Cum de a construi o vărsare

Construirea propriului vărsare poate fi o provocare, dar este un proiect foarte recompensat. O acoperire de depozitare sau vărsare de grădină poate găzdui uneltele și echipamentul. O nouă vărsare este, de asemenea, un loc minunat pentru proiectele de lucru care nu vor agita garajul. Thisewill vă învață cum să vă construiți propria vărsare, indiferent dacă consultați planurile sau nu.

Pași

  1. Imagine intitulată Construiți o lovitură 1
1. Obțineți o autorizație de construcție dacă aveți nevoie de una. În funcție de codurile de construcție locale din zona dvs., este posibil să aveți nevoie să obțineți o autorizație de construcție înainte de a vă ridica propria vărsare. Apelați biroul local de construcție sau permiteți biroului și întrebați ce trebuie să faceți. Dacă aveți nevoie de o autorizație de construcție, obțineți-o înainte de a începe vărsarea dvs., astfel încât să nu riscați să vă rupeți munca grea.
  • Probabil va exista o taxă mică pentru autorizația de construcție.
  • Dacă nu primiți o autorizație, este posibil să trebuiască să rupeți întreaga vărsare și să începeți, chiar dacă urmați celelalte coduri locale de clădiri.
  • 2
    Nivelul solului (dacă este necesar) și Instalați Piers de la punte de-a lungul unei grilă pentru a susține vărsarea. Pierii vă vor permite să vă sprijiniți grinzi de susținere sub podeaua vărsării. În designul de exemplu, pierii sunt distanțați la 6 picioare (1.8 m) în afară într-o direcție și 4 picioare (1.2 m) În afară de cealaltă pentru o suprafață totală de rețea de 12 x 8 picioare. Acest lucru este convenabil, deoarece odată ce puneți suport de-a lungul acestei rețele, acesta va dura exact trei foi de placaj standard de 4 cu 8 picioare pentru ao acoperi.
  • Este posibil să preferați să vă construiți vărsarea pe o placă de beton pentru ao proteja de apă care ar putea să se scurgă de la sol. Dacă da, Puneți placa de beton Înainte de a începe să construiți baza vărsării.
  • Bacsis: Construirea magaziei dvs. va fi mai ușoară dacă urmați planurile vărsate. Ați putea crea propriile planuri de vărsare, astfel încât designul dvs. este la specificațiile dvs. Cu toate acestea, este posibil să preferați să descărcați planuri profesionale.

  • 3. String Suport Grinzi Lungime de pe punte Piers. Acest lucru va susține grinzile dvs. de podea, care rulează în direcția opusă. Cea mai ușoară modalitate de a atașa grinzile la Piers este cu curele metalice, care au găuri de unghii încorporate. În designul de exemplu, grinzile sunt de 4x6 "de 12 metri.
  • 4. Atașați grinzile la grinzile de susținere și separați-le cu blocarea.
  • În primul rând, va trebui să atașați a Joist Joist de-a lungul marginii exterioare a fiecărui fascicul de sprijin exterior - fiecare dintre acestea va trebui să aibă aceeași lungime ca și fasciculul de dedesubt.
  • Apoi, va trebui să instalați o serie de Grinzi de podea pe întreaga lungime a grinzilor de sprijin - acestea vor trebui să aibă aceeași lungime ca și distanța între cele două articulații de jantă, astfel încât să se potrivească între ele. În designul de exemplu, grinzile de podea sunt toate separate de 14.Goluri de 5 inci, cu excepția celor mai exterioare, care sunt 13/4 inci (34.9 cm) de la vecinii lor apropiați - acest lucru este de a permite o bucată de placaj standard să se alinieze cu marginea exterioară a joistului exterior, dar numai acoperire jumătate a unui joist interior, permițându-i vecinului să acopere cealaltă jumătate, astfel încât ambele să poată fi susținute în mod corespunzător.
  • Pentru a menține grinzile de podea din mișcare, instalați o bucată de Blocare între fiecare pereche de grinzi de podea de-a lungul fasciculului de susținere a centrului.
  • 5. Plăci de placaj de unghii la grinzi pentru a forma podeaua vărsată. Dacă este necesar, utilizați clipuri H în plus față de cuia foile în poziție - acestea se potrivesc între două bucăți de placaj și le blochează împreună pentru o rezistență structurală suplimentară. În exemplul de exemplu, două foi standard de placaj de 4 cu 8 picioare sunt folosite întregi și o treime este tăiată în jumătate și se utilizează pentru a umple diferența de 4 metri la fiecare capăt. Datorită spații de pui, de susținere a grinzilor și a grinzilor, nu sunt necesare tăieri sau ajustări suplimentare. Rețineți că piesele de placaj sunt intenționat dezalate astfel încât podeaua să nu aibă o singură cusătură care să ruleze peste tot, ceea ce ar fi o slăbiciune structurală semnificativă.
  • Podeaua voastră poate fi, de asemenea, înșurubată cu șuruburi de punte de 3 inci.
  • 6. Construiți cadrul pentru toți cei patru pereți. Pentru a ține cont de faptul că pereții din față și din spate se deosebesc unul de celălalt (datorită cadrului de ușă din față) și pereții laterali trebuie să fie ambalate (pentru a preveni colectarea ploii pe acoperiș), fiecare dintre acestea va trebui să să fie abordate oarecum diferit. Este mai ușor să construiești mai întâi spatele, partea din secundă și cele două părți, după cum se arată în imaginea numerotată de mai jos. Vedea Cum să încadrați un perete Pentru mai multe informații înainte de a citi instrucțiunile de mai jos.
  • Construiți cadrul pentru peretele din spate. Faceți grinzile de sus și de jos (a.K.A. plăcile) cu aceeași lungime ca și lungimea podelei pe care o stau. Pentru a vă menține măsurarea simplă, faceți ca distanța dintre știfturile verticale identice cu spațiul dintre grinzile dvs. de podea. Rețineți că peretele din spate trebuie să fie mai mic decât peretele frontal, astfel încât acoperișul înclinat și direcționează ploaia departe de ușă.
  • Construiți cadrul pentru peretele frontal. Zidul frontal trebuie să fie același cu peretele din spate, cu excepția mai înaltă și cu a cadru de ușă ca tu să poți atârnă o ușă În vărsare când ați terminat.
  • Construiți cadrul pentru pereții laterali. Plăcuța inferioară a fiecărui perete lateral trebuie să aibă aceeași lungime ca și distanța între plăcile inferioare ale peretelui din față și din spate (astfel încât pereții laterali să se potrivească între ele). Schimbarea standard dintre bolțurile de perete verticale din SUA este de 16 inci (40.6 cm) (de la centru la centru, nu de la margine la margine) - Deoarece această distanțare a studiului nu se împarte perfect în lungimea totală a pereților laterali în designul de exemplu, cele două știri exterioare se compun pentru această discrepanță, fiind ușor mai aproape de vecinii lor. Cel mai important, placa superioară este înclinată astfel încât acoperișul să fie înclinat, ceea ce face ca înălțimea fiecărui student vertical să fie ușor diferit. Dacă nu sunteți sigur cum să calculați înălțimea necesară a fiecărui știft vertical în avans, faceți mai întâi cele două știfturi verticale ultraperiferice, le așezați distanța corectă, tăiați o placă superioară care se întinde pe această distanță, apoi tăiați fiecare restul vertical vertical Pe baza distanței dintre plăcile de sus și cele inferioare la acea locație exactă.
  • Asamblați cele patru structuri de perete. Structurile de perete sunt, de obicei, umplute la suportul subiacent de jos în sus. Cu toate acestea, dacă acest lucru nu este posibil cu designul pe care l-ați ales, pur și simplu le cui în jos prin placaj și grinzi sau le puneți în poziție prin conducerea unghiilor în jos și într-un unghi. Rețineți că probabil veți avea nevoie de alți oameni pentru a vă ajuta să țineți structurile de perete până când acestea pot fi atașate unul la celălalt.
  • 7. Construiți rafturi pe acoperiș și separați-le cu blocarea. Acestea ar trebui să depășească pereții vărsarii dvs. pentru creșterea protecției meteorologice. Din nou, măsurătorile dvs. vor fi foarte simplificate dacă spui grinzile în același mod în care ați dispărut grinzile. Când ați terminat, atașați bucăți de blocare între fiecare pereche de rafturi de-a lungul plăcilor de top.
  • 8. Plăci de placaj de unghii la grinzi pentru a forma acoperișul. Dacă ați adăugat consolidare, aspectul de placaj pe care l-ați folosit pentru a acoperi podeaua va trebui modificat.
  • 9. Acoperiți pereții. Puteți folosi siding, placaj texturat sau orice altceva care dă vărsat un aspect mai finit.
  • 10. Adăugați hârtie de gudron pe acoperiș. Porniți de la capătul inferior al pantei acoperișului și lucrați în sus, asigurându-vă că fiecare nou nivel de hârtie se suprapune pe cel de sub ea pentru a menține ploaia de la scurgerea în fisuri. De asemenea, puteți utiliza șindrilele sau alte materiale de acoperiș, dacă doriți.
  • Expert Q & A

    Căutare
    Adăugați o nouă întrebare
    • Întrebare
      Care este cel mai bun lemn de folosit pentru a construi o vărsare?
      Benjamin Hansen
      Benjamin Hansen
      Contractorul de peisaj licențiat
      Benjamin Hansen este un antreprenor de peisaj și proprietarul Artscape Gardens, o companie de amenajare a teritoriului de boutique în Los Angeles, California. Cu peste 12 ani de experiență, Benjamin este specializată în transformarea proprietăților în ovăzele estetice, funcționale și tolerante la secetă. Benjamin folosește schema de culori, dimensiunea și spațiile conștiente de apă pentru a inspira designul și instalarea de cai moi, hardscape, terase, căi, irigare, drenaj, garduri, beton, iluminat și lucrări electrice. Grădinile de artă acoperă toate zonele clasificării contractantului de peisaj C-27.Benjamin Hansen
      Benjamin Hansen
      Contractorul de peisaj licențiat
      Expert răspuns
      Răspundeți videoclipului
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu utile 1helpful 2
    • Întrebare
      Cum nivelați terenul când construiți o vărsare?
      Benjamin Hansen
      Benjamin Hansen
      Contractorul de peisaj licențiat
      Benjamin Hansen este un antreprenor de peisaj și proprietarul Artscape Gardens, o companie de amenajare a teritoriului de boutique în Los Angeles, California. Cu peste 12 ani de experiență, Benjamin este specializată în transformarea proprietăților în ovăzele estetice, funcționale și tolerante la secetă. Benjamin folosește schema de culori, dimensiunea și spațiile conștiente de apă pentru a inspira designul și instalarea de cai moi, hardscape, terase, căi, irigare, drenaj, garduri, beton, iluminat și lucrări electrice. Grădinile de artă acoperă toate zonele clasificării contractantului de peisaj C-27.Benjamin Hansen
      Benjamin Hansen
      Contractorul de peisaj licențiat
      Expert răspuns
      Răspundeți videoclipului
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu utile 0helpful 0
    • Întrebare
      Cum pot construi un vărsat de casă?
      Mark Spelman
      Mark Spelman
      Profesionist de construcții
      Mark Spelman este un antreprenor general cu sediul în Austin, Texas. Cu o experiență de peste 30 de ani de experiență, Mark este specializată în construirea de interioare, managementul proiectelor și estimarea proiectului. El a fost un profesionist de construcții din 1987.Mark Spelman
      Mark Spelman
      Profesionist de construcții
      Expert răspuns
      Pentru începători, există o mulțime de kituri pre-tăiate pe care le puteți cumpăra la magazinul local de hardware. De asemenea, puteți găsi o mulțime de planuri de construcție online, care vor fi ușor de urmărit.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este de ajutor 28Alpful 120
    • Întrebare
      Pot face o vărsare din lemn de balsa fără a-l rupe?
      Mark Spelman
      Mark Spelman
      Profesionist de construcții
      Mark Spelman este un antreprenor general cu sediul în Austin, Texas. Cu o experiență de peste 30 de ani de experiență, Mark este specializată în construirea de interioare, managementul proiectelor și estimarea proiectului. El a fost un profesionist de construcții din 1987.Mark Spelman
      Mark Spelman
      Profesionist de construcții
      Expert răspuns
      Aceasta ar fi pentru modelarea numai. Balsa Wood este utilizat pentru proiectarea micilor machete de design.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este util 21helpful 40
    Pune o intrebare

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Poate doriți să instalați un acoperiș din fibră de sticlă ondulat pentru lumină naturală.
  • O rampă în loc de scări vă va permite să mutați echipamentul cu roți în și să ieșiți cu ușurință.
  • Nu scrimați pe Windows.
  • Poate doriți să vă patați sau să vă vopsiți noul vărsat pentru ao face să dureze mai mult.
  • Dacă intenționați să terminați interiorul, ar trebui să adăugați un știft suplimentar în fiecare colț pentru o suprafață de cuie.
  • Lăsați noua vărsări să respire înainte de ao umple cu elemente.
  • Alege un loc bun. De exemplu, puneți o grădină în apropierea grădinii dvs. sau puneți o magazie de depozitare unde vă puteți prelua cu ușurință articolele.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Pantofi de punte
    • 16D unghii pentru încadrare
    • 8D unghii pentru foi
    • 4- cu grinzi de 6 inci (10-cu 15 cm) pentru suport
    • 2- cu grinzi de 6 inci (5-cu 15 cm) pentru grinzi, rafturi și blocare
    • Placaj 3/4-inch (2-cm) pentru pardoseli
    • 2- cu grinzi de 4 inci (5 cu 10 cm) pentru știfturi și plăci
    • 4- cu grinzi de 4 inci (10- cu 10 cm) pentru anteturile de cadre
    • 1/2-inch (127 mm) Placaj pentru acoperișuri
    • Placaj texturat (sau siding) pentru pereti
    • hârtie de gudron pentru acoperiș

    Avertizări

    Dacă nu ați făcut acest lucru înainte, ați intervievat linia de proprietate și marcată
  • Verificați zonarea în locația dvs. pentru a vedea dacă este permisă o placă.
  • Înainte de a începe construcția, verificați legile locale la departamentul de clădiri al orașului pentru a vedea dacă este nevoie de o autorizație.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar