Cum să dubleze recompensele de călătorie

Știi că există tot felul de recompense de călătorie acolo doar așteptând să fie câștigate și ați auzit că ați menționat strategiile Fabled "Double Dipping".Cea mai ușoară cale de a începe este să se alăture unui program Frecvent Flyer, folosind un card de credit afiliat și cumpărături prin intermediul unor portaluri online care vă pot câștiga recompense suplimentare.Există chiar și modalități de a câștiga recompense duble de călătorie pe cheltuieli legate de non-călătorie. În cele din urmă, unele programe de recompense vă permit chiar să câștigați mai multe tipuri de recompense prin achiziții unice sau statut de membru al programului.

Pași

Metoda 1 din 3:
Alăturați-vă unui program de flyer frecvent și obținerea cardului de credit
  1. Imagine intitulată Recompense de călătorie dublă Pasul 1
1. Înscrieți-vă într-un program de flyer frecvent, care are sens pentru dvs.Cel mai comun tip de recompense de călătorie sunt Miles Airlines Miles.Pentru a câștiga cele mai multe kilometri, inclusiv în scenarii duble, va trebui să vă alăturați unui program de flyer frecvent că veți fi cel mai capabil să utilizați.Pentru mulți oameni, acesta este pur și simplu programul afiliat cu orice companie aeriană pe care o zboară cel mai des.
  • Un factor este apropierea de un hub al companiei aeriene. De exemplu, dacă locuiți într-un oraș în care se bazează o anumită companie aeriană, este probabil sens să se alăture programului lor, deoarece este posibil să zburați cu ei cel mai des.
  • Imagine intitulată Recompense de călătorie dublă Pasul 2
    2. Evaluați modul în care este cel mai probabil să câștigați recompense. Dacă anticipăm câștigarea de kilometri sau alte puncte prin achiziții decât zborurile, alegeți un program care oferă cele mai multe kilometri pentru orice tip de achiziții pe care le faceți cel mai adesea. De exemplu, dacă conduceți mai des, zburați când călătoriți, implicit la un program orientat mai mult spre cazare.
  • În plus, diferite programe acumulează mile sau puncte la rate diferite, dar aceste recompense pot merita mai mult în anumite programe. Nu presupunem că programul în care puteți suporta kilometri sau puncte, cel mai rapid este cel mai bun, deoarece poate fi mult mai greu de utilizat de fapt aceste recompense.
  • Imagine intitulată Recompense de călătorie dublă Pasul 3
    3. Planul conform obiectivelor specifice.Chiar și în anumite tipuri de programe de recompense de călătorie, recompensele reale pe care le puteți câștiga pot varia foarte mult. De exemplu, unele programe de recompense Miles vă vor acorda zboruri reale, în timp ce altele vă vor acorda acces la locuri mai frumoase pe zborurile pe care le cumpărați sau accesați la saloanele de aeroport.
  • Ca atare, înainte de a începe să încercați să acumulați puncte sau mile, trebuie să faceți timp pentru a vă afla exact ceea ce sperați să câștigați și să vă alăturați programelor care oferă aceste recompense.
  • În plus, chiar și în cadrul programelor, unele puncte sau mile pot fi utilizate numai pentru anumite recompense ale programului, chiar dacă programul oferă mai multe tipuri de recompense.
  • Imagine intitulată Recompense de călătorie dublă Pasul 4
    4. Obțineți cardul de credit care corespunde cu programul dvs. de flyer frecvent.Cele mai frecvente programe de flyer oferă accesul membrilor la un card de credit afiliat.Aceste carduri au parteneri de hotel și cu amănuntul. Când faceți achiziții la acești parteneri, puteți câștiga Miles pentru programul dvs. frecvent de flyer.Acestea oferă cele mai ușoare și mai comune modalități de a dubla recompensele de călătorie.
  • De exemplu, puteți rezerva o cameră care vă recompensează cu 500 de mile în programul dvs. de flyer frecvent.Când plătiți pentru cameră și utilizați cardul de credit afiliat cu programul dvs. frecvent Flyer, veți câștiga, de asemenea, Miles pe cumpărarea în sine, astfel "dublarea" recompenselor dvs.
  • Ori de câte ori faceți o achiziție mare, utilizați acest card de credit pentru a face acest lucru dacă nu aveți un motiv specific pentru a plăti cu o altă metodă (cum ar fi un cost mai mic pentru numerar).
  • Imagine intitulată Recompense de călătorie dublă Pasul 5
    5. Urmăriți datele de expirare a recompenselor.Multe recompense, inclusiv mile, expiră dacă nu le folosiți.Unele au reguli speciale pe care trebuie să le urmați pentru a păstra recompensele în stare bună.Pe scurt, familiarizați-vă cu micul text în ceea ce privește programele dvs. de recompense, în special programul dvs. frecvent de flier.
  • De exemplu, este posibil să trebuiască să efectuați achiziții regulate cu un card de credit afiliat pentru a vă menține Miles curentul.
  • Metoda 2 din 3:
    Double dipping cu cheltuielile dvs. de călătorie
    1. Imagine intitulată Recompensa de călătorie dublă Pasul 6
    1. Magazin în portaluri de cumpărături online.Există piețe online care lucrează, ajutându-vă să căutați ceva și vă referiți la comerciant real online când sunteți gata să faceți o achiziție. Aceste site-uri web sunt numite portaluri de cumpărături online sau OSPS.Comerciantul oferă o cocoașă la OSP, iar OSP vă oferă un stimulent - cum ar fi recompensele de călătorie - pentru utilizarea portalului lor.
    • Adesea, programele frecvente de flyer sau programele de recompense ale hotelului au propriul lor OSPS. Aceasta înseamnă că puteți cumpăra prin intermediul site-ului lor pentru a câștiga recompense suplimentare pentru orice achiziții pe care le faceți.
    • Dacă utilizați, de asemenea, un card de credit afiliat de recompense, pentru a finaliza achiziția, veți obține puncte de câștig pe tranzacția în sine - astfel dublu dipping pe recompense.
  • Imagine intitulată Recompense de călătorie dublă Pasul 7
    2. Înregistrați alte carduri de recompense cu programul dvs. de loialitate preferat.Unele carduri de credit oferă anumite recompense pentru anumite tipuri de achiziții. Dacă, de exemplu, vă place să mâncați, probabil merită să obțineți un card de recompense care vă oferă puncte duble privind achizițiile de restaurante.În rețeaua de recompense a cardului, puteți specifica adesea un program de loialitate preferat.De fapt, programul dvs. de recompense vă poate recompensa chiar și pentru conectarea cardului la programul lor.
  • Ca atare, puteți face recompense "dublu" utilizând cardul de credit în care câștigă puncte duble și le atribuie unui program frecvent de flier.
  • Mai mult, programul frecvent de flier vă poate recompensa cu puncte suplimentare dacă este afiliată cu locul pe care l-ați făcut achiziția.În acest sens, puteți chiar să vă triplați recompensele!
  • Imagine intitulată Recompense de călătorie dublă Pasul 8
    3. Profitați de alte bonusuri de carduri de credit.Adesea, puteți câștiga recompense suplimentare către program că cardul dvs. de credit este afiliat prin petrecerea unei anumite sume într-un anumit interval de timp.În aceste cazuri, nu este tipul de cumpărare pe care îl faceți sau unde faceți o achiziție, este pur și simplu suma care contează.
  • Cel mai frecvent exemplu este un bonus de bun venit, pentru care ați putea primi o anumită recompensă bonus pentru a cheltui o anumită sumă pe cardul dvs. în prima dvs. lună.
  • Metoda 3 din 3:
    Având în vedere programele cu o dublă dublă încorporată
    1. Imagine intitulată Recompense de călătorie dublă Pasul 9
    1. Câștigați simultan Points și Skymiles simultan. Programele de flori frecvente ale lui Delta Skymiles și programul de oaspeți de la Starwood s-au alăturat forțelor în programul de recompense Crossover.Dacă aveți statut de elită în ambele programe, puteți câștiga puncte în ambele programe de recompense pentru achizițiile efectuate cu oricare companie.Este important faptul că trebuie să vă conectați conturile de recompense pentru a primi aceste beneficii.
    • De exemplu, când achiziționați un zbor delta, puteți câștiga atât Skymiles, cât și puncte de atac pentru cumpărare.
    • În plus, dacă sunteți membru de Delta Medallion, sunteți eligibil pentru avantaje speciale la proprietățile SPG, iar membrii Starwood Elite primesc avantaje când zboară Delta.
  • Imagine intitulată Recompense de călătorie dublă Pasul 10
    2. Încercați rewarwsplus dacă zburați uniți sau rămâneți marriott.Statutul într-unul din programele de recompense ale companiei se poate traduce în avantaje de la celălalt.Programul Rewardsplus este în special înclinat spre membrii programe de stare "Elite".De exemplu, dacă ați obținut cel puțin un statut de aur premier cu unificat, veți fi în mod automat elita de aur în programele de recompense Marriott. În mod similar, dacă sunteți Marriott Platinum, sunteți automat MileAgePlus PREMIER SILVER Statut în ochii lui United.
  • Va trebui să vă înregistrați pentru programele de recompense și să le conectați pentru a primi aceste beneficii.
  • Imagine intitulată Recompensa de călătorie dublă Pasul 11
    3. Alăturați-vă Hilton Hhonors. Pur și simplu prin aderarea la programul Hilton Hilton Honors, veți începe în mod eficient câștigul de recompense duble.Veți câștiga puncte de recompense Hhonors pe dolar pe care le cheltuiți la Hilton Properties, precum și o recompensă suplimentară care depinde de dvs. Opțiunile dvs. sunt fie mici puncte Hhonors, fie Miles Airlines (1 pe dolar petrecut, cu opțiuni aeriene multiple).
  • Imagine intitulată Recompense de călătorie dublă Pasul 12
    4. Găsiți mai multe informații specifice online. Dacă prindeți bug-ul de recompense, puteți fi mâncărime pentru mai multe modalități de a maximiza recompensele pe care le câștigați. Din fericire, există câteva site-uri extrem de utile pe această temă.În plus față de punctul de vedere.com, verificați frugaltravelguy.COM.
  • Acesta din urmă include chiar și un "ghid de începători" pentru dublarea și triplarea recompenselor.În ea, veți găsi informații mai specifice despre modul de determinare a obiectivelor, al altor programe de parteneriat și cum să vă ajutați să urmăriți toate recompensele pe care le câștigați!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar