Cum să fii misterios pentru a atrage oameni

Oamenii misterioși sunt atractivi, deoarece oamenii sunt naturali curioși și doresc să afle mai multe despre ei. Când permiteți imaginilor oamenilor să completeze lacunele despre dvs., vor fi trase pentru a vedea dacă ipotezele lor se dovedesc a fi corecte. Puteți deveni mai misterios urmând câțiva pași simpli.

Pași

Partea 1 din 3:
Cultivând un comportament misterios
  1. Imagine intitulată impresionează un tip 3
1. A stabili un contact vizual.Efectuarea contactului cu ochii arată că aveți încredere.De asemenea, atunci când faceți contact vizual cu cineva, arată că sunteți interesat să aflați mai multe despre ele.Asigurați-vă că nu țineți un contact vizual pentru prea mult timp - aproximativ două secunde este o lungime bună - ca cel puțin să vină la fel de înfiorător sau intimidant.
  • Imagine intitulată face ca fiind o ieșire socială
    2. Fii calm.Oamenii animați nu lasă prea mult imaginația pentru că sunt centrul atenției.A fi atractiv misterios, fii calm, oarecum serios și relativ uniform.Fii calm în centrul furtunii, indiferent cât de pline de viață sunt în jurul tău.
  • Imagine intitulată Data unei vierme Pasul 1
    3. Aflați multe despre câteva lucruri.Ești misterios și inteligent.Pentru că nu veți vorbi despre dvs. prea mult, va trebui să aflați despre unele subiecte pe care le puteți vorbi în lungime.Nu numai că acest lucru păstrează conversația departe de povestea ta personală, arată că sunteți suficient de pasionați despre un subiect care să-l învețe.
  • Asigurați-vă că subiectul este interesant și nu polarizați.De exemplu, candidații prezidențiali ar putea fi interesanți, dar sunt, de asemenea, polarizați.În schimb, impactul peștilor produse agricole asupra mediului este interesant și probabil să nu fie foarte polarizant.
  • Imaginea intitulată Obțineți un tip pentru a cădea capul peste tocuri pentru tine Pasul 5
    4. Întreabă întrebări.Solicitarea întrebărilor este o modalitate excelentă de a fi misterios și de a atrage oamenii și de a crea câteva scopuri.Vă permite să păstrați conversația departe de detaliile dvs. personale, arată interesul pentru o altă persoană și, mai presus de toate, permite oamenilor să vorbească despre ei înșiși.Oamenii vor crede că sunteți interesați în mod special de ei și sunteți flatat că ați vrut să auziți povestea lor.
  • Începeți cu întrebări simple precum "Unde sunteți de la inițial?"Sau" Unde ați călători în cazul în care banii nu aveau obiect?"Ascultați răspunsurile și puneți întrebări bazate pe acele răspunsuri, cum ar fi:" Oh, doriți să călătoriți la Paris? Ce este despre orașul luminilor pe care îl găsiți atractiv? V-ați călători singur sau cu cineva?"
  • Imaginea intitulată Obțineți un tip care să recunoască că vă place Pasul 9
    5. Fă-i să zâmbească.Doar pentru că ești misterios nu înseamnă că nu poți fi fermecător.Face oamenii să zâmbească.Zâmbind face ca oamenii să se simtă bine și face ca oamenii să se simtă instantaneu față de persoana care le-a făcut să zâmbească.Nu vă fie frică să vă zâmbiți și să vă zâmbiți.Aceasta arată o apreciere bună a vieții care este atractivă pentru aproape toată lumea.
  • Nu trebuie să vorbești cu cineva care să-i facă să zâmbească.Când faceți contact vizual, dați-i pe cealaltă persoană un zâmbet mic și ceas, vor întoarce favoarea.
  • Imaginea intitulată pare a fi mai autoritară Pasul 8
    6. Schimba subiectul.Doar pentru că nu vei petrece mult timp vorbind despre tine, nu înseamnă că nu poți direcționa conversația.Acest lucru funcționează deoarece schimbarea subiectelor arată destul de frecvent audiența că nu sunteți doar misterioși, ci că sunteți încrezători și informați despre o varietate de subiecte.
  • Căutați oportunități naturale de a schimba subiectele, care vor veni de obicei în răspunsul altcuiva la ceva.
  • Acesta este un moment minunat pentru a pune o întrebare, care va direcționa conversația într-o altă direcție.
  • Imaginea intitulată Fii o fată drăguță Pasul 4
    7. Fi un alfa sau un flirt.În funcție de sexul tău, fiind misterios poate fi un semn că ești un bărbat alfa sau o femeie de flirt, două arhetipuri care sunt atractive pentru aproape toată lumea.Oamenii misterioși exuda încrederea, iar încrederea poate fi interpretată diferit în funcție de sexul dvs.Ceea ce este destul de universal, indiferent de gen, este că oamenii misterioși sunt în liniște în control, dar nu flamboyant al atenției.
  • Această idee se referă la psihologia atracției, care prezintă faptul că atracția este fiziologică și psihologică și că cei doi se informează unul pe altul.
  • Partea 2 din 3:
    Asigurați-vă că nu apare înfiorător
    1. Imaginea intitulată Obțineți un tip pentru a vrea întotdeauna să vorbească cu pasul 16
    1. Păstrați câteva lucruri pentru tine.Când vorbești cu cineva, nu-i spuneți povestea voastră.Nu ești o carte deschisă.În schimb, ești misterios și trebuie să lași lacune în povestea ta.Care va încuraja oamenii să pună întrebări, să se gândească la ceea ce ați spus și să completați lacunele povestirii dvs. cu imaginația lor.
    • O modalitate excelentă de abordare a acestei idei este de a răspunde doar la întrebări pe care le-ați întrebat despre dvs., spre deosebire de a oferi pur și simplu informații. Chiar și atunci când răspundeți la întrebări, dați cât mai puține informații posibil în timp ce încă mai satisfaceți interogatorul.
    • Dacă cineva vă întreabă despre weekend-ul dvs., faceți un răspuns vag, cum ar fi "M-am întâlnit cu niște prieteni și am făcut niște lucruri în oraș." Dacă vă întrebați mai departe, spuneți nimic și zâmbiți misterios.
  • Imagine intitulată se ocupă de un prieten care are ADHD Pasul 13
    2. Nu fiți întotdeauna disponibili.Dacă sunteți întotdeauna disponibil, ați putea părea dornică și cu siguranță nu veți apărea misterioasă.În schimb, doriți să fiți disponibil ocazional, deși, de obicei, nu, ceea ce va face ca atenția dvs. să pară aproape o recompensă.
  • Acest lucru se aplică apelurilor telefonice, textelor, chat-urilor video și întâlnirilor.Dacă telefonul sună, lăsați-l să meargă la mesageria vocală.Dacă primiți un mesaj text sau un mesaj direct, nu îl citiți imediat.Dacă vă sugerăm să vă întâlniți, nu spuneți cu entuziasm da.Verificați mai întâi calendarul.Ești misterios când ești adesea indisponibil.
  • Imagine intitulată arata Boho Chic Pasul 8
    3. Nu fi un dresser flashy.Nu vrei să ieși într-o mulțime din cauza hainelor tale strălucitoare, culori strălucitoare sau modele puternice.În schimb, doriți să vă păstrați îmbrăcămintea oarecum modestă, dar încă diferită de toată lumea din jurul vostru.Culorile mai întunecate sunt mai misterioase.
  • Dacă oamenii din jurul dvs. tind să poarte blugi, de exemplu, luați în considerare purtarea blugiului tăiat.Dacă toată lumea poartă cizme, ia în considerare loafers.
  • Partea 3 din 3:
    Menținerea misterului
    1. Imaginea intitulată Obțineți un prieten în partea de liceu Pasul 2
    1. Gandeste in afara cutiei.Încercați să fiți mai creativi și gândiți-vă în afara casetei.Interesul tău de dragoste este atras de comportamentul tău misterios, iar creativitatea este un semn al unei persoane încrezătoare și misterioase.Creativitatea arată că puteți fi jucăuș și disciplinat și că veți vedea lumea dintr-o perspectivă unică.Împărtășiți acel unicitate cu obiectul afecțiunii dvs. pentru a menține misterul.
    • Creativitatea nu înseamnă doar artistică.S-ar putea să nu aveți un os artistic în corpul vostru și că este bine.Fii creativ cu răspunsurile dvs. la oameni, soluțiile dvs. la probleme sau chiar cum vă petreceți timp cu partenerul dvs.
    • De exemplu, mai degrabă decât să sugerăm cina și un film, să fiți creativi și să luați partenerul dvs. într-un loc pe care nu l-au mai fost niciodată, ca un park de stat, pentru un picnic și aduceți o carte a poemelor tale preferate să le citească cu ei.
  • Imagine intitulată Faceți băieții doriți ca pasul 21
    2. Să fie imprevizibil.Fiind împrumuturi imprevizibile pentru comportamentul tău misterios.Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să acționați de personaj cu interesul dvs. de dragoste sau să le confunda.Chiar mai rău, rănește sentimentele lor.Fiind imprevizibil pur și simplu înseamnă să vă sfideți propriile rutine și modelele din fiecare moment și apoi.Acest lucru va demonstra că există încă unele secrete în maneci și o păstra interesante.
  • De exemplu, dacă luați întotdeauna o cafea pe drumul spre muncă, decideți să mergeți la o jogging în loc de o zi.
  • Sau, dacă așteptați întotdeauna interesul dvs. de dragoste pentru a vă suna, surprinde-i cu un apel telefonic.
  • Imaginea intitulată Începeți să faceți din nou sexul Pasul 9
    3. Amintiți-vă să reciprocați.Interesul tău de dragoste este atras de tine și poate că ți-ai luat relația cu un alt nivel.Amintiți-vă, puteți fi sentimente misterioase și încă reciproce și interes.Oamenii tind să se simtă mai atrași de cei pe care îi simt că sunt atrași de ei, astfel încât să-și reciproc interesul față de tine.
  • De exemplu, puteți fi în continuare misterios și aduceți-vă flori de interes dragoste sau trimiteți un text simplu care spune: "Gândindu-vă la tine."Gesturile mici înseamnă o mulțime, mai ales de la o persoană misterioasă.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Aflați o mulțime de cunoștințe generale sau fapte interesante și necunoscute.
  • Memorați o mulțime de fapte aleatorii și angajați-le atunci când anumite subiecte apare în discuție întâmplătoare.
  • Discutați numai când oamenii vorbesc cu tine.
  • Păstrați-vă neutru, dar fermecător.
  • Nu petreceți prea mult timp într-un singur loc - mișcarea în jurul valorii de oameni se întreabă ce anume este atât de important încât trebuie să mergeți.
  • Nu lăsați-ți zdrobiți-vă să vă prindeți inactiv. Când sunteți văzuți absorbiți de lucruri tot timpul, le face să se întrebe despre ce vă faceți până la.
  • Silent se uită la pasiunea ta din când în când, dar clipește și se uită încet când te văd că te uiți.
  • Acționa un pic cam timid. Aceasta este o mare oportunitate de a-ți aprinzi zâmbetul.
  • Avertizări

    Puneți-vă puțin pretenția misterioasă când ați prins în cele din urmă obiectul afecțiunii voastre, dar nu-l ștergeți complet. Doriți să le păstrați pe degetele de la picioare, anticipând întotdeauna numeroasele dvs. surprize.
  • Nu fi prea misterios. Acest lucru poate duce la suspiciune, o oprire uriașă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar