Cum să fii propria versiune a massiei block

Massie Block este personajul principal al Clique, o serie de cărți scrise de LISI HARRION. Ea are popularitate, aspect și bani. Toată lumea care a citit Clique cel puțin o dată probabil a crezut: "Wow! Massia este atât de plin de farmec, aș vrea să fiu ca ea." Dar, în realitate, Massia are o stima de sine scazuta si este o fata foarte prost si o fata nepolitica. Cu toate acestea, doar pentru că ea acționează în acest fel nu înseamnă că nu poți fi propria ta versiune a ei. Puteți deveni mult ca Massie Block fără atitudinea proastă și în schimb cu propria dvs. atingere personală, creativă.

Pași

Partea 1 din 4:
Stil personal
  1. Imaginea intitulată să fie a ta
1. Îmbunătățiți-vă apariția. Fă lucruri care imbunatatesc că te uiți fără probleme, ca și cum ai părul uscat începe să-ți spargi părul o dată în fiecare zi și să-l hidratezi, sau dacă aveți o cantitate nebună de capcane, utilizați benzi de porți. Încercați să obțineți produse de păr care se concentrează pe fixarea unui anumit lucru, cum ar fi să scăpați de mătreață sau să vă faceți părul mai moale. Vopsiți-vă unghiile o dată pe săptămână, cu 2 straturi de poloneză clară asupra acestuia și cresc unghiile dvs., astfel încât acestea să fie lungi și frumoase. Aplicați hidratant sau loțiune de fiecare dată când ieșiți din duș pentru a preveni pielea scalabilă, uscată. De asemenea, spălați-vă fața cu produse care nu vă irită fața și nu-l hidratează cu loțiune non-iritantă pentru a vă ajuta să vă hidratezi fața, dar să nu vă faceți să izbucniți. Uleiul de cocos este perfect pentru hidratare și făcându-ți fața strălucitoare și trează. De asemenea, cumpărați Buddy de fitness și o aplicație yoga care vă poate ajuta să obțineți mai mult și frumos.
  • Imaginea intitulată să fie a ta
    2. Exercitați și mâncați pentru a crea un corp fierbinte. Massia rareori mănâncă dulciuri, așa că încercați să mâncați sănătoși. Fructul vă oferă o figură ornamentală și o piele strălucitoare în același timp. Faceți un sport cum ar fi tenisul, yoga sau pilates.
  • Imaginea intitulată să fie a ta
    3. Fi cunoscut pentru sentimentul dvs. incredibil de stil. Purtați mărci. Dacă nu vă puteți permite aceste mărci, nu contează. Doar asigurați-vă că ceea ce purtați arată scump și fierbinte. Unele idei sunt Zara, Forever XXI sau Nordstrom Rack.
  • Imaginea intitulată să fie a ta
    4. Face părul stilului masie. Massie Block are părul uimitor. Pentru a realiza acest lucru, va trebui să utilizați un șampon de bună calitate și balsam. Massia utilizează Bumble & Bumble. Redken este mare, de asemenea. Dacă nu vă puteți permite șampoane scumpe, încercați esențele pe bază de plante. Au șampoane diferite pentru diferite tipuri de păr și miroase minunat. Massia Block are părul de castan și caramel evidențiază. Încercați un colorant de castane temporar acasă și vedeți dacă vă convine. Nu trebuie să aveți exact aceeași culoare părului, totuși. Doar asigurați-vă că este strălucitoare și miroase delicioase.
  • Imaginea intitulată să fie a ta
    5. Au un parfum și bijuterii semnături. Parfumul lui Massie este Chanel nr.19. Juicy Couture & Britney Spears fac câteva parfumuri frumoase. Secretul lui Victoria are mavinguri ah la prețurile AH-MASON. Dacă sunteți îndrăzneți, mergeți la o linie din grădina secretă sau unul dintre parfumurile lor ca Bombshell, Noir, Rocks Sexy, Angels Dream, etc. Dacă sunteți mai moale, încercați linia lor naturală sau roz. Sunt ieftini și 10. Asigurați-vă că sunteți angajat în totalitate în ea și oamenii vă pot mirosi când vii. Piesa de bijuterii din Massie este o brățară de farmec. Încercați să obțineți unul de la Tiffany & Co. Dacă nu vă puteți permite bijuteriile, încercați couture suculent sau Pandora.
  • Imaginea intitulată să fie a ta
    6. Au un anumit lucru pe care îl purtați. Poate că este parfum sau un colier sau orice altceva. Purtați-o tot timpul, nu ieșiți niciodată în public fără ea. Massia își poartă întotdeauna brățara ei de farmec, așa că ar fi minunat dacă întotdeauna purtați elementul dvs. special.
  • Imaginea intitulată să fie a ta
    7. Poartă o pungă mare de designer cu tine oriunde te duci. Încercați nume de marcă. Geanta ta este ca dormitorul tau, doar mai mic. Întotdeauna transportați telefonul mobil și luciul de buze cu dvs. Un alfa nu ignoră niciodată un text.
  • Partea 2 din 4:
    Acasă
    1. Imaginea intitulată să fie a ta
    1. Decorați-vă propria cameră pentru ao face o cameră uimitoare. Camera lui Massie este albă cu atingeri de violet. Puteți alege propria culoare de semnătură și vă puteți decora camera în consecință.
  • Imaginea intitulată să fie a ta
    2. Încercați să faceți camera dvs. toate alb cu sugestii de culori preferate și purpuriu. Nu face prea mult ca paietele sau cantități excesive de amprente și modele de animale. Massie nu trebuie să-și facă griji pentru păstrarea camerei ei curată, deoarece ea are Inez, dar majoritatea oamenilor nu au propria lor servitoare, deci asigurați-vă că vă curățați camera în mod constant și faceți-o drăguță.
  • Partea 3 din 4:
    Încorporarea comportamentelor Massiei
    1. Imaginea intitulată să fie a ta
    1. Asigurați-vă că nu sunteți înțeles. Amintiți-vă, chiar și lbrs nu merită să fie tachinat. Dacă nu sunteți frumos, nimeni nu vă va plăcea.
  • Imaginea intitulată să fie a ta
    2. Scrieți-vă propriul stadiu al Uniunii. Păstrați-l privat! Dacă este publică, oamenii geloși o pot folosi pentru a se opune sau a vă distra de dvs.
  • Imaginea intitulată să fie a ta
    3. Aveți propriul dvs. blog online. Blog săptămânal despre viața ta. Nu dați adresa site-ului web tuturor la școală. În curând vor începe să o citească și să vă sune un poser. Cu toate acestea, dacă este un blog de modă / ceva plin de farmec că oamenii vor simți nevoia de a citi, du-te pentru el. Dacă l-ați pariat în Beverly Hills, dați detaliile, dar lăsați unii la imaginație și nu postați secrete sau lucruri pe care nu le-ați dori altora să știe dacă ați fost tu. Expunerea oamenilor este atât de greșită.Dacă nu doriți un blog real, încercați un blog de rol. Roleplaying este atunci când scrieți un blog despre un caracter fictiv.
  • Partea 4 din 4:
    Acționând în jurul altora
    1. Imaginea intitulată să fie a ta
    1. Fi popular. Massia este extrem de populară la școală. Acest lucru poate dura ceva timp. Încercați să schimbați școlile dacă este posibil. Aceasta este o soluție mai ușoară pentru că puteți începe. Țineți o mulțime de petreceri și întotdeauna să vă asigurați că petrecerile dvs. de ziua de naștere sunt mari și exclusive. Invitați numai persoane populare, nu au permis lbrs.
    • Acum că ești un alfa popular, nu te duce departe. De exemplu, nu sparge-o pe cineva în lacrimi dacă se ciocnesc în tine, în schimb doar să le dai o strălucire, o revenire, să-ți răsturnați părul în fața lor și să pleci înainte de a putea spune ceva. De asemenea, fiți drăguți cu profesorii și părinții dvs. și obțineți grade bune. Chiar dacă popularitatea poate părea totul în acest moment al vieții, veți regreta că nu vă îngrijiți de școală atunci când încercați să solicitați colegiul. În cele din urmă, dacă cineva a fost rău pentru tine sau te-a exclus, să te răzbuni, dar să faci subtil pentru că dacă faci ceva maior și fii prins, ai putea fi în mare problemă. Imaginea intitulată să fie a ta
  • Imaginea intitulată să fie a ta
    2. Formați-vă propriul clique. Clique-ul lui Massie Block este numit Comitetul prealabil. Cu excepția faptului că nimeni nu la școală nu citește clique, atunci alegeți un nume diferit. Sugestiile includ posse lucioase, clan glam, glamour, etc. Asigurați-vă că clipa dvs. nu are mai mult de 6 fete. Un alfa nu este necesar, dar dacă există unul, asigurați-vă că sunteți voi. De asemenea, pentru a fi invitat la petreceri, încercați să jucați greu pentru a obține. De exemplu, dacă prietenul tău Sara are o petrecere, dar "uitat" Pentru a vă invita, spuneți doar "Oh oricum. Cealaltă alegere ar fi de a obține mani-pedis cu (numele clique), și asta e mai distractiv decât petrecerea ta va fi. Mai tarziu." Persoana va deveni gelos și vă va invita la petrecerea lor. De asemenea, aveți un somn săptămânal cu Clique, citiți revistele de modă și păstrați-vă prins cele mai recente tendințe de modă.
  • Adunați un grup de prieteni și creați lent o clique. Nu le spuneți "Vreau să fac o clique cu voi toți și voi fi alfa," pentru că "clique" sună prost, și spunându-le că vei fi liderul ar putea să-i facă să se simtă ofensați de cât de șefii sunteți. În schimb, faceți niște prieteni noi (preferabil fete populare) și planificați toate întâlnirile și totul, apoi stați la masa voastră și asigurați-vă că sunteți în mijloc. Dacă doriți să utilizați grupul dvs. de prieteni actuali, asigurați-vă că răsturnați liderul actual, fără să o invită la cât mai multe lucruri și să stați în fața ei (asigurați-vă că toți ceilalți din grupul dvs. nu dorește ca ea să fie liderul la fel de mult ca și tu și tu).Imaginea intitulată să fie a ta
  • Imaginea intitulată să fie a ta
    3. Fi un magnet de băiat. Asigurați-vă că există întotdeauna cel puțin un set de ochi pe tine. Flirtează un pic, dar numai cu oamenii care vă plac, pentru că atunci oamenii vă vor numi flirt.
  • Imaginea intitulată să fie a ta
    4. Du-te pe un sindrom uriaș de cumpărături cu prietenii tăi. Dacă membrii clique sunt deja populari și au un sentiment bun de stil, nu este nevoie să vă schimbați dulapul. Dar dacă prietenii tăi cumpără în justiție sau lac, mergeți la cumpărături cât mai repede. Du-te la magazine precum Nordstrom Rack, Saks, Vera Bradley, Sephora și Victoria`s Secret roz. Când faceți cumpărături, fiți să le spuneți ce ar arăta adorabil. Dați-le prea multe sfaturi de frumusețe, cum ar fi "Acest lucru este perfect, verde este ca tu," și "Nu cumpărați că, galbenul nu complimentează tonul pielii,". Încercați să cumpărați o tonă de lucruri și să le încurajați să înceapă cumpărăturile acolo dacă nu cumpără magazinele populare.
  • Imaginea intitulată să fie a ta
    5. Au dormit vineri noaptea. Încercați să obțineți prietenii dvs. să se întoarcă, să aibă o fată să aibă somnambul din această săptămână, apoi o altă săptămână viitoare și așa mai departe. În acest fel, nu subliniați în fiecare vineri, asigurându-vă că totul este perfect. Când este rândul tău să găzduiască unul, asigurați-vă că este perfect. Au dormit undeva unde părinții tăi nu te pot auzi, ca și subsolul (numai dacă este terminat). Dacă aveți saltele mici pentru a dormi, asigurați-vă că există suficientă astfel încât toată lumea să aibă o parte corectă de confort. Aranjați saltelele într-o floare și puneți gustări în mijloc cu cești de apă și paie de cădere fantezie în fața fiecărei saltele. Când vizionați filme, aranjați saltele într-o jumătate de cerc, astfel încât toată lumea să poată vedea filmul fără a fi nevoie să se întoarcă să-l urmărească. Asigurați-vă că există multe de făcut și există toate consumabilele pentru a face meșteșuguri sau orice altceva în aceeași cameră ca tine. De asemenea, chiar dacă este distractiv să trageți all-Nighters, încercați să vă culcați până la miezul nopții, astfel încât prietenii dvs. nu sunt prea obosiți a doua zi.
  • sfaturi

    Arătați întotdeauna grozav, nu știți niciodată cine vă veți întâlni.
  • Încercați să păstrați pe partea de sus a celor mai noi tendințe.
  • Încearcă să fii atractiv, să te mândri în aspectul tău.
  • Citiți reviste precum șaptesprezece, vogue teen, cosmo etc.
  • Lasă-i pe toți să știe că vrei să spui afaceri. Prietenul tău tocmai ți-a scuturat? Nu te bucura de ea prea mult să găsească un alt prieten, dovedește că ești suficient de alfa pentru a face asta.
  • Nu acționați Snobby. Acesta este un lucru pe care nu ar trebui să-l faceți ca Massie!
  • În punga dvs. ar trebui să aveți întotdeauna: o perie de buzunar, luciu de buze, Chapstick, Moneții și dacă aveți unul, un telefon mobil.
  • Vorbiți întotdeauna despre lucruri uimitoare pe care le veți face. Și nu vă fie frică să vă gândiți la viitorul tău uimitor și ambițios.
  • Excel în toate subiectele tale. În acest fel, părinții dvs. ar putea fi mai flexibili atunci când vine vorba de viața socială. (Cum ar fi dormit, merg la petreceri etc.) Înseamnă, de asemenea, că puteți scrie și utiliza gramatica în mod corespunzător. Care ar trebui să vă ajute să obțineți un loc de muncă mai târziu în viață, pentru a vă susține stilul de viață șutur.
  • Avertizări

    Probabil veți crea dușmani în acest proces.
  • La unii, puteți părea ca un poser.
  • Trebuie să fii respingător față de ceilalți ființe umane, datorită unui sentiment de superioritate. Aveți un gând bun despre faptul că este modul adecvat de a vă conduce viața.
  • Pentru unii oameni chiar și prietenii dvs. ar putea să-și întoarcă spatele la dvs.
  • Veți pierde unii dintre prietenii dvs.
  • Amintiți-vă, aceste fete sunt doar caractere de carte. Nimeni nu poate fi exact ca ei
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar