Cum să fii elegant în școala de mijloc

Fiind elegant este un concept subiectiv, deoarece se apropie cu adevărat să se îmbrace bine pentru tipul și personalitatea corpului. Puteți ajuta eleganța dvs. să vină în prim plan prin combinarea îmbrăcămintei de calitate, îngrijirea bună și având un sentiment de ceea ce funcționează bine pentru dvs.

Pași

Partea 1 din 4:
Lucrul la propriul tău stil
  1. Imaginea intitulată Fiți elegantă în școala medie Pasul 1
1. Decideți dacă doriți să urmați tendințele modei sau să vă creați propria dvs. Ori abordare este bine. De asemenea, aveți un bun simț al ceea ce vă arată bine, pentru a evita greșelile de modă.
  • Pentru a ține pasul cu cele mai recente stiluri, citiți Teen Mags, ca și teenul vogue, Tiger Beat și șaptesprezece.
  • Navigarea online "Uită-te cărți" este o modalitate minunată de a obține o inspirație foarte necesară dacă o pierdeți.
  • Imaginea intitulată Fii elegant în școala de mijloc Pasul 2
    2. Păstrați lucrurile simple. Poate că pliată, sau o mică izbucnire de paiete. Ceva ca o pereche de capris și un pulover slab, cu un rezervor de sus de dedesubt. Simplu și elegant.
  • Imaginea intitulată Fiți elegantă în școala de mijloc Pasul 3
    3. Verificați ce ceilalți purtați în jurul vostru. Este bine să fii inspirat de ceea ce plătesc ceilalți și chiar să afle unde băiatul sau fată își cumpără îmbrăcămintea. Principalul lucru este să fiți sigur că ceea ce vă simțiți pe o altă persoană va arăta și pe tine.
  • Nu vă fie frică să întrebați un alt băiat sau o fată care să-și păstreze hainele. Este un compliment. Dacă nu știu, nu-ți pasă sau nu vrei să-ți spui, doar spune ceva "Fără îngrijorări, am vrut doar să vă compliment pe gustul tău bun".
  • Dacă doriți să participați la tendințe fierbinți la școala dvs., este rece. Cu toate acestea, încă o dată, dacă îmbrăcămintea nu vă potrivește, nu vă simțiți obligați să vă potriviți.
  • Imaginea intitulată Fiți elegantă în școala de mijloc Pasul 4
    4. Fiți conștienți de faptul că stilul nu este doar despre copierea altora.Nu mergeți peste bord încercând să arătați ca altcineva. Dacă vedeți ceva diferit pe care îl doriți cu adevărat, atunci cumpărați-l. Nu pierdeți timpul să obțineți îmbrăcăminte pentru a vă mulțumi altora. O parte din modă este despre a vă face fericiți pentru că merită.
  • Partea 2 din 4:
    Găsirea îmbrăcămintei
    1. Imaginea intitulată Fiți elegantă în școala de mijloc Pasul 5
    1. Du-te la cumpărături la mall. Puteți merge cu prietenii dacă vă place, dar nu le luați de-a lungul dacă simțiți că tot ceea ce fac este să vă distragă atenția sau să încercați să vă convingeți să obțineți îmbrăcăminte diferită de cea pe care o doriți. Dacă sunt bune să ofere sfaturi cinstite, ar putea fi de ajutor.
  • Imaginea intitulată Fiți elegantă în școala medie Pasul 6
    2. A lovit magazinele la modă. Aflați ce îmbrăcăminte este afișată și luați în considerare în prezent la modă prin navigarea diferitelor magazine diferite. Având o imagine de ansamblu asupra a ceea ce este în modă vă poate ajuta să obțineți o idee mai bună despre ceea ce vă place cel mai bine. Acest lucru înseamnă că nu cumpărați primele lucruri pe care le vedeți - elementele vor fi încă acolo când vă întoarceți după ce vă gândiți la asta.
  • Imaginea intitulată Fiți elegantă în școala de mijloc Pasul 7
    3. Ia în considerare și magazinele de caritate. Piesele frumos, unice pot fi găsite pentru puțini bani în astfel de magazine și acestea pot adăuga cu adevărat în aspectul dvs. Multe astfel de magazine Codul de culori Îmbrăcămintea, făcându-vă ușor pentru a găsi piese în culorile dvs. preferate. O atingere unică este bună pentru stilul tău de modă.
  • Imaginea intitulată Fiți elegantă în școala de mijloc Pasul 8
    4. Stabiliți obiective pe ceea ce doriți să obțineți pentru fiecare călătorie.De exemplu: "Vreau să obțin o fustă nouă, două perechi de blugi și un pulover de dantelă alb astăzi". Având în vedere elemente specifice vă vor ajuta să vă concentrați numai pe ceea ce doriți cu adevărat să obțineți, în loc să vă distrați de lucrurile pe care nu le aveți nevoie sau le aveți deja în dulapul dvs.
  • Imaginea intitulată Fiți elegantă în școala medie Pasul 9
    5. Asigurați-vă că orice îmbrăcăminte pe care o faceți alegerea completează-vă și stilul personal. Alegeți culorile care arată bine pe tine și că se potrivesc bine. Amintiți-vă că moda nu merită disconfort, mai ales nu la școală.
  • Partea 3 din 4:
    Adăugarea de accesorii
    1. Imaginea intitulată Fiți elegantă în școala de mijloc Pasul 10
    1. Decideți ce accesorii vor lucra cu hainele voastre. De asemenea, fiți conștienți de ceea ce permise școlile prin accesorii.
  • Imaginea intitulată Fiți elegantă în școala medie Pasul 11
    2. Nu cheltuiți cincizeci de dolari pe un colier. Dacă faceți, va suge când vedeți un brățară drăguț, sau când observați o geantă dulce și nu vă puteți permite.
  • Imaginea intitulată Fiți elegantă în școala de mijloc Pasul 12
    3. Nu exagerați accesoriile. Pentru fete, accesorizați cu brățări asortate, coliere și pandantive, cercei luminoase și haine casual, dar drăguțe, dar nu purta brățări pe ambele brațe sau inele pe fiecare deget. Nu purtați fiecare bucată de bijuterii pe care o dețineți. Pentru băieți, pălării, curele, benzi brațe, inele și cercei sunt accesorii răcoroase, așa cum sunt preferate.
  • Partea 4 din 4:
    Dressing ca fiind elegant
    1. Imaginea intitulată Fiți elegantă în școala de mijloc Pasul 13
    1. Rochie ca pofti pe cine esti. Purtați lucruri care reflectă cine sunteți, nu fata sau băiatul din clasă că credeți că rochii fabulos. Nu încercați să fiți ceva ce nu sunteți. Rock personalitatea cu un stil cu care vă simțiți confortabil. Doar fii tu insuti.
  • Imaginea intitulată Fiți elegantă în școala de mijloc Pasul 14
    2. Reflectă o parte din personalitatea ta în îmbrăcămintea ta. De exemplu, dacă sunteți o persoană liniștită, fără un ăsta, încercați o fustă drăguță cu un buton-up. Dacă sunteți un tip de vorbă, încercați un curcubeu colorat neon, sau dacă sunteți un rocker punk, încercați niște fuste roz și negru și hoodies. Luați o zi a săptămânii și purtați ceva mai frumos sau ceva ce nu ați dat dreptate înainte.
  • sfaturi

    Gândiți-vă în prealabil despre ceea ce purtați. Acest lucru va fi confortabil la școală? Va dura acest lucru prea mult pentru a pune după p.E. clasă? Va trebui să-mi ajustez îmbrăcămintea?
  • Încercați brățări multi-colorate și un inel de modă sau seturi de brățară din lemn și metal. Inele mari, rotunde, colorate arata marii si lungi, lanțuri lungi, sau un stil ecologic, încercați coajă sau String brățări, Coliere cu pene naturale și cercei unice, cu margele sau cercei din lemn de lemn.
  • Continuați și păstrați stilul obișnuit, adăugați doar o nouă răsucire. Sau încercați un aspect complet diferit. Doar asigurați-vă că vă place bine înainte de ao cumpăra.
  • Amintiți-vă: Nu vă fie frică să accesați, dar nu purtați prea multe accesorii! De exemplu, un set de șase brățări și un colier drăguț sunt perfecte, dar un set de 15 brățări, trei coliere mari, iar cerceii șapte sunt suprasolicitați!
  • Stilul părului în diferite moduri. Unele stiluri populare includ pangle, bucle, chifle murdare, chifle, ponei strânse, sau doar păr natural în jos.
  • Stick la elementele de bază și adăugați accesorii unice sau răsturnări.
  • Exprimați-vă în ceea ce purtați.
  • Avertizări

    Nu purtați lucruri care vă fac să vă simțiți incomod.
  • Banii pierdute pe îmbrăcăminte sunt bani care ar putea fi cheltuiți pentru a avea experiențe distractive. Nu cheltuiți prea mult din economiile dvs. pe îmbrăcăminte.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar