Cum să obțineți frumusețe fără efort

Fii acea femeie care se trezește frumos. O femeie care o răstoarnă de strălucire și nu poate ajuta decât să lumineze o cameră pe măsură ce merge în ea. Iubiți pielea în care vă aflați și fiți la fel de frumoasă cum puteți fi, pur și simplu obțineți forma dvs. unică de frumusețe. Citiți mai departe și urmați acești pași pentru a realiza acest lucru.

Pași

  1. Imagine intitulată Obține Frumusețe fără efort Pasul 1
1. Nu transpirați-o. Găsiți o activitate fizică pe care o bucurați cu adevărat. Nu înseamnă că trebuie să fugi, să faci cardio sau să stai. Acest lucru poate însemna o clasă de yoga, achiziționați un DVD pentru o rutină de dans sau chiar să mergeți cu biciclete. Sudoarea este un lucru bun, de lucru nu numai că vă face să arătați mai bine, dar vă ajută și vă simțiți mai bine. Cheia este să fii sănătos în corpul în care te-ai născut.
  • Imagine intitulată Obține Frumusețe fără efort Pasul 2
    2. Îngrijirea pielii dvs., păstrați-o curată. Când dușul folosește o spălare dulce mirositoare, astfel încât să vă simțiți bine în timp ce obțineți curat scârțâit. Încercați să exfoliați de 1-2 ori pe săptămână, cu o grămadă de zahăr sau ovăz. Acest lucru face ca pielea tăi să fie supărată din cauza îndepărtării tuturor celulelor moarte ale pielii din corpul dvs., făcând strălucirea pielii.
  • Imagine intitulată Obține Frumusețe fără efort Pasul 3
    3. Îngrijiți-vă părul. Scopul șamponului este de a îndepărta murdăria și uleiul din părul și scalpul. Nu lăsați șamponul în mai mult decât este necesar pentru a vă curăța părul, altfel vă va usca părul, indiferent de ce brand ar putea fi șamponul. Investiți într-un balsam excelent. Când ați clătit șamponul din cap, eliminați toate excesul de apă și concentrați balsamul pe capete, fixați-vă părul în sus și lăsați balsamul pentru restul dușului și clătiți-vă. Acest lucru maximizează strălucirea și părul sănătos și va împiedica nodurile. Uleiul de măsline a fost găsit cel mai bine pentru a vă menține părul super-moale și strălucitor.
  • Imagine intitulată Obține Frumusețe fără efort Pasul 4
    4. Hidratează. Asigurați-vă că vă hidratezi imediat ce ieșiți din duș sau dacă este posibil, în timp ce sunteți încă în baie și tocmai ați uscat. Pielea ta acționează ca un burete și absoarbe lotiunea cel mai eficient atunci când tocmai ați terminat dușul, deci acesta este cel mai bun moment pentru a aplica loțiune în toate zonele.
  • Imagine intitulată Obține frumusețe fără efort Pasul 5
    5. Îngrijirea picioarelor și a mâinilor. Picioarele dvs. sunt adesea neglijate și puteți spune adesea dacă o persoană are grijă de ei înșiși, privindu-se la picioarele lor. Deoarece pielea de pe picioare este foarte groasă, utilizați untul de corp aici. Țineți-vă unghiile de la picioare scurte și curățate și asigurați-vă că polonezul este întotdeauna proaspăt. Ștergerea poloneză este cea mai bună pentru cei care nu sunt în stare să țină pasul cu menținerea picioarelor din cauza programelor ocupate. Același lucru cu mâinile tale, de asemenea, sunt adesea neglijate. Păstrați unghiile scurte și curate și cleme lustruire de unghii lucrează întotdeauna. Cel mai bine este să aveți unghii scurte scurte decât unghiile colorate, dar ciopite.
  • Imagine intitulată Obține Frumusețe fără efort Pasul 6
    6. Puneți mai întâi cea mai bună față. Păstrați acoperirea acneei sub control cu ​​o spălare mare de acnee. Unul cu acid salicilic sau peroxid de benzoil sunt cele mai eficiente (nu uitați să urmați instrucțiunile indicate pe aceste produse pentru a evita uscarea sau iritarea feței). Urmăriți-vă cu astringent dacă sunteți foarte acnee predispus și dacă nu utilizați un toner de seară de piele. În cele din urmă, aplicați un hidratant cu un minim de SPF 15 pentru a vă proteja pielea de îmbătrânirea prematură, liniile fine și ridurile. Pielea de pe fața ta este o pânză, cu o panza impecabilă Sunteți încrezători și vă simțiți mai bine despre căutarea oamenilor chiar în ochi.
  • Imagine intitulată Obține Frumusețea fără efort Pasul 7
    7. Păstrați-vă îngrijiți. Sprâncenele ar trebui să fie bine păstrate, curățate curat și frumos tăiate. Există mari produse de pe piață care ajută la eliminarea părului facial pe care îl aveți pe buza de sus. Acestea funcționează excelent, dar nimic nu este perfect, astfel încât să trebuiască să scoți un păr sau două. Pentru a obține un bărbierit închis, curate pe paralele, picioarele sau linia de bikini, exfoliați mai întâi (pentru a vă asigura că obțineți toate acele piele moartă și veți obține un bărbierit super închis), utilizați o cremă de bărbierit hidratantă (pentru a vă hidrata pe măsură ce radeți și Evitați uscăciunea) și utilizați o nouă lamă curată și ras opus creșterii părului (noua lamă pentru a evita intrarea bacteriilor în acele mici nicks care apar cu bărbierit).
  • Imagine intitulată Obține Frumusețe fără efort Pasul 8
    8. Un miros de semnătură. Cu parfumuri, mai puțin este mai mult! Aplicați parfumul numai pe piele! Dacă sunteți aplicat la hainele dvs., acest lucru ar putea fi doar copleșitor. Aplicați dabs la punctele de impuls care sunt: ​​încheieturi, gât, scindare, în spatele genunchilor, în interiorul coatelor și în spatele urechilor. În spatele genunchiului?!! da! Mirosurile călătoresc, așa că în acest fel mirosul tău rămâne cu tine. Cel mai bine este să aveți un parfum de calitate decât multe parfumuri mediocre.
  • Imagine intitulată Obține Frumusețe fără efort Pasul 9
    9. Zâmbet. Nu există nici o îndoială că igiena dentară vă va face sau vă va rupe. Așezați cel puțin o dată pe zi, periați cel puțin de două ori pe zi și utilizați o spălare a gurii de îngrijire totală la sfârșitul nopții. Dinții tăi pot să nu fie cel mai alb sau cel mai înspăimântător, dar o gură liberă curată este punctul de închidere până la acest regim fără efort pe care l-am furnizat. Zâmbind este un impuls instant și când aveți cel mai bun zâmbet pe care îl puteți avea, vă poate lua de la 0 la 60 în cel mai scurt timp.
  • Imagine intitulată Obține Frumusețe fără efort Pasul 10
    10. Secretul final de frumusețe: Un regim de frumusețe nu este nimic fără jeleu de petrol. Acest lucru trebuie să fie cel mai bun produs de frumusețe fr o femeie frumoasă fără efort. Dacă se aplică noaptea, petrolul jeleu creează buzele superbe, sănătoase. Sa demonstrat că întărirea și prelungește genele și sprâncenele. Ea ameliorează pielea crăpată pe care o poți obține pe coate și este un ochi minunat de a face remover!
  • sfaturi

    Amintiți-vă, răbdarea aduce lucruri minunate. Ar fi minunat dacă am putea obține rezultate instantanee, din păcate, nu putem. Cheia este angajamentul și răbdarea și credeți că alții vor observa o diferență.
  • Șervețele de remodelare a machiajului reprezintă o modalitate excelentă de a lua machiajul. Este o idee bună să le aveți lângă patul dvs. în cazul în care ați avut o zi lungă și începeți să faceți jos.
  • Acceptați cine sunteți, și cu aceste trucuri puteți fi mai bine. Ignorați toate femeile din mass-media care apar fără probleme, nu pot fi niciodată altceva. Iubiți corpul în care v-ați născut pentru că asta veți fi pentru tot restul vieții voastre.
  • Removerul de machiaj ochi este cu adevărat esențial. Pielea din jurul ochilor dvs. este cea mai sensibilă și este primul loc care arată îmbătrânirea pe față. Îndepărtați delicat machiajul de ochi cu o minge de bumbac sau un vârf Q-Sfat.
  • Lăsați în balsam protejează părul în timp ce suflați uscat, îndreptați și chiar de la soare. Se adaugă un mare oomph la părul dvs. odată ce este uscat, arată super strălucitor și se simte moale. Nu uitați să vă concentrați pe capete.
  • Avertizări

    Niciodată, nu dormiți vreodată cu machiajul tău! Credeți sau nu, într-o noapte de dormit cu machiajul dvs. este echivalentă cu o săptămână de daune! Pielea ta se repară în timpul somnului, așa că atunci când te trezești dimineața, s-ar putea să vă simțiți fața și să observați că este uleioasă. Asta pentru că pielea dvs. scapă de toate toxinele din față, deci este o idee bună să vă spălați fața dimineața înainte de a vă aplica machiajul.
  • Nu periați părul în timp ce umed! Când părul tău este umed, se întinde și când este periat o face să se rupă! Dacă trebuie, utilizați un pieptene de dinți largi și dezactivați cu atenție degetele. Da, este consumatoare de timp, dar rezultatele merită. Evitați deteriorarea căldurii cât mai mult posibil.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar