Cum să fii clovn

Îți place să-i facă pe oameni să râdă și să-ți împărtășești râsul cu ceilalți? Îți place să lucrezi cu copii, adulți, pacienți de spital sau orice public larg? Îți place să te îmbraciți și să lucrați cu o varietate de recuzită? Dacă da, atunci puteți fi potrivirea perfectă pentru lucrarea cloviilor profesionale. Deci, cum o faci? Opriți clovning-ul și urmați acești pași.

Pași

Partea 1 din 3:
Obținerea împreună a actului
  1. Imaginea intitulată Fii un pas de clovn 1
1. Ia-ți propginele. Materialele pe care le folosiți depind de ce fel de clovn doriți să fiți. Cu toate acestea, există unele elemente de recuzită generală care sunt folosite de mai mulți clovni, cum ar fi bilele pentru jonglerie, baloane pentru a face animale cu balon, recuzită magică în cazul în care faceți trucuri și orice alte recuzări stupide pe care le puteți gândi. Puteți începe cu instrumentele tradiționale și deveniți mai originale pe măsură ce descoperiți cine este într-adevăr clovnul dvs. interior.
  • Ia-ți muzica împreună dacă face parte din actul tău.Imagine intitulată Fii un pas de clovn 1bullet1
  • O parte din actul dvs. poate include punerea vopsea a feței la copii.Imagine intitulată Fii un pas de clovn 1bullet2
  • Dacă ventrilocismul este o parte a actului dvs., apoi obțineți-vă un manechin.Imagine intitulată Fii un pas de clovn 1bullet3
  • Imaginea intitulată Fii un clovn Pasul 2
    2. Obțineți un costum clovn. Puteți cumpăra costume autentice de clovn de la furnizorii de clovni, dar ele pot fi un pic mai scumpe, astfel încât să puteți începe cu niște haine colorate, costume de clovn de Halloween, un set colorat de pijamale sau orice elemente amuzante pe care le puteți găsi într-o bunăvoință sau un magazin de clift. Articolele scumpe pot veni mai târziu, odată ce sunteți mai bine stabiliți, deci nu vă faceți griji pentru cei de acum.
  • Veți avea nevoie de un costum de clovn împreună cu o pereche de pantofi mari, floppy. Aceste pantofi pot fi de fapt cea mai scumpă parte a unui costum clovn, așa că încercați să porniți cu dimensiunea 22 Converse sau alte pantofi prea mari pe care îi faceți cu prosoape de hârtie la început.Imagine intitulată Fii un pas clovn 2bullet1
  • Imaginea intitulată este un pas de clovn 3
    3. Pune-ți machiajul. Contrar credinței populare, nu toți clovni purtați vopsea de față. Clovnul este un stil de comedie, nu un stil de machiaj. Majoritatea clovnilor folosesc grăsimi pentru fețele lor, deoarece acest tip nu se spală la fel de ușor ca vopsea pe bază de apă sau vopsea de Halloween. Dacă puneți machiaj, există o varietate de stiluri de machiaj pe care le puteți încerca:
  • WhiteFace clovn vopsea. Aceasta este vopseaua tradițională față de care vă puteți gândi când doriți să arătați ca un clovn.Imagine denumită să fie un pas clovn 3bullet1
  • Auguste clovn vopsea. Acest tip de clovn poartă machiajul care este un pic mai corporat.Imagine intitulată Fii un pas clovn 3bullet2
  • Tramp sau hobo clovn vopsea. Această vopsea de față este un pic mai întunecată și mai frumoasă, deoarece acest tip de clovn este în jos pe norocul lui.Imagine intitulată Fii un pas clovn 3bullet3
  • Caracterul de vopsea clovn. Ce fel de clovn vrei să fii? Om de știință nebun? Keystone COP clovn? Caracterul dvs. va determina culoarea și stilul machiajului pe care îl utilizați.Imaginea intitulată Fii un pas clovn 3bullet4
  • Imaginea intitulată este un pas clovn 4
    4. Decideți dacă doriți un lateral. Majoritatea clovnilor lucrează pentru ei înșiși, dar unele dintre ele fac parte dintr-un duo, un trio sau chiar o companie de divertisment. Dacă doriți un sidekick, sau dacă doriți a fi un Sidekick, apoi vezi dacă poți găsi un prieten de clovn să buddy cu.
  • Dacă faceți acest lucru, gândiți-vă la partenerul de performanță și care sunt relațiile dvs. către public. Gândirea la statutul poate fi un început bun.
  • Imaginea intitulată Fii un clovn Pasul 5
    5. Planificați-vă show-ul. Obțineți o idee pentru principalele puncte de comedie pe care doriți să le includeți și să lucrați la plumb-up și alte părți ale comediei. Gândiți-vă la problemele care au nevoie de abordare poate fi un început bun e.g o pălărie care nu va rămâne pe cap sau un suport muzical care continuă să cadă. O răsucire la capăt poate ajuta, așa cum se poate gândi la regula de trei (e.g greșeala, greșeala, succesul) într-un mod neașteptat. Este aproape ca o piesă. Dacă sunteți atât de mind, script actul dvs. înainte de repetiție! Iată câteva lucruri clovnești includ adesea în spectacolele lor:
  • Făcând animale de balonImagine intitulată Fii un pas de clovn 5bullet1
  • MimingImagine intitulată Fii un pas de clovn 5bullet2
  • JonglingImagine intitulată Fii un pas de clovn 5bullet3
  • StorytellingImagine intitulată Fii un pas de clovn 5bullet4
  • VentrilocismulImagine intitulată Fii un pas de clovn 5bullet5
  • GlumeImagine intitulată Fii un pas de clovn 5bullet6
  • Imagine intitulată Fii un clovn Pasul 6
    6
    Adăugați magie în repertoriul dvs. (opțional). Dacă doriți să fiți mai mult de un clovn de magician, atunci va trebui să lucrați la învățarea unor trucuri magice ușoare și să vă deplasați până la a fi un magician All-Star. Check out varietatea articolelor magice pe WikiHow sau luați un curs în antrenamentul magicianului, dacă sunteți foarte serios în legătură cu acest aspect al locului de muncă.
  • Doar amintiți-vă că, dacă doriți să fiți un clovn magician, veți avea nevoie de mai multe elemente de recuzită, cum ar fi o pălărie de sus, baghetă, batistă strălucitoare și așa mai departe și ar putea fi costisitoare.
  • Imaginea intitulată Fii un clovn Pasul 7
    7. Lucrați la abilitățile dvs. de slapstick. Dacă doriți să utilizați Slapstick - practica - nu există aproape nimic mai puțin amuzant decât Slapstick făcut rău. Cea mai bună comedie va încerca să emuleze o viață reală, cum ar fi vorbirea despre șefii, viața de origine și alte lucruri se pot conecta. Încercați să includeți glume despre lucruri, publicul probabil va înțelege și va aprecia!
  • Imaginea intitulată este un clovn Pasul 8
    8. Evitați cluntele cloviale. Nu există nimic clovn Are a face. Dacă nu aveți o răsucire pe evidentă, ar trebui să încercați să evitați cele mai evidente trucuri clovning dacă doriți să aveți succes. Iată câteva mișcări pe care ar trebui să le stați în general de la:
  • Alunecând pe piei de bananeImaginea intitulată Fii un pas clovn 8bullet1
  • Căzînd pesteImagine intitulată Fii un pas clovn 8bullet2
  • Urmărindu-ți partea lateralăImaginea intitulată Fii un pas clovn 8bullet3
  • Îmbătrânirea în găleți de apăImagine intitulată Fii un pas clovn 8bullet4
  • Imaginea denumită să fie un clovn Pasul 9
    9. Repetați actul. Odată ce aveți actul împreună, ați scris-o și ați achiziționat instrumentele necesare, începeți să practicați. O abilitate de a timp glumele dreptate, iar abilitatea de a face o recuperare lină dacă ceva nu este greșit, este esențial. În primul rând, încercați să vă acționați pe cont propriu și să vă faceți griji pentru a vedea cum vă puteți îmbunătăți. Apoi, lucrați mișcările pe un prieten de încredere. Deschideți-l la familia sau grupul mic de copii și să vedeți cum faceți.
  • Partea 2 din 3:
    Găsirea muncii
    1. Imaginea intitulată Fii un clovn Pasul 10
    1. Decideți ce fel de clovn doriți să fiți. Înainte de a putea să plecați și să încercați să găsiți locul de muncă, trebuie să vă dați seama ce tip de clovn este cel mai bun pentru personalitatea dvs. Acest lucru poate determina cum vă modificați rutina și ce fel de clienți veți lucra. De exemplu, veți face diferite trucuri în funcție de faptul că lucrați cu pacienții cu copii, copii sau adulți. Puteți face mai multe tipuri de clovn, desigur, dar trebuie să vă păstrați întotdeauna publicul înainte de a efectua. Iată câteva locuri unde puteți lucra:
    • Partidele pentru copii
    • Părți adulte
    • Spitalele pentru copii
    • Circuri
  • Imaginea denumită să fie un clovn Pasul 11
    2. Du-te la școala de clovn. Școala de clovn a fost mai populară, cum ar fi școala de clovn Barnum și Bailey, care a fost un mare succes până la mijlocul anilor `90, dar puteți găsi în continuare câteva clase pentru a le lua dacă doriți să vă îmbunătățiți ca un clovn. Barnum și Baileys, de exemplu, oferă încă o școală de clovn de un an, dacă faceți tăierea, deși nu are o locație permanentă.
  • Imaginea intitulată este un clovn Pasul 12
    3. Du-te la conferințe clovn și lagăre. Dacă nu aveți timp pentru școala de clovn sau dacă nu există școli de clovn în zona dvs., puteți merge în continuare la Convențiile de clovn pentru a afla câteva trucuri și se mișcă de la marii maeștri. Clowns of America Site International, de exemplu, publică o tabără de clovn în Orlando în 2014. Mergând la convenții este o modalitate excelentă de a întâlni alți clovni și de a vă îmbunătăți abilitățile.
  • Imaginea intitulată Fii un clovn Pasul 13
    4. Aflați trucurile comerțului de la alți clovni. Site-ul CAI oferă, de asemenea, informații despre aleile de clovn sau locuri unde puteți găsi și aflați din grupuri de alte clovni. Puteți contacta acești clovni și întrebați dacă nu ar deranja să aibă un student. Cel mai bun mod de a învăța, într-adevăr, este de a găsi un mentor de clovn care este potrivit pentru tu. Amintiți-vă că, doar pentru că un clovn este grozav nu înseamnă că el sau ea este interesată de același fel de clovn care gâfâie fantezia ta.
  • Imaginea intitulată Fii un clovn Pasul 14
    5. Publicitate ca un profesionist. Dacă doriți să faceți această afacere, încercați să obțineți unele anunțuri în jurul zonei dvs. locale. Contactați ziarul local și locurile locale pentru a vedea dacă puteți plăti pentru a pune postere și anunțuri. Pentru a face cu adevărat ca un clovn, va trebui să înțelegeți tehnicile de marketing și publicitate, mai ales pe o bază locală, pentru a vă îmbunătăți șansele de rezervare a concertelor și de a face un profit.
  • Imaginea intitulată Fii un clovn Pasul 15
    6. Începeți mici. Lucrați o petrecere de aniversare a copiilor. Vedeți dacă un spital are nevoie de un clovn pentru a umple o schimbare. Clovn în jurul la unul dintre partidele prietenului tău. Chiar și pentru a lucra pentru o audiență mică vă va ajuta să vă luați picioarele umede și să știți ce fac oamenii și nu vă place. Acest lucru vă va oferi, de asemenea, experiența de a învăța ce să faceți pentru audiențe mai mari și pentru a obține încrederea de care aveți nevoie pentru a reuși cu adevărat ca un clovn.
  • Acesta este modul în care veți începe să construiți un urmează. Chiar dacă ați impresionat doar prietenul unui prieten, acea persoană poate fi capabilă să vă aducă următorul concert.
  • Partea 3 din 3:
    Realizați în cariera ta
    1. Imaginea intitulată Fii un clovn Pasul 16
    1. Luați în considerare aderarea la un grup de clovn sau la o uniune. Aceste grupuri sau sindicate vă vor oferi mai mult sprijin, cunoștințe și credibilitate și sunt un lucru minunat de a adăuga la CV-ul dvs. Dacă știți clovni locali, întrebați-le despre alei din zona dvs., ceea ce vă poate ajuta să obțineți abilități și rețea. La nivel național și internațional, verificați unele dintre aceste organizații de prestigiu:
    • Clowns of America International
    • Asociația Mondială a Clown
    • Clowns Canada
    • Clowns International
  • Imaginea intitulată Fii un clovn Pasul 17
    2. Continuați să vă îmbunătățiți abilitățile. Sperăm că acum ați pus împreună un act, ați început pe scară la Stardom și (dacă sunteți cu adevărat angajați) au făcut și niște bani. Cu afacerea spectacolului, cerul într-adevăr este limita! Continuați să lucrați la jonglerie, acționând, spunând povestiri, făcând trucuri magice sau orice altceva face ca spectacolul dvs. să fie special.
  • Nu vă mulțumiți. Există întotdeauna loc pentru îmbunătățire.
  • Imaginea intitulată Fii un clovn Pasul 18
    3. Continuați să vă îmbunătățiți angajamentul cu publicul. Dacă vrei să fii cel mai bun clovn vreodată, atunci trebuie să poți ști ce vrea publicul tău și cum să-i dai ei. Iată câteva lucruri pe care trebuie să le lucrați pentru a reuși în cariera dvs .:
  • Înțelegerea așteptării audienței calității și autenticității performanței dvs
  • Abilitatea de a vorbi în public fără frică
  • Abilitatea de a face copiii să se simtă confortabil
  • Efectuarea într-un mod care asigură siguranța audienței dvs
  • Imaginea denumită să fie un clovn Pasul 19
    4. Luați în considerare audiția pentru un circ. Dacă doriți să fiți un clovn de circ, atunci trebuie să construiți mai întâi ani de experiență. Dar dacă acesta este traseul pe care doriți să îl luați, atunci trebuie să aplicați pentru a fi un clovn în circ, așa cum ați dori în orice altă aplicație de locuri de muncă - va trebui să includeți CV-ul dvs., videoclipurile trucurilor dvs. și la audiție Pentru rolul dacă vi se cere să faceți acest lucru.
  • Audiția pentru un circ, cum ar fi Cirque du Soleil sau Barnum și Bailey, este considerată marile ligi ale lui Clowndom. Nu vă descurajați dacă nu funcționează imediat.
  • Dacă sunteți curios despre ceea ce trebuie să aplicați pentru a fi un clovn de circ, verificați câteva aplicații online.
  • Dacă sunteți în Marea Britanie, atunci Circperfields Circus va fi cel mai elită loc pentru a încerca - în Germania, puteți încerca Circul Continental Berlin.
  • sfaturi

    Intrați în spiritul de a fi un clovn! Fii plin de umor, witty și deasupra tuturor, felului și prietenos.
  • Dacă este posibil, încercați să obțineți publicul să interacționeze. Având un membru al publicului care joacă un rol în comedie face mai ușor ca mulțimea să se refere la dvs.
  • Fi prea dramatic! Fiți dramatic și pretindeți că sunteți profund răniți de insultele minore, încântați enorm de glume și șocate groaznice când vă prăbușiți!
  • Încercați să includeți o chase sălbatică la sfârșitul spectacolului dvs!
  • Fă-ți vocea amuzantă dacă sunt copii mici, astfel încât ei vor râde mai mult.
  • Avertizări

    Nu faceți nici un fel de cascadorii periculoase, cum ar fi mergeți pe o frânghie foarte mare, cu o umbrelă, dacă nu sunteți un stuntman instruit
  • Știți când să vă opriți! Uneori un copil poate fi înspăimântat sau cineva poate fi supărat. Apoi, este timpul să renunțați la actul și să încercați să vă ajutați ca o ființă umană normală. Amintiți-vă să diferențieți între act și viața reală.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Un costum - acest lucru va fi dependent de caracterul dvs. și de relația cu publicul
    • Props - De obicei, veți avea nevoie de recuzită pentru a vă concentra comedia în jur.
    • Pielea groasă, pentru a vă permite să vă întoarceți când oamenii vă spun că nu sunteți amuzant
    • Un bun simț al umorului
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar