Cum să construim un adăpost de iarnă de urgență

Dacă vă aflați vreodată răniți sau pierduți într-o zonă de sălbăticie de iarnă, este posibil să trebuiască să aruncați un adăpost eficient de iarnă de urgență.Acest design poate fi folosit de dvs. și alții în partidul dvs., necesită puține sau fără instrumente și durează doar un timp scurt pentru a construi. Adăpostul poate fi extins pentru un al doilea ocupant și repetat pentru persoanele suplimentare care au nevoie de adăpost.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătirea de a construi
  1. Imagine intitulată Construirea unui adăpost de urgență de iarnă Pasul 1
1. Evaluați resursele de construcție disponibile - materiale, consumabile de orice fel, forță de muncă și lumina zilei.Acest pas aparent scurt și mai puțin important va fi, de fapt, factorul care decide între succes (supraviețuire) și eșec (murdărie NAP).Știind ce trebuie să lucrați și cât de mult timp pentru a construi adăpost este cheia pentru a supraviețui vreme reci și zăpadă pe scurt.Să folosiți tot ce aveți și să planificați să lucrați cu ceea ce este furnizat de natură.
  • Cantitatea de forță de muncă pe care o aveți este limitată de răniri, rezistență și sănătate generală a dvs. și a tuturor celorlalți supraviețuitori.Chiar și persoanele rănite care nu pot merge pot folosi mâinile lor pentru a fabrica materiale pentru adăposturi, astfel încât să planifice să includă toată lumea în efort.
  • Imagine intitulată Construirea unui adăpost de iarnă de urgență Pasul 2
    2. Încercați să lucrați în timpul zilei. Abilitatea de a vedea este vitală.Lucrul în întuneric este periculos și încetinește progresul foarte mult, recunoașteți cât de mult timp aveți până la apusul soarelui.
  • Imagine intitulată Construiți un adăpost de iarnă de urgență Pasul 3
    3. Pregătiți terenul adăpostului.Pentru o singură persoană adăpost trebuie să ștergeți orice zăpadă, gheață și resturi departe pentru a forma o zonă suficient de mare pentru supraviețuitor să se așeze cu cel mult șase centimetri de spațiu pe ambele părți ale corpului lor.Spațiul ar trebui să ruleze, astfel încât să se termine capetele scurte cu direcția vântului sau la nord și la sud.
  • Imagine intitulată Construirea unui adăpost de iarnă de urgență Pasul 4
    4. Pad la sol. După curățarea acestui loc al oricăror resturi umede, acesta trebuie să fie căptușit cu materiale cât mai uscate posibil.Bujurile de pini pot fi "lovit" împotriva unui trunchi de copac pentru a bate apa, gheața și zăpada pentru a usca materialele.
  • Orice Material a făcut materiale la care aveți acces la se poate folosi și: covorașe de podea dintr-o mașină, perne de scaune, saci din plastic alimentat cu frunze...Orice vă va distanța de la sol și vă va păstra uscarea.Pământul fură căldură rapid și bazine de apă în locuri reduse, astfel încât acest pas este critic.Imagine intitulată Construiți un adăpost de urgență de iarnă Pasul 4Bullet1
  • Imagine intitulată Construiți un adăpost de iarnă de urgență Pasul 5
    5. Adună materiale pentru a construi un cadru pentru a acoperi spațiul de sol pregătit.Dacă este posibil, localizați o ramură lungă sau un pol care este în mod ideal un picior mai înalt decât persoana care urmează să fie adăpostită.Această "coloana vertebrală" va fi ceea ce stă mai presus de corpul supraviețuitorului și la care vor fi laterale laterale ale adăpostului.Dacă aveți acces la copacii căzuți care sunt încă atașați de ciocul lor, puteți folosi spațiul sub trunchiul căzut ca un început minunat la adăpostul dvs.
  • Partea 2 din 3:
    Construirea adăpostului
    1. Imagine intitulată Construirea unui adăpost de iarnă de urgență Pasul 6
    1. Ridicați coloana vertebrală pe un capăt al adăpostului pentru a forma deschiderea prin care introduceți și ieșiți din adăpost.Privind la aranjamentul de partea va face să par să fie un triunghi de 30-60-90 de grade cu deschiderea la partea de unghi de 60-90 de grade.Unghiul de 90 de grade este pe teren și se întinde până la celălalt capăt al adăpostului în care se formează unghiul de 30 de grade la capătul închis al adăpostului.Picioarele supraviețuitorilor vor fi în jos în spațiul în care polul coloanei vertebrale atinge solul și formează un unghi de 30 de grade.
  • Imagine intitulată Construirea unui adăpost de iarnă de urgență Pasul 7
    2. Luați două ramuri de aproximativ trei până la cinci picioare în lungime și le puneți una lângă alta.Le strângeți împreună cu orice cablu, frânghie, sârmă, bandă sau viță de vie pe care o puteți găsi.Când înțelegeți capetele și scoateți-le departe unul de celălalt, Lasingul va strânge și va oferi o propunere robustă pentru a pune polul coloanei vertebrale.
  • Aceste două ramuri vor forma un triunghi de 45 de grade pentru a ține coloana vertebrală a terenului. Gura adăpostului va forma un triunghi de 45 de grade cu cea mai lungă parte fiind pământul pe care cei doi polonezi sunt așezați și punctul triunghiului de deasupra lui. Punctul triunghiului este locul în care filiala coloanei vertebrale se va odihni deoarece cele două ramuri Crucea și formează un mic "X" Pentru a seta coloana vertebrală.
  • Imagine intitulată Construiți un adăpost de urgență de iarnă Pasul 8
    3. Construiți-vă adăpostul "schelet." Înjunghiați ramurile mai mici în pământ și le înclinați pe stâlpul coloanei vertebrale din partea din față a adăpostului în jos spre capătul de 30 de grade a adăpostului.Ar trebui să pară ca niște coaste scheletice ".
  • Imagine intitulată Construirea unui adăpost de iarnă de urgență Pasul 9
    4. Găsiți materiale pentru a acoperi rama.Orice materiale de izolare a apei pe care le aveți vor fi folosite în acest pas, dar puteți face totuși fără materiale făcute.
  • Imagine intitulată Construirea unui adăpost de iarnă de urgență Pasul 10
    5. Îndepărtați ramurile mici acoperite sau cu acul de pin. Puneți-le împotriva "coastelor" cu capătul sparte al ramurii îndreptate spre stâlpul coloanei vertebrale.
  • Imagine intitulată Construirea unui adăpost de iarnă de urgență Pasul 11
    6. Repetați cu un al doilea rând al acestor ramuri. Le puneți deasupra primului la fel ca și șindrilele de pe acoperișul unei case.Aceasta deflectă ploaie și zăpadă și izolație straturilor peste cadru.
  • Imagine intitulată Construirea unui adăpost de urgență de iarnă Pasul 12
    7. Adăugați mai multă acoperire. Zdrobiți buruieni în picioare și le puneți peste ramuri, de asemenea.Scopul este de a grăbi în mod egal materiale naturale de izolare a apei pe cadru nu numai pentru a vă usca, dar pentru a vă izola, de asemenea. O prelată de plastic, pungi despicate de gunoi din plastic, sau covorașe de cauciuc ar putea fi drapate peste cadru și dacă se face în mod corespunzător vă va păstra uscarea, dar nu ar oferi prea puține izolații.
  • Ideea este de a bloca toată lumina de a fi văzută în timp ce în adăpost.Punctele de vedere ale aerului mediu (și căldura) pot scăpa cu ușurință din interior.Acoperirea adăpostului cu cât mai mult material izolant este limitat de puterea polului coloanei vertebrale și, desigur, cantitatea de materiale disponibile.
  • Chiar și într-un câmp deschis puteți aduna ciorchini de iarbă de câmp și puteți face un adăpost "grămadă", astfel încât acoperirea "A" nu ar trebui să se dovedească prea dificilă.Cântărește orice materiale cu care acoperiți cadru pentru a le menține de la suflare în vânt.Noroi, ramuri și chiar zăpadă vor ține materialele în jos.De asemenea, zăpada este un izolator natural.
  • Partea 3 din 3:
    Finalizarea adăpostului
    1. Imagine intitulată Construiți un adăpost de iarnă de urgență Pasul 13
    1. Cântărește orice materiale cu care acoperiți cadrul cu. Acest lucru îi va păstra să sufle în vânt.Noroi, ramuri și chiar zăpadă vor ține materialele în jos.De asemenea, zăpada este un izolator natural.
  • Imagine intitulată Construiți un adăpost de urgență de iarnă Pasul 14
    2. Adăugați atingeri finale.Orice materiale pe care le aveți pot fi stocate în interiorul adăpostului cu dvs., inclusiv apa de băut pentru a împiedica înghețarea.Dacă este construit corect acest tip de adăpost poate fi dormit fără haine grele și poate fi suficient de adecvat pentru supraviețuire, dacă nu este confortabil, de asemenea.
  • Imagine intitulată Construirea unui adăpost de iarnă de urgență Pasul 15
    3. Închideți adăpostul. Odată ce supraviețuitorul și până la un alt oaspete înapoi în adăpost prin deschiderea triunghiului la gură, vor trebui să închidă deschiderea.Rucsacuri, o pungă de gunoi plină de frunze sau un cadru mic de bastoane legați împreună și strâns cu cât mai multe materiale posibil pot fi utilizate.
  • Simțiți-vă liber să "chestii" interiorul adăpostului cu ierburi uscate, frunze sau alte materiale (covoare, pături, perne).Plăcuța suplimentară vă va ajuta să vă păstrați și căldură.Imagine intitulată Construirea unui adăpost de urgență de iarnă Pasul 15Bullet1
  • Imaginea intitulată Construiți un adăpost de urgență de iarnă Intro
    4. Terminat.
  • sfaturi

    Dacă aveți oa doua persoană pentru a vă proteja vremea, acum nu este momentul să fiți timid.Înghițiți-vă cât mai cald cât mai cald împreună în adăpostul care, sperăm că ați construit ambele în loc de două adăposturi separate.
  • Adăposturile mici sunt mai bune în caz de urgență.S-ar putea să nu fiți în stare să începeți un incendiu și adăpostul descris mai sus este încălzit de căldura deșeurilor proprii.
  • Efectuarea unui A "t" în formă de cruce mai multe picioare înălțime și plantarea lui lângă adăpostul dvs. va ajuta ca echipele de salvare să vă găsească deoarece această formă nu apare în mod normal în natură.Atașați materiale strălucitoare sau cutii de aluminiu la ea pentru a clipea lumina soarelui la aeronave de salvare, dacă este posibil.
  • Înveselește-te.Dacă ați urmat instrucțiunile, veți trăi cel mai probabil să vă spuneți povestea despre modul în care ați supraviețuit.
  • Utilizați baie înainte de a merge.Nimănui nu-i place să se ridice și să iasă din adăpost odată ce sunt stabilite în toate calde și confortabile.
  • Umpleți-vă sticla de apă cu zăpadă apoi așteptați să se topească, trebuie să o puneți într-un loc pe corpul dvs. pentru a se topi.
  • Avertizări

    Păstrați orice apă îmbuteliată în apropierea corpului, deoarece durează mult timp (și o mulțime de căldură) pentru a topi un recipient înghețat de apă înapoi la lichid.
  • O lumânare ar putea fi folosită pentru lumină și căldură în interiorul adăpostului, dar trebuie să se acorde atenție pentru a evita arderea tuturor muncii voastre grele și, eventual, vă ucide.
  • În interiorul adăpostului, mai ales dacă acoperit într-o pătură de zăpadă, nu veți putea auzi o mare parte din lumea exterioară.Apelurile salvatorilor nu pot fi observate de dvs.
  • Aveți grijă să nu lăsați zăpada sau gheața să vă învețe ușa.Având un baston sau un instrument în interiorul adăpostului cu dvs. pentru a vă rupe orice zăpadă sau gheață va funcționa minuni.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar