Cum să găsiți rezervorul dvs. Septic

Casele din zonele rezidențiale rurale sau neincorporate care nu fac parte dintr-un sistem de canalizare, de obicei, un rezervor septic pentru a-și ține apele de canalizare. Aceste rezervoare trebuie să fie săpate și drenate la fiecare câțiva ani. Cu toate acestea, locația rezervoarelor septice poate fi necorespunzătoare pentru a fixa. Dacă nu sunteți sigur de locația rezervorului dvs. septic, ați putea să o găsiți prin contactarea județului sau a constructorului. În caz contrar, va trebui să căutați fizic semne ale rezervorului.

Pași

Metoda 1 din 3:
Întrebarea despre locația rezervorului
  1. Imagine intitulată Găsiți rezervorul septic Pasul 1
1. Solicitați informații despre locația rezervorului septic de la Departamentul de Sănătate Județean. Departamentele de sănătate ale județelor de-a lungul U.S. Păstrați înregistrări detaliate de locuințe, care includ locațiile rezervorului septic al fiecărei case. Ajungeți la Departamentul de Sănătate pentru o copie a acestor informații.
  • Imagine intitulată Găsiți tastatul dvs. septic Pasul 2
    2. Contactați-vă cu contractantul care a construit casa. Dacă casa dvs. a fost construită în ultimii 5-10 ani, contractantul își poate aminti deasupra capului lor. Dacă casa dvs. este mai în vârstă, este mai probabil ca contractantul să aibă o diagramă care să arate unde se află rezervorul dvs. septic. Cereți-le să acceseze această diagramă și să vă informeze despre locația rezervorului.
  • Cea mai bună modalitate de a găsi numele sau compania contractantului este de a privi pe planuri vechi sau orice alte documente pe care tu (sau proprietarul original) păstrate de când casa a fost construită pentru prima dată.
  • Imagine intitulată Găsiți rezervorul septic Pasul 3
    3. Adresați-vă vecinilor în care se află rezervoarele lor septice. Dacă casa și curtea dvs. sunt structurate în mod similar cu alții din subdiviziunea dvs., rezervoarele dvs. septice pot fi aceeași direcție și distanța de la casele dvs. respective. Discutați cu 2 sau 3 vecini și întrebați-i unde se află rezervoarele lor.
  • Dacă vecinii dvs. sunt generoși cu timpul lor, pot fi dispuși să plece în curte și să vă arate locația exactă în care rezervorul lor este îngropat.
  • Imagine intitulată Găsiți rezervorul septic Pasul 4
    4. Întrebați-vă cu proprietarii anteriori ai casei. Dacă știți cine vă deține casa dvs. înaintea voastră, contactați-i și întrebați dacă își amintesc locația rezervorului septic. Dacă locuiau în casă pentru mai mult de 4 sau 5 ani, șansele au avut rezervorul septic drenat și își vor aminti locația.
  • Chiar dacă ei nu-și amintesc locația exactă a rezervorului, ei vă pot informa care parte a casei este aprinsă sau cât de departe de casă este îngropată.
  • Imagine intitulată Găsiți rezervorul septic Pasul 5
    5. Adresați-vă companiilor septice locale dacă au pompat rezervorul înainte. Dacă ați trăit în casă timp de mai puțin de cinci ani, dar nu puteți contacta proprietarul anterior, este posibil ca aceștia să poată pompați rezervorul septic, dar nu a transmis aceste informații. Cu toate acestea, compania locală septică își poate aminti locația rezervorului. Plasați un apel telefonic companiilor septice care vă oferă zona și întrebați dacă au pompat vreodată rezervorul.
  • Companiile septice păstrează înregistrări detaliate despre locul în care se află rezervoarele, deci dacă au pompat rezervorul la casa ta, ei vor ști exact unde se află.
  • Metoda 2 din 3:
    Urmând linia principală de canalizare
    1. Imagine intitulată Găsiți rezervorul septic Pasul 6
    1. Găsiți unde linia de canalizare iese din casă. Uitați-vă prin subsol - sau cel mai mic nivel al casei dvs. - pentru a găsi unde trece linia principală de canalizare pe pământ afară. Linia principală de canalizare transportă toate canalele de scurgere, lăsând casa dvs. direct la rezervorul septic.
    • Linia principală de canalizare este de obicei făcută din fontă sau țeavă din PVC greu.
  • Imagine intitulată Găsiți rezervorul septic Pasul 7
    2. Urmați direcția liniei de canalizare. Odată ce ați notat în cazul în care linia de canalizare vă lasă casa, găsiți punctul corespunzător în afara casei dvs. Linia de canalizare va continua să scape de mai multe picioare, până când se găsește conținutul său în rezervorul septic.
  • Deci, din moment ce liniile de canalizare rulează drept, puteți avea încredere că rezervorul septic se află într-o linie dreaptă din punctul în care linia de canalizare iese din casa ta.
  • Imagine intitulată Găsiți rezervorul septic Pasul 8
    3. Căutați o locație stabilită sau deprimată de-a lungul liniei de canalizare. După instalarea rezervorului septic (când casa dvs. a fost construită pentru prima dată), murdăria și solul deasupra rezervorului pot fi scufundate sub nivelul terenului înconjurător. Mergeți spre ieșire din casa dvs. după direcția liniei de canalizare și notați orice zone care au fost decontate sau care sunt acoperite cu iarbă moartă sau un sol extra-umed.
  • Deoarece este mai ușor să lăsați scurgerea de canalizare decât să-l pompeze, zona stabilită va fi de obicei în jos de la casa ta.
  • Iarba deasupra rezervorului dvs. septic poate fi moartă și maro, deoarece, dacă rezervorul nu este îngropat foarte adânc, va păstra rădăcinile de iarbă să crească departe în sol.
  • În mod similar, suprafața solului de deasupra rezervorului septic poate deveni saturată, deoarece apa nu este capabilă să se scurgă departe în sol.
  • Metoda 3 din 3:
    Inspectați-vă lotul
    1. Imagine intitulată Găsiți rezervorul septic Pasul 9
    1. Căutați în curte cu un detector de metale. Multe rezervoare septice sunt construite din beton. Cu toate acestea, rezervoarele sunt adesea armate cu bare de oțel în beton. Aceste bare vor declanșa un detector de metale, oferindu-vă o idee bună despre locul în care se află rezervoarele dvs. septice.
    • Puteți închiria un detector de metale din magazinul dvs. de hardware local și, de asemenea, de la orice magazin mare de alimentare la domiciliu.
  • Imagine intitulată Găsiți tastatul septic Pasul 10
    2. Căutați un simbol arrow pe fundația casei dvs. Nu este neobișnuit ca constructorii sau proprietarii anteriori să părăsească viitorul proprietarii de case "indiciu" privind localizarea rezervorului lor septic. Acestea iau în mod obișnuit forma unei săgeții trasă pe fundamentul casei.
  • În timp ce săgeata nu vă va spune cât de departe de casă, rezervorul dvs. septic este îngropat, acesta va da cel puțin o direcție pentru a căuta în.
  • Imagine intitulată Găsiți rezervorul septic Pasul 11
    3. Sonbe suspecte zone cu o bucată de rebar. Dacă nu sunteți sigur că ați găsit locația rezervoarelor, sonda cu o bucată de rebar în loc de săpare. Veți avea nevoie de o bucată de rebar la cel puțin 4 picioare (1.2 m) lung și un ciocan greu - de preferință un sledrushammer. Ciocanul de arme vertical în pământ până când vine în contact cu rezervorul septic beton.
  • Puteți achiziționa lungimi de rebar și sledrushammers la un magazin de hardware local.
  • sfaturi

    Dacă alegeți să căutați rezervorul dvs. septic cu un detector de metale, nu purtați cizme din oțel (sau alte încălțăminte de metal), deoarece acestea pot declanșa în mod fals detectorul de metal.
  • Deoarece va trebui să vă reîncadați și să scurgeți din nou rezervorul septic în câțiva ani, găsiți o modalitate de a marca locația rezervorului, astfel încât să nu uitați. Fie găsiți o modalitate permanentă de a marca solul deasupra rezervorului (e.G. Faceți o grămadă de pietre) sau scrieți o notă detaliată care descrie unde este localizat rezervorul.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar