Cum să obțineți bani ușori în elder scrolls v: skyrim

Încercând să cumpere o armă specială, să câștige o doamnă / om cu un amulet de Mara, sau poate doar să încerci să treci și să ia o casă, dar doar nu ai destui bani? Iată un mic ghid care conține numeroase modalități de a obține o monedă.

Pași

Metoda 1 din 19:
Alchimie
  1. Imagine intitulată Obțineți bani ușor în Elder Scrolls V_ Skyrim Pasul 1
1. Utilizați alchimia. Este de departe cel mai bun mod de a face bani în Skyrim. De la nivelul 1, începeți să colectați flori de munte albastru și aripi de fluture albastru. Amestecarea acestor două ingrediente face o poțiune care vinde pentru 80-250 de aur în funcție de alchimia și nivelurile de vorbire.
  • Puteți face peste 5000 de aur înainte de a ucide chiar primul dragon.
  • Puteți găsi aceste ingrediente de poțiune în principal în zonele montane / forestiere.
Metoda 2 din 19:
Jarl
  1. Imagine intitulată Obțineți bani ușori în Elder Scrolls V_ Skyrim Pasul 2
1. Obțineți în favoarea bună cu jarl. Serios! Dacă vă aflați bine cu Jarl și completați toate căutările sale și deveniți Thane, puteți lua aproape orice pentru a vinde. Unele lucruri ca bijuterii nu pot fi luate fără a fura. [ex. Când îl omori pe dragon în Whiterun, nu poți să cumperi doar o casă, ci să ia aproape totul în castelul său, altul decât lucrurile din camera vrăjitoriei.]
Metoda 3 din 19:
Furt
  1. Imagine intitulată Obțineți bani ușori în Elder Scrolls V_ Skyrim Pasul 3
1. Fura. Furtul este unul dintre lucrurile principale pe care oamenii le fac în aceste jocuri pentru a obține bani. Este ușor. Purtați lucruri care măresc furișamentul, astfel încât să puteți primi cu mai mult noroc.
  • Imagine intitulată Obțineți bani ușori în Elder Scrolls V_ Skyrim Pasul 4
    2. Vindem articole furate în Toniilia la Guildul Thieves.
  • Imagine intitulată Obțineți bani ușori în Elder Scrolls V_ Skyrim Pasul 5
    3. Du-te la taberele de bandit. Dacă nu credeți că le puteți lua singur, găsiți un urmaș (pentru a obține adepți gratuit, faceți doar căutarea (ii) și le puteți angaja fără nici o taxă, deși cu unii pe care trebuie să plătiți) de obicei) , dacă vă pradă ambele corpuri, cât și case, există o sumă echitabilă de bani.
  • Imagine intitulată Obțineți bani ușori în Elder Scrolls V_ Skyrim Pasul 6
    4. Alăturați-vă Guild-ului Thieves Riften. Hoții vor cumpăra ceva, inclusiv lucrurile furate.
  • Imagine intitulată Obțineți bani ușori în Elder Scrolls V_ Skyrim Pasul 7
    5. Faceți linia de căutare a trupelor. Când căutați conacul Riftweald, are un stash la final.
  • Imagine intitulată Obțineți bani ușori în Elder Scrolls V_ Skyrim Pasul 8
    6. Ucide apoi pradă. Omoară pe cineva și să-și piardă casa. Ieși din casa lor și din orașul ăla și în alt oraș. Vindeți pradă pe care ați luat-o la un vânzător și obțineți banii.
  • Dacă nu doriți să vă faceți experiența dvs. Go, nu faceți această parte, deoarece trebuie să intrați în orașul în care este casa acelei persoane. Du-te înapoi în oraș că casa persoanei se află și trage arma, apoi teatrează-o. Un gardian va veni la tine și va spune "Este timpul să plătiți pentru crimele dvs. Ce vă spun în apărarea dvs?" și selectați "Mă supun, du-mă la închisoare". Somn în pat în celula de închisoare și vei ajunge să-ți păstrezi banii.
  • Metoda 4 din 19:
    Interacționând cu ceilalți
    1. Imagine intitulată Obțineți bani ușor în Elder Scrolls V_ Skyrim Pasul 9
    1. Alăturați-vă Frăției întunecate. De fiecare dată când raportați Frăției întunecate după o crimă, veți obține aproximativ 100-200 de monede.
    • Finalizați Frăția întunecată - vă oferă 20.000 de aur.
  • Imagine intitulată Obțineți bani ușor în Elder Scrolls V_ Skyrim Pasul 10
    2. Alăturați-vă la facțiuni și faceți o mulțime de căutări. Facțiunile de îmbinare înseamnă a face quest-uri, iar quest-urile sunt de obicei plătiți corect (în funcție de persoana și căutarea).
  • Imagine intitulată Obțineți bani ușori în Elder Scrolls V_ Skyrim Pasul 11
    3. Du-te la un han și căutați oamenii beți. Interacționați cu ei și, de obicei, vă vor paria aproximativ 100 de monede pentru o bătălie. Dacă aveți mănușile care vă dau un extra 10 daune pe grevă, puteți să le în jos în câteva lovituri. Sau dacă sunteți un khajiit, loviturile sunt puternice din cauza ghearelor dvs.
  • Metoda 5 din 19:
    Resurse naturale
    1. Imagine intitulată Obțineți bani ușori în Elder Scrolls V_ Skyrim Pasul 12
    1. Tăiați lemnul. Puteți tăia lemnul și îl puteți vinde pentru aproximativ 5-6 aur la cele mai multe pub-uri și mori. Deși nu plătește foarte mult, veți obține 2 lemn de fiecare dată când tăiați un jurnal, astfel încât fiecare ciclu, tăiați 3 busteni, astfel încât să obțineți 6 lemne de foc de fiecare dată.
  • Imagine intitulată Obțineți bani ușori în Elder Scrolls V_ Skyrim Pasul 13
    2. Vânătoare. Uneori, animalele vor purta o cantitate mică de monedă de la ultima lor ucidere, sau puteți vinde pelts și carne pentru aproximativ 10-30 de monede, în funcție de ce fel de PELT este (de exemplu, pelts lupul sunt de obicei mai mult decât, spun, Fox Pets, deoarece pelts Wolf sunt mai mari).
  • Nu călătorește rapid. În schimb, umblați peste tot. Veți fi în tone de animale ale căror betoane pe care le puteți lua.
  • Asigurați-vă că ați ambalat pelturile. Utilizați rafturile de bronzare pentru a transforma peltele în piele de piele în căști din piele la Forge - Îmbunătățiți căștile din piele la masa de crafting. Veți obține tone de bani și nivel de până foarte repede.
  • Imagine intitulată Obțineți bani ușori în Elder Scrolls V_ Skyrim Pasul 14
    3. Colectați scala dragonului și oasele. Dacă ați cumpărat o casă, salvați-i în piept de fiecare dată când ucizi un dragon (rulați între 190 până la 390). Ei tind să se adauge sau să salveze armă scumpă și să iasă și să caute mai mult vânzați ceea ce doriți să colectați monede.
  • Metoda 6 din 19:
    Activități
    1. Imagine intitulată Obțineți bani ușori în Elder Scrolls V_ Skyrim Pasul 15
    1. Face locuri de muncă. De obicei, slujbele pe care le obțineți de la localnicii din orice oraș plătește bine.
  • Imagine intitulată Obțineți bani ușori în Elder Scrolls V_ Skyrim Pasul 16
    2. Smith arme suplimentare / armură. Ușor, când faci lucruri, Smith unele extra și le vinzi.
  • Dacă vă faceți arme sau armuri, asigurați-vă că îmbunătățiți calitatea (Armura / armele Fine, superioare, impecabile etc.). Acest lucru îmbunătățește valoarea elementului menționat sau altfel face doar o piesă mai practică.
  • Imagine intitulată Obțineți bani ușori în Elder Scrolls V_ Skyrim Pasul 17
    3. Omoară un dragon. Ori de câte ori ucizi un dragon, o pradă. De obicei conține destul de mult aur. Suma picăturilor de dragon depinde de tipul de dragon. Un dragon vechi scade mai mult aur decât un dragon de sânge, de exemplu.
  • Imagine intitulată Obțineți bani ușori în Elder Scrolls V_ Skyrim Pasul 18
    4. În Solstheim (DLC Dragonborn), găsiți sursa de stalhrim.
  • Metoda 7 din 19:
    Locuri
    1. Imagine intitulată Obțineți bani ușori în Elder Scrolls V_ Skyrim Pasul 19
    1. Du-te la Dungeons. Te gândești că aceasta este o cauză prea tare de draperi și de prostii, așa,? Bine depinde într-adevăr de ce unelte pe care le aveți.
  • Imagine intitulată Obțineți bani ușori în Elder Scrolls V_ Skyrim Pasul 20
    2. Găsiți pieptul secret de iarnă. Există un piept secret în iarnă dacă urcați niște roci direct în partea stângă a Longhouse-ului Jarl. În general, are peste 10000 de aur și poate fi re-jefuit din când în când. Ocazional găsirea acestui piept va da naștere unei misiuni numită "Secretele Imperiului"merită! De obicei, draglele vor scădea de la 1-30 de monede, iar când terminați bătălia sefului, puteți fie să vă dezamăgesc arma pe care o obțineți sau o puteți vinde de obicei aproximativ 100-3000 de monede.
  • Imagine intitulată Obțineți bani ușori în Elder Scrolls V_ Skyrim Pasul 21
    3. Ia o casă (Whiterun 5000 de aur).
  • Metoda 8 din 19:
    Vânzări
    1. Imagine intitulată Obțineți bani ușori în Elder Scrolls V_ Skyrim Pasul 22
    1. Vinde o mulțime. Probabil că te gândești, bine știm asta! Dar ascultați, uitați-vă la valoarea lucrurilor aleatorii înainte de a le ridica, cum ar fi lingouri, îmbrăcăminte, arme, poțiuni, cărți etc. Dacă are o evaluare cu valoare ridicată, atunci merită vânzări.
    • Încercați să nu vindeți lucruri pe care le doriți ca Tomes Spell, Lock Picks sau ceva de genul ăsta.
    • Dacă nu doriți Dragon Armor, vindeți scale / oase Dragon. De obicei, vinde mult. (Scalele sunt în valoare de 250, oasele sunt în valoare de 500.)
    • Dacă aveți niște arme sau armuri fără nici o enchantment, merită o sumă bună de bani, că nu aveți nevoie, încântați-o și apoi vindeți-o, apoi vinde pentru un preț mai mare.
    • Dacă ridicați Armura suplimentară / alte armuri pe care nu aveți nevoie, vindeți-o la unul dintre mulți dintre fierari din Skyrim.
  • Imagine intitulată Obțineți bani ușori în Elder Scrolls V_ Skyrim Pasul 23
    2. Vindem totul. Cu fondurile, cumpărați toate lingurile de abanos și inimile Daedra. Depozitați în siguranță.
  • Metoda 9 din 19:
    Au o nuntă

    Acest lucru va funcționa cu orice adeptor pe care îl puteți căsători.

    1. A se casatori. Dormi. Așteptați 24 de ore.
  • 2. Așteptați soțul / soția să înființeze magazinul. Du-te la soțul / soția dvs., apoi colectați partea dvs. din profitul magazinului.
  • La fiecare 24 de ore vă oferă 100 de aur - nu este mult, dar cel puțin nu trebuie să faceți nici o lucrare.
  • Metoda 10 din 19:
    Apuca totul în vedere

    Ori de câte ori mergeți explorați, nu vă fie frică să vă depășiți greutatea.

    1. Ridicați tot ce puteți, chiar dacă merită doar câteva septimi
  • 2. Odată ce ați depășit greutatea dvs., scădeți lucrurile cu o valoare mai mică pentru a face loc pentru lucruri de valoare mai mare.
  • 3. Opriți și discutați cu oamenii. Vindem la oricine dispus să cumpere lucrurile.
  • 4. Începeți un stoc. Dacă dețineți o casă sau aveți o locație sigură pentru a vă menține obiectele de valoare, faceți un stash de obiecte de valoare semnificativă pe care ați fi dispus să o vindeți. În acest fel, dacă aveți nevoie de bani rapid, puteți să luați câteva dintre aceste articole și să le vindeți pentru a obține bani rapid.
  • 5. Încercați să nu păstrați prea mulți bani în buzunar. Dacă aveți bani în buzunar, aveți mai multe șanse să le cheltuiți decât dacă se odihnește confortabil într-un piept din casa dvs.
  • Metoda 11 din 19:
    Vindem Oghma Infinium
    1. Obțineți Oghma Infinium. Du-te la casa ta.
  • 2. Du-te la un raft și puneți Oghma Infinium în ea.
  • 3. Deplasați meniul. Așteptați ca cartea să se ducă, apoi să vă întoarceți.
  • 4. Luați cartea. Apoi ieșiți rapid din meniu și citiți cartea (trebuie să vă uitați la carte).
  • 5. Alegeți să nu citiți cartea și să o luați.
  • 6. Du-te la oricine cumpără cărți. Vindem-o - este de obicei în valoare de aproximativ 1001 de aur. (Puteți face, de asemenea, acest lucru pentru a satisface abilitățile dacă nu ați actualizat jocul, dar asigurați-vă că ați pus întotdeauna unul într-un piept sau ceva similar sau va fi, de asemenea, distrus).
  • Metoda 12 din 19:
    Picking minereu
    1. Găsiți o bună a mea. Alegeți una care nu va distruge niciodată, cum ar fi cea mică din spatele casei de gardă din Morthal. Cu cât este mai valoroasă minereu, cu atât mai bine.
  • 2. Goliți inventarul într-un caz sigur sau în piept.
  • 3. Echipați două pickaxe (pe care le-ați încântat deja cu niște încântări). Acest lucru vă ajută să luptați mai repede cu o rezistență suplimentară, cum ar fi cu două pumnale (încântați-le cu stamina care primește enchant).
  • 4. Lovesc mina ca un inamic. Veți vedea că vor fi adăugați multe minereuri minime.
  • 5. Înainte de a deveni grele din greutatea lor, părăsiți mina și călătoriți la un alt loc de comercianți pentru a le vinde minereurile. Banii lor sunt limitați și nu le puteți vinde pe toți. Doar așteptați 24-30 de ore în joc, apoi începeți să vă vindeți minereurile.
  • Metoda 13 din 19:
    Korvanjund
    1. Alăturați-vă legiunii.
  • 2. Faceți prima căutare și călătoriți în Korvanjund, deoarece echipamentul Stormcloak nu este scump.
  • 3. După ce intrați în temniță, găsiți un loc frumos pentru a furișa, apucați un arc. Legat Rikke au o buclă pe programare care va spune: tu 2 stai aici, dreapta? Dar dacă ucizi suficienți legionari înainte de aceasta, ei vor infinita la intrare. Diferența față de alte hărți este că aici corpurile nu vor dispărea. Deci, veți obține o mulțime de cadavre și o încărcătură de echipament. Doriți că ați avut acele derulări teleportate din Morrowind, dreapta?
  • Metoda 14 din 19:
    Daggers
    1. Observați că în jurul valorii de Skyrim, în timp ce faceți quest-uri, luptate etc. Veți întâlni adesea pumnii. În mod normal, ei nu vinde prea mult - cu toate acestea, odată ce învățați enchantments (nici măcar nu trebuie să fie foarte puternici), puteți încânta pumnii și vindeți pentru 300 de aur. Doar asigurați-vă că deteriorarea maximă și nu de momentele de utilizare pe care le pot fi folosite.
  • 2. Încărcați-vă pe pumnale, depozitați-le acasă (dacă aveți unul). Salvați-le în sus.
  • 3. Obțineți pietre de suflet. Acestea sunt necesare pentru a încânta daggerii (sau orice alt element, într-adevăr). Dacă întâmpinați o modalitate de a prinde sufletele, atunci puteți doar să stocați pietrele de suflete goale. Sau, puteți prefera să le întâlniți, unele goale, unele nu. Salvați și acestea, până când sunteți gata să încântați pumnii.
  • 4. Spell-o sus. Încântați pumnalele și orice magazin sau persoană care cumpără arme va fi bucuros să-i ducă de pe mâini (atâta timp cât au aurul potrivit, desigur).
  • Metoda 15 din 19:
    După perk "Creșteți permanent banii unui cumpărător de 500"
    1. Cereți să donați 500 de aur.
  • 2. Magazinul ar trebui să spună: "Pune-l în sertar de acolo."
  • 3. În loc să-i dai banii, să-l scoată. Ar trebui să aibă 500.
  • 4. Repetați acest lucru de câteva ori.
  • Metoda 16 din 19:
    Devenind un mage
    1. Face un mage. Deși echipamentul Mage este scump, obțineți o mulțime de lucruri de vânzare prin ridicarea armurii (care nu este necesară dacă aveți deja haine pentru mage).
  • 2. Poartă o mulțime de ani. Veți avea o mulțime de greutate gratuită, deoarece hainele de mage sunt aproape fără greutate, prin urmare, puteți transporta încărcături de echipament scăzut.
  • 3. Acum puteți vinde prada colectată.
  • Metoda 17 din 19:
    Urmașii urmașilor
    1. Obțineți un urmaș neplătit.
  • 2. Cereți urmașului să comercializeze lucrurile cu dvs. Acestea includ banii, cheile, bijuteriile sau orice altceva pe care ar putea fi purtate.
  • 3. Nu îndepărtați armele. Dacă faceți asta, ei vor fi adepți inutili.
  • Metoda 18 din 19:
    Transmaut aur
    1. Cumpărați minereu de fier de la unul dintre comercianți sau fierari. Alternativ, puteți să-mi alinieze din diferitele mine din Skyrim.
  • 2. Aruncați vraja transmutului. Fiecare turnare convertește mai întâi orice minereu de argint prezent la minereu de aur și apoi orice minereu de fier prezent la minereu de argint. Respectaturile repetate ale acestui lucru vă vor da o mulțime de minereu de aur pe care le puteți mirosi fie în lingouri și să vândă sau să vândă minereul în sine.
  • 3. Alternativ, puteți, de asemenea, să fiți bijuterii din lingoul de aur (de preferință inele de aur) pe care le obțineți două din fiecare lingou de aur. Încântarea în continuare a acestor inele vă va oferi un inel mai scump pentru a vinde. În același timp, vă îndreptați abilitățile Smithing, încântător și de vorbire.
  • Metoda 19 din 19:
    Cheats
    1. Apăsați Tilde (~) cheie în joc.
  • 2. Introduceți: jucător.ADDITEM F 999
  • sfaturi

    Histcarp + Roe de somon + Perch Silverside.Această poțiune are 4 efecte și are o valoare de bază de 1,149 (4,044 cu efecte de avantaje și fortificare).
  • La adoptarea unui copil, dacă ea / ea vrea întotdeauna să joace un joc, să joace un joc cu ea o dată. Dă-i un cadou ca un pumnal sau o tunică pentru al face fericit.
  • Dacă aveți Tomes Extra Spell că aveți vraja și nu puteți folosi sau un personal pe care îl aveți în multipli sau nu doriți să le vindeți la un expert de instanță (de ex. Focul Secret de la Whiterun, Calcelmo din Markarth, etc.) astfel încât să puteți obține mai mult din acesta sau să îl vindeți la un magazin general sau alt comerciant dacă aveți avantajele necesare.
  • Când faci o căutare, încercați să alegeți una pe care fie, una, a. Știu că va plăti bine sau b. Unul care nu te va ucide atât de ușor, pentru că nu vrei să fii un nivel 2 și să continue să lupți cu Stormcloaks faci?
  • Echipamentul de temperament ori de câte ori puteți, în special dacă aveți o abilitate ridicată de smithing și perks relevante. (Notă: Nu puteți tempera echipamentul care a fost încântat fără perkul necesar de la copacul de perk smithing.)
  • Păstrați totul scump într-un piept.
  • Alăturați-vă Frăției întunecate. Căutați dăruitorii de frăție întunecată plătesc bani buni pentru capul țintă.
  • Pe lemn de lemn dacă o faci de 14 ori obțineți aproximativ 1000 de aur.
  • Avertizări

    Dacă vă decideți să furiți, este vina voastră dacă vă prindeți și ucizi.
  • Dacă vă decideți să mergeți la o tabără de bandit, este vina dvs. dacă vă ucizi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar