Cum să-i convingeți pe părinți să vă aducă o trambulină

Trambulinele sunt excelente pentru recreere, exerciții și instruire pentru o varietate de sporturi. Ca activitate de agrement, trambulinarea oferă o modalitate interesantă de a obține un exercițiu în timp ce îmbunătățește echilibrul și postura. În același timp, rănile din trambulină sunt foarte frecvente și includ membrele rupte, conturile, robinetele, tulpinile și vânătăi. Pentru a convinge părinții dvs. să cumpere o trambulină, va trebui să comunicați ambii profesioniști (e.G., exerciții și distracție) și cons (e.G., vătămare și costă o mulțime de bani). Cumpărarea unei trambuline poate fi o mare investiție și o modalitate distractivă de a obține un exercițiu în afara și cu prietenii.

Pași

Partea 1 din 3:
Devenind trambulină savvy
  1. Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă obține o pasaj de trambulină 1
1. Cercetarea beneficiilor utilizării unei trambuline. Dacă veți convinge părinții dvs. să achiziționeze o trambulină, ar trebui să vă arătați cunoștințele despre subiect. Ca orice sport, trambulinarea are atât beneficii pentru sănătate, cât și riscuri. De exemplu, comparativ cu sporturile cu impact ridicat, cum ar fi alergarea, trampolinarea este un impact destul de scăzut, totuși arde o mulțime de calorii. Mișcarea de revenire în sus și în jos este, de asemenea, mare pentru corp și poate ajuta la reducerea stresului. Este, de asemenea, o mulțime de distracție!
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce o pasaj de trambulină 2
    2. Scrieți riscurile de trambulină. Trampolinarea implică un risc grav de rănire. Leziunile comune includ robii, brațele sparte și picioarele, rănile capului și gâtului. Aceste tipuri de leziuni nu sunt mai puțin frecvente. Nu ar fi distractiv să vă răniți și să pierdeți alte activități, deci ar trebui să fiți conștienți de riscuri.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce o trambulină pasul 3
    3. Aflați cele mai sigure trambuline de pe piață. Dacă doriți să vă convingeți părinții să cumpere o trambulină, trebuie să știți despre modelele curente de trambulină. Trambulinele de cercetare cu caracteristici bune de siguranță și aflați prețul diferitelor modele prin căutarea de trambuline online sau în magazine precum Walmart sau țintă.
  • Cereți o trambulină rotundă. Trambulinele rotunde sunt mai sigure decât cele pătrate.
  • Aflați dacă trambulina are o rețea de siguranță. Trambulinele cu o plasă de siguranță sunt mai sigure decât cele fără unul.
  • Partea 2 din 3:
    Comunicarea beneficiilor de trambulină
    1. Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce o pasare de trambulină 4
    1. Spuneți părinților dvs. despre beneficiile de sănătate ale trampolinerii. Trampolinarea este o formă distractivă de exerciții care nu se simte ca exercițiul.
    • Ai putea spune părinților tăi: "Știați că puteți arde 160 de calorii în jumătate de oră de sărituri pe o mini-trambulină?"
    • 15 minute de bouncing la sfârșitul zilei poate fi grozav pentru sănătatea ta.
    • Trampolinarea poate contribui la îmbunătățirea echilibrului și a poziției. Se pregătește unul pentru a echilibra în aer și necesită o coordonare delicată.
    • Reboundingul ajută la dezvoltarea abilităților motorii, cum ar fi coordonarea mâinilor și a ochilor.
    • Veți deveni mai flexibili. Jumping ajută la consolidarea și prelungirea mușchilor.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. să vă aducă o trambulină pasul 5
    2. Spuneți părinților voștri doriți să vă înscrieți în clasele de trambulină. Dacă vă arătați angajamentul de a învăța sportul, vor avea mai multe șanse să vă cumpere echipamentul. Prin instruirea în sport, veți ști cum să utilizați trambulina din spate în mod corespunzător.
  • Ai putea spune părinților tăi: "Chiar vreau să învăț sportul de trambulină. Există clase în care puteți afla tot felul de abilități de reluare. Pot să mă înscriu în clasele de trampoling?"
  • Găsiți cursuri în cartierul dvs. Multe orașe au o gimnastică de trambulină cu clase de învățare pentru a sări. Deoarece trambulinarea este, de asemenea, un sport gimnastic în Jocurile Olimpice, puteți vedea, de asemenea, dacă Academia locală de gimnastică are clase de trambulină și tumblare.
  • Uită-te în clasele de trambulină și de tumblare la Academia locală de gimnastică. Există patru evenimente olimpice în trambulină și tăiere, incluzând trambulină individuală și sincronizată, tambul de putere și dublu mini-trambulină. Vedeți dacă Academia locală are cursuri în oricare dintre aceste discipline.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce o trambulină pasul 6
    3. Spuneți părinților dvs. despre abilitățile pe care le puteți învăța prin trambulinare. Spuneți-le că trambulinarea vă va ajuta cu o varietate de abilități fizice pe care le puteți utiliza în alte sporturi și în viață. De exemplu, vă veți dezvolta echilibrul și abilitățile mai slabe, cum ar fi persistența. Învățarea de a echilibra în aer poate ajuta cu alte sporturi cum ar fi sărituri de schi și scufundări de înot. Abilitățile necesare pentru a echilibra pe o trambulină iau o mulțime de persistență. Puteți învăța atât echilibrul, cât și persistența prin sărituri pe o trambulină.
  • Trampolinarea poate, de asemenea, să îmbunătățească stima de sine. Învățarea noilor abilități pe trambulină vă poate ajuta să obțineți încredere în sine.
  • Ai putea spune părinților tăi: "Încerc să mă simt mai bine la sport. Simt că trampolinarea ar putea stimula cu adevărat capacitatea și încrederea mea fizică."
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă obține o pasaj de trambulină 7
    4. Spuneți părinților dvs. despre beneficiile psihologice ale trampolinerii. De exemplu, cincisprezece minute de bouncing la sfârșitul unei zile vă poate ajuta să vă simțiți mai întemeiați.
  • Mișcarea în sus și în jos a trambulinei ajută la reducerea stresului.
  • Încercați să spuneți părinților dvs .: "Mă simt mult mai relaxat după trambulină la sfârșitul zilei. Mă face să mă simt mai puțin îngrijorat de lucruri și mai multe fundamentate."
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce o trambulină pasul 8
    5. Spuneți părinților dvs. despre tipul de trambulină pe care o doriți. Nu alegeți unul prea mare. Alegeți unul care se va potrivi în curte și are caracteristici bune de siguranță.
  • Partea 3 din 3:
    Afișarea angajamentului dvs. față de siguranță
    1. Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă obține o pasaj de trambulină 9
    1. Discutați despre riscurile de trambuling cu părinții dvs. Trebuie să recunoașteți riscurile de trambulență. Accidentele sunt frecvente atunci când sari împreună pe o trambulină sau un teren greșit în timp ce săriți. Accidentele sunt, de asemenea, comune de flips și somersaults. Tu și părinții tăi ar trebui să fii conștient de aceste pericole.
    • Ai putea spune părinților tăi: "Știu că există pericole. Există riscuri în orice sport. Trampolinarea nu este o excepție. Îmi dau seama că mă pot răni, dar intenționez să iau toate măsurile de precauție pentru a sari în siguranță. Nu intenționez să fac nici un somersaults și intenționez să folosesc o plasă de siguranță."
    • Leziuni comune pe care le puteți prezenta includ brațele și picioarele rupte de la contactul cu șina laterală, conturile, lacerațiile și leziunile abdominale din șina laterală.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce o pasaj de trambulină 10
    2. Explicați câteva dintre caracteristicile de siguranță părinților dvs. Vorbiți despre toate caracteristicile diferite pe care le poate avea trambulina, ca o latură mare netă sau mai moale.
  • Dacă părintele vă întreabă cum veți evita căderea și răniți-vă, puteți spune: "Voi sari doar cu mine și în mijlocul trambulinei. Dacă fac o greșeală și să sară prea departe într-o parte, trambulina are o mare plasă de siguranță care mă va împiedica să cad pe teren."
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce o pasaj de trambulină 11
    3. Aflați un plan de siguranță pentru trambulină. Ar trebui să propuneți un plan de siguranță pentru trambulina de origine. Notați o listă completă a precauțiilor de siguranță pe care le veți urma când utilizați trambulina. Adresați-vă părinților dvs. pentru aprobare și recomandări.
  • Spune-i părinților că o vei face Ancorați trambulina Pentru a proteja împotriva vântului puternic și a mișcării de la Big Bounce.
  • Spuneți părinților dvs. că veți sări doar pe trambulină atunci când un adult este prezent.
  • Spuneți părinților dvs. că nu veți permite mai mult de o persoană la un moment dat pe trambulină. Trei sferturi de leziuni de trambulină apar atunci când mai mulți oameni sarind simultan.
  • Spuneți părinților dvs. că nu veți face nici un exercițiu de gimnastică pe trambulină.
  • Evitați somersaults și flips. Somersaults și flips care merge prost sunt adesea cauza leziunilor coloanei vertebrale cervicale.
  • Face o regulă că nu va exista nici o săritură atunci când trambulina este umedă.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce o pasaj de trambulină 12
    4. Spuneți părinților dvs. despre necesitatea de a instala corect trambulina într-o locație bună. Un aspect al siguranței este pur și simplu instalarea trambulinei într-o locație liberă de obstacole. O altă parte a siguranței este asigurată că trambulina este instalată corespunzător.
  • Discutați despre necesitatea de a păstra scările și scaunele departe de trambulină.
  • Localizați trambulina într-o zonă clară fără pericole. Locația ar trebui să aibă un teren moale, absorbant, cum ar fi iarba cu solul bun. Nu puneți niciodată o trambulină pe beton.
  • Creați o zonă de cădere sigură la cel puțin 8 picioare în jurul perimetrului trambulinei.
  • Instalați plase de siguranță înaltă de trambulină. Acestea vă împiedică să cădeți în afara zonei de trambulină.
  • Localizați trambulina departe de clădiri și copaci. Nu vrei să lovești o clădire în timp ce săriți.
  • Nu utilizați trambulina fără tampoane de siguranță absorbante pe arcuri și cârlige.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar