ceva imprevizibil. Unul dintre factorii unui dar mare este elementul de surpriză. Dacă iubitul tău știe exact ce vei obține pentru el în avans, nu se va simți la fel de special. Având în vedere acest lucru, încercați să loviți un echilibru între imprevizibilitate și dorință. La sfârșitul zilei, este mai important ca prietenul tău să-i placă de fapt ceea ce îl primești, dar factorul surpriză va face darul de dar mult mai plăcut pentru amândoi.
  • Imagine intitulată 88043 8
    8. Asigurați-vă că darul este de înaltă calitate. În majoritatea cazurilor, veți avea o selecție pentru a alege de la.Dacă cumpărați un cadou, încercați să arătați pe cineva pe care îi pasă de ei. Dacă știți, în general, ceea ce doriți să obțineți, încercați un element de calitate superioară. Acest lucru adesea (dar nu întotdeauna) se ridică cu prețul articolului. În epoca internetului, este destul de ușor să căutați un cadou și să vedeți cât de mult a cheltuit cineva în comparație cu alte produse.
  • Verificați recenzii online pentru a obține o idee bună despre calitatea produsului..
  • Imagine intitulată Cumpărați un cadou pentru iubitul dvs. Pasul 5
    9. Cumpărați o experiență în locul unui element. Ca o modalitate de a protesta materialismul și de a îmbogăți experiența vieții, mulți oameni s-au îndepărtat de datul tradițional și s-au întors în schimb să cumpere experiențe pentru cei dragi. În loc de un articol de magazin, de exemplu, ați putea cumpăra prietenul dvs. un bilet la trupa de rocă progresivă preferată care efectuează live.
  • Ia-ți un bilet, de asemenea, pentru a transforma darul în oportunitatea unei experiențe comune.
  • Imagine intitulată Cumpărați un cadou pentru iubitul dvs. Pasul 6
    10. Alegeți ceva care reamintește o memorie partajată. Ca un cuplu, probabil că veți avea multe glume și concepte care sunt cunoscute doar pe voi doi. Unele dintre cele mai importante daruri pe care le puteți da cuiva într-o pereche romantică sunt daruri care simbolizează într-un fel istoria împreună. Acest lucru poate lua o anumită creativitate pentru a lucra în mod corespunzător, dar dacă pur și simplu navigați cadouri, ați putea găsi unul care vă amintește de relația dvs. cumva.
  • De exemplu, dacă cei doi ați întâlnit prima dată la grădina zoologică din secțiunea africană Safari, un leu de pluș ar reprezenta mult mai mult decât o jucărie amortizată. Ar fi o confirmare a originii dvs. ca un cuplu.
  • Imagine intitulată Cumpărați un cadou pentru iubitul dvs. Pasul 7
    11. Accentuați atenția asupra cheltuielilor. Valoarea finală a darului veți da minciuni în gândul pe care l-ați investit în el. Deși nu ar trebui să vă fie frică să cheltuiți dolarul suplimentar pe un cadou cu adevărat memorabil, este important să vă amintiți că există mai multe lucruri importante în joc decât elementul pe care îl luați pentru el. Conexiunea celor doi dintre dvs. este de neprețuit. Darul este menit să fie o reflectare a acestui lucru.
  • Un exemplu deosebit ar fi o fotografie frumoasă, încadrată a celor doi împreună. Un alt exemplu este un tastativ personalizat cu numele său pe el.
  • Imagine intitulată 88043 12
    12. Creați ceva singur. Cadourile nu trebuie neapărat să fie achiziționate. În unele cazuri, se poate simți și mai grijuliu dacă faceți ceva singur. Dacă aveți un talent cum ar fi arta sau muzica, îl puteți folosi în avantajul dvs. Scrieți un cântec pentru iubitul tău și îl prezint. Trageți-l un portret. Aceste daruri sunt, de obicei, cele mai ieftine, dar ele sunt, de asemenea, unele dintre cele mai sincere și semnificative.
  • Luați în considerare făcând ceva pe care îl poate folosi, cum ar fi tricotat o eșarfă sau pălărie.
  • Metoda 2 din 3:
    Achiziționarea cadoului
    1. Imagine intitulată Cumpărați un cadou pentru iubitul dvs. Pasul 8
    1. Compară prețurile. Deși nu ar trebui să vă lăsați să vă faceți griji prea mult despre cheltuiala unui cadou, nu poate face rău să vadă dacă și unde puteți obține o înțelegere cu privire la darul pe care l-ați ales să achiziționați. Dacă este un element destul de comun, probabil că veți avea o opțiune de câteva magazine diferite în apropierea dvs. Deși prețurile pentru unele elemente sunt standardizate, există întotdeauna o posibilitate ca un magazin să aibă un fel de margine față de ceilalți. Verificarea prețurilor magazinelor sau a pieței online nu durează mult de făcut și ați putea să vă salvați niște bani făcând acest lucru.
    • Puteți profita uneori de vânzările minunate. Anumite vânzări, cum ar fi Black Friday sau Cyber ​​Luni, oferă reduceri majore pe articole.
  • Imagine intitulată Cumpărați un cadou pentru iubitul dvs. Pasul 9
    2. Se potrivesc pentru orele de expediere dacă faceți cumpărături online. Dacă cumpărați acest cadou pentru o anumită dată, cum ar fi o zi de naștere sau o aniversare, ea este de a avea nevoie de darul gata în ziua și, de preferință, cu cel puțin câteva zile înainte de asta. Multă poștale durează 1-2 săptămâni pentru a obține un pachet la ușă. Ar trebui să luați în considerare această întârziere când faceți achiziția dvs. Datorită problemelor neprevăzute cu serviciul poștal, este o idee bună să vă oferiți cel puțin o săptămână de o săptămână.
  • Dacă prietenul tău locuiește cu tine, ar trebui să ia în considerare riscul ca el să fie cel care să vadă pachetul de la ușă la ușă. Dacă acest lucru este un risc, ar trebui să aveți pachetul expediat în altă parte ca un loc al unui prieten.
  • Imagine intitulată Cumpărați un cadou pentru iubitul dvs. Pasul 10
    3. Ordonați sau cumpărați-vă cadoul. Indiferent dacă mergeți la un magazin sau cumpărați cadourile online, va veni un moment de adevăr în care vă dați banii și obțineți darul. Deși este cel mai probabil că prietenul tău va iubi darul pe care l-ai cumpărat pentru el, este întotdeauna o formă bună pentru a cere o chitanță de cadouri. În acest fel, dacă din orice motiv, iubitul tău ar prefera altceva, el poate obține un credit magazin în schimb.
  • Achizițiile online vor dura cel puțin o săptămână pentru a ajunge la ușă.
  • Imagine intitulată Cumpărați un cadou pentru iubitul dvs. Pasul 11
    4. Pregătiți sau împachetați darul. Deși ambalarea este uneori văzută ca o add-on inutil, timpul necesar pentru a despacheta cadoul adaugă la suspans, făcând darul de cadou mai plăcut atât pentru dvs. cât și pentru iubitul tău.
  • Puteți pune darul dvs. într-un plic și dacă este destul de mic.
  • Imagine intitulată Cumpărați un cadou pentru iubitul dvs. Pasul 12
    5. Păstrați-l undeva secret. Menținerea unui cadou ascuns până când sunteți gata să îl prezentați prietenului dvs. poate fi ușor sau dificil, în funcție de situația voastră de viață. Dacă locuiți cu prietenul dvs. într-un apartament destul de mic, de exemplu, ar putea fi greu să găsiți un loc în care el este sigur să nu se uite. Locuri inconspicuoase cum ar fi dulapurile de bucătărie și dulapurile de curățare pot fi minunate pentru a ascunde darul până când este corect.
  • Dacă credeți că va fi suficient de o problemă de ao ascunde, puteți să o ascundeți întotdeauna undeva departe de casă, cum ar fi casa părinților sau a unui prieten al unui prieten.
  • Metoda 3 din 3:
    Prezentându-l prietenului tău
    1. Imagine intitulată Cumpărați un cadou pentru iubitul dvs. Pasul 13
    1. Păstrați-o o surpriză. Prezentările sunt cele mai bune dacă cealaltă persoană nu știe ce este încă. Există o anumită plăcere în a avea ceva surprinzător, atât pentru persoana care dau și receptorul cadoului. Poate fi tentant să-i spui prietenului tău despre darul minunat pe care l-ai obținut, dar merită să rămână tăcut până la momentul adevărului.
    • Dacă într-adevăr simți nevoia de a vărsa secretul, ia în considerare să-i spui unui prieten non-reciproc - în acest fel, ei nu-i vor spune accidental!
  • Imagine intitulată Cumpărați un cadou pentru iubitul dvs. Pasul 14
    2. Includeți o scrisoare sau o carte romantică. Chiar dacă nu sunteți un scriitor deosebit de calificat, există o anumită frumusețe în încercarea de a descrie sentimentele dvs. pentru altcineva dvs. semnificativă pe hârtie. Nu trebuie să fie ceva special. Scrie ceva despre ce ar trebui să însemne darul (dragostea ta pentru el, de exemplu) și cât de mult îți pasă de el. Chiar dacă spui aceste lucruri tot timpul pentru el, se va simți foarte special pentru a vedea că este scris ca atare.
  • De exemplu, ați putea scrie: "Acest album conține toate amintirile mele favorite ale noastre. Sper că te face să zâmbești la fel de mult ca și mine!"
  • Imagine intitulată Cumpărați un cadou pentru iubitul dvs. Pasul 15
    3. Așteptați pentru un moment special. Vrei să-ți prezinte darul într-un punct în care cei doi sunteți relaxați și lucrurile sunt plăcute. O dăruire de cadouri nu ar trebui să fie grabită deloc și nu ar trebui să fie altceva în mișcare când îi dai. Din acest motiv, se recomandă prezentarea unui cadou după o masă.
  • Unele cadouri pot fi date la anumite momente. De exemplu, cadouri de Crăciun pot fi lăsate sub copac. Dacă este o petrecere mare de naștere, vă puteți lăsa darul cu ceilalți.
  • Imagine intitulată Cumpărați un cadou pentru iubitul dvs. Pasul 16
    4. Spune-i să aștepte în timp ce recuperezi darul. Ar trebui să-i spuneți prietenului tău să aștepte în timp ce mergeți să obțineți prezentul de oriunde v-ați păstrat. Făcându-l să aștepte în timp ce recuperați, va crește suspansul din partea lui și ar putea face mai distractiv pentru dvs. dacă el continuă să încerce să ghicească ce este cumpărat pentru el.
  • Conduce la ea. Spune ceva de genul: "Oh! Am ceva special doar pentru tine! Lasă-mă să scot asta..."
  • Imagine intitulată Cumpărați un cadou pentru iubitul dvs. Pasul 17
    5. Dă-i darul. Mână peste darul pe care l-ai cumpărat pentru iubitul tău. În cele mai multe cazuri, prietenul tău ar trebui să răspundă foarte călduros la gest. Modul în care dați ar trebui să fie destul de simplu. Dacă vrei, poți spune ceva "Este pentru dumneavoastră" Pe măsură ce îl livrați. De acolo, vei fi capabil să-l urmărești să-i despachetați darul și să-i evalueze reacția.
  • Nu vă faceți griji dacă nu pare încântat de asta. Toată lumea exprimă în mod diferit căldura și entuziasmul, iar unii oameni se simt nervos când sunt pus pe loc.
  • Imagine intitulată Cumpărați un cadou pentru iubitul dvs. Pasul 18
    6
    Îndulciți afacerea prin a obține romantic. Șansele sunt prietenul tău va fi surprins de bunătatea darului pe care l-ai eliberat. Iată o șansă de a-l scoate pe proverbial de pe picioare. Venind pentru a da afecțiune fizică (cum ar fi îmbrățișări și sărutări), poate ajuta la intensificarea emoțiilor pozitive pe care voi fi deja simțind deja. Există o mulțime de modalități de a fi romantic.
  • Nu planificați lucrurile prea mult. Să se întâmple unele dintre magie spontan. Dacă nu se întâmplă, atunci nu o forțați.
  • sfaturi

    Nu este darul însuși care contează, ci sentimentul din spatele ei. Dacă aveți o mulțime de iubire pentru această persoană și ați crezut în cadou, este practic sigur că este un hit cu el.
  • Când aveți îndoieli, obțineți un cadou romantic tipic cum ar fi ciocolata sau flori. Sunt brânzei, dar ar trebui să fie primite călduros.
  • Avertizări

    Gestionați cărțile de cadou. Cardurile cadou sunt un cadou destul de impersonal. Ele sunt în esență un dar al banilor pe care îl puteți petrece doar într-un singur loc. Gândul suplimentar ar trebui să intre într-un cadou pentru alte semnificative.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar