Cum să sunați statele unite din elveția

Ca majoritatea țărilor europene, puteți face apeluri internaționale din Elveția în Statele Unite pe telefonul dvs. mobil, o linie fixă ​​sau prin apelarea online. Începeți apelul dvs. cu codul 001 pentru a ajunge în Statele Unite.

Pași

Partea 1 din 3:
Apelarea U.S. din Elveția
  1. Imagine intitulată Apelați Statele Unite din Elveția Pasul 1
1. Începeți cu 001. Codul internațional pentru efectuarea de apeluri din Elveția este 00. Urmați acest lucru cu 1, codul de țară pentru atingerea Statelor Unite.
  • Pe majoritatea telefoanelor mobile, puteți utiliza butonul + în loc de codul internațional. Pentru a ajunge în Statele Unite de oriunde în lume, apăsați +1. Pe unele telefoane, simbolul + este situat pe butonul 0.
  • Imagine intitulată Apelați Statele Unite din Elveția Pasul 2
    2. Formați codul zonal. Acesta este codul de trei cifre specifice regiunii pe care o apelați.
  • Dacă nu cunoașteți codul zonal, căutați online pentru "prefixul zonei" urmată de numele orașului sau de județ pe care îl sunați. Este posibil să fie necesar să încercați mai multe opțiuni din acea zonă.
  • Imagine intitulată Apelați Statele Unite din Elveția Pasul 3
    3. Se încheie cu numărul de șapte cifre. Acum puteți apela numărul de telefon de șapte cifre pe care încercați să îl atingeți.
  • De exemplu, pentru a apela Chicago din Elveția, veți apela: 001-773 - ### - ####. (773 este codul zonal pentru cea mai mare parte din Chicago.)
  • Partea 2 din 3:
    Depanare
    1. Imagine intitulată Sunați Statele Unite din Elveția Pasul 4
    1. Găsiți alternative la un număr gratuit. Multe U.S. Întreprinderile folosesc un număr gratuit cu codul de activitate 800, dar blochează apelurile internaționale pentru a evita plata unor rate de telefon ridicate. Dacă aveți noroc, puteți înlocui acest cod cu "880," O alternativă depășită care încă funcționează în unele cazuri. Dacă acest lucru nu trece nici prin, este posibil să fie necesar să găsiți un număr alternativ pentru compania care nu începe cu 1-800.
    • Asigurați-vă că formatarea dvs. este corectă. Aceste numere sunt de obicei enumerate ca "1-800," Dar nu aveți nevoie de 1 când sunați din străinătate. Începe cu "001-800" in schimb.
  • Imagine intitulată Apelați Statele Unite din Elveția Pasul 5
    2. Utilizați o cartelă de apelare la o linie fixă. Dacă telefonul dvs. mobil nu poate trece prin, încercați să faceți apel internațional de la o linie fixă. Pentru a reduce tarifele pentru apelurile internaționale, cumpărați o cartelă de apelare la un magazin alimentar sau un magazin de confort. Introduceți codul de pe cardul de apelare pentru a utiliza minutele preplătite pentru un apel internațional.
  • Imagine intitulată Apelați Statele Unite din Elveția Pasul 6
    3. Contactați operatorul internațional. Acest lucru nu este de obicei necesar pentru a face un apel, dar dacă nimic altceva nu funcționează, încercați să căutați asistență prin apelarea unuia dintre aceste numere:
  • 1141 - Operatorul Internațional
  • 1159 - Anchete internaționale
  • 1144 - Operatorul național de telefonie mobilă
  • Imagine intitulată Apelați Statele Unite din Elveția Pasul 7
    4. Utilizați un serviciu VoIP. VoIP sau "Voice pe protocolul de internet" vă permite să efectuați apeluri utilizând conexiunea la internet în locul unei rețele de telefon. Acesta este, de obicei, mult mai ieftin pentru apelurile internaționale. Skype este o opțiune populară pentru computere, în timp ce smartphone-urile au multe aplicații disponibile, cum ar fi FaceTime, Hangouts Google sau Viber.
  • În multe cazuri, va trebui să plătiți o taxă mică pentru apelurile internaționale, chiar dacă serviciul este în mod normal liber. Dacă nu sunteți sigur cum să setați acest lucru, vizitați secțiunea Ajutor a site-ului Serviciului.
  • Partea 3 din 3:
    Planificarea serviciului de telefoane de vacanță
    1. Imagine intitulată Apelați Statele Unite din Elveția Pasul 8
    1. Verificați dacă telefonul dvs. va funcționa în Elveția. Rețeaua de telefonie mobilă elvețiană utilizează standardul GSM, care nu este compatibil cu multe telefoane din America de Nord. Dacă locuiți în SUA și planificați o călătorie, contactați furnizorul de telefon și întrebați dacă modelul dvs. de telefon va funcționa în Elveția.
    • Telefoanele AT & T și T-Mobile folosesc GSM, dar verificarea dublă cu furnizorul oricum - alte limitări tehnice pot împiedica modelul dvs. să lucreze în străinătate. Alte rețele noi americane utilizează standardul CDMA, care nu este utilizabil în Europa, dar unii își vor împrumuta clienții un telefon în timp ce călătoresc.
  • Imagine intitulată Apelați Statele Unite din Elveția Pasul 9
    2
    Deblocați telefonul. Dacă telefonul dvs. mobil este "blocat" la un transportator specific, nu va funcționa cu o cartelă SIM elvețiană. Contactați transportatorul de rețea și cereți telefonul să fie deblocat. Odată ce telefonul este deblocat, puteți introduce o cartelă SIM de la un transportator elvețian și puteți utiliza telefonul pentru a efectua apeluri locale și internaționale.
  • Înainte de a cumpăra o cartelă SIM, asigurați-vă că vă va potrivi telefonului. Cele mai multe telefoane mobile standard vor funcționa cu o cartelă SIM standard, dar iPhone-urile și smartphone-urile folosesc cartele speciale Micro sau Nano SIM.
  • Notificați-vă U.S. transportator de telefon pe care îl veți călători în Elveția și veți folosi telefonul acolo cu o cartelă SIM diferită pentru o anumită perioadă de timp. Acest lucru vă va asigura u.S. transportatorul nu suspendă sau nu își schimbă serviciul.
  • Imagine intitulată Apelați Statele Unite din Elveția Pasul 10
    3. Achiziționați un telefon mobil în Elveția. Dacă nu doriți să vă aduceți propriul telefon, cumpărați un telefon mobil după ce ați ajuns în țară. Căutați un telefon ieftin dacă rămâneți doar un timp scurt în Elveția și obțineți un plan de cartelă SIM Pay-as-you-Go, astfel încât să puteți face apeluri internaționale ușor și ieftin.
  • SwissCom, Orange și Sunrise sunt cei trei furnizori de rețele majore, dar există și mulți furnizori mai mici. Rețeaua cea mai accesibilă și mai fiabilă depinde de regiunea Elveției pe care o vizitați, deci întrebați un sfat local dacă este posibil.
  • Asigurați-vă că sunteți conștient de tarifele pentru apelurile telefonice internaționale care utilizează telefonul elvețian, precum și ratele de utilizare a datelor.
  • Țineți minte că sunteți obligat să vă înregistrați telefonul mobil elvețian în Elveția prin lege. Veți primi propriul cod de zonă împreună cu un număr elvețian local. Codul dvs. de zonă poate fi 076, 077, 078 sau 079, în funcție de furnizorul dvs.
  • sfaturi

    Înainte de a apela, verificați diferența de timp. Elveția este pe UTC +1, care are șase ore înainte de coasta de est, cu nouă ore înaintea coastei de Vest și unsprezece ore înaintea lui Hawaii.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar