Cum se îmbracă cu stil

Să ne confruntăm cu asta, cu toții vrem să fim icoane de stil. Lumea modei este distractivă și interesantă și, deși poate fi intimidantă pentru un începător, este o lume cu care vrem să fim o parte din. Dezvoltarea propriului sentiment de stil poate părea dificil, dar cu puțină îndrumare, nu este la fel de greu cum pare.

Pași

Partea 1 din 4:
Având încredere
  1. Imagine intitulată rochie cu stilul de stil 1
1. Arătați-vă atitudinea și personalitatea. Dressing cu stil este mai mult decât îmbrăcămintea - este despre modul în care vă purtați. Dacă vă purtați cu încredere, declarația dvs. de modă va fi auzită tare și clară. Dacă nu sunteți inconfortabil în ceea ce purtați, va apărea. La urma urmei, încrederea este cel mai bun accesoriu pe care îl puteți purta.
  • Imagine intitulată rochie cu stilul de stil 2
    2. Creați-vă marca comercială. Puteți crea o marcă comercială memorabilă prin accentuarea părților corpului sau a trăsăturilor de personalitate pe care le iubiți despre dvs. Cu toții vrem să ne amintim de ceva grozav, iar crearea mărcii dvs. personale este o modalitate excelentă de a vă defini.
  • De exemplu, dacă sunteți ciudați și ieșiri, faceți bijuterii luminoase și unice marca dvs. comercială.
  • Dacă vă iubiți părul întunecat frumos frumos și pielea de bronz, accentuați aceste caracteristici făcând mărci comerciale o culoare roșie roșie.
  • Imagine intitulată rochie cu stilul 3
    3. Îmbrățișați și definiți stilul dvs. personal. Alegerea de îmbrăcăminte este o reflectare a cine sunteți, inclusiv ceea ce sunteți interesat, inspirațiile dvs. și aspirațiile dvs. Cu cât sunteți mai conectat la stilul dvs. personal, cu atât mai încrezător veți apărea. Includerea muzicii preferate, hobby-urile și obiectivele dvs. vă vor ajuta să vă conectați cu adevărat cu stilul dvs.
  • Spuneți că sunteți interesat de trupe metalice. Includeți tricourile dvs. de bandă preferate în garderoba dvs. Îmbrăcați-vă metalul cu blugi și tocuri preferate pentru un aspect elegant, care este complet.
  • Dacă aspirați să fiți un CEO corporativ, îmbrăcați partea! Includeți costume de alimentare sau rochii elegante în dulapul săptămânal. Dressing la obiectivele tale vă va aduce încrederea interioară.
  • Partea 2 din 4:
    Observând și imită
    1. Imagine intitulată rochie cu stilul de stil 4
    1. Observați alții să găsească inspirație. Moda este în jurul tău, așa că uitați-vă la felul în care alte persoane se îmbracă. Studiați ce îmbrăcăminte purtă, ce culori se amestecă, ce pantofi împerechează cu care accesorii. Când vedeți un costum care vă place, dați seama De ce iti place.
    • De exemplu, este vibrația generală a aspectului (e.G., Preppy, Hippy Bohemian, Rockstar inspirat), este schema generală de culori a costumului sau este o piesă specifică (e.G., O jachetă excelentă, perechea perfectă de blugi)?
  • Imagine intitulată rochie cu stilul de stil 5
    2. Imita costumele pe care le iubiti. La urma urmei, imitația este cea mai mare formă de lingușire! Da, dezvoltarea unui sentiment unic de stil este important, dar dacă sunteți un începător complet, imitând alții poate fi extrem de util. Găsiți un costum pe care îl iubiți și copiați-l, apoi păstrați părțile îmbrăcămintei care lucrează pentru dvs. și schimbați aspectele costumului care nu.
  • Dacă ați găsit un costum pe care îl iubiți, dar culorile nu arată bine pe tine, găsiți piese similare într-o schemă de culori mai agitare.
  • Imagine intitulată rochie cu stilul 6
    3. Utilizați Pinterest ca instrument de stil. Creați o bord Pinterest a stilului dvs. ideal și PIN-ul dvs. preferat se uită la ea. Studiați-vă consiliul și căutați modele de ceea ce vedeți ca elegant, apoi dați seama cum să adăugați acel stil în aspectul dvs.
  • Dacă vă aflați că ați fixat o mulțime de aspect tematic, nautic, este evident că sunteți atras de acel stil. Găsiți piesele dvs. preferate pe bordul dvs. Pinterest și adăugați-le la garderoba dvs. Studiați bordul dvs. Pinterest pentru idei cum să vă stilului dvs. nou garderoba.
  • Imagine intitulată rochie cu stilul de stil 7
    4. Urmăriți blogurile și revistele de modă pentru a obține noi idei de stil. Citiți o varietate de reviste, de la Vogue la Cosmopolitan, pentru a obține o varietate de concepte de aspect și costum. Obținerea de inspirație de la moda ridicată și de moda stradală vă va ajuta să descoperiți ce înseamnă stilul dvs.
  • Petreceți ceva timp derulare prin Instagram pentru a găsi câteva bloggeri de modă cu care vă conectați. Odată ce ați găsit câțiva bloggeri pe care îi admirați, studiați cum construiesc costumele și unde cumpără să vă ajute să recreați aspectul lor.
  • Imagine intitulată rochie cu stilul de stil 8
    5. Acordați atenție tendințelor. Stilul dvs. nu trebuie întotdeauna să urmeze tendințele, dar acordarea atenției asupra acestora vă va păstra cunoștințele despre noul mod de modă și vă va oferi câteva idei noi pentru a vă revizui garderoba.
  • Unele tendințe pe care le veți iubi și altele pe care le veți urî. Nu vă simțiți presați să urmați orice tendințe pe care nu le place, dar permiteți-vă să fiți inspirați de tendințele pe care le admirați. Utilizați tendințe ca un instrument pentru a reîmprospăta garderoba existentă.
  • Imagine intitulată rochie cu stilul de stil 9
    6. Ieșiți din zona dvs. de confort pentru a vă descoperi stilul adevărat. Descoperirea stilului dvs. personal ia unele experimentare - găsirea a ceea ce vă place și ceea ce nu vă place. Cercetare Cautând noi stiluri, culori și siluete care sunt în afara zonei dvs. de confort. Odată ce ați experimentat, veți putea să vă creați stilul personal pe baza a ceea ce ați aflat despre moda dvs. îi place și nu-i place.
  • Partea 3 din 4:
    Purtând ceea ce arată bine pe tine
    1. Imagine intitulată rochie cu stilul de stil 10
    1. Descoperiți ce culori funcționează cel mai bine cu tenul dvs. Toți avem tonuri de suprafață și subtilități. Tonurile de suprafață sunt modul în care descriem de obicei propriile noastre tenoni și pot fi fildeș, lumină, mediu, bronz, întuneric etc. Subtilitatea pielii este culoarea de sub suprafață. Cele trei subtilități diferite sunt: ​​cool (roz, roșu sau alb-negru), cald (galben, peachy, de aur), neutru (un amestec de subtilități calde și cool). Există câteva modalități diferite de a determina subtilitatea pielii.
    • Verificați-vă venele pentru a descoperi subsolul dvs. Uită-te la venele din interiorul încheieturii mâinii. Dacă sunt mai albastre, probabil că aveți subtilitate rece. Dacă arată verzui, aveți subtilități calde.
    • Utilizați truc de bijuterii pentru a afla subtilitatea dvs. Arăți mai radiantă în argint sau aur? Dacă arăți de obicei mai bine în argint, aveți un subtil cool, în timp ce aurul arată, de obicei, cel mai bine pe o subtilă caldă.
    • Determinați modul în care pielea dvs. reacționează la soare. Ai un bronz maro aurie, sau întoarce roz și arde în soare? Dacă vă încadrați în fosta, sunteți încălziți, în timp ce subtilitățile răcoroase tind să ardă (pielea corectă va arde pur și simplu, în timp ce subtilitățile cu piele medie vor arde, apoi bronz.)
  • Imagine intitulată rochie cu stilul de stil 11
    2. Găsiți ce culori arata cel mai bine pe tine. Dacă aveți o subtilă caldă, trebuie să vă aplecați spre galben, portocale, maro, verde-verde, iuvină și roșii calde. Dacă aveți lucruri răcoroase, ar trebui să purtați blues, verdeață, roz, purpuri, verdeață albastră, magenta și alte roșii pe bază de albastru.
  • Imagine intitulată rochie cu stilul de stil 12
    3. Alegeți o siluetă care completează cel mai bine figura dvs. Este important să se îmbrace pentru tipul corpului! Fiecare corp este diferit, iar ceea ce pare grozav pe o singură persoană nu poate arăta la fel de bun pe altul. Flagitoare Forma dvs. este o parte crucială a aspectului și senzației de încredere în stilul dvs. personal.
  • Triunghiul / paharul corpului: Aveți un corp superior și o talie subțire, cu șolduri și picioare curbe. Purtați culori, straturi și accesorii luminoase în partea de sus pentru a atrage atenția. Purtați slăbire, lăsați fundul, cum ar fi blugi slabi sau pantaloni de boot în culori mai întunecate. Acest lucru va echilibra corpul dvs. frumos.
  • Forma corpului cercului: aveți picioare și umeri subțire, și o zonă de mijloc moale, rotundă. Acoperirea corpului tău în straturi vă poate face să arătați mai mare. În schimb, creați un efect de slăbire prin adăugarea de unghiuri și linii în figura dvs. cu rochii de înfășurare sau hemines asimetrice. De asemenea, ar trebui să încercați rochii cu grabă în mijloc pentru a vă ascunde burta și pentru a crea un efect de hârtie. Încercați un picior drept sau un pantalon de boot, și purtați un călcâi pentru a vă arăta picioarele.
  • Forma corpului de hârtie: aveți sânii și șoldurile curbe și o talie subțire. Îmbrățișați silueta cu vârfuri și fund de fixare. Purtați centuri mici pentru a accentua talia dvs. și pentru a evita stratificarea excesivă și draparea. Pantalonii picioarelor și fustele de creion sunt deosebit de măgulitoare și vă arată figura.
  • Forma corpului atletic: aveți o formă sportivă naturală și să apară mai potrivită decât curba. Tipul corpului dvs. poate apărea boxy cu hainele greșite, așa că încercați să purtați țesături delicate, feminine și forme pentru a vă compliment figura. Topuri cu curele subțiri, țesături ușoare, cum ar fi mătase și dantelă, pantaloni cu fațadă înaltă sau lățâie, sunt măgulitoare pe tine.
  • Forma triunghiului inversat: aveți umeri largi, o talie de tăiere și șolduri și picioare frumoase. Amplificați corpul inferior pentru a se potrivi plinătatea umerii dvs. - pantaloni cu picior larg sau fuste lungi pot crea echilibru. Topurile simple și moi feminizează corpul superior puternic.
  • Moda bărbaților se ocupă de o varietate de tipuri de corpuri. Ca și modelul femeilor, este vorba despre echilibru. De exemplu, dacă aveți un corp superior superior, strat cu pulovere sau blazere.
  • Imagine intitulată rochie cu stilul de stil 13
    4. Cumpărați în multipli. Odată ce găsiți culori și forme care funcționează bine pentru dvs., multiplicați! Nu este nevoie să întrebați ce funcționează pentru dvs., du-te cu el. De exemplu, dacă o anumită rochie arată uimitoare pe tine, cumpărați-o în câteva culori. Dacă ați găsit perechea perfectă de blugi, cumpărați câteva perechi.
  • Imagine intitulată rochie cu stilul de stil 14
    5. Îmbrăcați-vă vârsta. Deși nu există linii directoare stabilite, anumite stiluri sunt mai potrivite pentru anumite vârste.
  • 20 de ani sunt vorba despre auto-descoperire. Fie că sunteți un animal de petrecere, un antreprenor de afaceri sau un spirit liber, este important să experimentați modă pentru a descoperi ce stil vă potrivește cel mai bine. 20 de ani sunt momentul să se distreze cu rochii scurte și bijuterii îndrăznețe sau legături sălbatice și blugi rupți.
  • În vârsta de 30 de ani, viața ta începe să cadă în poziție. Ești confortabil să fii singur și nu sunt la fel de îngrijorați să urmați cele mai fierbinți tendințe noi. 30 de ani sunt anii de a adăuga atingerea de fler la capsele de garderobă și piesele clasice. Ar trebui să aveți câteva costume frumoase sau rochii în dulapul dvs. și să le puteți îmbrăca cu legături unice cu manșetă sau cu pompe unice.
  • Când ați ajuns la vârsta de 40 de ani, este timpul să începeți să vă răsfățați. Strica dulapul cu o rochie frumoasă sau un pulover de cașmir frumos. Pe măsură ce se maturizează, permiteți dulapului dvs. să facă același lucru.
  • Ați făcut-o în anii 50, ceea ce înseamnă că ați ajuns la vârsta de distracție și modă excentrică! Ai trăit, ai învățat, și acum este timpul să lași încrederea ta să strălucească. Păstrați-o confortabilă cu piesele practice, accesorând cu ochelari de soare și bijuterii de costume luminoase.
  • Ați experimentat cu modă și în anii `60 știți ce vă place. Este timpul să lăsați piesele de declarație să strălucească: o haină de blană, o geantă fenomenală și toate diamantele voastre.
  • Partea 4 din 4:
    Deținând capse de modă
    1. Stocați-vă pe elementele de bază. Fiecare femeie are nevoie de o haină frumoasă, de iarnă, un tee alb simplu, o pereche frumoasă de pantaloni negri și o pereche mare de blugi într-o spălare întunecată. Ia o pereche confortabilă de adidași și o pereche bună de tocuri într-o culoare neutră. O mică rochie neagră este, de asemenea, o necesitate, așa cum este o trenchcoat și o pereche de ochelari de soare versatilă.
    • Se amestecă și se potrivesc cu aceste articole cu alte articole de îmbrăcăminte pe care le dețineți pentru a crea aspectul perfect pentru orice ocazie. Puteți să vă îmbrăcați piesele în sus sau în jos, în funcție de ceea ce le împerecheați.
    • De exemplu, împerecheați blugi, tee albe și adidași pentru a alerga comisioane în weekend. Purtați pantalonii negri și tocurile cu o bluză frumoasă și trenchcoat pentru a lucra.
  • Imagine intitulată rochie cu stilul de stil 15
    2. Alegeți pantoful dvs. clasic. Indiferent dacă sunteți în pompele negre de semnătură, o pereche de distracție de apartamente sau un aditar clasic și simplu, go-to pantoful dvs. ar trebui să fie bine conceput, versatil și atemporal. Pantoful tău clasic ar trebui să meargă cu aproape totul și să vă dau întotdeauna acel sens de confort și încredere.
  • Imagine intitulată rochie cu stilul de stil 16
    3. Au o culoare go-to buy. Lucrurile mici sunt ceea ce ne face unic. Nu este nevoie să purtați în fiecare zi culoarea buzei preferată, dar o culoare de semnătură poate fi accentul perfect pentru stilul dvs. personal. Găsiți o culoare de buze care funcționează pentru dvs. și păstrați-o constantă în rotirea dvs. de machiaj.
  • Imagine intitulată rochie cu stilul de stil 17
    4. Ia-ți o geantă de semnătură. Investiți într-o geantă care va merge cu totul, dar nu va ieși niciodată în stil. Desigur, este minunat să aveți mai multe saci pentru diferite ocazii, dar o pungă de semnătură este Go-to. Pentru bărbați, găsiți-vă un ceas de semnătură sau un portofel.
  • Imagine intitulată rochie cu stilul de stil 18
    5. Du-te pentru accentul perfect. Accesorii și accente fac costumul, indiferent cât de mari sau mici. Indiferent dacă este vorba despre o brățară mică de farmec, nu decolați niciodată sau o pereche de cercei de oprire de diamante pentru ocazii speciale, accesoriile potrivite vor merge mult.
  • Nu accesează. Permiteți pieselor dvs. de accent să strălucească, nu este nevoie să încărcați o mulțime de accesorii.
  • Colierul drept va transforma o rochie simplă într-un aspect elegant. Pălăria perfectă vă va aduce tricoul și blugi la viață.
  • Imagine intitulată rochie cu stilul pasului 19
    6. Alege un miros personal. Chiar dacă nu sunteți o fată de parfum, găsiți o loțiune sau o spălare corporală pe care o iubiți absolut. Dacă nu sunteți mare pe Köln, alegeți un depozit de deodorant sau aftershave. Acest lucru poate părea nesemnificativ, dar un miros frumos nu este o modalitate proastă de a fi amintit.
  • Imagine intitulată rochie cu stilul de stil 20
    7. Rețineți că negru este întotdeauna în stil. Tendințele vin și pleacă, dar rochia clasică neagră nu va dispărea niciodată. Când aveți îndoieli cu privire la culori, modele și / sau amprente, mergeți cu un negru superb negru. Arată bine pe toată lumea, dar puteți face întotdeauna propria ta.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Stilul nu este echivalent cu banii. Puteți găsi o îmbrăcăminte grozavă oriunde, sensul dvs. de modă este ceea ce îl face elegant.
  • Găsiți un personaj bun! Alterațiile sunt destul de ieftine și haine personalizate pentru a se potrivi perfect corpului.
  • Pentru a afla despre cele mai recente tendințe ale modei, puteți obține o diplomă în merchandising de modă și deveni stilist.
  • Găsiți-vă niște prieteni de moda. Bouncing idei de stil de pe prietenii în timp ce mergem la cumpărături sau îmbrățișare poate fi o modalitate excelentă de a descoperi stilul dvs. personal.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar