Cum de a construi o casă subterană

Ați vrut vreodată să aveți o casă complet ascunsă de viziunea altor persoane?Îți plac peșteri sau mirosul profund de pământ umed? Te temi de apocalipsa iminentă? Ei bine, ați putea dori să construiți o casă subterană. Va dura ceva timp și efort, dar dacă vă veți angaja să vă angajați la proiect, puteți avea propriul dvs. adăpost subteran mai repede decât mai târziu.

Pași

Metoda 1 din 5:
Pregătiți-vă pentru a vă construi casa subterană
  1. Imagine intitulată Construiți o casă subterană Pasul 1
1. Verificați legile privind zonarea. Puteți să vă sunați statul pentru a verifica legile zonerii proprietății dvs. pentru a vedea dacă vi se permite să puneți o clădire nouă pe proprietatea dvs. Nu doriți ca statul să distrugă distracția prin finalizarea pentru casa dvs. de metrou nou creată. Chiar dacă sunteți subteran, nu sunteți în siguranță din lege.
  • Casele complet subterane sunt de fapt ilegale în multe locuri, deoarece lipsa de ferestre înseamnă că nu pot satisface codurile de incendiu.
  • Imagine intitulată Construiți o casă subterană Pasul 2
    2. Obțineți permisiunea de la starea de a săpa. Mai multă afacere oficială. Trebuie să preșlați zona de pe proprietatea dvs. pe care doriți să o excavați cu mize și vopsea albă. Apoi, numiți filiala sigură a statului dvs. și descrieți zona pe care intenționați să o săpați. Sperăm că vă vor acorda permisiunea. Cu siguranță trebuie să faceți acest lucru pentru a vă asigura că nu vă veți sapa într-un sistem de canalizare sau ceva de genul ăsta.
  • Imagine intitulată Construiți o casă subterană Pasul 3
    3. Închiriați un excavator profesionist sau cumpărați echipament profesional. Angajarea unui profesionist pentru ao face pentru că nu ar fi cea mai rea idee. În funcție de dimensiunea casei dvs., probabil că veți avea nevoie să utilizați mașini grele și, dacă nu aveți nicio experiență cu faptul că angajarea unui profesionist este probabil calea de parcurs. Căutați excavatoare profesionale pe internet sau contactați o companie de construcții locale. Ei ar trebui să fie capabili să vă citeze un cost și, în cel puțin, vă oferă câteva sfaturi utile. Este posibil să puteți negocia un preț pentru a-și folosi echipamentul dacă puteți dovedi că sunteți instruiți să o utilizați.
  • Imagine intitulată Construiți o casă subterană Pasul 4
    4. Găsiți pe cineva dispus să vă ajute. Acesta nu este un loc de muncă solo, chiar dacă într-adevăr doriți să fie. Când sunteți excavați sau tratați cu materiale grele, aveți nevoie de cineva care să vă asigure că sunteți în siguranță. Veți avea de-a face cu o mulțime de materiale grele și lucrați pe pământ și ceva s-ar putea întâmpla în orice moment. Asigurați-vă că aveți un partener.
  • Imagine intitulată Construiți o casă subterană Pasul 5
    5. Găsiți o locație potrivită. Căutați un loc care este în afara câmpiei de inundații de 100 de ani ale zonei dvs. și nu este aproape de pante abrupte care ar putea declanșa o alunecare de teren. Un spațiu deschis deschis este probabil cel mai potrivit pentru o casă subterană, deoarece rădăcinile copacilor pot provoca, de asemenea, probleme în timpul săpăturilor. Șansele sunt că veți încerca să construiți această casă pe propria proprietate, așa că probabil că nu trebuie să vă faceți griji prea mult, ci doar să fiți conștienți.
  • În general, doriți să stați departe de orice obiecte mari, cum ar fi copacii, bolovani sau clădiri cu mai multe etaje.
  • De asemenea, nu trebuie să plasați casa dvs. lângă concentrații de combustibil sau materiale periculoase.
  • Metoda 2 din 5:
    Proiectarea casei dvs. subterane
    1. Imagine intitulată Construiți o casă subterană Pasul 6
    1. Elaborarea unor planuri structurale detaliate. Lucrați cu un arhitect pentru a proiecta un design scalat și plan de podea pentru casa dvs. subterană. Acest plan ar trebui să fie complet cu dimensiuni, detalii privind materialele potențiale care vor fi utilizate,
  • Imagine intitulată Construiți o casă subterană Pasul 7
    2. Proiectați-vă casa. Pe măsură ce vă proiectați casa dvs., ar trebui să luați în considerare sistemele de filtrare a aerului și a apei, sursele potențiale de lumină și spațiul de stocare a alimentelor.Desenați un model al casei dvs. la scară utilizând planurile structurale pe care le-ați creat deja. Acum, trageți în cazul în care toate aparatele instalate vor merge mai întâi, apoi mobilierul, atunci orice altceva doriți să includeți în planul dvs. Fiți conștienți de următoarele constrângeri:
  • Dacă veți fi subterane pentru perioade foarte lungi de timp, va trebui să aveți apă stabilită la un fel de reînnoire a sursei de apă și veți avea nevoie și de o tona de spațiu pentru a păstra alimentele pe care le aveți în stare proaspătă. Aceasta înseamnă multe frigidere și un generator de energie fiabil.
  • Un sistem fiabil de circulație și filtrare este, de asemenea, esențial pentru a evita otrăvirea cu dioxid de carbon sau alte boli de aer.
  • Imagine intitulată Construiți o casă subterană Pasul 8
    3. Includeți o intrare și ieșiți în designul dvs. Acest lucru poate fi la fel de simplu ca o scară cu o trapă pe partea superioară sau chiar un tunel care duce în sus și spre exterior. Cea mai ușoară opțiune este cumpărarea unei scări. Puteți cumpăra o scară online și l-ați livrat în casa dvs., deci nu trebuie nici măcar să facă parte din construcții dacă nu doriți.
  • Dacă vă decideți să utilizați o scară, este posibil să aveți nevoie să fixați scara pe perete cu suporturi metalice. Cumpărați suporturi metalice în formă de U la un magazin de îmbunătățire la domiciliu și asigurați-le în peretele dvs. peste treptele scării dvs. Acest lucru îl va păstra stabil în timp ce vă urcați în sus și în jos. De asemenea, puteți cumpăra garnituri etanșe pentru a vă asigura partea de sus a intrării dvs. Încă o dată este important să vă asigurați că trapa dvs. este semnificativ mai largă și mai lungă decât gaura pe care doriți să o acoperiți.
  • Metoda 3 din 5:
    Planificarea excavării
    1. Imagine intitulată Construiți o casă subterană Pasul 9
    1. Dezvoltați o strategie pentru a vă săturați gaura. Nu uitați să sapi pe baza zonei de excavare pe care ați primit-o permisiunea de a săpa. Dacă vă sapa în afara că riscați să săpați în ceva ca o linie de canalizare sau un cablu de fibră optică. Știți, de asemenea, ce fel de sol veți fi excavant. Dacă vă sapați în Bedrock, nu veți ajunge prea departe.
    • De asemenea, trebuie să vă verificați înregistrările solului la biroul orașului înainte de a începe săpați pentru a vedea ce veți putea să vă sapați și ce fel de echipament veți avea nevoie. Cereți funcționarului la biroul orașului despre proprietatea dvs. și vor avea înregistrările disponibile pentru dvs. pentru a vedea cea mai mare parte a timpului. Dacă nu, este posibil să trebuiască să vină pe cineva și să-ți cerceteze pământul.
  • Imagine intitulată Construiți o casă subterană Pasul 10
    2. Investighează condițiile de sol. Este incredibil de important să știți ce fel de sol cu ​​care lucrați și acest lucru va informa, de asemenea, strategia dvs. de săpare. Au un profesionist să vină și să-ți supravegheze solul.
  • Imaginea intitulată Construiți o casă subterană Pasul 11
    3. Luați în considerare o strategie de reducere și acoperire. Cut și acoperire funcționează dacă vă sapați în sol relativ moale. Ideea este că scoateți o zonă, construiți o structură de beton în interiorul acesteia și apoi acoperiți din nou gaura cu murdărie. Evident, doriți să vă păstrați trapa sau scara expusă astfel încât să puteți intra în structura dvs. Cu toate acestea, dacă solul dvs. va permite acest lucru, acesta este o modalitate bună de a construi un cadru mare pentru casa dvs.
  • Imagine intitulată Construiți o casă subterană Pasul 12
    4. Salvați excesul de sol. Acest lucru este deosebit de important dacă intenționați să creați o casă de bermă. O casă de bermă este o casă care este acoperită de sol, dar are încă ferestre și uși spre exterior. Casa ta va sta într-o fundație profundă și odată ce ați terminat construcția clădirii, puteți împinge murdăria în sus și pe partea de sus a casei pentru a crea aspectul bermului. Acest lucru va necesita un acoperiș armat.
  • Metoda 4 din 5:
    Construirea casei dvs. subterane
    1. Imagine intitulată Construiți o casă subterană Pasul 13
    1. Construiți un cadru de perimetru din lemn. Veți furniza beton în acest cadru pentru a crea o poziție. Piesele vor forma baza pentru fundația dvs. Plăcile trebuie construite în funcție de specificațiile fundației dvs. în planul dvs. proiectat.
  • Imagine intitulată Construiți o casă subterană Pasul 14
    2. Instalați picioarele pentru a oferi baza pentru fundația dvs. Amintiți-vă să sigilați picioarele pentru a le proteja de umiditate. Utilizați un etanșator de înaltă calitate. Puteți turna betonul fie direct în tranșee, fie în forme de lemn.
  • Imagine intitulată Construiți o casă subterană Pasul 15
    3. Creați ziduri stem. Începeți cu colțurile fundației și apoi construiți un perete de prune și nivel care leagă cele două colțuri. Având ceva de a conecta peretele la fiecare parte, face procesul mai ușor. Este mult mai ușor de văzut dacă peretele nu este aliniat. Scoateți defectele folosind mistele de mână.
  • Imagine intitulată Construiți o casă subterană Pasul 16
    4. Luați în considerare utilizarea beton armat pe pereti. Veți dori să o utilizați și pe tavan dacă intenționați să vă acoperiți acoperișul cu murdărie și sol. Living Underground va păstra temperaturile relativ moderate, dar pământul pune, de asemenea, o cantitate mare de presiune asupra pereților și tavanului casei dvs.. De asemenea, este esențial să angajați un inginer structural pentru a proiecta elemente rezistente la cutremur dacă locuiți într-o zonă predispusă la cutremur.
  • Imagine intitulată Construiți o casă subterană Pasul 17
    5. Decideți ce fel de plafon doriți. Puteți alege un material la fel de simplu ca și panourile de lemn sau ceva mai complex, dar mai rodier, cum ar fi cărămidă sau beton. Dacă alegeți cărămidă sau beton Asigurați-vă că construirea are suporturi structurale puternice.
  • Imagine intitulată Construiți o casă subterană Pasul 18
    6. Planificați să aveți schele sau piloni de cărămidă asigurați-vă plafonul. Va trebui să pune caramida dvs. prin cumpărarea de cărămidă și mortar și construiți un pilon gros până la tavan. O bază de șase cărămidă ar trebui să ofere un suport decent. Dacă camera dvs. este foarte mare, veți dori să construiți câteva suporturi. Schele este ceva pe care îl puteți cumpăra la un magazin de îmbunătățire la domiciliu, dar este mai probabil să se îndoaie și să se spargă. Luați acest pas foarte serios sau riscați potențialul cave-INS.
  • Imagine intitulată Construiți o casă subterană Pasul 19
    7. Utilizați grinzi de lemn pentru a schița camerele din casa dvs. Configurați aceste camere în conformitate cu planurile dvs. de proiectare. Asigurați-vă că părăsiți spațiu în pereți pentru orice cablare potențială pe care va trebui să o faceți.
  • Imagine intitulată Construiți o casă subterană Pasul 20
    8. Luați în considerare izolația. Chiar dacă trăiți subteran, este posibil să aveți nevoie de izolație. Acest lucru vă va păstra costurile de încălzire și răcire în jos și va face utilizarea energiei mult mai eficientă. Așteptați după ce ați terminat cablajul înainte de a instala izolația.
  • Metoda 5 din 5:
    Cumpărați o casă subterană premade
    1. Imagine intitulată Construiți o casă subterană Pasul 21
    1. Cercetați tipul de adăpost subteran pe care doriți să-l doriți. Credeți sau nu există o mulțime de companii care se specializează în adăposturi subterane. Veți putea găsi un număr de companii de pe Internet care vă pot vinde casele pre-făcute într-o varietate de stiluri diferite. Puteți merge destul de nebun aici dacă sunteți dispus să cheltuiți o mulțime de bani. Încercați să vă gândiți la gama de prețuri și cantitatea de persoane pe care intenționați să o trăiți cu dvs. în acest adăpost.
  • Imaginea intitulată Construiți o casă subterană Pasul 22
    2. Cumpărați casa dvs. subterană. În majoritatea acestor situații, trebuie să cumpărați adăpostul complet, deoarece, în general, ideea este că veți fi ascunși în adăpost odată ce o veți avea. Cu toate acestea, unele dintre aceste companii oferă finanțare.
  • Imagine intitulată Construirea unei case de metrou Pasul 23
    3. Obține aprobarea pentru a săpa pe proprietatea dvs. Mai întâi trebuie să preîncărcați zona dvs. de excavare cu vopsea albă sau mize. Apoi, apelați numărul de excavare a statului pentru a descrie zona exactă în care planificați să excavați. Nu vi se va permite să săpați în afara acestei zone. În Massachusetts acest număr este de 8-1-1, dar variază de stat după.Acest lucru este important pentru a vă asigura că nu vă sapa într-un sistem de canalizare îngropat sau un cablu de fibră optică.
  • Imagine intitulată Construiți o casă subterană Pasul 24
    4. Aveți casa dvs. de metrou livrată și instalată. Acest lucru este inclus în preț. Asigurați-vă că există o cale pentru camionul lor să vă livreze noua casă. Nu poți avea site-ul tău săpat tot drumul în mijlocul pădurii dacă nu există nici un drum pentru a ajunge acolo.Instalarea poate dura câteva zile, așa că fii conștient de asta.
  • sfaturi

    Aveți casa dvs. inspectată de un profesionist, astfel încât să știți că nu se va prăbuși.
  • Planifica. Nu doriți să lucrați la acest lucru în timpul meteo de iarnă sau rea.
  • Săvârșiți timp la proiect. Dacă într-adevăr doriți o casă subterană, va fi un proces lung.
  • Când construiți orice șanț sau unghi de orificiu pereții înapoi ușor, astfel încât partea superioară este mai mare decât podeaua.Acest lucru permite gravității să vă ajute să țineți înapoi presiunea pereților de murdărie.
  • Un telefon în caz de urgență poate fi util.
  • Înainte de a adăuga acoperișul, țineți întotdeauna părțile laterale ale șanțului și gaura pentru a preveni insulele.
  • Găurile de ventilație sunt un lucru foarte bun de a construi, poate în spatele unei plante, astfel încât casa dvs. subterană să rămână secretă.
  • Când strângeți pereții, conduceți bastonul sau polul în podea, împingându-vă pe perete, astfel încât pentru a vă împinge degetul în spatele plăcii, vă veți răni sau cel puțin să obțineți unghiile cu adevărat murdare.
  • Brațați toți pereții și niciodată să sapă adânc fără un prieten lângă tine și deasupra solului.
  • Nu încercați să construiți o casă subterană dacă trăiți sub nivelul mării. Probabil că veți lovi apa.
  • Fii foarte atent la unde și cum să săpeți. Dacă vă sapa într-un fel de sol greșit sau casa dvs. nu este construit robust, ați putea avea peșteri. Acest lucru este foarte periculos și cel mai probabil fatal!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar