Cum să contactați un editor de reviste

O bună relație de lucru cu un editor de reviste începe cu un contact inițial. În plus față de metodele tradiționale de contactare a persoanelor, cu creșterea internetului și a mass-mediei sociale, sunt disponibile mai multe oportunități pentru scrierea sau scrierea experților. Cu orice contact inițial, profesionalismul și respectul este întotdeauna cheia pentru o relație de lucru lungă și durabilă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Trimiterea prin e-mail a editorului
  1. Imagine intitulată Contactați un editor de reviste Pasul 1
1. Puteți găsi adresa de e-mail a editorului corect pe iGaffluentReSarch.COM .Revazinele mai mici au de obicei doar un singur editor, în timp ce revistele mai mari cu mai multe departamente au de obicei un editor pentru fiecare departament. Abordarea corespondenței dvs. la editorul potrivit, după nume, vă va primi mai repede răspunsuri la interogările dvs. și vă veți stabili ca profesionist.
  • Dacă aveți un timp dificil de localizare a unui editor pentru un anumit departament sau subiect, încercați să contactați editorul de gestionare sau editorul articolelor. Ei ar fi cea mai bună resursă la îndreptarea în direcția corectă.
  • O altă opțiune pentru urmărirea unei adrese de e-mail a unui editor este să o priviți pe site-ul revistei. Ar trebui să existe o pagină de depuneri sau o pagină de contact care să furnizeze informațiile utile.
  • Imagine intitulată Contactați editorul revistei Pasul 2
    2. Prezinta-te. Dacă revista nu acceptă interogări sau terenuri nesolicitate, trimiteți editorului un scurt e-mail introducându-vă și rezumând ideea de poveste în 1 la 2 propoziții.
  • O scurtă introducere a dvs. poate suna astfel: "Bună după-amiază, domnule. Jones. Numele meu este Jane Doe și eu sunt un scriitor independent care este interesat să scrie un articol pentru revista dvs. În prezent lucrez la o poveste despre consecințele frackingului asupra orașelor mici. V-ați fi interesat de această poveste publicată cu cititorii digerați?"
  • Imagine intitulată Contactați un editor de reviste Pasul 3
    3. Trimiteți o propunere. E-mailul dvs. trebuie să fie echivalent cu 1 până la 1 ½ pagini și ar trebui să fie în corpul e-mailului dvs., nu ca atașament.
  • Primul paragraf ar trebui să prezinte fie un scurt rezumat al articolului dvs., fie un fragment care comunică despre ce este vorba despre poveste. Acest paragraf ar trebui să fie scris într-un stil convingător, unul care atrage atenția cititorului.
  • Al doilea paragraf ar trebui să dea principalul motiv pentru care revista ar dori să vă prezinte povestea dvs. și de ce cititorii ei ar avea grijă de povestea care trebuie acoperită în articolul dvs.
  • Al treilea paragraf ar trebui să ofere un motiv secundar de a avea grijă de poveste. Dacă există doar un motiv, omiteți acest paragraf, deoarece acest lucru poate părea redundant și inutil.
  • Al patrulea paragraf ar trebui să-i spună editorului modul în care intenționați să acoperiți povestea: pe cine veți intervieva, unde veți vizita și alte surse care arată că ați cercetat și sunteți pregătiți să vă scrieți povestea. Fi succinct, dar specific.
  • Al cincilea paragraf ar trebui să-i spună editorului de ce scrieți piesa și modul în care cititorii revistei vor beneficia de citire.
  • În plus, poate fi util să vă încheiați cu o scurtă biografie a dvs., o listă a altor publicații pe care le-ați făcut pentru alte reviste, deoarece se referă la pitch-ul curent. Informați-le că sunteți dispus să trimiteți clipuri sau videoclipuri la cerere.
  • Imagine intitulată Contactați un editor de reviste Pasul 4
    4. Urmăriți în 1 până la 2 săptămâni. Nu trebuie să vă așteptați la un răspuns imediat la interogarea dvs., dar dacă nu auziți nimic în termen de 1-2 săptămâni, trimiteți un e-mail scurt de urmărire pentru a reaminti editorul. Nu repetați întregul pitch, dar întrebați dacă editorul a avut o șansă de ao citi.
  • Metoda 2 din 3:
    Apelarea editorului
    1. Imagine intitulată Contactați un editor de reviste Pasul 5
    1. Face apelul. Sunați la editor și faceți ideea sau povestea dvs. și întrebați dacă ar fi interesați de subiectul dvs..
    • Un exemplu de apel telefonic: "Bună ziua domnului. Jones. Ce mai faci? Numele meu este Jane Doe și vă sun să vă informez că mă gândesc în prezent să fac o poveste despre consecințele frackingului asupra orașelor mici. Dacă pot aduna suficienți cetățeni de Smallville, SUA la interviu, ați fi interesat de acest articol pentru revista dvs?"
    • Ar fi util să avem deja angajamente generale de la cei pe care doriți să-l intervievați pentru povestea dvs. Acest lucru vă poate ajuta să sunați mai fiabil, pregătit și gata să vă scrieți povestea editorului.
  • Imagine intitulată Contactați un editor de reviste Pasul 6
    2. Fi scurt, dar detaliat. Dacă primiți un răspuns pozitiv din partea editorului, vă mulțumiți pentru timpul lor și informați-le atunci când le veți trimite pe pitch prin e-mail.
  • De exemplu, puteți încheia apelul dvs. cu: "Mare. Vă voi trimite un teren oficial în timpul săptămânii. Doar pentru a verifica, e-mailul dvs. este Sam.Jones @ ToatăMagazine.COM? Ok, minunat. Vă mulțumim pentru timpul dvs. și aștept cu nerăbdare să lucrez cu dvs."
  • Imagine intitulată Contactați un editor de reviste Pasul 7
    3. Trimiteți propunerea. Odată ce vi sa dat seama de a vă trimite terenul, urmați liniile directoare și instrucțiunile pe care le are revista pentru trimiterea de terenuri.
  • Dacă din orice motiv, vă simțiți sau știți că veți fi întârziat în trimiterea prin e-mail, trimiteți un e-mail editorului care explică întârzierea dvs. și încercați să le acordați o estimare atunci când se pot aștepta la pitch.
  • Majoritatea revistelor au liniile directoare online. Asigurați-vă că le-ați revizuit, astfel încât aveți cea mai bună șansă de a vă revizui pasul.
  • Ar fi util să obțineți câteva copii ale revistei țintă pentru a citi într-un efort pentru a vă simți un sentiment pentru tipul de stil pe care îl caută, precum și lungimea medie pentru articolele pe care le publică.
  • Metoda 3 din 3:
    Localizarea editorului pe social media
    1. Imagine intitulată Contactați un editor de reviste Pasul 8
    1. Găsiți revista sau editorul pe Internet. Social media este simbolul comunicărilor în această zi în vârstă. Multe publicații au acum conturi Facebook și Twitter pentru a-și promova utilizarea individuală. Utilizați diferitele platforme pentru a localiza revista specifică și, cel mai probabil, vă va oferi numele editorului revistei.
  • Imagine intitulată Contactați un editor de reviste Pasul 9
    2. Trimite o cerere de prietenie. Indiferent dacă utilizați Facebook, Twitter sau LinkedIn, fiecare platformă oferă utilizatorului posibilitatea de a trimite o cerere de prietenie sau o opțiune de a "urma" persoana sau compania. Puteți folosi acest lucru ca o oportunitate de a vă prezenta personalului.
  • Repostarea sau răspunsul la un articole sau editori de reviste vă va permite să construiți un raport cu acestea și le veți permite să se familiarizeze cu dvs.
  • LinkedIn oferă un număr de grupuri legate de scrisori printre numeroasele grupuri de discuții - le puteți folosi pentru a construi o reputație și apoi pentru a adăuga editori care aparțin aceluiași grup la rețeaua dvs. LinkedIn.
  • Imagine intitulată Contactați un editor de reviste Pasul 10
    3. Puneți-vă ideea. Odată ce ați stabilit o relație sau o relație cu revista și editorul, trimiteți-le un mesaj direct, împingeți-le o idee și întrebați dacă ar fi interesați de poveste.
  • sfaturi

    Înainte de a intra în contact cu un editor de reviste, faceți timp să vă familiarizați cu publicația. Studiați orientările de trimitere și citiți mai multe probleme pentru a vă simți publicul pe care îl servește revista.
  • Faceți un efort de a răspunde cu promptitudine solicitărilor editorului. Dacă nu puteți da un răspuns complet, faceți timp pentru a recunoaște cererea și răspunsul cu o estimare a momentului când veți avea un răspuns complet.
  • Păstrați corespondența cu editorul într-un ton profesionist. Salutări precum "Buna ziua" sau "Salut" sunt potrivite pentru e-mail, așa cum este "dragă" utilizate în litere, dar felicitări cum ar fi "Hei omule" nu sunt. Exprimați fiecare cuvânt și folosiți capitalizarea și punctuația corespunzătoare, așa cum ați fi în depunerea dvs. în sine.
  • Avertizări

    Chiar dacă urmați toate instrucțiunile de mai sus, poveștile și articolele dvs. pot fi respinse inițial. Continuați să vă apropiați de editorul cu alte terenuri și să abordați editorii din alte reviste, de asemenea, pentru a le împinge ideile de poveste care au fost respinse în altă parte dacă se potrivesc nevoilor celorlalte reviste.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar