Cum să curățați cizmele snakeskin

Curățarea cizmelor de șarpe nu este la fel de ușoară ca și pantofii de tenis. Pe baza utilizării pe termen lung sau chiar după o ieșire aspră, cizmele se vor murdări. Dacă vă îngrijiți în mod corespunzător, cizmele dvs. de șarpe preparate sunt foarte durabile și pot dura o viață de viață. Dacă dețineți cizme de șarpe, știți că sunt o comoară unică și, ca atare, trebuie să fie tratați și îngrijiți diferit față de omologii obișnuiți din piele. Extindeți viața cizmelor și păstrați-le într-o stare suficientă pentru a vă arăta oricând.

Pași

Partea 1 din 3:
Eliminarea murdăriei și a resturilor
  1. Imagine intitulată Curățenie Snakeskin Cizme Pasul 1
1. Umezi o cârpă moale cu apă. Utilizați cârpa pentru a șterge cizmele curate. Lucrați cârpa de-a lungul portbagajului, frecându-i murdăria sau praful. Asigurați-vă că urmați cerealele de șarpe, deoarece frecarea împotriva boabelor poate slăbi scalele și pot deteriora cizmele.
  • Imagine intitulată Curățenie Curățenie Snakskin Pasul 2
    2. Periați cizmele uscate. Periați crevetele scalelor cu o pensulă mică. Dacă există o acumulare semnificativă, periați-vă cizmele de mai multe ori.
  • Periați în direcția scalelor, nu împotriva lor, deci nu rupeți nimic.
  • Imagine intitulată Curățenie Snakskin Cizme Pasul 3
    3. Îndepărtați orice umiditate în exces. Faceți acest lucru folosind prosoape de hârtie sau țesuturi ușor pentru a evita crăparea. Permiteți ca cizmele să se usuce și să fie stocate într-o zonă în care nu vor fi expuși la lumina directă a soarelui sau la orice elemente de încălzire.
  • Partea 2 din 3:
    Cizme de condiționare
    1. Imagine intitulată Crăciun curat Snakskin Pasul 4
    1. Condiție pielea pentru durabilitate și aspect. Asigurați-vă că aveți în mod specific balsam. Snakeskin diferă de alte tipuri de piele și se poate usca sau chiar decolorate de balsamurile tradiționale din piele de vacă. Utilizați un produs de ceară de cremă, spre deosebire de o ceară tare. Un strat este tot ce aveți nevoie. Evitați utilizarea polonezului de cremă colorată pe șarpele naturale colorate și, în schimb, utilizați o poloneză neutră.
  • Imagine intitulată Curățenie Snakeskin Cizme Pasul 5
    2. Aplicați balsamul din piele la cizme. Testați-vă balsamul de reptile pe o mică zonă neobișnuită a boot-ului pentru a vă asigura că reacționează bine la tipul de șarpe de șarpe cu o cârpă curată. Aplicați balsamul de piele la cizmele dvs. uniform în cantități mici, ca întotdeauna mergând cu cerealele din piele și niciodată împotriva cântarelor.
  • Imagine intitulată Curățenie Snakskin Cizme Pasul 6
    3. Permiteți 20 de minute pentru ca produsul să se usuce. Odată uscată, ștergeți excesul de produs cu o cârpă curată și lustruiți ușor. Utilizați o altă cârpă curată pentru a le lustrui, deplasarea cârpă în cercuri mici în sensul acelor de ceasornic.
  • Partea 3 din 3:
    Menținerea cizmelor de snakeskin
    1. Imagine intitulată Curățenie Snakeskin Cizme Pasul 7
    1. Ștergeți cizmele de exces de umiditate și murdărie după utilizare. Luați o cârpă albă curată și umezi ușor cu apă. Stofa ta nu ar trebui să fie excesiv de umedă, deoarece expunerea șarpelui la prea multă umezeală poate provoca uscare și crăpare care poate scurta durata de viață a cizmelor.
  • Imagine intitulată Curățenie Cizme Snakskin Pasul 8
    2. Evitați să vă purtați cizmele în timpul ploii sau zăpezii. Acest lucru este foarte important deoarece fără uleiurile naturale ale șarpelui, uscarea excesivă este una dintre cele mai mari pericole pentru cizmele voastre de șarpe.
  • Imagine intitulată Curățenie Snakskin Cizme Pasul 9
    3. Aplicați un spray rezistent la apă. Acest lucru va ajuta la prevenirea uscăciunii și crăpăriei. Asigurați-vă că acest lucru este proiectat special pentru Snakeskin, deoarece alte tratamente comerciale pot provoca decolorare și deteriorare a calității pieilor dvs.
  • Imagine intitulată Curățenie Snakskin Cizme Pasul 10
    4. Depozitați cizme departe de căldură, lumină și umiditate. Pentru a-și extinde viața, ia în considerare stocarea într-o cutie sau în orice loc care poate oferi un mediu rece și întunecat.
  • Piele de miere este una dintre numeroasele companii care fac climatoare și curățători special concepute pentru tratarea produselor Snakskin.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar