Cum să fii un expert minecraft player

Minecraft este unul dintre cele mai populare jocuri din toate timpurile.În timp ce jocul poate părea simplu, este înșelător de adâncime.Minecraft este un joc care are multe aspecte pentru ea, inclusiv mineritul, vânătoarea, supraviețuirea și crearea.A deveni un expert la Minecraft depinde de aspectul jocului pe care doriți să deveniți un expert la.Unii jucători sunt excelenți la jocul în modul de supraviețuire, în timp ce alți jucători sunt constructori de master care construiesc structuri și lumi uimitoare în modul creativ.Toți te-ai făcut cum să fii expert la Minecraft.

Pași

Metoda 1 din 2:
Devenind un expert la Minecraft în modul de supraviețuire
  1. Imaginea intitulată Fii un expert Minecraft Player Pasul 1
1. Adunați resurse.Când începeți pentru prima oară un nou joc de Minecraft, nu aveți nimic decât o hartă.Primul lucru pe care vrei să-l faci este să adune lemn.Puteți obține lemn de la perforarea trunchiurilor de copaci.Dacă nu există copaci în zona pe care o faceți, adunați niște murdărie sau blocuri de nisip de la sol.Deschideți meniul de crafting și utilizați blocurile de lemn pentru a ambiac blocurile de lemn și bastoane.Puteți construi blocuri de lemn și bastoane fără a utiliza o masă de crafting.
  • Imaginea intitulată Fii un expert Minecraft Piace Pasul 2
    2. Construi un adăpost.Un adăpost poate fi folosit pentru a vă proteja de mulțimile ostile.Există câțiva mulțimi ostile în timpul zilei, dar majoritatea au ieșit noaptea.Un adăpost este esențial dacă doriți supraviețui în prima noapte.Primul dvs. adăpost va fi cel mai probabil temporar.Nu puneți prea mult timp și efort în ea.Doar construiți un mic adăpost care vă protejează de toate părțile.Se poate face din scânduri de lemn, murdărie, nisip sau orice material.Când decideți într-o locație permanentă, puteți construi un adăpost mai mare și mai bun.
  • Imagine intitulată Fii un expert Minecraft Player Pasul 3
    3
    Instrumente de artizanat.Instrumentele sunt esențiale în Minecraft.La instrumentele de artizanat, veți avea mai întâi nevoie Craft o masă de crafting din 4 blocuri de lemn din inventarul dvs.Așezați masa de crafting și deschideți-o.Utilizați panoul din stânga pentru a vizualiza o listă cu toate rețetele de crafting.Selectați un instrument pe care doriți să-l îmbraci.Trebuie să aveți ingredientele în inventarul dvs. pentru a furniza un element.Începeți să producați instrumentele de care aveți nevoie pentru a supraviețui și strângeți mai multe materiale.Puteți să îmbrățișeze instrumentele din bastoane, precum și lemn, piatră, fier, aur sau diamant.Armele din lemn sunt cele mai slabe și nu vor dura mult timp.Instrumentele de piatră sunt mai puternice decât lemnul, iar uneltele de fier sunt mai puternice decât piatra.Instrumentele fabricate din diamant sunt cele mai puternice.Următoarele sunt câteva instrumente pe care le veți avea nevoie pentru a supraviețui:
  • Sabie:O sabie poate fi folosită pentru a lupta împotriva mulțimilor ostile, precum și a animalelor de sacrificare pentru alimente.
  • Târnăcop:Un pickaxe este folosit pentru piatra mea și alte minerale, cum ar fi cărbune, fier, roșie sau diamant.Unele minerale necesită un pickaxe realizat dintr-un material specific care urmează să fie exploatat.De exemplu, minereul de fier necesită o pickaxe din piatră sau mai puternică pentru a fi minate.Diamantul nu poate fi exploatat cu nimic mai puțin decât un pickaxe de fier.
  • Topor:Un topor îl face mai repede pentru a obține lemn de copaci și poate fi folosit și ca armă.
  • Sapă:Un hoe poate fi folosit până la sol, astfel încât să puteți planta culturile și să faceți o grădină.
  • Lopată:O lopată poate fi folosită pentru a săpa.Dacă vă săturați destul de mult subteran, puteți găsi piatră și alte minerale.Aveți grijă să nu vă sapa direct în jos.Nu veți putea scăpa dacă aveți în pericol.Sapa la un unghi.
  • Torțe:Torțe sunt Fabricat din bastoane și cărbune sau cărbune.Ele pot fi plasate pe pereți și oferă lumină.Acest lucru vă permite să vedeți noaptea și la magazinele ostile.
  • Cufăr:Un piept poate fi folosit pentru a stoca obiecte din inventarul dvs.Dacă mori, vei scăpa totul în inventarul tău și vei fi forțat să recuperezi totul.Utilizați un piept pentru a stoca elemente pe care nu doriți să le pierdeți, dar nu trebuie să purtați cu dvs.
  • Pat:La Craft un pat, Veți avea nevoie de o lână de la oi și niște blocuri de lemn de lemn.Un pat vă permite să dormiți în siguranță în noapte (toți jucătorii trebuie să fie în paturile lor), precum și Rapawn din ultimul pat pe care l-ați dormit dacă mori.Plasați un pat în adăpostul dvs. și dormiți în ea, astfel încât să vă respirați în adăpostul dvs. dacă veți muri.
  • Cuptor:Cuptoarele pot fi Fabricat din piatră.Cuptoarele sunt folosite pentru a găti alimente și miroase minereu de fier în blocuri de fier care pot fi utilizate pentru a face unelte.
  • Undite:Tijele de pescuit sunt Fabricat de un baston și un șir, care pot fi adunate din sacrificarea unui păianjen.Tijele de pescuit pot fi folosite pentru a prinde pește, care pot fi folosite pentru alimente.
  • Barcă:O barcă este Formă formată din lemn de lemn și o lopată.Acesta poate fi folosit pentru a traversa în condiții de siguranță și rapidă a râurilor și a căilor navigabile.
  • Imaginea intitulată Fii un expert Minecraft Player Pasul 4
    4
    Gaseste mancare.Alimentele sunt necesare pentru a supraviețui în minecraft.Dacă contorul dvs. de foame este plin, sănătatea dvs. va fi reîncărcată dacă sunteți răniți.Dacă contorul dvs. de foame va ieși, veți începe să pierdeți sănătatea.Puteți obține alimente prin sacrificarea animalelor și gătit carnea lor într-un cuptor sau prin recoltarea culturilor.Puteți, de asemenea, să aruncați rețete din grâu, trestie de zahăr și alte ingrediente utilizând o masă de crafting.
  • Imagine intitulată Fii un expert Minecraft Player Pasul 5
    5. Explora.Explorarea este una dintre cele mai distractive aspecte ale Minecraft.Când începeți un nou joc de Minecraft, o hartă este singurul lucru pe care vi-l primești.Utilizați harta pentru a explora lumea.Harta va completa cu atât mai mult explorați lumea.Ia notă de orice interes.Aceasta poate include peșteri, sate, biomes noi sau structuri sau temple.
  • Aveți grijă să nu pierdeți harta.Dacă renunți la hartă și pierdeți-o, va trebui să aveți nevoie ambarcațiune unul nou și începeți din nou.
  • Aveți grijă să nu vă plimbați prea departe de adăpostul dvs.Minecraft lumile sunt generate la întâmplare și sunt practic infinite în dimensiune.Este foarte ușor să te pierzi în Minecraft.
  • Imaginea intitulată Fii un expert Minecraft Piace Pasul 6
    6. Configurați o bază permanentă de acasă.După ce ați explorat puțin lumii, găsiți o locație pentru a vă configura baza permanentă.Ar trebui să fie o zonă cu o mulțime de resurse în apropiere.Acest lucru ar putea fi lângă un sat sau un sistem de peșteră mare sau într-un biom bogat, cum ar fi o pădure, jungle sau munți.Odată ce găsiți o locație potrivită, începeți să vă construiți adăpostul permanent.Poate fi construit din orice material pe care îl doriți.Cu cât materialul este mai puternic, cu atât mai bine.Ar trebui să fie suficient de mare pentru a vă găzdui patul, mai multe cufere, un tabel de crafting, cuptor și orice alte instrumente utile pe care doriți să le utilizați (Anvil, stație de bere, tabel de încântare).De asemenea, puteți dori să faceți ceva timp pentru a adăuga câteva decorațiuni la domiciliul dvs. permanent.
  • Imagine intitulată Fii un expert Minecraft Player Pasul 7
    7
    Du-te minerit.Mineritul este modul în care găsiți unele dintre cele mai valoroase resurse din Minecraft.Aceasta include minereu de fier, roșie, minereu de aur, smarald, diamant și multe altele.Cea mai ușoară cale spre a mea este Găsiți o peșteră și explorați-o.De asemenea, puteți să vă sapa propria mea mină cu o lopată. Aduceți o piatră sau o pickaxe de fier (de preferință fier).Utilizați pickaxe la mineralele mele din blocurile de piatră care au pete colorate pe ele.Diferitele pete colorate corespund unor minerale diferite.
  • Blocurile cu pete negre conțin cărbune.Blocurile cu pete galbene ușoare conțin minereu de fier.Blocurile cu pete galbene închise conțin minereu de aur.Blocurile cu spoturi albastre ușoare conțin diamante.Blocurile cu spoturi verzi conțin smarald.Blocurile cu pete albastre întunecate conțin Lapis Lazuli.
  • Atenție.Peștele sunt deosebit de trădători.Ele sunt pline de mulțimi ostile, lavă și picături moarte.Nu aduceți nimic într-o peșteră pe care nu aveți nevoie.Este, de asemenea, foarte ușor să vă pierdeți în peșteri.Puteți chiar să doriți să plasați un piept la intrarea în peșteră pentru a vă păstra constatările și lucrurile pe care doriți să le păstrați.
  • Aduce o mulțime de torțe.Plasarea lanternelor nu numai că vă ajută să vă lumineze calea, dar ele pot, de asemenea, să acționeze ca pe catarama pentru a vă ajuta să găsiți calea de ieșire din peșteră.Asigurați-vă că ați adunat lanternele pe calea dvs.
  • Aveți grijă în jurul lavă.Orice elemente care au scăzut în lavă nu vor fi recuperate.
  • Obsidian este cel mai greu material din joc.Obsidianul este format cu încă lava, încă apă.Se poate găsi adesea în Pe Cavesit necesită un pickaxe diamant la a mea.
  • Imaginea intitulată Fii un expert Minecraft Piace Pasul 8
    8
    Armura de artizanat.Armura este folosită pentru a oferi o mică protecție.Poate fi realizat din piele (de la vacile de sacrificare), lanț, fier, aur sau diamant folosind o masă de crafting.Armorul este format din patru bucăți: o casca, piesă de piept, pantaloni și pantofi.Ambarcațiuni fiecare piesă individual și echipați-le în inventar.
  • Imagine intitulată Fii un expert Minecraft Piace Pasul 9
    9. Construi ferme.O modalitate de a crea o aprovizionare continuă de resurse este de a construi ferme.Grădini pot fi folosite pentru a planta și a crește culturi.Acest lucru vă oferă o ofertă nesfârșită de grâu, morcovi, cartofi, sfeclă roșie, dovleci, pepeni și multe altele.Poti de asemenea animale de fermă în minecraft.Utilizați garduri pentru a le menține închise și a le hrăni pentru a le face să vrea să creeze.Când aveți suficient, le puteți sacrifica pentru carne sau materiale.
  • Imaginea intitulată Fii un expert Minecraft Player Pasul 10
    10
    Animalele de animale.Există multe animale pe care le puteți îmblânzi în Minecraft.Caii și cîșii pot fi călătoriți când au fost îmblânzite.Llamasul și mulajele pot fi folosite pentru a transporta cufere.Lupii pot fi utilizați ca parteneri de vânătoare.Pisicile pot fi folosite pentru a păstra târgul.Utilizați următorii pași pentru a îmblânzi animalele din Minecraft:
  • Cai, cai, llamas:Puteți îmblânzi caii, muiele și llamas încercând să le montați în mod repetat.Când vă opresc să vă bucurați și să arătați inimi peste cap, au fost îmblânzite.Poți să mănânci un avantaj pentru a le merge.Caii și mules trebuie să aibă o șa echipată pentru a le conduce.
  • Câini / lupi:Colectați oasele care sunt abandonate când ucizi arcașii de schelet.Dați-le să-i lupte pentru a le îmblânzi.Când inimile apar peste cap și gulerul este roșu, a fost îmblânzit.
  • Pisici: Pisicile atârnă în jurul satelor.Dați pisicilor pește crud pentru a le îmbraci. Când inimile apar peste cap, au fost îmblânzite.
  • Imaginea intitulată Fii un expert Minecraft Piager Pasul 11
    11. Aflați enchantments.Enchantments sunt o modalitate de a adăuga bonusuri și avantaje pentru instrumentele, armele și armura.Mai întâi trebuie să ambarcațiune o masă de enchantment de la blocuri de diamante, obsidian și o carte.Apoi puteți utiliza tabelul încântător Faceți cărți încântați.Atunci trebuie să Craft un anvil din trei blocuri de fier și patru bare de fier.Utilizați anvilul la Faceți unelte încântați, arme și armuri Folosind cărțile voastre încântați.
  • Imaginea intitulată Fii un expert Minecraft Player Pasul 12
    12. Explorați rețeaua.În Minecraft, Nether este o dimensiune asemănătoare iarii, care este plină de foc, lavă și multe mulțimi ostile care nu pot fi găsite în Minecraft Regular Overworld.De asemenea, puteți găsi multe minerale și materiale care nu pot fi găsite în Minecraft OverWorld.Multe dintre ingredientele necesare pentru a face poțiuni pot fi găsite numai în Nether.Pentru a ajunge la Nether, trebuie să construi un portalul lui Nether din blocurile obsidiene și apoi aprindeți-o pe foc folosind flint și oțel.Apoi puteți trece prin portalul Nether pentru a obține din nou Nether și înapoi.
  • Imaginea intitulată Fii un expert Minecraft Piace Pasul 13
    13. Învață să faci poțiuni.Poțiunile pot fi folosite pentru a adăuga efecte de stare temporară, mulțimilor sau altor jucători.Unele efecte sunt pozitive.Unii sunt negativi.Unele poțiuni pot fi consumate.Alte poțiuni pot fi aruncate.Pentru a face poțiuni, mai întâi trebuie să Craft un stand de preparare de la Cobblestone și o tijă de flacără (găsită în Nether).Atunci trebuie să înveți o sticlă din sticlă.Atunci poti face poțiuni din diverse ingrediente și o sticlă de sticlă.
  • Imaginea intitulată Fii un expert Minecraft Piace Pasul 14
    14. Beat Minecraft.În cea mai mare parte, Minecraft este un joc deschis care nu se termină niciodată.Mulți oameni nu sunt conștienți de faptul că este posibil să bateți Minecraft.Dacă ați stăpânit tot ce trebuie să ofere Minecraft, puteți Artizor de la un ochi al lui Ender și să-l folosească pentru a găsi un portal ender.Odată ce găsiți unul, puneți un ochi dependent pe fiecare dintre piedestal pentru a activa portalul Ender.Trece prin portal pentru a ajunge la capăt.De acolo, va trebui să ucide Dragonul Ender pentru a bate minecraft.Aceasta nu este o sarcină ușoară, dar dacă puteți bate dragonul Ender, fără a înșela sau a trece la modul Creative, sunteți cu adevărat un expert la Minecraft.
  • Metoda 2 din 2:
    Devenind un expert în clădirea în Minecraft
    1. Imagine intitulată Fii un expert Minecraft Player Pasul 15
    1. Practicați clădirea în modul creativ.Modul Creative vă oferă o ofertă infinită de toate blocurile și resursele.Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la găsirea de resurse și de a cita ceva.Construirea unei structuri complexe în modul de supraviețuire este o sarcină dificilă care ia pentru totdeauna.Utilizați modul creativ pentru a face lucrurile mai ușoare.
    • Nu veți putea câștiga nicio realizare sau trofee în modul creativ.Realizările și trofeele vor fi dezactivate pe un joc de modalitate de supraviețuire odată ce a fost comutat la modul creativ sau în cheaturi sunt activate.Asigurați-vă că păstrați jocurile de moduri de supraviețuire și jocurile de moduri creative ca fișiere de salvare separate.
    • Când creați un nou joc în Minecraft, aveți opțiunea de a face o Lumea plată sub "De tip mondial" În meniul Setări joc.Aceasta creează o lume plată, fără copaci, apă, dealuri, munți sau peșteri.Poate doriți să luați în considerare crearea unei lumi plate la construirea structurilor.În acest fel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la amenajarea peisajului înainte de a începe construirea.
  • Imagine intitulată Fii un expert Minecraft Piace Pasul 16
    2. Studiați construirea altor persoane.O modalitate de a obține idei și inspirație pentru o nouă construire a mineralelor este să se uite la construirea pe care au făcut-o alți oameni.Descărcați hărți realizate de alte persoane, precum și căutați fotografii și videoclipuri YouTube online.Ia notă de schema de culori pe care o folosesc, ce tipuri de blocuri folosesc și unde.Fiți atenți la modul în care sunt construite acoperișurile, stâlpii și mobilierul.Vedeți ce tipuri de blocuri sunt folosite pentru a face diferite forme și modele.Verificați cum este utilizat iluminatul.Construiți o colecție de materiale de referință pentru construcțiile proprii.
  • Imaginea intitulată Fiți un expert Minecraft Player Pasul 17
    3. Faceți o schiță sau un model al construirii dvs.Înainte de a începe să faceți o construire a minelelor elaborate, este o idee bună să vă schițați ideile pe hârtie sau să construiți un model al acestora.Puteți utiliza hârtie izometrică pentru a desena un model 3D al construirii dvs. pe hârtie.De asemenea, puteți utiliza software 3D de modelare, cum ar fi Google Sketchup, Blender 3D, sau tinkercad pentru a crea un model dur al structurii dvs.
  • Imagine intitulată Fii un expert Minecraft Piace Pasul 18
    4. Decideți asupra unei scheme de culori.Gândiți-vă la ce culori doriți ca structura dvs. să aibă înainte de a începe construirea.Este o idee bună să aveți câteva culori gratuite și o culoare contrastantă.De exemplu, puteți decide să faceți pereții o culoare roșie de cărămidă, poate că unele nuanțe luminoase de roșu aici și acolo.Apoi, poate doriți să faceți acoperișul o culoare albastră sau un verde de smarald pentru a contras cu roșu.
  • Imaginea intitulată Fii un expert Minecraft Player Pasul 19
    5. Utilizați blocuri de bază pentru a construi forma vrac a structurilor dvs.Când începeți mai întâi să faceți o structură, începeți cu blocurile de bază care au culori strălucitoare.Utilizați-le pentru a construi forma de bază a structurii dvs.Nu vă faceți griji cu privire la adăugarea de plăci, scări sau detalii încă.Doar construiți cea mai mare parte a structurii folosind blocuri de bază pentru a obține o senzație de formă și scară.Puteți adăuga detalii mai târziu.
  • Imagine intitulată Fii un expert Minecraft Player Pasul 20
    6. Descompune forme mai mari în forme mai mici.De exemplu, dacă construiți un conac, puteți începe prin construirea unui dreptunghi uriaș care este dimensiunea pe care doriți ca conacul să fie.Apoi, puteți dori să adăugați un dreptunghi mai mic în față în care doriți ca intrarea să meargă.Apoi, poate doriți să tăiați sau să adăugați un alt dreptunghi mai mic pe ambele părți în care doriți să mergeți bine ferestrele.Apoi, puteți decide că doriți să creați o formă diagonală în jurul colțurilor acoperișului sau fundației. Atunci poate că veți dori să terminați prin adăugarea unor ornamente în jurul tuturor marginilor.Apoi, puteți adăuga un acoperiș separat în partea de sus a tuturor formelor dreptunghiului pentru a obține o formă complexă de acoperiș.
  • Imaginea intitulată Fii un expert Minecraft Player Pasul 21
    7. Utilizați o varietate de blocuri pe construcțiile dvs.Nu folosiți doar un singur tip de bloc, cum ar fi pietriș, scânduri de lemn sau margini pentru toate pereții de pe construirea dvs.Păstrați complimentar schema de culori, dar utilizați o varietate de blocuri cu diferite texturi care contrastează unul cu celălalt.Dacă utilizați Cobblestone, este posibil să doriți să utilizați niște piatră netedă în jurul ușilor și ferestrelor sau între straturi.Utilizați un bloc de culori diferit pentru acoperiș și / sau ornament.Adăugați și o adâncime a pereților.Nu faceți doar fiecare parte o suprafață plană.Adăugați niște ornamente în jurul marginilor sau ferestrelor.Adăugați arcuri în jurul ușilor sau sigiliului de fereastră sub ferestre.
  • Imaginea intitulată Fii un expert Minecraft Player Pasul 22
    8. Utilizați rânduri și coloane de blocuri pentru a obține unghiuri diferite de acoperiș.Este ușor să creați un acoperiș care este la un unghi de 45 de grade, făcând blocuri care scară în sus 1 bloc la un moment dat.Puteți face unghiuri mai mici, făcând blocuri pe scară după rânduri sau două sau trei.De asemenea, puteți face unghiuri mai abrupte făcând blocuri pe scară după coloane sau două sau trei.De asemenea, puteți utiliza plăci și piese de scări pentru a regla unghiul unui acoperiș.
  • Imagine intitulată Fii un expert Minecraft Player Pasul 23
    9. Utilizați scări, plăci, garduri și uși de capcană în moduri creative.Nu trebuie să utilizați piesele de scări doar pentru a face scări.De exemplu, puteți plasa piese de scări cu sussidere pentru a face un blat sau o masă.O ușă de capcană sau o placă de presiune poate fi, de asemenea, utilizată ca tabletopyou puteți folosi, de asemenea, trapdoors pentru a face obloane de ferestre sau cotierele unui scaun.Puteți adăuga plăci pentru a adăuga o consumă sub un acoperiș sau pentru a regla unghiul unui acoperiș.Puteți utiliza plăci și plăci plasate în diferite unghiuri pentru a crea toate tipurile de modele unice.De asemenea, puteți stiva postări de gard pentru a face un pol sau pentru a crea un candelabru agățat.Puteți face un scaun prin plasarea unei singure piese de scări cu două uși de capcană pe ambele părți.
  • Imaginea intitulată Fii un expert Minecraft Player Pasul 24
    10. Aflați mecanica Redstone.În Minecraft, Redstone funcționează ca o sursă de energie electrică sau putere.Poate fi folosit pentru a face tot felul de contrapoziții mecanice.Puteți utiliza Redstone pentru a face Lumini automate și Uși automate.Poti de asemenea Faceți un lift, sau a pod mobil.Există tot felul de mecanisme pe care le puteți face cu Redstone în Minecraft.Oamenii au folosit chiar cenkstone pentru a construi un computer funcțional în interiorul Minecraft.
  • sfaturi

    Minecraft este mai multe distracții cu prietenii.Încercați să vă angajați să supraviețuiți sau să creați în Minecraft.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar