Cum să fii o fashionista

O fashionista este cineva care se uita la moda ca o forma de arta. Dacă doriți să învățați să urmați moda și să arătați minunat, puteți învăța cum să stați pe tendințele actuale de modă, precum și cum să construiți un dulap elegant care vă va face ca capul de întoarcere.

Pași

Partea 1 din 3:
Stau curente
  1. Imagine intitulată BE O FASHIOSTA PASUL 1
1. Căutați inspirație de modă peste tot. Moda este în jurul nostru în jurul nostru, și prin citirea, vizionarea și învățarea unor lucruri noi despre lume și modă, veți fi inspirat și în timp deveniți o fashionista. Începeți să vă uitați la lume ca pânze și să creați, fie că este prin styling diferite articole de îmbrăcăminte de îmbrăcăminte împreună sau prin schițarea ideilor de îmbrăcăminte de îmbrăcăminte pe care doriți să o recreați sau să găsiți într-un magazin.
  • De exemplu, dacă locuiți într-un oraș mare, ați putea petrece timp în unele dintre cartierele trenditate. Puteți fi inspirat doar prin vizionarea oamenilor care merg pe străzi!
  • Ține-ți ochii deschisi pentru modă. Fashionistas poate fi influențată în mod egal de Gucci ca și prin muzică, artă frumoasă sau poezie. Gândiți-vă la modă ca o formă de artă, dacă doriți să fiți reală Fashionista.
  • Imagine intitulată Fii o Fashionista Pasul 2
    2. Stați pe tendințele din industrie. Uita-te la ce celebrități și designeri poartă și încearcă să recreeze că aceștia privesc în hainele zilnice ca la modă. Încercați să nu copiați exact aspectul, dar încercați să vă puneți rotirea pe lucruri.
  • Cunoașterea a ceea ce vine va va ajuta cu adevărat în obținerea bunurilor înainte ca magazinele să vă realizeze că vă pot percepe de două ori mai mult decât merită.
  • Căutați lucruri pe care nu le-ați mai văzut înainte și nu ați cumpăra în mod necesar la început. Când vedeți ce intră în noi magazine pe care le găsiți ciudate, ar putea însemna că acesta este următorul lucru mare.
  • Image denumită Fii o Fashionista Pasul 3
    3. Faceți cercetarea dvs. de modă pe social media. Pe paginile dvs. personale Facebook, Twitter și Instagram, urmați cât mai multe pictograme de stil și modă posibil. În acest fel, puteți obține actualizări de moda instantanee la îndemână. Căutați hashtag-uri de modă populare și du-te în mod regulat săpat pentru inspirații noi și surprinzătoare de inspirații online.
  • Pinterest și Wenelo sunt mari pagini de rețea socială de modă care vă pot ajuta să vă conectați cu lumea modei. Porniți un profil și începeți să salvați lucrurile care vă place până când începeți să vă dezvoltați un stil care vă place că este al tău. Check out "recomandat" haine care sunt aproape de lucrurile pe care le salvați.
  • În Wenelo, puteți merge la "Magie" secțiunea care oferă lucruri pe care le consideră că vă va plăti pe baza salvelor dvs. recente.
  • Imagine intitulată Fii o Fashionista Pasul 4
    4. Cumpărați reviste de modă. Revistele de modă sunt una dintre cele plascate calea tactică clasică de a fi o persoană la modă. Priviți în special reviste precum Vogue sau Marie Claire, unde fotografia anunțurilor poate fi la fel de informativă ca și articolele în sine. Revistele vă pot oferi câteva informații de bază despre lumea modei.
  • Examinați cu atenție detaliile despre fotografii. Ce este acum și ce nu este? Descoperiți tendințe noi de modă. Fiți atenți la calea îmbrăcămintei și lăsați-o să vă inspire cu privire la modul în care vă puteți purta hainele proprii.
  • Nu vă pot permite să vă abonați la multe reviste de modă? Citiți-le la librărie, sau faceți-le la bibliotecă și verificați abonamentul.
  • Partea 2 din 3:
    Construirea garderobeului
    1. Imagine intitulată Fii o Fashionista Pasul 5
    1. Tendințe Buck. Dacă doriți să fiți o fashionista, nu trebuie să vă place ceea ce poartă toată lumea. Până când îți dai seama ce este la modă și începe să te îmbraci ca și alte persoane, va fi pălăria veche. Nu trebuie să arătați ca trendurile de trend acolo și nu ar trebui să doriți. Scopul de a avea propriul stil.
  • Imagine intitulată Fii o Fashionista Pasul 6
    2. Obțineți unele elemente esențiale solide. Nu ieșiți și cumpărați o grămadă de piese foarte răcoroase care se potrivesc cu un singur lucru în dulapul dvs. În curând veți simți că vă aflați din haine atunci când ați cumpărat doar o mulțime de piese de declarație ca o fustă florală rece, fără vârfuri simple pentru a se potrivi cu ea.
  • Obțineți lucruri cum ar fi camisolii, pulovere simple și cardigani, o fustă simplă și câteva rochii neutre, astfel încât veți avea cât mai multe opțiuni posibil să se potrivească. Dacă nu sunteți destul de pregătit pentru culorile sălbatice, du-te cu negru pentru a vă asigura că veți avea alegeri.
  • Imaginea intitulată BE O FASHIOSTA PASUL 7
    3. Obțineți o mulțime de opțiuni de pantofi. Perechea potrivită de pantofi poate face sau sparge un costum la modă. Chiar și o pereche simplă de blugi de fixare cu un vârf drăguț poate arăta brusc condimentate cu o pereche surprinzătoare de pompe. Pantofii ar trebui să fie drăguți și confortabili și ar trebui să aveți o varietate de ele pentru a vă ajuta să vă uitați diferit.
  • Cizmele sunt super importante. Ei întotdeauna alungită piciorul și te fac să arăți super toned. De asemenea, pot merge aproape pe tot parcursul anului. Ele sunt clasice și nu vor ieși din stil.
  • O pereche drăguță, dar obișnuită de apartamente este importantă pentru orice garderobă. Care nu înseamnă adidași de rulare.
  • Investiți într-o pereche mare de tocuri care vor dura mult timp. Apoi, puteți obține alți pe care îi plac doar pentru anumite ocazii speciale.
  • Imaginea intitulată BE O FASHIOSTA PASUL 8
    4. Magazin inteligent. Moda e un hobby grozav, atâta timp cât îți poți permite. Dacă sunteți într-un buget, este important să stabiliți o anumită sumă din fondurile dvs. că vi se permite să cheltuiți pe bani pe lună și să rămâneți strict în această limită. Nu trebuie să sacrificați stilul pentru bani, totuși, puteți învăța să găsiți articole de calitate pentru ieftine.
  • Articole de preț la diferite magazine și întotdeauna se întorc și compara. Nu mergeți doar la un magazin de modă și să vă mulțumiți pentru ceea ce găsiți. Asigurați-vă că faceți rundă și urmăriți elementele diferite pe care sperați să le achiziționați.
  • Găsiți magazinele potrivite. Puteți întotdeauna să vă împliniți o dată pe tot și pe o piesă reală pe care o cunoașteți este ceva ce nu veți găsi niciodată în altă parte decât să încercați să rămâneți în acest buget. Există o diferență între Fashionista și Shopaholic.
  • Imaginea intitulată BE O FASHIOSTA PASUL 9
    5. Aflați cum să accesați corect. Bijuterii, pălării drăguțe, cercei, coliere și brățări sunt utile pentru a vă permite să creați un aspect diferit din aceleași elemente din dulapul dvs.Găsiți ceea ce vă place dreptul pentru dvs. și uitați-vă la costumul în ansamblu în oglindă, astfel încât să nu vă accesați din greșeală din greșeală.
  • Investiți în eșarfe, bijuterii și pantofi accesibile pentru a vă accesa echipamentele. Ele fac o mare diferență în orice costum simplu, și puteți scăpa cu o mare varietate de articole ieftine care accentuează celelalte piese.
  • Imaginea intitulată BE O FASHIONISTA PASUL 10
    6
    Aflați cum să coaseți și să faceți propriile îmbrăcăminte. Când vă dezvoltați cu adevărat propriul stil, uneori veți imagina un astfel de costum ideal și veți merge pe o vânătoare nebună pentru el. Și nu o veți găsi. În loc să fii dezamăgit, să înveți cum să-l faci singur! Puteți învăța să vă îndreptați elementele preferate și să le păstrați în căutarea proaspătă și nouă, precum și modul de a face obiecte noi pe măsură ce mergeți, doar pentru costul materialelor. Acesta poate fi un bun economisitor de costuri și o modalitate excelentă de a face declarații.
  • Imaginea intitulată BE O FASHIONISTA PASUL 11
    7. Curățați regulat garderoba. La fiecare două luni, este important să scăpați de hainele pe care nu le veți mai purta. Da haine vechi de caritate sau au "Doamnă goală" Părțile, în care vă întâlniți cu o grămadă de prietenii dvs. la modă și articolele comerciale pe care nu le mai doriți.
  • Puteți salva tricouri interesante sau blugi vechi care nu sunt populare acum dacă credeți că îl puteți combina cu alte lucruri pentru a obține un aspect unic, dar este de obicei mai ușor să vă concentrați asupra lucrului cu ceea ce vă place în aici și acum.
  • Partea 3 din 3:
    A se imbraca
    1. Imagine intitulată Fii o Fashionista Pasul 12
    1. Aflați cum să amestecați și să potriviți hainele pe care le aveți deja. O mulțime de oameni presupun că aveți nevoie de cele mai recente tendințe pentru a fi la modă, dar acest lucru nu trebuie neapărat să fie adevărat. Dacă amestecați un tricou alb alb cu Denim Jeans într-o zi și o fustă de creion negru altul, aveți două costume chiar acolo, făcute cu un minim de articole.
    • Practicați organizarea hainelor în aspect diferit când aveți timp liber. Petreceți un timp de calitate oglindă, încercând împreună cu lucruri diferite și experimentați pentru a vedea ceea ce vă place bine.
  • Imagine intitulată Fii o Fashionista Pasul 13
    2. Aflați ce arată bine pe tine și ce nu. Ceva ar putea fi la modă în general, dar nu este potrivit pentru tine și pentru tipul corpului tău. Asta e ok. Este important să vă dați seama nu numai ce este elegant și ce este "în," Dar ce va arăta bine pe tine.
  • Este bine să petreceți timp în fața oglinzii descoperind combinația perfectă de articole pentru dvs. Aflați hainele care Definește cea mai bună forma corpului și vă va ajuta să accentuați cele mai bune caracteristici.
  • Încercați să vă imaginați că corpul dvs. este împărțit în 2 jumătăți cu talia ca mijloc. Gândiți-vă cum puteți echilibra acele jumătăți, cum ar fi purtarea mai multor volum în partea de jos dacă sunteți mai larg în partea de sus.
  • Imaginea intitulată Fii o Fashionista Pasul 14
    3. Purtați ceea ce vă face să vă simțiți încrezători. A fi o fashionista, trebuie sa fii increzator. Regula numărul unu la modă este de a purta ceea ce doriți să purtați, astfel încât purtați întotdeauna ceea ce doriți și alegeți elemente care vă vor ajuta să vă simțiți confortabil și radiante.
  • Țineți-vă capul în sus și îmbunătățiți această postură. Oamenii au început să observe că sunteți îmbrăcați frumos dacă vă plimbați cu capul în sus. Fii mândru și fii observat.
  • Nu purtați ceva doar pentru că este "la modă," sau pentru că cineva a recomandat-o. Modificări de modă. Dacă ați obișnuit să vă iubiți pe Blazers acum un an, dar acum doriți să încercați jachete din piele, mergeți la el. Viața este scurtă și o fashionistă ar trebui să poarte întotdeauna ceea ce vrea.
  • Imagine intitulată Fii o Fashionista Pasul 15
    4. Nu o depășiți. Deși pista de modă poate fi foarte supra-the-top și plin de farmec, uneori mai puțin este mai mult. Nu este nevoie să purtați o rochie fantezie la școală pentru a fi o fashionista. Doar fii tu și găsești îmbrăcăminte pe care o simți să o reprezinți și să te facă să te simți frumos și încrezător.
  • Încercați și separat moda pistei de la moda de zi cu zi. Designerii acestor articole de îmbrăcăminte elaborate au în mare parte haine normale de zi cu zi, la fel ca tine. Ține minte.
  • Imagine intitulată BE O FASHIONISTA PASUL 16
    5. Au o atitudine pozitivă. Fashionistas trebuie sa imita frumusetea Fashiunile voastre exudeneaza pe exterior, fiind frumoasa in interior. Fiind o fashionista nu inseamna nimic daca atitudinea ta nu este pozitiva. Fi fericit și bucurați-vă de viață. Moda este minunată, dar numele și stilul de marcă nu sunt totul. Învață să fii tu și te iubesc, și în curând Fashionul dvs. interior va străluci.
  • sfaturi

    Acordați atenție accesoriilor. Este uimitor cât de important este. Uneori puteți obține aspectul perfect purtând tricou alb clasic sau negru cu blugi dacă aveți accesorii adecvate.
  • Asigurați-vă întotdeauna că aveți verificări de modă înainte de a vă părăsi casa. Dacă vedeți pe cineva care poartă blugi și o cămașă albă ca tine, asta nu este cu adevărat unic.
  • De asemenea, trebuie să fie adecvată.
  • Nu exagerați bijuteriile. Amintiți-vă întotdeauna regula de aur: mai puțin este cu siguranță mai mult.
  • De asemenea, nu uitați să cumpărați parfum foarte bun.
  • Este suficient să aveți doar un lucru de marcă în combinația dvs. zilnică. Nu trebuie să puneți toate hainele de marcă pe care le posedați într-o singură zi.
  • Au o manichiură. Unghiile dvs. trebuie să fie perfecte tot timpul.
  • Pune pe ruj strălucitor și fii îndrăzneț.
  • Nu vă simțiți rău că ați primit niște pantofi scumpi.
  • Purtați ceva confortabil, dar arată minunat.
  • Avertizări

    Nu purtați ceva care nu arată bine pentru tine. Nu purtați haine de marcă care vă fac să arătați grosolan. Găsiți echilibru între modern și cel mai bun.
  • Nu cumpărați haine ieftine. Calitatea este foarte importantă.
  • De asemenea, nu trebuie să cumpărați lucruri extrem de scumpe decât dacă sunteți milionar.
  • Nu amestecați o mulțime de culori. Nu vrei ca cineva să aibă o durere de cap din cauza ta.
  • Nu purtați hainele prietenului dvs. Faceți-vă propria colecție.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar