Cum să devii un editor

Editorii sunt responsabili pentru supravegherea calității publicațiilor, fie în imprimare sau online. Editorii au citit manuscrise pentru conformitatea cu stilul de publicare, pentru gramatică și pentru acuratețea factuală. Ele pot selecta lucrări de publicare, asistă la designul publicației și se ocupă de alte aspecte legate de publicație. Dacă acest tip de muncă vă interesează, aici sunt pași pentru a deveni editor.

Pași

Partea 1 din 3:
Punerea în munca necesară
  1. Imaginea intitulată deveni un etape de editor 1
1. Citiți vrăjitorul. Pentru a vă perfecționa ambarcațiunile, va trebui să vă dezvoltați un ochi pentru o bună gramatică, punctuație și sintaxă, precum și un sentiment de flux de text. Citirea conținutului de bună calitate vă va ajuta să ascuțiți aceste abilități la marginea unui aparat de ras.
  • Citiți ziarele pentru structură. Ziarele fac o treabă excelentă de structurare a informațiilor de la cele mai importante la cele mai puțin importante. Citiți ziarele pentru a obține un sentiment de lede sau ideea principală a povestii, care apare de obicei la începutul fiecărui articol.
  • Citiți ficțiunea pentru creativitate și empatie. Lucrările de ficțiune tind să examineze rolul relațiilor umane în modelarea semnificației și crearea fericirii (sau luarea lor). În plus față de a vă îmbunătăți mai mult social, poate chiar să vă stimulați temporar empatia. Aceste abilități sunt importante pentru editorul lumesc.
  • Citiți nonficția pentru context istoric și informații informative. Nonfiction explorează poveștile evenimentelor reale și ale oamenilor, care sunt adesea mai străine decât ficțiunea. Un editor bun va folosi nonfiction pentru a plasa povestiri în context istoric și a deriva informații utile de la ei.
  • Imaginea intitulată deveni un editor Pasul 2
    2
    Scrieți în fiecare zi. S-ar putea să vă gândiți ca un editor, nu veți face prea multe scrisori. Dezactivați-vă de această idee. Deși nu sunt întotdeauna recunoscute ca scriitori în sine, editorii petrec atât de mult timp să se joace cu fraze și limbă de turnare pentru a se potrivi voinței lor. Scrieți ceva în fiecare zi, indiferent dacă este vorba despre reminiscarea casuală a jurnalelor sau a analizei formale a unui eseu și rămâne cu ea. Nu faceți scuze pentru motivul pentru care nu puteți scrie. Face scuze pentru motivul pentru care scrieți la fel de mult ca tine.
  • Imaginea intitulată deveni un editor Pasul 3
    3
    Vocabularul de studiu (chiar dacă știți că nu o veți folosi). Vocabularul este o parte esențială în învățarea modului de a fi citit bine și cu screen. Editorii care se joacă în mod constant cu cuvinte noi și descoperă noi semnificații în cuvinte, vezi lumea într-un mod mai nuanțat. Fiind un gânditor mai nuanțat este ceea ce vă va distruge ca editor.
  • Transportă un dicționar cu tine oriunde te duci. Poate tu "dicţionar" este o aplicație pe telefonul dvs. Poate că este un buzunar Merriam-Webster. Indiferent de ce este, utilizați-l. Ori de câte ori întâlniți un cuvânt, nu știți, căutați-l și scrieți-l pe o listă. Răsfoiți lista periodic pentru a învăța - nu doar memorați - sensul cuvântului.
  • Practicați arta Mot Juste. Mot Juste este o frază franceză fantezie, inventată de Flaubert, care se traduce aproximativ la "Cuvântul perfect pentru ocazie." Cunoscând o mulțime de vocabular, și a văzut-o în acțiune, vă va ajuta să alegeți Mot Juste. Cei mai buni editori și scriitori par să tragă Le Mot Juste Din pălăriile lor negre, cu o ușurință înfricoșătoare.
  • Imaginea intitulată deveni un editor Pasul 4
    4. Hrăni curiozitatea naturală. Scriitorii, cititorii și editorii deopotrivă (ca editor, sunteți toți trei în mod implicit) par să împărtășiți o curiozitate înnăscută despre lume. Această curiozitate îi propulse să învețe despre lume, să-și pregătească acele date în bucăți interesante, în timp util și să o prezinte altora în speranța că curiozitatea lor ar putea fi și ea.
  • Dacă aveți ocazia, exploreaza lumea. Călătoria este o modalitate excelentă de a afla despre diferite locuri și culturi diferite. Puneți-vă acolo și Faceți cunoștință cu oamenii. Au conversații interesante Prin întrebarea întrebărilor ascuțite. Puneți-vă în situații incomode. Mai presus de toate, fiul de aer proaspăt. Da, scrieți despre tot.
  • Imaginea intitulată devine un editor Pasul 5
    5. Împingeți-vă gândirea. Pentru a fi editor, aveți nevoie de trei atribute principale mentale: creativitate sau abilitatea de a gândi la diferite permutări asupra zborului sau asupra capacității de a petrece ore lungi de a privi la aceeași hotărâre și judecată analitică sau abilitatea Pentru a lua decizii rapide despre semnificația ceva, locul în context, sau adevărul.
  • Înconjurați-vă cu oameni mai inteligenți decât tine. Dacă sunteți în mod constant peștii mari în micul iaz, în cele din urmă veți ieși din stimularea mintală. Te vei plictisi. Veți primi capul mare. Înconjurând-vă cu oameni care sunt mai deștepți decât vă veți forța să reevaluați și să vă gândiți prin idei de la pământ. S-ar putea chiar să absorbiți unele inteligente prin osmoză.
  • Face greșeli. Greșelile sunt prietenul tău, nu inamicul tău, atâta timp cât învățați de la ei. Nu vă fie frică să încercați o propoziție care în cele din urmă nu funcționează. Luați acel salt logic pe care îl cunoașteți este puțin prea întins pentru confort. Apoi reevaluați și gândiți-vă unde ați greșit. Jurăm să nu faceți niciodată aceeași greșeală de două ori. Acest lucru este destul de literal cum te simți mai bine la ceea ce faci.
  • Partea 2 din 3:
    Obținerea calificată și căutarea unui loc de muncă
    1. Imaginea intitulată deveni un editor Pasul 6
    1. Decideți ce fel de editor doriți să deveniți. Identificarea care industrie doriți să lucrați și tipul de editare pe care doriți să-l faceți vă va ajuta să determinați tipul de formare de care aveți nevoie. Există o tona de liber atunci când vine vorba de a decide ce drăguț de editor poate doriți să deveniți. Imaginându-vă ce fel de care sunteți cu adevărat atrași este partea distractivă!
    • Ar trebui să vă bucurați de câmpul în care doriți să editați, cum ar fi literatura de iubire să fie un editor de cărți sau un sport pentru a edita o revistă sportivă. De asemenea, ar trebui să vă dezvoltați cunoștințele în acest domeniu.
    • Cunoașterea tipurilor de editare vă poate ajuta, de asemenea, să determinați ce fel de pregătire aveți nevoie. Pentru a deveni un editor de conținut, va trebui să vă îmbunătățiți abilitățile de scriere pentru a revizui conținutul depus de alții. Pentru a deveni editor de copiere, va trebui să vă îmbunătățiți abilitățile de gramatică pentru a corecta erorile de gramatică și de punctuație.
    • Unele zone de specialitate, cum ar fi publicarea legală, tehnică sau medicală, pot necesita învățarea unui ghid de stil specializat. Alte domenii necesită abilități suplimentare de învățare - de a lucra ca editor de design, trebuie să dezvoltați aspectul și abilitățile de design grafic.
  • Imaginea intitulată deveni un etape de editor 7
    2. Luați în considerare dacă doriți să mergeți la școală pentru a deveni în cele din urmă un editor. Mulți oameni merg la colegiu și ajung să obțină o diplomă în limba engleză, dar nu prea mulți oameni merg la școală în mod special pentru a deveni editor. Deși ar trebui să urmăriți absolut visul de a deveni un editor dacă aveți unul, știți că mulți oameni care absolveră cu grade în limba engleză care nu au ales o diplomă cu o cale economică mai solidă la libertate.
  • Formarea formală a colegiului este cu siguranță utilă, dar nu este întotdeauna necesară pentru a deveni editor. O diplomă în limba engleză, jurnalism sau comunicații este utilă în obținerea unei poziții editoriale interne, iar în scris și editare există programe de grad și certificate. Cu toate acestea, dacă scrieți și editați bine, este posibil să fiți instruiți la locul de muncă.
  • Pentru a deveni un editor independent, este mai important să demonstrați capacitatea de a edita decât de a avea o diplomă, deși poate fi necesar să obțineți o diplomă dacă căutați experiență internă înainte de freelanțare.
  • Imaginea intitulată devine un editor Pasul 8
    3. Obțineți experiența inițială prin voluntariat sau stagii. Dacă sunteți încă în colegiu, căutați stagii care vă oferă o experiență hands-on. Dacă sunteți în afara colegiului, voluntarul serviciilor dvs. la caritabile și alte organizații non-profit sau la prieteni sau colegi sau să tranzacționați serviciile cu cineva ale căror produse sau servicii de care aveți nevoie.
  • Unii angajatori folosesc stagiari ca goferi în loc să le ofere lucrări efective legate de editare. Dacă aveți îndoieli, verificați cu ceilalți care au intervenit acolo înainte de a accepta un stagiu.
  • Imaginea intitulată deveni un editor Pasul 9
    4. Luați în considerare pornirea de la Ghostwriter sau Checker. Cu editare, ca și în multe alte profesii, există, de obicei, un lanț de comandă pe care trebuie să-l lucrați încet în sus, pentru a primi reini. Deși nu este necesar să începeți ca un checker de fapt sau ghostwriter, este cu siguranță mai ușor să vă luați piciorul în ușă - odată ce aveți piciorul în ușă și impresionați oamenii cu scrisul dvs. în timp util, intelectul ascuțit și dorința de a lucra, Este mult mai ușor să vă deplasați din interior decât este din afară din afară.
  • Ghostwriterii învață adesea să lucreze cu scriitori individuali și să stabilească relații pe termen lung cu ei. Dezavantajul este că nu veți primi neapărat creditul pe care îl meritați (care este mai mare decât credeți), dar partea superioară este că veți stabili o relație cu un scriitor care cunoaște o mulțime de alți scriitori și editori. Hrăniți aceste conexiuni dacă este posibil.
  • FACT-CHECKER Locuri de muncă sunt adesea la nivel de intrare, chiar lângă stagii. Deși în mod normal plictisitor și de a avea puțin de-a face cu scrierea reală, mulți își găsesc locul de muncă să fie o modalitate excelentă de a construi cotlete de jurnalism și de rețea în timpul pescuitului pentru o poziție mai bună. La unele publicații, cum ar fi noile poziții de checker de fapt, pot fi prestigioase, în timp ce la der Spiegel, ele pot fi numeroase.
  • Imaginea intitulată deveni un editor Pasul 10
    5. Comercializați-vă la o gamă largă de angajatori potențiali, deoarece specializarea dvs. permite. Fi versatil. Gândește-te la tine ca un cuțit de încredere elvețiană, capabil să facă multe lucruri deodată în multe situații diferite. Mai multe abilități și abilități pe care le aveți sub centura dvs. ca editor, cu atât vor fi mai bine oportunitățile de angajare.
  • De exemplu, puteți să vă comercializați abilitățile de editare a autorilor aspiranți, precum și pentru a rezerva editorii și cărțile de carte sau de a comercializa abilitățile de editare a designului agențiilor de publicitate, precum și firme de design grafic.
  • Partea 3 din 3:
    Efectuarea de valuri ca editor
    1. Imaginea intitulată deveni un editor Pasul 11
    1
    Reţea cu alți scriitori și editori. Alți editori vă pot spune procesul pe care l-au dus pentru a ajunge acolo unde se referă la dvs. atunci când au prea multă muncă sau li se oferă un proiect pe care nu îl pot descurca. Deoarece lucrările editorilor este adesea trecute cu vederea și subutilizată, rețelele sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a rămâne conectat la lucrările și deschiderile de top.
    • O modalitate de rețea este prin aderarea unei organizații de editori profesioniști. Mulți au directoare de editori deja stabilite în domeniu pe care doriți să deveniți un editor în.
    • Un alt mod de rețea este de a participa la conferințele și convențiile scriitorilor asociate cu zonele pe care doriți să le găsiți.
    • Puteți, de asemenea, să vă conectați prin site-uri web profesionale de socializare, cum ar fi LinkedIn, unde vă puteți alătura grupurilor dedicate scrierii și editării.
    • Păstrați legătura cu alți scriitori și editori. Trimiteți-le felicitări sincere când vedeți ceva ce au scris sau editat că vă place. Nu ardeți niciodată poduri dacă vă veți lăsa un loc de muncă.
  • Imaginea intitulată deveni un editor Pasul 12
    2. Ia locurile de muncă sau misiunile pe care nimeni altcineva nu le va lua. Acest sfat este aplicabil unei game largi de locuri de muncă, dar se aplică în mod special aici. Dacă câștigați reputația de a fi cineva care este dispus să abordeze misiuni dure, neplăcute sau altfel nedorite, veți începe să vă faceți indispensabil. Probabil că nu veți avea nici o lipsă de sarcini dacă sunteți în locul potrivit de locuri de muncă și veți fi văzute cu aceeași adorare pe care o rezervă de lemn pentru daltă preferată.
  • Imaginea intitulată deveni un editor Pasul 13
    3. Acordați atenție obținerii detaliilor exact dreapta. Spre deosebire de pozițiile de vânzări, unde minciuna albă este de fapt încurajată sau câteva roluri manageriale, unde imaginea de ansamblu este mai importantă decât detaliile, editorii trebuie să obțină lucrurile mici. Fie că este în concordanță cu punctuația în copia dvs., asigurându-vă că greșelile nu merg neobservate sau pur și simplu obținerea faptelor drepte, lucrurile mici contează mai mult pentru editori decât adresați celorlalți profesioniști, fără îndoială. Editorii își fac reputația pe lucrurile mici. Sunt cu siguranță în valoare de transpirație.
  • Imaginea intitulată deveni un editor Pasul 14
    4. Începeți să definiți o problemă pe care o aveți grijă. După toate posturile de generalizare și de locuri de muncă ciudate, care probabil vă vor defini devreme ca editor, veți începe să aflați despre tipurile de cărți, probleme sau categorii de lucru pe care vă bucurați cel mai mult. După ce mergeți la începutul carierei largi și superficiale, ajută la cunoașterea ca Guy sau Gal când vine vorba de specializarea ta.
  • Editorii nu pot obține premiul Pulitzer, dar dacă ar putea, probabil că ar merge la cei care au ales să se specializeze într-un anumit domeniu. Ce este al tău? Îți pasă de traficul de ființe umane? Neliniște politică? Inovarea educațională în America? Definiți-vă propriile interese, astfel încât alții să aibă un timp mai ușor de definit.
  • Imaginea intitulată deveni un editor Pasul 15
    5. Împărtășiți-vă dragostea cuvântului scris. Nu încetați niciodată să vă îngrijiți de cel mai bun mod de a prezenta, împărtăși și comunica limbajul astfel încât să încurajeze alți oameni să facă același lucru. Ca editor, sarcina dvs. solemnă este să faceți mai ușor limba în timp ce comunicați cât mai multe informații posibil.
  • Găsiți pe cineva pe care îl puteți îndruma. Ei vor aprecia îndrumarea și munca pe care le dați. Pe un nivel practic, ei vor cânta laudele dvs. altor persoane, ajutând la susținerea reputației dvs.
  • Apar în mass-media ca o punctuală. Fii tipul de încredere sau Gal că un site de știri merge când au nevoie de un interviu sau un cap de vorbă. Va trebui să forți o mulțime de conexiuni profunde pentru a face acest lucru să se întâmple, dar nu este imposibil.
  • Continuați să învățați lucruri noi în fiecare zi și încântați-le în ele. În cele din urmă ați învățat modalitatea corectă de a conjugați un cuvânt abstrus pe care l-ați greșit tot timpul. Distribuiți învățarea cu ceilalți. În loc să fie cunoscută ca persoana care este prea frică să recunoască că au făcut o greșeală, fie persoana care trăiește pentru a descoperi lucruri noi. Asta e la inima de a fi editor.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar